Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pilótafülképbe=pilótafülkében 😄

Lenne egy kérdésem. Hogyan lehet beállítani, hogy amikor körbenézek a pilótafülképbe, akkor a kapcsolók egérrel is "kattinthatóak" legyenek (ne kelljen billentyûkombinációkat használni)?

Értem. Sok minden fogalmazódik, de kultúrált leszek. Miért tiltott a vicc, viccelõdés?

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

LeonSilver
Szerinted?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Mi történt az üzenetemmel?

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

GaBika6
[url=http://files.digitalcombatsimulator.com/en/?arrFilter_pf=31&arrFilter_pf=&arrFilter_pf=&arrFilter_pf=&arrFilter_CREATED_USER_NAME=&set_filter=Filter&set_filter=Y]Ka-50[/url]

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

szevasztok, a Black Shark 1-hez honnan tudnek meg letolteni misziokat, vagy egyebb mas kuldeteseket? Igazan koszonom
ugy emlékszem BS1ben semmi mást nem kellett csinálni, talán annyit hogy hamarabb indítsd a freetracket, mint a gamest...
további szép napot!

Üdv!
Valaki tudna segíteni?
Újra feltettem a játékot, szépen felcsatlakozok szerverre, hogy játszak egy jót erre nem mûködik a freetrack. Lefuttattam a TrackirFixert és úgy sem lett jó, Valami megoldás?
Üdv

Tud valaki segiteni abban,hogy lehet skin-eket feltenni!
Üdv

Tud valaki segiteni abban,hogy a küldetésekre a játékban jön velem kisérö de egy kiba...ot lõvést nem ad le.
Szóval milyen be állitások kellenek hogy végre a kisérõ is lõjön a célokra.
+ Egérrel is lehet a sisakcélzót használni (bal ALT+C bill. kombinációval tudsz az egérrel a fülkében csak nézelõdni, vagy nézelõdni és kapcsolgatni is), de akkor konfigurálj rá befogás gombot is, ha lehet. Ha nem, marad a "repülõ kéz" a vezérlõk között.

Üdv! Na, ott kezdõdik a neheze. Elvileg sisakcélzóval lehet (H betû-Helmet mounted sight), amit például a joy HAT gombjaival tudsz irányítani, de az is lassú, ha mindkét gép mozgásban van. Ha függeszkedsz, akkor még esélyes(lehet próbálkozni a Kamov orrával is "ránézni"-célozni a másik gépre, de az is nehéz). Ilyenkor nagy elõny a fejmozgás érzékelõ (Track IR, Freetrack). Ha van ilyened, akkor bekapcsolod a sisakcélzót, beállítod a célpont négyszöget (Shkval monitor-júnoszty tv) kisebb méretûre, majdnem a minimumra, majd nyomsz egy befogás gombot és sisakcélzóval ráviszed a kurzort a célpontra (ránézel). Ilyenkor amint kontrasztot talál a célzórendszer, már be is fogja neked a mozgó célpontot, s lõn vala indítás, majd öröm, hogy a gaz ellen izzó törmelékfelhõben ad új értelmet a létnek. 😊) A joy HAT gombjainál ez ritkábban mûködik, mert másik gombot is használsz a befogás után (mozgatod a szálkeresztet, sisakcélzót, ugye). Ha elakadsz, jelezd itt, indítok szervert és igyekszem segíteni.

Üdv

kösz még az érdekelne,hogyan viszed rá a tv képernyõ szálkeresztjét
elég nehéz gyorsan mozog.
Ja még sisak célzó müködése érdelkelne.
Üdv! Persze! Vikhr rakétát tudsz rá indítani 7 km-en belül, bal oldalpanelon ki kell választani a (Targeting mode control panel) célponttípus-gombok közül a légi célpont (Head-on airborne target) gombot, a többi pedig ugyanúgy megy, mintha földi cél ellen mennél (célpont befog, lézer bekapcs, stb, stb).

Üdv

Tud valaki segiteni,hogy légi célra mondjuk egy másik ellenséges harci helikopterre,hogyan lehet rakétával lõni?
Próbáld meg kikapcsolni a játékban az FFB-t. Lehet, hogy valami szoftverhiba van BS2-ben, egy próbát mindenesetre megér.

Nálam egy Saitek Cyborg Evo joy porosodik, de a repüléshez (Lock On, FC1, FC2, DCS BS 1-2) megfelel. Ha lökhajtásos, merevszárnyú gépeket is reptetnél, talán érdemes elgondolkodni az osztott gázkaron, ha már.
Honosítás nincs, bár kezdeményezések voltak. Marad az, hogy elolvasod az angol/német/stb nyelven írt kézikönyvet, ha pedig nem beszélsz külföldit, akkor kiszótáraz(hat)od az éppen aktuális részt és utánaolvasol a neten, eképp bõvítve ismereteid az adott témában. Véleményem szerint talán nem is rossz az, hogy nincs honosítás. Mondom ezt úgy, hogy én is szótárazom és utánaolvasok. Ez is egyfajta szûrõ, mert -jó esetben-tényleg olyanokkal repülhetsz, akiket érdekel is a dolog olyannyira, hogy tenni is képesek azért, hogy megértsék a miérteket és mikénteket. Sarkítva: eléggé zavaró tud lenni, hogy megcsinálod az indítási procedúrát, felfegyverzed a madarat, taktikázva elröpülsz a célig (közben idõjárási viszonyoknak megfelelõen beállítod és repteted a madarat), majd jön vérpistike, akinek legfõbb szórakozása, hogy lelövöldözze a madarad, csak mert az volt kéznél és az a könnyebb.

macleody
Egy Saitek X-52 teljesen megfelel a stuffhoz, nem kell 70ezres joyt venni.
Options-ben game módra állítod!

Köszi! Mondjuk találtam egy-két kezdeményezést, de az elhalt... belenéztem a szövegfájlokba, de meglehetõsen szedett-vedett, így körülményes a honosítás, pedig kedvet kaptam hozzá! A joy probléma még mindig nem oldódott meg, így most gondolkodom egy új joyon, de azért jó lenne, ha nem kellene másikat vennem, mert manapság ami használható, az 70 k körül van! 😞 Egyébként szerintem messze a legjobb szimulációs cucc ez manapság! Magyar honban egyébként lehet kapni TrackIR-t? Mert majdnem annyiba kerül a posta költség, mint maga a termék!😞

arcade: beállításokon belül van vmi olyan asszem, hogy game/simulator
nemtom milyen az arcade, de hogy a sim nehezen tanulható és kva jó!!!
további szép napot mindenkinek!

Hogy tudom egyjátékos módban beállítani, hogy arcade módban akarok játszani?
Nincs magyarítás hozzá,de a Youtubon rengeteg oktató videót megtalálsz hozzá.Azonkívül a játék mappájában van a Manual,pdf formátumban,azt böngészd,meg olvasd itt a fórumot.

Ka-50

Sziasztok! Tegnap megvettem a BS2-õt a készítõk saját oldaláról. Az upgrade verziót választottam, mivel megvan a BS1 is és így fele annyi volt az ára. A BS1 gond nélkül fut, viszont a BS2 ha bármilyen küldetést indítok el, kifagy! Arra már rájöttem, hogy a Saitek Evo Force joy-al van a baja, mert ahogy kihúzom, tökéletesen megy! Ötlet?
Egyébként készül valami magyar dolog hozzá? Dukomentáció, ne adj isten honosítás?

Aha, leakciózzák a patcheletlen régi verziót. A patchért meg fizethetsz még 20 dolcsit. Ez az ED egy hernyó cég.
Annak idején én is kiadtam vagy 50$-t a hivatalos letölthetõ verzióért amikor megjelent. Aztán akkor jönnek ilyen fizetõs patchel.
És a másik dolog meg amiért berágtam, hogy a Saitek EVO Force joystickommal (ami szintén drága darab volt) nem mûködik a trim megfelelõen, nem tartja meg a beállítást. Évekig írogattam a fórumba, hogy mi lesz, esetleg van e hajlandóság a tisztelt vásárló termékét kijavítani. Le se szarták, és tuti hogy a BS2-ben se javult. Többet nem veszek a ruszki szarjukból.
Csak azért el kell menni, vagy posta költséget kell fizetni, stb. Plusz a steam-s verziónál nem kell az SF miatt sem "aggódni".

www.smart-bus.hu

Sanyo
Nem mondtam, hogy a steamen kell megvenni. 😊

www.pcpilot.hu

A CD GALAXIS-ban meg 1790,-.
Sanyo
repvez
vagy ha ezt akarják megcsinálni akkor már megvan, hogy mi lesz a következõ merevszárnyú gép.
Lehet, hogy annyira megtetszett nekik a VFAT, hogy AIRSHOW szimulátort akarnak belõle csinálni és ezért van ennyire összevissza a tipusválaszték?
repvez
Még szerencse hogy az IL2 sturmovikhoz vagy 20 uj repülhetó gépet adnak ingyen egy patchben , itt meg 1 gépet adnak pénzért.
Ráadásul nem értem az összefüggést hogy hogyan jönnek össze ezek a gépek.
Ha csak 1 gép lesz akkor mindenki mustanggal dogol egymás ellen?
Ha online osszejönnek a BS A10-el ugy meg végképp nem értem.
Mindig lesz benne kakukktojás bármit állit az ember .
-ha nevadai helyszin benne lesz akkor hogy kerül oda a BS?
-Ha csecsenföld akkor mit keres ott a P-51 és különben is nem egy korba valók?
Ha missziot repülne az ember online akkor a P51-esek esélytelenek a rakéták és radarokkal szemben

Igazán nem értem, hogy mik a távlati tervek ED-nél vagy hogy mi a céljuk ezzel az egész koncepcióval
Jön a P51D Újabb vadkacsa a modern égen?

