Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi most,ár nekem is megy. A logitech profilkezelõ pogramjában kellett átírni a funkciót és azóta megy.Bár olyan mintha nem lenne elég érzékeny, csak a pedálút vége felé olgozik.
Maj finomítjuk.
Jó repkedést mindenkinek.
LeonSilver
Nekem semmi problémát nemokozott.Igaz ez csak egy mezei kormány volt aminek a kormányából már csak az elektronika van meg meg a pedál.Maga a kormány rész akkora volt mint egy ház ezért szétbarmoltam és azt ( ugysem használnám ) kidobtam a faxba.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szaisztok!
Valaki segíthetne nekem a következõ témában:
Van Wingman Force3d Joyom és Formula force kormány. Ezt a kettõt szeretném összekombinálni, hogy a kormány pedálját tudjam használni az oldalkormányhoz, de nem akarja az igazságot.Csak egy halom Joy bottom-ot ad a setting panel.Egyébként a kormány is mûködik meg a Joy is csak nem tudom átrakni a kormány pedáljait az oldalkormányhoz.
Valaki járt már így, esetleg valahogy sikerült megoldani.
Ja látom mekkora hülyeséget írtam, szal úgy értem én szeretném megvenni valakitõl vagy valakivel együtt megrendelni!

\"Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.\"

Akkor viszont a csoportos rendelés marad, ja a Flaming cliffs- et nem tervezi valaki megvenni, vagy eladni, mert jelen pillanatban nem rendelkezem dombornyomott kártyával, szal nem tudom mit tegyek!

Mire lesz patch, addigra lesz angol DVD változat is...

Szinte biztos, hogy nálunk nem lehet majd kapni, de ez nem akadály... ugyanúgy szépen meg lehet majd rendelni mint az FC-t... 😉

www.smart-bus.hu

Apropó szerintetek lehet majd kapni "civil" helyeken is (Media Markt, 576)?

Hehe én is megveszem, de addig<#szomoru1>

Na na! Az angol DVD-s verzió megjelenése után nyemá warezovucskú! <#nezze><#wave>

www.smart-bus.hu

Buren
Érdekes.
Talán érdemes lesz majd kipróbálni...

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Buren
Igen.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Szóval, ha jól értettem akkor elég csak az angol verzióból bemásolni a megfelelõ fájlokat és mûködni fog.?
Akkor várhatjuk a következõ verziós szarfórszt <#boxer>
Köszönjük Wagner bácsi <#eljen>

repvez
Ugynéz ki várhato egy nagyobb patch a BS-hez!
info
Molnibalage
Nem túl régen írta le valaki, hogy hogyan lehet. Max. 1 hete.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a menü angol, de a játékfeliratok oroszak. Ezeket nem lehet lecserélni angolra. A magyarázó szövegre gondolok a tréningek során.
Bucser
Nem tom volt-e már..

Képek DCS:A-10C Warthog addon

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeonSilver
Neked is BUÉK valamint #22 ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Mindenkinek BUÉK!

Többszöri nekifutásra beüzemeltem a Black Shark-ot.
Mûködik.
Csak Orosz.

Üdv mindenkinek.
sure
Neked is buék

Isten nem bottal, hanem VMware.

Valaki egy mûködõ torrentet amit õ is fel tudott telepíteni és játszik is tud küldeni?

köszönöm
Buren
Danke! <#zavart1>

Köszönöm! Mostmár kedvemre gyilkolhatok <#vigyor1>

LeonSilver
Annyival egészíteném ki, hogy 64-es vistával nemmegy az a dztárforsz hekk.Sajnos ..

Kinek tûnt fel hogy a képeken a chaff-flare control panel pont nem ott van ahol a játékban?
Gondolom nem újdonság hogy a BS -be betett "LWR" helyett egy normális "RWR" van a helin csak épp azt nem voltak hajlandóak Ivánék közkézre adni... Ha jól sejtem ez lehet kicenzúrázva a képeken is...
nem másolni kell,hanem új hardver elemként feltelepíteni.start menü-beálítások-vezérlõpult-új hardver hozzáadása-(elsõ ablakban)tovább-(2.ablakban)"igen,már csatlakoztattam"-(3.ablak)lista legalján "új hardvereszköz hozzáadása",és tovább-(4.ablak)"telepítse a harvereszközt listából",tovább-(5.ablak)"minden eszköz megjelenítése",tovább-ekkor keresgélni fog,majd elõjön egy ablak,ahol is a "saját lemez"-re kattintva keresd meg az "anti starforce" mappát,benne az .inf kiterjesztésû file-t.azt jelölöd ki,és okézd le a telepítéshez.ezután telepítve lesz.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Akkor felejtsd el. Azalatt nem mûködik egy crack sem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PhantomAss
azér a játékban valósághûbb 😮)

GOOBY, pls

help!!valahova másolni kell az anti starforce drivert?
Ja és Vista 64 bit az op.rendszer.
Sziasztok
Tudna vki küldeni angol Black Shark cd kép torrentet!?
Amit leszedtem az nem cd kép volt hanem egy exe+valami. Feltelepült de cd kulcsot kért és ami mellé volt téve azzal nem mûködött.
Köszönöm elõre is.
[email protected]
DonZorro
Szép kis KÉP gyûjtemény...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
KEY bizbasz.

LeonSilver
I Weapon selection inward stations
Y (Z) Weapon selection outward stations
U Weapon selection all stations

Sziasztok!
1 kérdés:
láttam hogy leírtátok a fegyverzet kezelését, de azt nem találtam meg hogyan választom ki az egyes(páros<#kuss>) pilonokat a helin?
most jutottam el addig, hogy már vadászni is szeretném a gaz ellent nem csak repkedni <#violent><#gun><#worship>

LeonSilver

Scottt
Buren jó a lokód(y)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Buren
De, természetesen jól néz ki!!! Tetszetõsebb mint néhány *profi* borító!!!

L Viper
Nagyon jó <#eljen>
DonZorro
Attól még jól néz ki nem???

Molnibalage
Szerintem tetszetõs.

Buren
Ez *csak* egy rajongói kutyulmány...

DonZorro
Érkezik már a DVD borító...

Molnibalage
Mármint a Falconba. 😊

Molnibalage
A Szu-25T-n és a sima Szu-25-ön levõ mennyisérõl is mondanátok valamit. Olyan beállítás kéne ahol a flare fajsúlyosabban van a gépen. Esetleg screen is jöhet, hogy hogyan lövik ki õket, mert akkor azt is beleteszem a játékba.

A MiG-25PD változatra nem enged pakolni, Az RBT-re pedig 64-64 fér
vagyis összesen 128, csak alapból fele fele a flare és a chaff

Molnibalage
Aha. Ez érdekes. MiG-25-re meg enged ugye? Én így emlékszem. Mert akkor az durva lenne. A MiG-25-ön tudtommal soha nem volt, csak RWR (bár az ODS alatt láttak a szövetséges pilóták MiG-25-öt ami flare-t szórt, de az lehet saját berhelés is), de a MiG-31-en viszont mindig is volt. Zavarókonténer terveztek, de soha nem lett rendszeresítve.

A zavarótöltetet az infracsalikra érted?
Mert abból nekem egyet sem enged felrakni a 31-esre<#confused>

LeonSilver
Ez ( vagy hasonló ) de jólenne emberi nyelven 😊

DonZorro
Egy kis HELI lélektan... <#nezze>