4747
-
#2064 Q: I'm seeing a white/yellow line on the ground when viewing from inside the cockpit.
A: This is an LOD-related issue in the graphics engine and cannot be fixed. A "home remedy" is possible by changing the LOD distance values in the configuration files, but this will affect the entire graphics engine and is not a recommended solution.
To change the LOD values, open \...\Config\graphics.cfg and change the LOD lines as follows:
Quote:
near_clip = 0.1;
middle_clip = 1;
forrás -
SzKrisztian #2063 Sziasztok, van egy hiba a Black Sharkba ami nem vészes csak kissé idegesítő, nem tudom más is találkozott ezzel vagy csak nálam van, a hiba az hogy a fülke nézetből kivül van egy csík ahol nem látszik az árnyék, és éjszakai nézetbe napali textura van ennél a csíknál. Valaki találkozott már ezzel a híbával? Van rá valami megoldás? Pár kép hogy mire gondolok:
01
02
03
04
05
Van még egy gondom, vannak a tekerhető gombok, ezek nálam nagyon érzékenyek, alig mozdítom az egeret és már vagy max vagy minimum értéken van, ezen lehet valahogy finomítani?
-
#2062 Tess -
zoli7777777 #2061 OK, akkor még tudna adni nekem valaki egy linket a crackhez? -
Solt #2060 Nekem is orosz verzió van meg... és az van krekkelve! :) Nem leszel vele előrébb... szerintem nézz orosz verziót... -
#2059 Mert nekem valami english verziót adtak a virágboltba,és az orosz crack meg az angol játék nem csipálja egymást-.-" -
Solt #2058 A crack miért nem jó töki? -
#2057 Polli,Solt valakiii
Feltudjátok rakni a megcrackolt működő verzió DLL-jeit?(protect;viev;world;worldgeneral;asyncnet;cockpitbase;dcs.exe;fmbase;ka50.dll kéne) -
Solt #2056 Új engine-t ígértek, ez a legszembetűnőbb... a mostani szinte egy az egyben Lock-On... -
#2055 Másik tőmondat:
- vedd meg ... -
#2054 Itt a nagyon részletes leírás visszafelé 2052 hozzászóláson keresztül ...
Ennél részletesebben nehéz ...
De megpróbálom összegyűjteni tőmondatokba:
- krekkeld meg ... -
zoli7777777 #2053 Sziasztok!
Segítséget kérnék, mert egyszerűen nem tudom elindítani a játékot. Nem jó hozzá a CD kulcs. Szeretném ha valaki egy nagyon részletes leírást tudna adni arról, hogy hogyan lehet elindítani a játékot. Egy elindítási módot már találtam itt a fórumon, de nem értem ami oda van írva pedig magyarul van. Nagyon hálás lennék az illetőnek aki szájbarágósan leírná, hogy hogyan tudom elindítani. Válaszotokat előre is köszönöm. -
#2052 példul a gyalogos egységek csak azért vannak, mert néhányan elkezdték rágni a DEV-ek fülét azon az ominózus fórumon..
plö -
mcsaba #2051 Nekem az eggyik kedvencem lett a DCS Black Shark, főleg ha kijönnek a repülők is hozzá, a sima Lock On meg Flaming Cliffs nagyon szépek voltak de hiányoltam belőlük a klikkelhető fülkét, a Falconak azért tetszett mert volt klikkelhető fülke igaz csak 2D, viszont grafikailag nagyon kiábrándító. A Black Sharkba nem mondom nogy nem találtam hibát vagy nem lenne olyan amit hiányolok, de eddig ez a legjobb ami létezik. Minden progiba van hiba, én nem felelhet meg mindenki izlésének, de ezért én néhány apróságot leszámítva megvagyok elégedve de amit irtál hogy "nem igazán ezt ígérték" ezzel felkeltetted az érdeklődésem, mit tudtak még ezeken kívül igérni? le tudnád irni pontosan mit igértek? vagy valami linket ahol leirják? -
beci43 #2050 Szerintem a videós oldalakon van elég látnivaló a játékról.Ha nem tetszik,nem kell megvenni. -
#2049 Megjött a DVD... -
#2048 A konkurencia alatt nemiagzán a modderekre gondol az ember.Az egy egészen más kategória. -
#2047 Hehe, nem mindig jó a konkurencia, lásd il-2nél. A konkurencia a moddereket fedi. Benyomta a durcát Olgeg és még a félkész hivatalos 4.09-est sem adták ki már egy éve. Most azt hiszi kibaszott velünk, de a modderek meg többet hoztak ki, mint egy expansion cd.
-
Solt #2046 Erre inkább nem mondok semmit, mert azt fogják mások mondani, hogy nem szeretem az oroszokat...
Azért le nem törlöm, sőt, amilyen hülye vagyok meg is veszem, mert nekem nagyon tetszik, annak ellenére, hogy nem igazán ezt ígérték. Az a baj, hogy nincs konkurenciájuk... -
bgabor #2045 Rossz embernek mondod.
Én erősen kételkedem a Lock on széria fejlesztőinek képességeiben és erkölcseiben. Miután jó néhány évnyi "fejlesztés" után kijött a Black Shark, én megnéztem és jót röhögtem rajta, majd végleg letöröltem. -
Solt #2044 Bele sem kellet volna tenni, és akkor ki sem kéne venni! A Lock-On esetében még benyelte az ember, de itt? A két fejlesztés köztes idejében mi történt? Mintha anno valami új motort rebesgettek volna... -
bgabor #2043 Szerintem ha ezt kivitelezni lehetne, ez lett volna az első dolog amit megcsináltak volna, már annó a Lock On első patcheiben. -
#2042 És ha a fejlesztők egy kis fáradalmas munkával kiszednék a szaros tengerüket a föld alól akkor vielleicht nem halnának be a mai gépek egy kisebb hadjáratban(Pl egy Grúz-Oroszt lazán kibírna szvsz nem kell Falcon méretű félszigetes cucc):) -
#2041 Nos, nállam nem döglik meg a gép, pedig Vista van ...
A *.dat kiterjesztésű profilok pedig a régi profil editorhoz vannak, az újjal nem mennek ...
game.co.uk ... Asszem hozatok egyet ha valaki jön haza UK-ből :) -
#2040 én személyszerint semmi olyat nem találtam amitől ne lehetne játszani vele...
SŐT! külön figyelemre méltó hogy komplexitása ellenére ilyen stabilan megy 1.0s verzsön létére
autopilóta? nos érdemes odafigyelni a min magasságra, ezt már írtam annó egyszer asszem
dinamikus kampány? annó én is sokat szídtam ezt,de azért ha végig gondolja az ember.. akkor biza lehet hogy a legújabb gép is hamar elfogyna egy Falcon kampánybeli FLOT környéki nyüzsitől..
egy bajom van, bár ez nem program hiba csak.. szóval hogy az editorban nincs Sat. view
ez hiányzik kegyetlenül -
beci43 #2039 A segítségeteket kérem! X-52-höz vannak game profilok.De vannak dat. kiterjeszttésű fájlok is,amit a profilkezelőm nem lát.Esetleg valaki tudja,hogy azokat hogyan kell használni? -
beci43 #2038 Ugyanazt csinálja mint Nálad.Tudok játszani,de az MFD kifagy,a game kilépése után meg a gépet sem tudom újraindítani,csak a reset gombbal...próbáltam egy csomó mindent.XP alatt nem csinálja,szerintem a Vistás driver van elcseszve. -
#2037 Hát azért van néhány.Kezdve az időnként megbolonduló autopilótától a szárazföld alatt hullámzó vizen keresztül egészen addig, hogy egy 2009-ben kiadott szimulátorban azért elférne egy dinamikus kampánybizbasz.
Az ősrégi, agyonanyázott falcon4 a mai napig verhetetlen ezen a téren.Pedig idestova 11 éves cucc. -
#2036 simw -
Solt #2035 De ez, hogy, amikor még a hivatalos oldalon nincs is dobozos verzió?! -
#2034 Hogyne mondana...ennyire nem vagyok kezdő. De amit most sikerült beszereznem (DCS_Black_shark-GOW), annak épp az a lényege, hogy bemountolom, telepítem, beírom a serialt és mehet a játék... De amit írtak hozzá serial az blacklisted. Szóval nem akartam antistarforce-al, no-cd crack-el szórakozni... Bár egyet kipróbáltam, de a bemásolása után nem indult a game, hibával elszállt... -
#2033 Srácok, mi van a bannerünkel? Nektek sincs kép? -
#2032 Szted milyen hibái vannak? -
#2031 Nekem most kellett egy sokkal fontosabb dologra mint a játék az összekuporgatott zsetony de erre is meglesz hamarosan és akkor már "rohanok a bóótba" én is.Kell ez a lokkony+fc mellé.Szeretem a hibái ellenére is. -
#2030 Antistarforce, no-cd crack, mond valamit? (volt linkelve párszor). A BS Flowershop Editionhöz nem kell serial. Ha ez netán olyan, akkor használd a másik virágboltit... -
#2029 Én csak kérdeztem hogy itthon lesz-e valahol kapható, erre ők kérdezték hogy van-e itthon valami disztri...
Én nem tudom megunni és ez is olyan mint a LOMAC, kell eredetiben és kész!
Egyébként meg innen jön... -
#2028 Én is :) Honnan jön? Mennyiért? -
#2027 Csak azt nevetem hogy szinte már hónapok óta hogy meguntam.. és van aki olyan fanatikus hogy a 3ik letöltös változat után, még képes megvenni a gyári lemezt:))
jöhetne már az A-10es -
#2026 rá is szálltak a totyikra rögtön... már bulgária a téma -
#2025 Láttam ED fórumon érdeklődtél a honi disztó után. ;)