4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Yula
    kérdés, de küldetéseknél vagy kampánynál, hogyan tudom a fegyverzetet magam kiválasztani?
    Köszi
  • Papirzacsi
    Fent a legördülő menüből válaszd ki a kiemelt sort, amiben AXIS szó van(felülről talán a második, nem emlékszem). Csak a joyyal vezérelhető funkciókat fogod látni. Ott is van egy Collective. Rákattintva aktív lesz az Axis Tune.
  • Solt
    Most akarom megnézni neked, hogy nálam, hogy van, erre nem indul el... :S
  • Scottt
    Nem lehet Axis tunére kattintani bármint csinálok-.-"
  • Scottt
    ?
    Rábökök a Collective Downre bejön az add asigment ablak és ott hiába baszkurálom a joyt nem történik semmi-.-"
  • Solt
    A collective-re van állítva a gázkar tengelye mesterem? :)
  • Scottt
    Srácok, hogy a faszba tudom rávenni, hogy felismerje a gázkar tengejét a Cyborg Evo?(XP32,Driver legfrissebb)?Mikor rábökök, hogy collective up/down és mozgatom a gázkart nem érzékel semmit ez a kaksi.Bátyuskák segítsetek:/
  • LeonSilver
    Off meg minden de azért ez kemény.Gondolom néhányan most rábasznak, nem kicsit.
  • zoli7777777
    Rendben, köszi mindkét választ:) Már full angol nekem is:)
  • LeonSilver
    Egész pontosan a mappa így néz ki : xy:\1C\Eagle Dynamics\Ka-50\l10n\ru\
    Na itt a ru mappát nevezd át mondjuk ru1-re.
  • DummyBoy
    Van egy lang mappa, azon belül egy ru mappa ... a ru mappát nevezd át másmilyenre és angol lesz a menü is ... (Valami ilyesmi ...) Keresd meg a ru mappát és nevezd át ...

Gyakorlóküldetést meg tudsz magadnak kreálni, csak annyit kell csinálni, hogy Mission editor-ban beállítod Tasknak hogy honnan induljon ...

Ha a kifutót (Runway) választod akkor ott már élnek a helikopter rendszerei, ha a parking area-t vagy mit (Nem emléxem, régen csináltam küldetést ...) akkor pedig teljesen nulláról indul a dolog ...

De ha teljesen 0-ról akarsz indulni annak ott a Shooting Range küldetés, az pont ilyen, 0-ról indul, majd el kell menni egy tréningpályára és ott lehet lövöldözni ...
  • zoli7777777
    Elfelejtettem az előzőben kérdezni, hogy melyik az a pálya ahol tudok egy rendes gyakorlást menni. Ezalatt azt értem, hogy nem repülve kezdek, hanem a földön vagyok és nekem kell elindítanom a gépet. Mert így egyáltalán nem tudok gyakorolni, nemtom mi mire való meg ilyesmi. Ezért lenne jó, ha álló helyzetből indulhatnék.
  • zoli7777777
    LEszedtem az angolosítást, de csak egy része lett a játéknak angol. Ez normális dolog? Pl. kapásból a főmenü maradt orosz. Másnak is így van? Vagy elcsesztem valamit rajta?
  • zoli7777777
    Nagyon szépem köszönöm:) Automatikusan csak linkeket kerestem és nem vettem észre azt a szöveget. Remélem sikerül majd. Már neki is álltam tölteni:)
  • DummyBoy
    Ejjj, akkor sorry ...

Azt jegyezd meg az átalakítón lévő kapcsoló milyen állásban van most :) Asszem az is okozhat gebaszt (Olvastam valahol, lehet nem ezzel függ össze ...)
  • LeonSilver
  • zoli7777777
    Végre sikerült az orosz verziót elindítanom a crackel. Most már csak az a gondom, hogy nem tudom, hogy honnét lehet letölteni az angolosítást hozzá. Egy januári hozzászólásnál találtam egy linket egy patchről, de az nem működik. Tudna nekem valaki ez ügyben segíteni? Ja és ha letöltöm majd az angolosítást hozzá akkor a telepítése után kell még valamit majd csinálnom? Mittomén még valami külön crack ahhoz is vagy akármi.
  • LeonSilver
    Ezt ösmertem fater de mivel én 64-es vistát használok nekem ez nemfasza :(
  • yolee
    Ha esetleg valaki még erre a fórumra tévedne, kellene egy kis segítség. Telepítés és angolosítás sikerült. De amikor indítanék egy feladatot, akkor tölt egy darabig, majd egy hibaüzenet és visszalép a feladatválasztó menübe. Csináltam egy képet a hibáról:

Ha valaki tud, segítsen!
  • DummyBoy
    Vista Gameport Support ...

Itten vannak a teendők és driverek, ékes ángélus nyelven, ha valami nem kerek akkor segítek ...

