Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emberek tíz ezreinek van 32bites oprendszere 4gb rammal, akiknek hibátlanul mûködik! Ez factum, önmagában az, hogy 32 bites rendszert használsz 4gb rammal NEM okozhat kék halált! Más volt a hiba! A kérdés az, hogy ezt tudomásul veszed, vagy azt hajtogatod, hogy nálad kék halál volt.

Ha tudomásul vetted, és úgy döntesz, hogy kipróbálod megint, szívesen segítek, ha nem, akkor téma lezárva! 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
illetve nemElvtársak is😊

polluxware
MMMMMMM....

Nem<#zavart1>

Ha nálad is ez a tapasznyalat akkor értelek, eddig csak a bátyád gépérõl volt szó hogy ilyet csinált...

Ugorjunk Elvtársak!

Molnibalage
Komolyan mondom nem értelek titeket. Ez TÉNY! Nálam is ez volt! Új gép 1,5 óra alatt kétszer szállt el kék halállal. Pont. XP 64 van fent = 0 kék halál. Ismerlek titeket, de most az eszem megáll rajtatok. Úgy ismertek engem, mint aki vicbbõl ír le hardver és egyéb gondokat?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Néha amúgy black Shárkról is eshet szó😊

Rettentõen ellentmodásos egy szimu, már ami a fogadtatást és fórumvéleményeket illeti.

polluxware
Hallottátok! Kuss legyen tudatlan népség!

Mindenki hisz valamiben... Balázs példul a bátyja gépének rigojáira építi számítástechnikai tudását

én is családban bízok

önnyi

Senki nem vitatta mi történt Veled! Nem értetek hozzá, ennyi... megsértõdsz, vagy nem, ez a gondolat már régóta formálódik bennem! 😄

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Ne húzzatok már fel ti is. Ez nem álom. Ez történt. Pont. Nehéz a felfogásotok nektek is? Gondolod viccbõl írtam le, hogy mi történt?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Megvolt a driver csere? Ha nem írj privátot, leírom én, hogy szoktam! 😊

www.smart-bus.hu

Scottt
2dik mondat Nagyon tény

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

1. mondat: Tény, bár szinte mind alul feszeli a mostani ramokat.

2. mondat: Tény! 😊)

3. mondat: Tény! 😊)

www.smart-bus.hu

polluxware
alaplap és alaplap között szoktak különbségek lenni :/

de sztem kár vitázni😊 úgyse tudjátok meggyõzni

believe me..<#whatever>

LeonSilver
Neharagudj Balázs de ezt a baromállaccságot mikor álmodtad?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem kötelezõ venni, én ezt tettem, nekem szimpatikusabb!

NEM KELL KIVENNI! 😊 Nálatok komoly gondok lehetnek hardver ügyben... alap dolog, hogy a 4GB-nak kapásból több feszültség kell például! Az alap bios beállítás sokszor nem jó 4GB esetén! 😊

A Te dolgod Balázs, hogy mit csinálsz, én csak szóltam, hogy memória címzési probléma kizárt a 4GB miatt! Simán, hibátlanul fut nálam az XP úgy, hogy 2x2GB-s modul van benne... ráadásul még tuningolva is van!! 😉

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Minek vagyek másikat? Van egy 80GB-os megy egy 600GB-os. A 600-ason még 200GB sincs összesen. A partícionálás meg egyben adatvédelem. Ha elszáll a filerendszer, nem 600GB megy a kukába...

De ki kell venni. A bátyus gépe is mindig kékhaláll szállt el. Nekem véletlenül került a gépbe 4GB RAM (azt hittem, hogy kettõ van benne mikor megvettem, mert olyan áron adták a RAM-ot) és kékhalál után csekkoltam, hogy akkor mi is történt. Akkor vettem észer, hogy 4GB. 20 perc után megint kék halál. Váltás XP 64-re. Azóta 0 kék halál. Szerinted?

A particionálást én rühellem! Ezért vettem másik vinyót, nem nagy költség...

Van egy 64 bites Vistám a 4GB miatt, és egy sima XP a DCS miatt! Nem kell kivenni ramot, ez butaság! 😊 Gyönyörûen mûködik az xp, semmi gond nincs vele! Annyi a történet, hogy nem használja ki a 4gb memóriát, csak 3,5-t... ennyi... semmiféle rossz memória címzés nincs!

