Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudomásul vetted, és úgy döntesz, hogy kipróbálod megint, szívesen segítek, ha nem, akkor téma lezárva! 😊
www.smart-bus.hu
Nem<#zavart1>#zavart1>
Ha nálad is ez a tapasznyalat akkor értelek, eddig csak a bátyád gépérõl volt szó hogy ilyet csinált...
Ugorjunk Elvtársak!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Rettentõen ellentmodásos egy szimu, már ami a fogadtatást és fórumvéleményeket illeti.
Mindenki hisz valamiben... Balázs példul a bátyja gépének rigojáira építi számítástechnikai tudását
én is családban bízok
önnyi
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
2. mondat: Tény! 😊)
3. mondat: Tény! 😊)
www.smart-bus.hu
de sztem kár vitázni😊 úgyse tudjátok meggyõzni
believe me..<#whatever>#whatever>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
NEM KELL KIVENNI! 😊 Nálatok komoly gondok lehetnek hardver ügyben... alap dolog, hogy a 4GB-nak kapásból több feszültség kell például! Az alap bios beállítás sokszor nem jó 4GB esetén! 😊
A Te dolgod Balázs, hogy mit csinálsz, én csak szóltam, hogy memória címzési probléma kizárt a 4GB miatt! Simán, hibátlanul fut nálam az XP úgy, hogy 2x2GB-s modul van benne... ráadásul még tuningolva is van!! 😉
www.smart-bus.hu
De ki kell venni. A bátyus gépe is mindig kékhaláll szállt el. Nekem véletlenül került a gépbe 4GB RAM (azt hittem, hogy kettõ van benne mikor megvettem, mert olyan áron adták a RAM-ot) és kékhalál után csekkoltam, hogy akkor mi is történt. Akkor vettem észer, hogy 4GB. 20 perc után megint kék halál. Váltás XP 64-re. Azóta 0 kék halál. Szerinted?
Van egy 64 bites Vistám a 4GB miatt, és egy sima XP a DCS miatt! Nem kell kivenni ramot, ez butaság! 😊 Gyönyörûen mûködik az xp, semmi gond nincs vele! Annyi a történet, hogy nem használja ki a 4gb memóriát, csak 3,5-t... ennyi... semmiféle rossz memória címzés nincs!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Csak és kizárólag ezért használok 32-es windózt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
,de tény hogy kényelmesebb a gyári lemez, bár valmi olyat olvastam hogy még a gyári angol lemezen is lesz valmi olyan védelem ami miatt neten kell még matatni az aktiválást.
jut eszembe, 64-bites win-el nem megy a antistráfosz
így már okés a kifogás<#eljen>#eljen>
Sokan emlegetik hogy ilyen olyan manõvereket nem tudnak megcsinálni, mert állandóan letörnek a rotorlapátok..
Ugyan valóságos a szimuláció amennyire csak lehet, de biza a játékban inkább hasonlítanak nádpálcára a rotorlapátok dinamikai viselkedése, mint ami valójában lenne..
ergó sok manõver harci körülmények között felesleges és veszélyes
+adott sebesség korlát a lényeg valmint az sem mindegy hogy balra avagy jobbra fordulásnál akarod végrehajtani a rázósabb dolgokat
röpködjetek ésszel, és nem raboljátok az idõtöket azzal hogy ki-be lépegettek😊
SZ.TEM
www.smart-bus.hu
Most jött el az idõ, hogy bevásároljak Lock On-ból és hát szeretnék segítséget kérni.
Megvenném a a Black Shark Cd-s verzióját.De hol lehet
Már csak azért sem, mert elég nekünk a magyar... hamár a belemegy szót egybe írjuk.
