4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Solt
    Mit keresel olyan magasan? :D

Mert arra az állapotra trimmeli ki, amikor kikapcsolod visszaáll a trimm oda, ahol az autohover előtt volt! Próbálj meg folyamatos trimmeléssel autohover nélkül belebegni a helipad fölé...
  • DummyBoy
    Nos, 1100 méteren 30km/h-s sebesség alatt nem kéne hogy gond legyen ...

Néha leszállásnál is játszik velem a gép, gondolom figyeli, hogy figyelek-e ... Directors Note-ban is bennevan, hogy ha szépen akarsz leszállni akkor beállsz a helipad fölé, lebegés 60-80 méteren, majd autohover és collective szépen lassan visszaenged ... nos, nekem ilyenkor is eljáttsza néha hogy az Autohover felkapja a heli orrát 40-50 fokra és akkor kapkodhatok ...

Egyre jobban félek tőlle xD
  • Solt
    Magasságra figyelj, rég játszottam már, de 30-50 méter alatt nem egészséges az autohover! E mellett az 5 kék autopilot gomb közül az egyedül állónak nem szabad bekapcsolva lennie...
  • DummyBoy
    Nos, nem akarok beszólni, de a szimulátorokhoz nem árt egy alap angol nyelvtudás ... anélkül később sem nagyon fogsz tudni játszani vele ...

Ráadásul nem is nehéz megérteni ... De nincs felirat, épp ezért ...

Más: Nektek nem csinál olyat ez a rakásszar, hogy kapcsoltok egy AutoHovert és fölhözbassza magát? Kicsit irritál a dolog, főleg kampány közepén ... 3-adjára repülöm ugyanazt a küldetést, megállok egy biztonságosnak vélt kanyonban, hogy belövöm magamnak a waypointot, nyomok egy autohovert, erre megbolondul a heli, rotorlapátok kocc, és már a földön is vagyok ...
  • SzKrisztian
    Sziasztok, a DCS Black Shark lemezén vannak oktatóvideók, ezekhez nemtudjátok létezik felirat? Ha esetleg tud valaki kérem irja meg honnan lehet letölteni.
  • LeonSilver
    Ááááááá végre megjött ez a qrva gameport2usb átalakító.Működik megint pedálom!! :D
  • DummyBoy
    Biztos arra gonbol, hogy miért nem Cougar? xD

Mellesleg nekem is nagyon hiányzik a BS-ban a pedál, ez lesz az új projektem ... (A képernyőskapcsolgatós Wiimote-os mókát kihagyom, tegnap neki akartam állni, de túl messze ülök a monitortól, kényelmetlen lenne, marad az egér ...)

Viszont nekem pl: örömrepkedés közben nem hiányzik a pedál, inkább unguided rocket-snél kellene nagyon, akkor az ideg szétb@sz mindig :)

Joy témában: Nekem egy Saitek Cyborg 3D USB és egy X52 Pro van otthon ...

A Cyborggal is nagyon jól el lehet játszogatni, csak jól be kell lőni és kész ... igaz, a Collective gyakori használata miatt az egyik kéz mindig a kis gázkaron van ...

Az viszont tény, hogy az X-52 az hihetetlen nagyot dob az élményen, ráadásul majdnem teljesen kiváltja a billenytűzetet ...

Szóval, ha veszel egy olyan joy-t amin kényelmes helyen van a gázkar, akkor azzal is szépen el lehet játszogtani, de az tény, hogy a HOTAS-ok (Mindegy melyik ... ) játékélményben és kezelhetőségben bőven behozzák az árukat :)
  • LeonSilver
    Miért mert ?? :D Nemértem.
  • hooah
    mert?
  • LeonSilver
    x52 ;)
  • hooah
    Milyen joy-od van, mert én hamarosan akarok újítani de egy x52-es az kicsit drága nekem. :D
  • LeonSilver
    Majd megcsinálom megint mert már nincs meg a trekk amit a jétékban ellehet manteni.

Hát bizony nem árt hozzá egy jó joy és ami nagyon - nagyon fontos egy pedál!
    Sokkal jobban lehet irányítani ha az ember nem a joyt tekergeti.Nem lehetetlen úgy sem csak a pedállal könnyebb és precízebb szerintem.
  • sztoncsi
    Jó lenne, csak szerintem kicsit túl közel van a kamera, így kitakarod a lényeget a hidat...
  • hooah
    Jók a videók, ne mtudom hogy csináljátok, hogy így tudjátok irányítani a gépet, mert én csak össze visza pörgök meg forgok,bénázok aztán zuhanás a vége. Valami speciális joy kell hozzá, vagy mi?
  • LeonSilver
    Híd alatt átmenős

Híd alatt nem átmenős-robbanós-vortexes.
  • LeonSilver
    Csináltam két vidijó, majd valamikor feltöltöm őket.Nem nagy cucc, az egyiken egy híd alatt sikerül átküzdeni magam.A másikon nem :D de annál nem is az a lényeg hanem az elején majd lehet látni ( nemtudo mennyire jön majd le ) amikor az örvénygyűrű befigyel.Teljesen rátolom a kollektív kart meg fullra ráadom a naftalint is.Igaz sipákol mint az állat de legalább kijön belőle.Igaz az is segített, hogy volt elég magasság.De a vége az szar.Ledarálom a lapátokat aztán csókulom :D
  • polluxware
    aztán nehogy köpködni kezdjen a heli a kifutón

• jetikee
    Hamarosan indul a Vitéz Máthé László Virtuális Repülőbázis BlackShark részlege! Érdeklődhettek a Vitéz Máthé László Virtuális Repülőbázis fórumán.
    http://www.freeforum.hu/vmlvrb
  • LeonSilver
    An activation will be required if the hardware/software changes exceed 12 points as rated below:

CPU ID: 13
    Windows PID: 3
    Computer Name: 3
    Hard drive volume serial number: 3
    MAC address: 6
    RAM amount: 6

If you just uninstall Black Shark and then reinstall it again on the same PC without reinstalling your operating system or changing hardware, you do not need to use a deactivation.

