4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Jammer
    Hálás vagyok a közbenjárásért! Hibátlanul működik... :) Megyek megcsinálom a traininget. Nincs Coalitions menü az Editorban! :) Sehol nem találom.
  • Caterpillar
    HUAF_Ducky
    Technical Service Officer
    Elküldve: 2009.04.07, 17:26 Hozzászólás témája: Re: Orosz Technika

--------------------------------------------------------------------------------

Többen szeretnék a DCS-hez az angolosító motyót.

Javaslom belekukcsizni a www.vmh59.hu oldalon a LETÖLTÉSEK-ben
    a MOD's almenübe. Talán segít...

Ezt írta a VMH fórumra.
    Szép napot!
  • Solt
    No igen... de legalább a szándék megvan bennünk! :)
  • LeonSilver
    A legtöbbünkével az fater.Én sem állok neki dsl-el feltölteni a czirka 470 megát.
  • Solt
    Az én netemmel esélytelen sajna... :(
  • Béla9248
    Sajna ott nem találom esetleg akinek megvan nem töltené fel vhová?
    Nagyon megköszönném!
  • Jammer
    Én is tegnap! :)
  • LeonSilver
    Írtam PM-et Ducky-nak, hogy ha tudja valahova dobja már fel ezt a fájlt.
    Ha valami van majd szólok!
  • Jammer
    Ehhe! :) Én is ez után nyomozok de nekem a Trainig és az Encyclopedia is bőven elég lenne... Vagy ha tudnám mely fileok tartalmazzák... :)
  • Solt
    Itt nézz körül... hátha...
  • Béla9248
    Sziasztok!

#1143-hozzászólásban lévő link nem működik esetleg megvolna vkinek a tartalma?

Előre is köszönöm!
  • DummyBoy
    Melyik verziód van meg? Gondolom az orosz ... Azt a newinputot töltötted le ami ahhoz kell?

Elmentetted a régit vagy csak felülírtad?

Próbáld meg visszarakni a régit, és letölteni a sima orosz newinput.dll-t ... HA X52-esed van akkor meg a joxfix-eset szedd le ... és próbáld ki úgy is ...

Ha kell a régi, otthon asszem megvan, este el tudom küldeni ...
  • Jammer
    Áááá! Valaki világosítson már föl légyszives, hogy merre található az Editorban a Coalitions ablak?
  • gsg16
    Üdv!újratelepítettem a black sharkot,majd bemásoltam azt a "new input" filet,ami ahhoz kell,hogy működjön benne a freetrack,erre indításnál kidob egy hibaüzenetet,hogy valami dll file nincs meg,és utánna teszi zárójelben,hogy "new input".eddig működött,most az újratelepítésnél meg ezt csinálja.van valakinek ötlete?
  • blackshark
    Tök jó opciót találtam egy esti repkedés alkalmából. Ctrl+F1 és naon állat lesz a nézőmód ha nem használsz freetrack-et,de lehet h közben lehet is azt még nem próbáltam.Sok szerencsét. :P
  • Jammer
    Értettem, köszönöm az infot! :)
  • LeonSilver
    Regelj az MH59-es nbépek fórumán, keresd meg Ducky-t aki a csomagot csinálta és kérd meg, hogy tegye fel valahova neked.
    Megtennépm én is de 470 megát nemállok neki feltölteni a szaros dls-el.
  • Jammer
    Senki nem tud valami tippet adni a #1945 hszre ?
  • beci43
    Frissítsd a videókártya driveredet,nálam bevált.(ATi)
  • LeonSilver
    Háj!Valami hasonló szokott lenni nekem is ( mióta a krekket használom, w7 alatt még nincs daemon sajnos ) de 1-2-3 próbálkozás után elszokott indulni.
    Meg nem is mindig csinálja.
  • gsg16
    Üdv Urak!
    olyan problémám van,hogy gondolt egyet a Black Shar a gépemen,és nem indúl el single módban,csak multiban.a "launcher exe hibát észlel".volt már ilyen valakivel?
  • Scottt
    Bazze sose játszottam ezzel a játékkal ne rám nézzetek.:D

Én bízva abban, hogy hasonló a Lock-on hoz a küldetés szerkesztője azon alapon vau-vauztam bele. Ott ugyebár lerakod a waypointot, hogy merre menjen a jármű(minden ami mozog adhatsz annak asszem lehet waypointot adni,sőt..)és ki lehet választani, hogy annál a waypointnál mit tegyen.Pl:támadjon-megadod mivel támadjon,és mire-,repüljön-milyen magasan,sebességgel-leszálljon-hova-gondolom van olyan lehetőség is, hogy lebegjen ha jól tévedek a lock onban volt ilyen lehetőség.

Azt viszont szerintem nem lehet beállítani, hogy egyből függőleges emelkedéssel kezdjék a repülést^^

De mondom életemben nem játszottam vele:D
  • mcsaba
    Ez az AI lebegtetése engem is érdekel, az nyilvánvaló hogy a waypontoknál kell beállítani de ott mit mert én nem jövök ráfele, és arra sem jövök rá hogy lehet azt beálítani hogy az AI gépek ne taxizás és kifutópályát használva száljon fel mint egy repülő hanem helyből. Ha valaki tudja irja már le pontosan hogy lehet ezek beállítani.
  • DummyBoy
    2-3-at?