<#wave>#wave>
Kérdésem lesz, kereslek majd.
elõre köszi<#taps>#taps>
Apache pilots kill mimes
ez az orosz nyelv utálat ez vhogy... nem akarok bele menni😊
ha megfelelõ modosításokat elvégzi az ember, max a kabinban maradnak orosz feliratok az meg totál kibírható, és autentikus...
tooltips úgyis van
másfelöl egy idõ után fejbõl vágod mindennek a helyét felirat nélkül is
training missziókat alá lehet tenni angolul
megtanultam kezelni, csináltam magamnak néhány missiont, és mivel az alap kampányok annyira játszhatatlanok egy átlagos géppel, így fogtam és röpke pár nap alatt ráuntam...
FC-ben a su-25T jobban lekötött
ennyi
ha kérdésed van tedd fel, hátha tudom a választ
Ebbõl fakadóan nem is beszélem, noha öt évig tanították.
Míg várunk, kérdezni szabad tõled?
Mert ha már túl vagy az uninstallon is, biztos, hogy te tudod a legtöbbet közülünk. <#vigyor1>#vigyor1>
Szánd meg a söpredéket, ereszkedj alá hozzájuk.<#mf1>#mf1>
Apache pilots kill mimes
angol pályák + training már letölthetõ
de azért várjatok😊 hátha addigra az A-10 is kijön mellé
ideje lenne már felrakni nekem is újra:/
link
Apache pilots kill mimes
www.smart-bus.hu
Majd elalvás után az ilyen leírások okoznak rámálmokat:
"СЕРИЯ" button. Pressing this button cycles through the number of flare sequences options. The number of sequences is equal to the number of times the program will be run (except for 5 when the number of sequences is 12 and for 7 when the number of sequences is 15). When the value is set to 0, flares will be dispensed continuously.
"ИНТЕРВАЛ" (interval) button. Pressing this button cycles between the time-delay between flare release settings. The delay is in seconds and is equal to the displayed number except for the cases of 7, 9 and 0, for which the intervals are 0.25, 0.5 and 0.125 seconds respectively.
Ha valaki el tudja nekem mondani, hogy milyen logikát láttak az oroszok abban, hogy a szekvenciáknál az 5-ös és a 7-es számot, az intervallumnál a 7-es a 9-es és a 0-ás számot programozták fel más értékre, azt egy esõs szombat délután, a Blahán dobpergés közepette lecidázom.
Apache pilots kill mimes
Tényleg jöhetne már a dobozos... 😊
www.smart-bus.hu
o “НПУ” (Fixed cannon) fixes the cannon boresight along the zero sight line of the aircraft fuselage. This is generally used in case of a cannon-drive malfunction.
Apache pilots kill mimes
- van egy kapcsoló bal oldalt a fegyverzet panelen... ott lehet állítani, hogy fixen kívánod-é, hogy a csõ rendelkezésedre álljék vagy sem...
- illetve az oktatás során átvettem a hatalmat a fülembe csilingelõ pacsirtától (fegyverzet oktatása) kiválasztottam a célt, külsõ nézet, pedálba beletapos, s a fegyó kimozdult... asszem 30 fokot képes ilyesmire, de csak jobbra.
Aztán ha nem, akkor majd jön Zorro elvtárs és jól megmondja, hogy lerrõl fel, vagy felrõl le.
Apache pilots kill mimes
Úgy megül a "LÁNY" a levegõben mint annak a rendje! <#vigyor>#vigyor>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Lebegés közben folyamatosan csúszik a gépem hátra... hiába trimmelem.
Mi pöcs van szerintetek?
Találtam egy pofás pályaudvart, s gondoltam szétvágom a vagonokat a 30 milissel, de elég szarul sikerült. Pár vagon eltört ugyan, de az a klasszikus, egy helyben levitálok s csak kaszálom õket... ez nem sikerült.
Apache pilots kill mimes
Mondjuk az sem tiszta, mitõl tört le a rotor. Ha jól látom, 300-nál lasabban megy, egyenesen. Talán ilyen hibát is lehet állítani az editorban?
engem kinyírhacc, de a nevem örökké fennmarad fórumok százain, topikok ezreinek sorai közt az idõk végezetéig <#hehe>#hehe>
nade péttyu! :-[
www.smart-bus.hu
szerinted kell segéd? <#zavart1>#zavart1>
www.smart-bus.hu