Also note that the English download version does not install any StarForce optical disk drivers, as it does not rely on DVD checks.
  • LeonSilver
    Egyrészt azért nem olyan egyszerű azt ellőni.
    Valahol volt egy táblázat, hogy milyen cseréért mennyit számol, majd megpróbálom megkeresni.
    Egyébként is jó csókák ezek.Én az FC-t rendeltem meg először ilyen letöltös verzióban, aztán amikor elfogyott az 5 aktiválás írtam nekik egy emilt és kaptam új kulcsot, megint 5 aktiválással.
    Szóval nem rossz az sem de én majd a dobozost veszem meg az ziher.
  • ronnydown
    Tényleg?

Mi van akkor, ha ellövöm az összes Starforce-s aktíválási lehetőségemet? Ekkor nincs tovább?
  • sure
    Mér, ő sem ismeri a lockon.ru-t üzemeltetőket, mégis átutalná nekik a pénzt... Kockázat nélkül nincs haszon!
  • beci43
    Köszi.Ha ismernélek,át is utalnám...
  • Solt
    Egy feszültség generátor...
  • LeonSilver
    Ha Te mondod akkor biztos igaz.Habár azt már mondtam, hogy nem én vagyok a főnököd.
  • polluxware
    te ki vagy egyáltalán?
  • FlashFWD
    Átutalod nekem a pénzt, az én bankkártyám jó oda.
    Aztán vársz.
  • FlashFWD
    Leon az ilyen... mindenkihez van egy-két kedves szava.
    Osztja az észt, segíteni csak puffogva tud (ha olyan a kedve) de repülni még senki nem látta.

Ugye főnök? Csak a szájkarate megy?
  • LeonSilver
    Nekem is elősz6ör a letöltős volt meg.Aztán amikor meglett a dobozos a letöltős kulcsát nekiadtam itt egy havernak.Annyit megért!
  • DummyBoy
    Csak dombornyomott vagy webkártya jó hozzá ...
  • beci43
    Én próbáltam a Flaming Cliffset megrendelni az oldalukról,de nem fogadja el a kártyámat.Mit lehet ilyenkor tenni?
  • sakkay
    Na most erre mit írjak. Jól van Leon...
  • LeonSilver
    Először is " Akkor marad a warez." ezt írtad.Másodszor a hszem végén ( ha megnézed ) nincs Válasz 'xyz' üzenetére.Harmadszor pedig oktasson ki téged az akinek ez a dolga.
  • sakkay
    "Legyen már annyi vér a pucádban, hogy ha játszol vele és tetszik is akkor vedd meg." Leon te ne oktassál ki,hogy mit tegyek, amúgy ha figyeltél volna mit írok, nem írsz vissza hülyeséget...
  • blackshark
    Jah,gondolkoztam én is h megveszem e.Majd meglátjuk.
  • DummyBoy
    Meg a rendelés ...

Nem vagyok az a warezhuszár tipus, Try before buy tipus vagyok, leszedem a warezt, de pl: a multis játékaim mind megvannak eredetiben ... Ennyit megér ...

Az FC megvolt leöltősben és megvan dobozosban is, külföldről lett rendelve, pedig nem repülök vele sokat, de bármikor előveszem ... ez egy olyan játék.

A szimulátorok rétegjátékok ... Ha mindenki warezolna, nem lennének szimek ... Egy COD esetében nem vágja földhöz a fejlesztőket ha DummyBoy warezol ... De egy ilyen játék esetében már lehet az a pár dolcsi is számít ... főleg az elkövetkező peccsek és gépek miatt is ... (Remélem ...)
  • beci43
    Persze,én is azt mondom.Ezek a fejlesztő srácok nem érdemlik azt,hogy évekig fejlesztett,sok ezer munkaórával készült progijukat csak úgy hackeljék és szabadon terjesszék.Bár annyiban egyetértek,ha itthon nem jelenik meg,akkó mi marad?Csak a tóreennntttt....sajnos.
  • LeonSilver
    Itthon nemigen lesz belőle de ettől függetlenül április körül jön a dobozos, angol verzió.Azt kell majd megvenni és jónapot.Legyen már annyi vér a pucádban, hogy ha játszol vele és tetszik is akkor vedd meg.Minden szart én sem veszek meg de azért amit kedvelek és amivel játszok azt igen.
  • sakkay
    Igen fasza. Akkor marad a warez. Felangolosítottam az orosz v. A crack használható ehhez is? Vagy marad a hagyományos módszer.
  • DummyBoy
    Nos, engem az a pöcökgázkar kicsit zavar, szvsz egy normál gázkaros joy-al sokkal jobban jártál volna, bár ez majd kiderül használat közben ... Elég fontos kis cucc a Collective a játékban ...

A beállításáshoz, először lődd be a Windowsban a joy-t, Vezértlőpult - játékvezérlők résznél, ha kell akkor kalibráld is be ...

Utánna DCS indít, Options, Input ott ha legördíted a menüt, akkor az AXIS Commands alatt tudod beállítani a irányok, rudder és throttle érzékenysét ... De ha a win már ismeri a joy-t akkor automatikusan nekiáll majd hozzárendelgetni dolgokat ...

Üdv!