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Miért is? Nem értem. Mehetne sima XP külön parctícióra, de akkor meg RAM-ot kell kivennem a gépbõl. 4GB-tal elszállnak az alkalmazások egy idõ után rossz memóriacímzés miatt.

Ezért kõ venni a várakozás idejére még egy vinyót! 😄

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Ezért kõ nekem eredetiben.

dettó...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Sajnos 64-es windózon nemmegy az antiszarforsz.
Csak és kizárólag ezért használok 32-es windózt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
Nincs idõd hackelni? egy drivert kell felrakni, meg a legújabb daemon-t aztán elindítod és fut...

,de tény hogy kényelmesebb a gyári lemez, bár valmi olyat olvastam hogy még a gyári angol lemezen is lesz valmi olyan védelem ami miatt neten kell még matatni az aktiválást.

jut eszembe, 64-bites win-el nem megy a antistráfosz

így már okés a kifogás<#eljen>

Sokan emlegetik hogy ilyen olyan manõvereket nem tudnak megcsinálni, mert állandóan letörnek a rotorlapátok..

Ugyan valóságos a szimuláció amennyire csak lehet, de biza a játékban inkább hasonlítanak nádpálcára a rotorlapátok dinamikai viselkedése, mint ami valójában lenne..

ergó sok manõver harci körülmények között felesleges és veszélyes

+adott sebesség korlát a lényeg valmint az sem mindegy hogy balra avagy jobbra fordulásnál akarod végrehajtani a rázósabb dolgokat

röpködjetek ésszel, és nem raboljátok az idõtöket azzal hogy ki-be lépegettek😊

SZ.TEM

Mindketten elhagytátok már 18. életéveteket... pici buksitok nem azért van a nyakatokon, hogy a belsõtök ne ázzon el! 😄 Tessék rendeltetés szerûen használni! 😄

www.smart-bus.hu

MaskimXul
Detto, de a wav fájl megy, én azt hallgattam és közben csináltam a dolgokat.
Kenny85
sikerült valakinek elindítania?
én töltésem megáll egy loading képernyõnél és semmi más

LeonSilver
Egyelõre itt

Szevasztok.
Most jött el az idõ, hogy bevásároljak Lock On-ból és hát szeretnék segítséget kérni.
Megvenném a a Black Shark Cd-s verzióját.De hol lehet
FlashFWD
Jó ne menjünk bele.
Már csak azért sem, mert elég nekünk a magyar... hamár a belemegy szót egybe írjuk.
<#wave>
Kérdésem lesz, kereslek majd.
elõre köszi<#taps>

Apache pilots kill mimes

Molnibalage
Mert nincs idõm sem türelmem hackelgetni. Berakom az menjen úgy, ahogy én akarom.

polluxware
nos..

ez az orosz nyelv utálat ez vhogy... nem akarok bele menni😊

ha megfelelõ modosításokat elvégzi az ember, max a kabinban maradnak orosz feliratok az meg totál kibírható, és autentikus...
tooltips úgyis van

másfelöl egy idõ után fejbõl vágod mindennek a helyét felirat nélkül is

training missziókat alá lehet tenni angolul

megtanultam kezelni, csináltam magamnak néhány missiont, és mivel az alap kampányok annyira játszhatatlanok egy átlagos géppel, így fogtam és röpke pár nap alatt ráuntam...

FC-ben a su-25T jobban lekötött

ennyi

ha kérdésed van tedd fel, hátha tudom a választ

FlashFWD
Lehet, hogy azért, mert útálom az orosz nyelvet, mint a sz@rt? <#gonosz2>
Ebbõl fakadóan nem is beszélem, noha öt évig tanították.

Míg várunk, kérdezni szabad tõled?
Mert ha már túl vagy az uninstallon is, biztos, hogy te tudod a legtöbbet közülünk. <#vigyor1>

Szánd meg a söpredéket, ereszkedj alá hozzájuk.<#mf1>

Apache pilots kill mimes

polluxware
Orosz verzsön nemtom miért nem jó egyeseknek...

angol pályák + training már letölthetõ

de azért várjatok😊 hátha addigra az A-10 is kijön mellé

ideje lenne már felrakni nekem is újra:/

FlashFWD
Szerintetek ez milyen lenne?
link

Apache pilots kill mimes

MaskimXul
Volt tegnap egy "learning session" a simhq-n. Sajnos nem voltam, de itt letölthetõ a kezdõ és haladó rész mission formájában.
Elõfordul, hogy elfogy, de igyekszünk! 😊

www.smart-bus.hu

DonZorro
Majd március 24-én Srácok! Addig türelem...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

