Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aztán ED,lokkonfájlsz,sg...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Tökéletes 64-es rencceren is.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Én szerencsére egy orosztámadóhelikopterláma-díj tulajdonosa lettem, majd ha párszor kinyírod szeretett vezérünket, biztos kitalál valami kedvesebb(?)címet neked is <#vigyor>#vigyor>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
(Poe2 tápigban is megtalálsz, de a "fõisten" valalmi wowláma címet adott nekem is xD )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"There is a crack for the russian version on gamecopyworld. this works also with the english version, but with problems: you can get into menues but can't start a game.
you have to copy the newinput.dll from the russian version and then you can load the game but cannot "unpause" to start.
thats what i found testing."
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szóval, a crack-rõl valóban nem esett szó, mert mindenkinek ment a mountolós módszer, ezért nem is tudtuk, hogy van! 😊
Csak simán átmásoltad az crackelt exe fájlt és ment?
www.smart-bus.hu
De most sem sikerült elindítani a itt leírt módszerrel (Bár töredelmesen bevallom, más daemon toolsom van és nem is C-re telepítettem ...)
Meglepõdve tapasztaltam hogy van a programhoz crack ... és mûxik is ...
De itt nem sok szó volt róla (gyk: semmi ...), szóval azt is meg lehet próbálni ... Majd egy hét múlva kiderül, van-e vele gond ...
De meg is bántam azonnal, hogy anno eladtam az X52-met ... Szóval erõsen betanulási fázisban vagyok, de ha végre menni fog, én vevõ vagyok az online játékra ... (Lonci, FC doboz ott figyel a polcon, valszeg ez is odakerül majd ...)
www.smart-bus.hu
Ha kijön a bolti verizó, majd megveszem... addig legalább megjön a trackir is, amit ma rendeltem meg...
A fórumot azért figyelem.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Mondjuk azt nem értem, hogy az egész topikból miért csak mi ketten játszunk mindig multiban? A többiek nem akarnak, vagy nem mernek jönni? <#vigyor>#vigyor>
IARO.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Egy másik pályán már szépen, kötelékben pórbáltuk az ellent meghátráltatni, ami sikerült is.
Maskim barátom a csapatszállítók védelmére kelt, szépen beilleszkedett a kötelékükbe.
S természetesen nem hiányozhatott a szerverrõl egy bohóc sem... állandóan velem szemben lebegett a hülyegyerek, valamit nagyon mutatni akart. Itt pl. a tüzérséget kápráztatta le lebegésével, amit aztán a derék tüzér egy szerény ágyúdörgéssel vett tudomásul. <#nyes>#nyes>

Apache pilots kill mimes
Az üldõzõbe vett MI-24-est...
...alig tudtam a fix géppuskákkal leszedni. De azért sikerült. <#hawaii>#hawaii>
A városban még a háztetõkön is légvédelmi ütegek voltak.

Apache pilots kill mimes
Apache pilots kill mimes
A végeredmény tökéletes, el sem tudnám képzelni már enélkül a gémet.
Hátul (a kisagyam mögött) van a lápmatest. S azért van sok drót, mert elég merev, s ha egy az egyben beforrasztom a nyákba a hosszú vezetéket, akkor egy idõ után feladja a forrasztás.
kb.
Apache pilots kill mimes
+ a lobbis szerverek tele vannak pakolva rengeteg ojjektumokkal a humán játékosokon kívül is, szóval a guriga RAM messze kevés neki egy 169th vagy hasonló szerveren.
Isten nem bottal, hanem VMware.