2 driver van benne, az egyik SB kártyákhoz, a másik meg Generic Windows driver ...

Nekem Audigy-m van, annak a gameportjával megy szépen ...
  • LeonSilver
    Mondhatod fater bár sikerült megint működésre bírnom ezt a sz*r átalakítót.
  • DummyBoy
    Nem, meghekkeltem a Vista-t és műxik a game portom :)

Ha érdekel, akkor adok linket, meg segítek amiben tudok ...
  • LeonSilver
    Az enyém egyébként ilyen.Szóval iylent nevegyen senki mert egy rakat fos.

• LeonSilver
    Vettél végülis átalakítót fater??
    Én igen közel kerültem ahoz, hogy kib@sszam az egészet a p1csába.
    Mióta megvan egyetlen egyszer sikerült kalibrálni.
    Aztán egy kis galiba miatt újra kellett raknom ezt a fos windózté s nembírom kalibrálni a pedált.Balra elvan csúszva az egész.A játékban olyan mintha mindig balra lenne belépve a pedál.Már szétszedtem a pedált, kipucoltam de nem azzal van a gond mert a fiam gépén ( win xp, gameport - átalakító nélkül ugye ) működik f@szán.

• DummyBoy
    Minden egyes alkalommal csinálja, vagy csak 1-szer csinálta?

Ugyanis be lehet állítani (Sőt, van is egy ilyen default küldi ...) hogy mikor mi romoljon el ... ha nincs belőve akkor random dobja ...

Nekem egyszer Instant Mission-ról hazafelé történt meg ez, egy lövést sem kaptam, semmi, de valami hirtelen malfánksönált és kigyulladt valamelyik hajtóművem ...

Előfordulhat ...
  • Vogel
    APU üzemanyag ellátó le nem kapcsolása okozhat ilyet?
  • sure
    Ha "Yes"-en van, akkor csak számolja, hányszor murdeltél volna meg.
  • sure
    Ha "No"-ra állítod, akkor lelövés/földhözverés után elhalálozik a pilótád, nem tudod folytatni vele a karriered. Valószínűleg félrefordítás oroszból, talán az "Immortal" elnevezés szerencsésebb lenne.
  • SzKrisztian
    Kösz LeonSilver, ezzel sikerült kiszednem azt a csíkot. Azt megtudná valaki mondani a Logbooknál az Invulnerable az mire jó? A szótár szerint sérthetetlent jelent, van Yes és No opciója, nekem eddig Yes-en volt és simán le tudtak lőni, ezért nem értem pontosan mire való.
  • Solt
    Nem bírtam kihagyni! :D
  • Scottt
    Solt, hogy te miket feltételezel rólam:)Egésznap a fűben hasalam és szorgalmasan nyomogattam az elsütő billentyűt,nem volt gépközelben^^
  • Solt
    Hiszek én neked, csak egy hátsó gondolat volt! :) Szóval a leírtak érvényesek tudtommal... tehát a krekk, csak az ruszki verzióhoz gyó... ;)
  • zoli7777777
    Tuti, hogy nem, valamelyik nam reggeltem életemben először erre a fórumra. Esküszöm:)
  • beci43
    Ja,3x kell megnyomni az e-t!
  • beci43
    Ctrl+e és a mennyekbe repülsz...
  • mcsaba
    Csináltam egy gyakorló küldetést, semmit nem tettem be, ellenség nem volt csak egy Ka50est hogy a repülést gyakoroljam, hibákat nem állítottam be, szépen megyk 60km-es sebességel 2km magasan, egyenesen repültem és lassan emelkedtem, semmilyen manővert nem csináltam, egyszer csak pofázni kezd hogy danger engin vibration és kigyullad a jobb hajtómü. Nem panaszkodásként mondom mert én csak örülök annak ha minnél részletesebben le van szimulálva, de valaki eltudná mondani hogy mitől lehetett ez mert én elnem tudom képzelni.
  • ladisz70
    Szia Ezzel a progival nekem megy,DcsMax161.zip
  • ladisz70
    Sziasztok Leirná valaki,hogy lehet katapultálni köszönöm
  • Solt
    Te nem Scott álregje vagy? :)) Töltsd le az orosz verziót, ahhoz jó csak a krekk! Aztán angolosítsd... ne cselezz Scotti... :D
  • zoli7777777
    Nos, leszedtem a cracket. Kicsomagoltam a .rar-os fajlt. A benne levo tartalmat bemasoltam a bin/stable mappába. Felülírtam az összes fájlt. MEgpróbáltam elindítani és valami hibát írt ki a NewInput.dll fájllal kapcsolatban, hogy nem találja azt a fájlat, holott abban a mappában van benne. Ráadásul az nem is lett felülírva. Erre valami ötlet? Ja és persze a játék természetesen még mindig nem indul emiatt a hiba miatt.