FlashFWD
Van hozzá 22Mb-os pdf... már 40 oldalt kinyomtattam. Lefekvéskor segít elaludni. <#idiota>
Majd elalvás után az ilyen leírások okoznak rámálmokat:

"СЕРИЯ" button. Pressing this button cycles through the number of flare sequences options. The number of sequences is equal to the number of times the program will be run (except for 5 when the number of sequences is 12 and for 7 when the number of sequences is 15). When the value is set to 0, flares will be dispensed continuously.

"ИНТЕРВАЛ" (interval) button. Pressing this button cycles between the time-delay between flare release settings. The delay is in seconds and is equal to the displayed number except for the cases of 7, 9 and 0, for which the intervals are 0.25, 0.5 and 0.125 seconds respectively.

Ha valaki el tudja nekem mondani, hogy milyen logikát láttak az oroszok abban, hogy a szekvenciáknál az 5-ös és a 7-es számot, az intervallumnál a 7-es a 9-es és a 0-ás számot programozták fel más értékre, azt egy esõs szombat délután, a Blahán dobpergés közepette lecidázom.

Apache pilots kill mimes

Azt is be lehet állítani, hogy mozgó célnak automatikusan elé célozzon! 😊

Tényleg jöhetne már a dobozos... 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Na ezt jó tudni! Ehhez a vashoz én nem értek. Csak lenne már dobozos verzió...

FlashFWD
o “ППУ” (Moving canon – automatic weapons mode) allows the cannon to be slaved to the Shkval line of sight. The ATGMs launchers will adjust their vertical angle automatically. This is the primary automatic mode and all functions are calculated using a full set of weapon data for employment.
o “НПУ” (Fixed cannon) fixes the cannon boresight along the zero sight line of the aircraft fuselage. This is generally used in case of a cannon-drive malfunction.

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
Szerintem nem az:
- van egy kapcsoló bal oldalt a fegyverzet panelen... ott lehet állítani, hogy fixen kívánod-é, hogy a csõ rendelkezésedre álljék vagy sem...
- illetve az oktatás során átvettem a hatalmat a fülembe csilingelõ pacsirtától (fegyverzet oktatása) kiválasztottam a célt, külsõ nézet, pedálba beletapos, s a fegyó kimozdult... asszem 30 fokot képes ilyesmire, de csak jobbra.
Aztán ha nem, akkor majd jön Zorro elvtárs és jól megmondja, hogy lerrõl fel, vagy felrõl le.

Apache pilots kill mimes

Molnibalage
A heliben fix ágyú van nem? Mert akkor az elég nehezen kivitelezhetõ...

DonZorro
Gyakorolj még Padavan! <#eplus2>
Úgy megül a "LÁNY" a levegõben mint annak a rendje! <#vigyor>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

FlashFWD
A hétvégét követõ 8-10 óra gyak után konstatálom... hiába szeretném az egész kabint nézetbõl vezérelni, muszáj lesz pár billentyûkiosztást is igénybe venni.

Lebegés közben folyamatosan csúszik a gépem hátra... hiába trimmelem.
Mi pöcs van szerintetek?

Találtam egy pofás pályaudvart, s gondoltam szétvágom a vagonokat a 30 milissel, de elég szarul sikerült. Pár vagon eltört ugyan, de az a klasszikus, egy helyben levitálok s csak kaszálom õket... ez nem sikerült.

Apache pilots kill mimes

MaskimXul
Na ezt meg hogy csinálta?
Mondjuk az sem tiszta, mitõl tört le a rotor. Ha jól látom, 300-nál lasabban megy, egyenesen. Talán ilyen hibát is lehet állítani az editorban?

mellé....
engem kinyírhacc, de a nevem örökké fennmarad fórumok százain, topikok ezreinek sorai közt az idõk végezetéig <#hehe>

nade péttyu! :-[

Már lényegtelen... lõttem...

www.smart-bus.hu

pusztakézzel szétütöm a zatomot
szerinted kell segéd? <#zavart1>

Kik a segédeid Pityuka? Fegyvertelen emberre nem lövök...

www.smart-bus.hu

menitenx