Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#vigyor3>#vigyor3>
Apache pilots kill mimes
Persze nincs még kész, azt tettem bele, ami nekem fontos volt, vagy bonyolult kézzel elérni. Ha módosítjátok a hangokat, arra figyeljetek, hogy minél több szóból áll a phrase, annál könyebben tudja a progi azonosítani. Ja, és a jó angolosoknak a trainingek közül ajánlom Poe-t, ha abba nem törik bele a nyelved, akkor semmibe <#nyes>#nyes>
Próbál olyan szót keresni, ami fonetikusan hasonlít az általad bemondotthoz. Ha angol szót mondasz, és elõtte felolvastál pár "training session"-t, akkor nagy valószínûséggel megérti.
Gondolom lehetne direkt olyan akcentussal felolvasni a gyakorlatokat, hogy a végén megértse a dupla mássalhangzókat (cs, ny, gy, stb) meg az ékezetes betûket, de ehhez ismerni kéne a microsoftos hangfelismerõ engine mûködését.
Pár éve volt egyébként az eltén egy project, magyar nyelvû hangfelismerõ szoftver. Nem tudom mi lett vele, de arra emlékszem, hogy azt írták, nagyon nehéz a magyar nyelv ilyen szempontból.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem számít, mennyire helyes az angol kiejtésed, ha eleget oktatod, akkor megszokja.
Ha kell a BS profilom, szóljatok, már elég sok dolog kész van.
Én is CADezek, bár archi, de majd kipróbálom vele a progit, jó ötletnek tûnik.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Apache pilots kill mimes
Tegnap éjjel sikerült egy bicajlámpából a ledeket egy bézbólsapi siltjére kivarázsolni, a free tracker tökéletesen mûködik, viszont a játék nem érzékeli a mozgást.
Settings-nél megjelent ugyan egy oszlop, de nem tudom, hogy hogyan kellene aktiválnom.
Esetleg valaki?
Tapasztalat?
Apache pilots kill mimes
A rádió menüt is hasznos lesz, most csak kimondom, hogy "request landing" és már kapom is az engedélyt. <#kacsint>#kacsint>
Viszonylag egyszerû profilt csinálni, de kell hozzá a Microsoft Speech 5.1 vagy 6.1, ha jól tudom ez vistában alapból benne van.
A linkelt verzió béta, pár héten belül lesz 2.2, de a régebbiek nem mennek a BS-el.
Ez egyébként elvileg ugyanaz a heli, csak a fülkémbõl...
Apache pilots kill mimes
jó volt, miután rájöttünk a datalink helyes mûködtetésére, egész könnyen ment.
Kicsit buheráltam a mission-ön(Near Gundelen - coop 2), letöltés :
-helik beindítva kezdésnél
-max combat weight-re töltve, atgm + kisebb fajta rakéták
-minden kliensnek +1 ai wingman, hogy legyen kit csicskáztatni 😊
-célterület és elõtte lévõ waypoint között elszórva 10 t55-ös és egy sam
-célterületen +4 t55 és egy shilka
-összes friendly törölve, csak a 4 ka-50-es maradt
Majd muitán kipróbáltuk, lehet, hogy adok az egyik ai wingmannek bombákat, aztán ellessük tõle, hogy kell vele osztani a puha célokat 😊

<#nevetes1>#nevetes1>
Jelentem csökönyös alásan, a helikopterek közötti adatkommunikáció elsajátítva. (tudom, ocsmány szenvedõ szerkezet... de most ez van)
Apache pilots kill mimes
Sok-sok bogarászástól kíméltetek volna meg, ha benyögitek, hogy L.Alt+T
Most már faszán levitálok, kezd összeállni, mint a gecis bugyi.
<#taps>#taps>
Két hét és nyomom a mission-öket vagy hogy polluxware barátomnak is kedvében járjak, a misszjá-kat.
<#bee1>#bee1>
Apache pilots kill mimes
de XPsíthetõ! garantálom
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Amit igazándiból nem értek, hogy aki elsõsorban játékra használja a gépet, és nem kifejezetten Directx10-esek miatt, az miért sz@patja magát 64 bites (vagy egyáltalán, illetve fõleg 32 bites) Vistával? Nem tudom elképzelni, hogy van az a DirectX9-es vagy régebbi játék, aminek ne lenne elég a 3.5 giga RAM meg egy 512+ megás VGA, valamilyen -akármilyen - duálkór procival, hacsak nem sokezer x sokezerszeres projektoron akarja csapatn, + a Windows XP. Nyakunkon a Windows7, addig meg XP-n elmennek a dolgok, az szépen ki van forrva, nem kell bétákkal sz*rakodni (LSD Saitek Profiler).