Csak a hidak alatt otthagytam a komplett Kamov gyártás többszörösét :)

És akkor még nem is néztem azt mikor a légvédelmis srácok reflexeit és skilljeit tesztelgettem xD
  • polluxware
    áhhh.. ki kell törlni a gusba az AI wingmanokat meg a sallangokat osztán egyedül lehet trükközni, hazamenni, újra tankolni, újra trükközni..

asszem amúgy is csak 5db van hadrendben ebből a helóból.. namost abból 2-3 már training misszioknál összetörtél, szóval totál reális a stukstúra

ugyi? + jobban megy... nem eszi a gépet annyira
  • Scottt
    1)álni-nem tud semmi
    2)állni a helikopterek meg maximum a földön tudnak
    3)Szerintem az amire te gondolsz az a lebegés,a waypontnál lehet beállítani, hogy annál a waypointnál mit csináljon.
  • jetikee
    http://www.freeforum.hu/vmlvrb
  • SzKrisztian
    Az megoldható valahogy a küldetésszerkezstőben hogy az AI gépek ne csak lerepüljenek egy előre beállított utvonalat hanem bizonyos pontokon ne repüljenek hanem csak áljanak a levegőbe?
  • Jammer
    Az AI-nak annyira nem vág az esze... Ami még ugye hagyján de hülye és vak is! Kicsivel a runway előtt lebegtem olyan 35-50 méter magasan a tresholdtól kicsit visszább pont a finalon és vígan kapcsolgatok a fülkében amikor a leszálló SZU-39 vígan leviszi a fölső rotor egy részét... :) Hááát nem tudom, hogy eddig is ilyen volt-e mert eddig ezt nem nagyon tudtam csinálni ( függeszkedni ugyebár nehéz volt merevszárnyúval hacsak nem szembeszélben de az meg inkább vitorlázás :D ) de azért ezen meglepődtem. Viszont amúgy meg jó kis meglepi mert szép nagyot csattan ám! :)
  • DummyBoy
    FC-ben a SU-25-ös trimmelése is csak azért nem megy a rotary-kkal, csak gombokkal, mert az eredetiben is így működik ...

Mellesleg a TRIM-re van alternatíva az ED fórumon, ráadásul állítólag a peccsben jön egy új method ...
  • Jammer
    Amúgy szerintem NAGYON pozitív változás, hogy most már a reptereken és FARP-on van rearm/refuel opció menüből kiválasztva a fölszerelni/betölteni kívánt dolgokat. Nem csak odamegyek addig nyomom a CTRL+R-t amíg meg nem telik... Nem is értem ez eddig hol volt. Nem nagy dolog szerintem megcsinálni ilyesmit.
  • Jammer
    Hát ennek most egy kicsit utánaolvastam és a TRIM dolgot visszavonom. Úgy tűnik, hogy ott ez a normális ezt eddig nem tudtam. Ettől függetlenül nekem a rotaryn jobban esne... :)
  • Jammer
    Hihi! :)

Elég vegyesek a tapasztalataim egyébként... A Mission Editor hatalmas visszafejlődés szerintem. Kivették a birkák a Satellite nézetet, nem látom a skineket csak ha már betöltött a játék, és szerintem elb@szták az útvonalszerkesztést az objectek lerakását és a már lerakott objectek kiválasztását is... Aki a Trimet kitalálta azt meg még a mentőben is ütni kéne!! Amikor a SU-25T-nél elvették a lehetőségét, hogy a HOTAS ( x52 gázkar tetején ) forgó potmétere helyett GOMBOKKAL ( ???? ) kellejen trimmelni már akkor kivert a víz de ez az egy gombos izé...hát elég vicces szerintem... Egyébként jó lett az új engine! De hol van ? Mert nem a játékban az tuti. Lehet, hogy az APU teherautó kapott új enginet vagy nemtudom... Ha már itt tartunk a szabvány téglalap Ikarust is kicserélhették volna valami szebbre! :) Kedvenc objectem a játékban!
  • Molnibalage
    Egyszer csak az hallod, túúúúúúúúú, túúúúúúúúúú, azt elcsap az esti gyors. :)
  • Jammer
    Ehhe gyakoroltam a cápa irányítását és a finom mozdulatokat meg az alap manővereket. Hát egyáltalán nem egyszerű ez tény bár nekem ezzel semmi bajom nincs! Azért szimulátor, hogy legyen mire ráérezni, legyen mit megtanulni hozzá...

Remélem jól linkelem...

Innen tiszta Microsoft Train Simulator! :)
  • DummyBoy
    Meg az angol verzió is megjelent régen, de csak letöltős formában ...
  • Jammer
    Lockonfilesen a cockpit addonok közt ott van!
  • SzKrisztian
    Sziasztok, láttam a neten több képet is amit a Ka 50 es fülkéjébe a feliratok, nem a tooltippek, angolul voltak, megjelent már az angol verzió vagy ez csak valami addon féle?
  • Jammer
    Vagy ha valaki tudja mit hová kellene tennem az angol verzióból azt is megköszönném... Főleg a training és az encyclopedia érdekelne.
  • Jammer
    Nem tudná nekem valaki földobni a #1143 hsz-ben linkelt csomagot földobni valahová ? Van benne jópár dolog ami nagyon érdekelne!

- angol településnevek a térképen
    - angol nyelvű hangfájlok (rádióforgalmazás)
    - egy-két hibajavítás modellekben, textúrákban, grafikai effectekben.