Mikor elindítod a ( "C:\Program Files (x86)\FreeTrack\freetrack_shared_mem.exe" 60) beállításokkal programot rendszergazdaként, akkor a megnyíló "dos" ablakot nem szabad bezárni, csak le kell rakni a tálcára, mint a freetrack-et.
A mellékelt Headtracker fájlt pedig be kell másolni a Bin-be, és kész.
Finomhangolni én sem tudom, de így legalább mûködik. Jobb, mintha a freetrack-et egérszimulátorként használnám, mert az is mûködik, csak nem olyan jó.
BS1 és FC2 alatt nálam simán mûködik, viszont BS2-nél az asw27 által linkelt (4420-as hozzászólás) trükkel nem, úgyhogy azt le is töröltem. Majd ha lesz ténylegesen mûködõképes megoldás, visszatérek rá. BÚÉK!

hi All!
vkinek sikerült 64bit alatt beüzemelni a freetracket?
"HeadTracker Binaries" féle korábbi linket kipróbáltam, de nekem nem ment... HELP!
BÚÉK!

Igen,már én is rájöttem.illetve a fórumot olvasgatva,ha nem ugyanabba a mappába telepítem,akkor lehet játszani.
Majd az ünnepek után elõveszem és felrakom.

Ka-50

LeonSilver
Simán lehet játszani a régit, nem tudom mit baszkuráltál el.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Köszi szépen az nfókat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Igen,csak azt kell megvenned.Csak az a gond,ha feltelepíted,az 1.02-õt már nem tudod játszani.
Én letöltöttem,játszottam is vele,de a plusz grafikai elemeken kívül semmi extra.
Sõt.A pilótafülkén belül nincs már körbenézés+kattintás.Ha van Trackired szerencséd van,ha nem akkor marad az alt+c kombó,amit 2-3 másodpercenként nyomkodhatsz.Azonkívül nem modolható a program.
Részemrõl visszatértem az 1.02-höz...

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

Ka-50

Papa01
Sziasztok! 😊

Boldog karácsonyt Mindenkinek! 😊

Most olvastam Sanyo oldalán, akciós a BS2. Ha nekem megvan a Sima BS digitálisan, akkor ugye ezt kéne megvennem?

DCS: Black Shark 2 Upgrade 1.1.1.1 (English download version) $12.99

Köszi a válaszokat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
ezúton kívánok Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Békét és Szeretet, ... na meg jó fps-t!

Ez angolul van,így jobban érthetõ. Egyébként aki kellõen jól áll ahhoz anyagilag,hogy kijusson a MAKS 2013-ra,az majd ott repülhet ezzel a szimulátorral a közönségnapokon,mert biztos,hogy ki lesz állítva. Csak meg kell találni és kivárni a sort. A Black Shark-os demórepüléseirõl ismert Frazer is kipróbálta például a CSTS Dinamika Mi-8-as szimulátorát a MAKS-on. Meg vannak fent a youtube-on videók például a Mi-35M (a modernizált Mi-24-es) szimulátoráról is,pont így a MAKS-on civilek által csinált videók amikor emberünk kivárta a sort és repülhetett egyet.

Vadóc darab! A fa alá egy példányt, ha lehetne... Ígérem, csak kicsit fogok ellenkezni, csupán a látszat kedvéért...<#vigyor0>

Ez már csak jó lesz. Amúgy az új Ka-52 szimulátor lenne amit a CSTS Dinamika nevû orosz cég fejlesztett ki a személyzetek képzéséhez,és a videó meg az állami átvételi tesztelésrõl van:
http://ria.ru/tv_defense_safety/20111019/464631479.html

Akkor csak szar lett😊
Remélem ez már jó lesz:
http://риановости.рф/tv_defense_safety/20111019/464631479.html

Elõször is, mindenkinek köszönöm a válaszokat! Csolee: A manualt forgatom, ha elakadok, az általad beírt sorok miatt írtam le, hogy mit és hogyan csinálok, bár a manual említése kimaradt a felsorolásból. Azt a youtube-os videót én is megtaláltam, valószínûleg kipróbálom majd a trükköt. Ahogy említettem volt, még régebben sikerült "találkoznom" ezzel a második kis körrel, ami által számított dobásra emlékeztem. Nemrég beugrott, hogy valamiért a kezdetek kezdetén az opcióknál a game flight mód bekapcsolva maradt, és mint kiderült, ez a "ludas" a dologban. Kíváncsiságból ismét beállítottam és meg is jelent a második kis kör. Ha másra nem is, de a bombaoldás gyakorlására különbözõ magasságokban és sebességnél még jól jöhet. Amellett hiába tankgyilkos a masina, a KMGU egész kellemes a gyalogok ellen is. 😊
U.I. Ha hamarabb rájövök erre a flight módra, nem írok ide feleslegesen.

LeonSilver
A mentõnek vagy annak, ha bevinnének egy ruszki kórházba?