Én innentõl, ha Re: erre a vasaláss tttttémmájára, akkor a Lonci vs Falcon tápigban teszem, idézve link formájában az eredeti HSZ-t itt.
@polluxware: #1296: mekkora dzsangabokor ott a háttérben... <#ticking>#ticking>
Isten nem bottal, hanem VMware.
vmi: How turn win2003 to gaming/workstation...
vmi ilyesmi címmel
Kísérleteztem és utána is olvastam. A bátyám meg programozó úgyhogy elhiheted, hogy tudja mi a probléma. A kék halál üzenetbõl fejtette vissza, hogy mi a gebesz. Ki és be is raktuk a RAM-ot. Kivettük akkor ment, visszatettük elszállt. Érdekes korreláció nem? Sebaj. Érdekes, hogy az XP 64 telepítése meg megoldotta. Nahát... Az fel sem merül bennetek, hogy az én hardevermnél ez van nálatok meg nem. Ugyanis gyanítom, hogy az enyém újabb, mint a tiétek.
A Flakon nem megy a gépeden rendesen - másoknál hasonló konfigon hasít.
Tévedés. Az OF nem megy és nem én vagyok az egyetlen. Ne keverjük a szezonz a fazonnal. Ha utánaolvasnál maguk az OF készítõi is elismerik, hogy egyes hardverekkel baj van. Sebaj... Az FF4 ,AF és FF5.0 beta hasít mint állat. Gondolom azt sem vetted észer, hogy az utóbbi két videóm full AA és AF mellett let felvéve és nem 1024x768-ban.
BS-t be sem tudtad üzemelni (pedig nem egy diplomát igénylõ feladat) - finoman szeretném én is felhívni a figyelmet a topik címére, ami nem "Molnibalage lúzerkedése az ûberbrutál gépével" címet viseli. Elõre is HTX.
1. Rászántam 10 percet. Nem sikerült. Pontról pontra az tettem amit írt valaki. Mégsem sikerült. Nem én vagyok az egyetlen. Annyira meg nem is érdekelt. Az eset után vettem az új gépet és azóta XP64-em van. Azon meg nem megy. (Mellesleg hol is a no warez amit eddig húúúúú, de követtetek a Loncinál?).
2. Akkor meg minek szólsz bele abba amiben nem nagyon vagy otthon? Azért Falcon témában tényleg kicsit vicces, hogy engem akarsz leoltani. Kicsit hazai az nekem pálya nem? Szerintem kicsit több Falcon verziót nyúztam, mint te és tudom, hogy mi megy és mi nem és nagyjából azt is, hogy miért.
Uff. <#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ez maradjon Balázs privilégiuma😊
õ tapasztalt valamit, vhol +a sajátján is!! ergó nem lép kétszer ugyanabba a szarba.
EGYÉBKÉNT!!! win64 csak angol verzióban van tehát az nem zavar
VAN Win2003 Standard 32-bit PAE támogatással! megy minden 32bites progi, stabil server kernelje van, és találtam egy oldalt annó ahol leírják lépésrõl lépésre hogy lehet Játék/workstain-ra átalakítani (letiltogatni dolgokat benne
egy megoldás...
Nem, inkább úgy, mint aki elõbb kérdez, utána meg úgyis õ tudja jobban mégiscsak, a kísérletezés és utánaolvasás helyett (ahol kiderülne, hogy nem arról van szó, hogy mindenki más hülye és csak te vagy helikopter).
A Flakon nem megy a gépeden rendesen - másoknál hasonló konfigon hasít. BS-t be sem tudtad üzemelni (pedig nem egy diplomát igénylõ feladat) - finoman szeretném én is felhívni a figyelmet a topik címére, ami nem "Molnibalage lúzerkedése az ûberbrutál gépével" címet viseli. Elõre is HTX.
ON, flame OFF
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A 32 bites rencerek 4 GB memóriát tudnak megcímezni.Ebbe a 4 GB-ba bele foglaltatik a rendszer memóriájától kezdve a szaros VGA kártya RAMjáig minden.Ezért nem lát ill. nem tud kezelni többet.Ennyi a történet.
Nekem cirka 4 éve van a gépemben 4 GB ram és a boltban is összeraktam ill. szervizeltem néhány gépet.Soha egyiknél nem okozott semmiféle gondot ( és fõleg nem fagyást ) az, hogy 4GB volt a gépben és 32-es XP volt az oprencer.
Én sem próbálom megmagyarázni Neked, hogy gépészmérnökként mifán-miterem, kérlek Te se tedd.Kössz.
Aki beszúrja a 3dik verziót azt saját kezûleg rugom úgy seggbe, hogy még eléri a 2000-ás Szibériába induló vonatot
Uff Én beszéltem!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu