Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nekem XP 64 alatt nem megy a profile csak a profile editor. Még a support sem tudott segítemi. Kurva jó. Vagy egy gépem egy korrekt joyal, de nem tudom konfigurálni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MaskimXul
Ma nem, korán lépek aludni, hajnalban keltem. De holnaptól ráérek minden este.
FlashFWD
Repülünk ma, Atya?

Apache pilots kill mimes

sztoncsi
Az a saitek egy szar! Nekem is van egy ugyanolyan, de el van kúrva a drivere, ezért szinte használhatatlan!

Van egy Saitek joyom, az tökéletesen mûködik, az uncsitesómnak pedig egy ilyen egere, és annak is gondja van a szoftverrel! Maga az egér elindul, csak a profilszerkesztõ szoftver szar, mint a keypaddnál...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

kamaszaki
Hogy kell ezt a shoot programot üzembe helyezni?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

LeonSilver
Hát fater ha igazad lesz és összejön a toebrake akkor Isten bizony ott is befordulok ahol nincs kanyar 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Kormány van hozzá a képen, meg DB-15 csatlakozós. Ha szett, lehet h. kispórolják azt az egy potit, bár ha jól látom kapcsolható a Car és a Plane funkció (középen a kábeleknél látszik talán.).

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Bucser
minden pedálon van rudder funkció.. a kérdés, hogy toebrake van-e hozzá😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

FlashFWD
Sikerült összehoznom a trackert a játékban.
Nagyon durva, hogy nem kell babrálni a nézõponttal a joyon... komoly feeling.
Igaz, még finomhangolnom kell a dolgon, mert most olyan a fejmozgásom a fülkében, mint egy 45-50 közötti parkinson-kórosnak.
<#vigyor1>

Apache pilots kill mimes

LeonSilver
Még nemtudom.A lányom palija majd jövõ héten jön és akkor hozza a cuccot ha minden igaz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Mert az a kollektív végén egy Saitek Gamecommander Pro átalakítva, hogy a ministick ne a bal hüvelyujjnál legyen. Asszem a kütyü alapára 10k körül van. Ha magadnak barkácsolod akkor csak annyi lesz + egy kis szabadidõ 😊)
20x6 funkció (3 módállás + 1 shift) programozható rajta mint magán az X-52-n. Ahogy látom átalakítás után három gomb számûzve lett, köztük a shift is. Így "csupán" 18x3 funkció + analóg ministick marad, és nem barkácsol bele a joyba mert külön usb csatolása van (lásd szalagozás).

Leon! Ha már hardwaremodnál járunk.
A CH pedál kis átalakítással közvetlenül rátehetõ a TM HOTAS Cougarra.
Azon a pedálon rudder funkció is van ha jól látom? (2 toebrake+rudder?)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

MaskimXul
Így szemre nem sok, de ha azt veszem, hogy a sima x52 ugyanannyi, mint csak ez a kollektív, akkor már többet várnék el. Maga a kar jó, de ez a hozzágumiszalagozás elég gagyi ennyi pénzért.
Meg valahol olvastam, talán az 59esek fóumán, hogy a megnövelt erõkar miatt hamarabb elszaródhat a gázkar.
sure
Megy a megy az a 4.30.3-mal. Gondolom 4.30.1-nél régebbivel nem megy.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Molnibalage
Így szemre nem'tom mi a bajotok vele.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Ja.Egyrõl beszélünk.Azt látod nemtudtam, hogy csak egy manyus.

MaskimXul
Jah, ugyanarról beszélünk, de az nem cég, csak egy darab arc, aki ilyen moddokat csinál mindenféle cucchoz. Ez a kollektív konkrétan nekem sem tetszik, de van még pár érdekes megoldás a honlapján
MaskimXul
Van hozzá ilyen:

LeonSilver
Van valami cég ( az ED fórumon is van aki tõlük postol ) akik átalakítják az x52-t.Megmondom õszintén nekem qrvára nemtetszik.megpróbálom megkeresni a linkjét.

Molnibalage
Lehet, hogy hülye kérdés, de kifejezetten heli szimhez soha nem készült olyasmi, mint az X52? Úgy értem fullosan. A gázkar helyett hosszú kollektív kar, joy és pedálok? Vajon lenne rá kereslet?

LeonSilver
Én kérem egy régi kormány+pedál kombót használok amibõl csak a pedál ami bevan üzemelve.Viszont már igencsak véres a torka.Most vettem egyet a vaterán.Használt és qrva régi lehet de a pedál valahogy megfogott.
A lányom hapija hozza majd talán a jövõ héten.Nagyon remélem, hogy f@szán mûködik!Itt van róla kép.Ugye, hogy van valami a pedálban ami miatt olyan pöpecnek tûnik?

Molnibalage
Szinte hitehagyott lettem. Mióta ismerem semmit moddolást nem küldtem a csapatnak. Egy cirka 1,5 hónap... <#zavart1>

Igazából azért is nem töröm magam, mert tagnap közölték, hogy csak 5.1-ben lesz benne az 5.0-ba már nem. Valahogy elvette a kedvemet a gyors munkától. Akkor inkább mást csinálok hétvégén. 😊

OFF vége.

Jöhetne már az a fránya dobozos jó sok bugfixszel és upgraddel.

LeonSilver
Barátnõõõõõõ????És a cölibátus??Az smafu ???

Molnibalage
Hát igen. Van némi alakti hasonlóság köze és a barátnõm között. Lehet irigykedni. <#vigyor1>

Buren
Ejnye, Õszentsége milyen erkölcstelen dolgokat néz az internetyen.

<#hehe>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Jaja. Legközelebb meg kell néznem a cimbim linkjeit mielõtt megnyitom õket. Látnátok mit küldött ma a CÉGES email címemre... <#finom> Utána meg <#zavart1> mikor a munkatársam mögém állt. 😊

MaskimXul
Ez a baj, a legújabb a 4.30.3-as, de a BS csak a 4.30.1-esel megy.
LeonSilver
Azthiszem bele is dõlök a kardomba....

A megnyitott Tight Kobe Tai gong f****-on jót vigyorogtam miután megnéztem gugliban, hogy mi is ez!

Molnibalage
Mármint ezzel.

Molnibalage
Ja. 😊

Ezzel zárnám a vitát.

polluxware
Beszéljünk inkább a Speciális erõknek szánt Ka-50-rõl!

<#idiota>

polluxware
Mit össze nem tudtok veszekedni😊

Leon fogd már fel végre hogy neked nem lehet igazad!

amíg az ég kék, és a fojadék fojik<#zavart1><#nemtudom>

LeonSilver
Elõször is Balázs öcséd neked *******, az.

Másodszor:

Ezek után még mindig nemment és kb. öten próbáltak segíteni, hogy feltudd tenni a programot de mint mondtad van egyéb dolgod is mint ezzel veszõdni.

Molnibalage
Nehéz a felfogásod öcsém? Komolyan mondom feéidegesítesz mostanában párszor. Leírtam, hogy feltettem a legújabbat és azóta is azt használom. Clear?

Buren
Nem kell fáradni senkinek mindjárt csinálok egy FAQ-t...<#rolleyes>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

LeonSilver
Mert az elején megbeszéltük, hogy ha kijön az angol dobozos akkor lesz fakk és onnantól lesz "számûzve" a warez a tápigból.

sztoncsi
De ha így van, akkor tényleg nem értem miért nem csináltatok már egy FAQ-t...

Majd most ahogy telepítem, leírom a tapasztalataimat, és be lehet tenni FAQ-nak a Banner alá!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

LeonSilver
Mindegy Balázs.A cuccnak a 4.30.1-es daemon kellett Te meg valami egy éves szart használtál.Te magad írtad.Ennyi.

Molnibalage
Ez most mire jön? Az linkelted be amit mondtam...

LeonSilver

MaskimXul
Klikk, oldal közepe felé a három kép talán segít <#kacsint>
Molnibalage
De azt. Csak azért szedtem le. Azóta is azt használom.

A fórum keresõ meg mitha a topik HSZ száma alapján szortírozna.

LeonSilver
Egyébként pedig ezt a tápigot nemkell összehasonlítani a falconéval.Ott azért van ~ 23k hsz.Ott még jó, hogy nem mondja az ember, hogy olvass vissza.
De itt azért csak 1400 hsz van.ctrl+f, az ember baírja a keresett szót és ha nincs az adott oldalon már lehet is tovább lépni.Nem néztem meg de szerintem 5 perc alatt lehet végezni ezzel a tápiggal.

Az viszont igaz, hogy kellene már most egy házigazda és kellene egy faq.

Akkor hülyül be, ha olyan szót keresel, ami túl sokszor szerepel... én így tapasztaltam...

www.smart-bus.hu

MaskimXul
Ezzel én is így voltam, soha nem mûködött. Pár napja felraktam az új firefoxot, és most amikor beírtam a serialt, meglepõdve láttam, hogy megy.
LeonSilver
Balázs nem kell 3 órát olvasással tölteni.
Rögtön az elején a 96-os HSZ-ben ottvan, hogy a key.txt szart sem ér.
És biztos az is ottvan a környékén ( #22 HSZ ), hogy a \Eagle Dynamics\Ka-50\l10n\ helyen található ru mappát átkell nevezni akármire és máris angol a felület.
Neked is ellett mondva kb. 28*, hogy hogyan tedd fel a játékot.
Ennek ellenére nem ment bár ugye nem azt a daemont használtad ami kellett volna.

Molnibalage
Helyesbítek. Egyes topikikban mûködik egyesekben nem. Inkább használjuk rá a megbízhatatlan jelzõt.

Molnibalage
Nekem meg nem. Szart sem talál meg a HT és Falcon topikban sem...

Konkrétan lerohantál engem a félreértésed miatt!

www.smart-bus.hu

Mindenféle vita nélkül, nekem (nekünk) meg az nem bejövõs, hogy 1-2 oldalanként ugyanazokat a köröket futjuk, és ismétlõdnek a kérdések, válaszok.

Az ember nem nézi a fórumot 2 napig, aztán fogadja 100 olyan hozzászólás, amit már 50x olvasott...

Ráadásul mindenféle mártírkodás nélkül, én minden topikban elõször keresek, és csak aztán kérdezek...

www.smart-bus.hu

sztoncsi
<#wilting><#fejvakaras><#falbav> Faxa! Akkor most vitáztunk egyet egy félreértés miatt! Pff!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .