Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
mivel a 17-es a 8-as továbbfejlesztése.2 szembetünö különbség van közöttük meg sok apro.A 2 különbség, hogy a mi-24-es hajtömuvei vannak benne és a farokrotor jobb oldalrol balra került át.
Halott a joy-om, nem akarom fájdítani a szívem... 😞

www.smart-bus.hu

MaskimXul
Azt hittem az Mi-8, mivel abba a topicba rakta az ED fórumon. Mondjuk így rágúglizva a 17-re és a 8-ra, nekem elég hasonlónak tûnik a kettõ <#lama>
LeonSilver
Egyébként érdemes mehnézni Ducky milyen Mi-17-es cuccon dolgozik.Fantasztikus!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Én minden reggel ott kezdek 😉
Aztán ED,lokkonfájlsz,sg...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

MaskimXul
Van angolul is, de jelenleg még csak letölthetõ változat, dobozos márciusban lesz. A készítõk azt ígérik, 9 havonta jön majd új jármû, az elsõ az A-10 lesz, hasonló részletességgel mint a Ka-50.
Köszi, rég jártam arra... 😉

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Az 59-esek fórumán már régóta fentva, azt haszálom én is.
Tökéletes 64-es rencceren is.

krisztian005
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy a Black Shark angol nyelven megjelent már, ha esetleg nem akkor mikor várható? Régebben mintha úgy olvastam volna hogy a Black Shark-hoz késõbb repülõgépek is megfognak jelenni, erre jól emlékszem, ha igen akkor érdekelne hogy hogy áll ez pontosan, milyen gépek várhatók, azokba is úgy le lessz modellezve minden és klikkelhetõ fülke lessz mint a Ka50-be?
A válaszokat elõre is köszönöm.

MaskimXul
Jah, tényleg, akkor gondolom majd poéban is összefutunk <#kacsint>
Én szerencsére egy orosztámadóhelikopterláma-díj tulajdonosa lettem, majd ha párszor kinyírod szeretett vezérünket, biztos kitalál valami kedvesebb(?)címet neked is <#vigyor>
sztoncsi
Már töltöm ha beindul, holnap multizhatunk 1et!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

DummyBoy
Nekem mondod xD Régi sg-s vagyok ... tudom hogy megy itt a móka 😊

(Poe2 tápigban is megtalálsz, de a "fõisten" valalmi wowláma címet adott nekem is xD )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Mégvalami ... kell vagy 2-3 perc mire elindul, de akkor megy szépen ... tehát a menüig ok, de utána sajna várni kell rendesen ...

MaskimXul
Priviben? Ugyan, ne legyünk álszentek, ez itt az sg, ahol a legtöbb játéknak van külön dedikált warez fóruma <#rolleyes>
DummyBoy
Nekem Pro van fent, nem akartam elszúrni ... de szvsz töröltetni kellene a hszt, max priviben lehet osztani ...

MaskimXul
A más daemon tools a baj, a legújabbal nekem pl nem ment. De valaki ezt írja a crackrõl piratebayen:

"There is a crack for the russian version on gamecopyworld. this works also with the english version, but with problems: you can get into menues but can't start a game.
you have to copy the newinput.dll from the russian version and then you can load the game but cannot "unpause" to start.
thats what i found testing."
DummyBoy
Mindegy xD Akkor max szerezni kell egy házigizdát 😊

DummyBoy

Noob vagyok... elõbb járt a kezem mint a szemem! Tekintsd tárgytalannak! 😄

www.smart-bus.hu

Esetleg egy forrás? Így hátha megy 64 bites rendszeren is... 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Exe és pár DLL ... de igen ... én magam is meglepõdtem xD

Szívemnek kedves fórumozó! 😄

Szóval, a crack-rõl valóban nem esett szó, mert mindenkinek ment a mountolós módszer, ezért nem is tudtuk, hogy van! 😊

Csak simán átmásoltad az crackelt exe fájlt és ment?

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Végigolvasgatva a fórumot, én is felraktam a proggit, és végre el is indult ... (Mikor megjelent akkor nem akart menni az istennek sem ...)

De most sem sikerült elindítani a itt leírt módszerrel (Bár töredelmesen bevallom, más daemon toolsom van és nem is C-re telepítettem ...)

Meglepõdve tapasztaltam hogy van a programhoz crack ... és mûxik is ...
De itt nem sok szó volt róla (gyk: semmi ...), szóval azt is meg lehet próbálni ... Majd egy hét múlva kiderül, van-e vele gond ...

De meg is bántam azonnal, hogy anno eladtam az X52-met ... Szóval erõsen betanulási fázisban vagyok, de ha végre menni fog, én vevõ vagyok az online játékra ... (Lonci, FC doboz ott figyel a polcon, valszeg ez is odakerül majd ...)

Hetente kéri a CD kulcsot... daemon, elindítod, ennyi...

www.smart-bus.hu

sztoncsi
Én jönnék, csak ez a tetves progi már megint CD-kulcsot kér és már nincsen hangulatom megint feltelepíteni... így marad az IL2, és az Rfactor...

Ha kijön a bolti verizó, majd megveszem... addig legalább megjön a trackir is, amit ma rendeltem meg...

A fórumot azért figyelem.

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

FlashFWD
szerintem nagy lebõgés lenne, azért nem jönnek.
<#eplus2>

Apache pilots kill mimes

MaskimXul
Ebbõl a missionból azóta csináltam jó kis konvoj kísérgetõset, ugyanezen a terepen, hasonló mennyiségû ellenféllel. Csak közben még életben is kell tartani a mieinket 😊

Mondjuk azt nem értem, hogy az egész topikból miért csak mi ketten játszunk mindig multiban? A többiek nem akarnak, vagy nem mernek jönni? <#vigyor>
JoeDestroy
Ez jól megy.
IARO.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
Ha az üres koczkára nyomsz egy jobb klikket és ott tulajdonságok akkor megtudod nézni, hogy hova töltötte fel.

Molnibalage
Hova töltöd fel?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
A-10C update (orosz)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

FlashFWD
vaze... elegem van ebbõl a fos oldalból.

Apache pilots kill mimes

FlashFWD

Egy másik pályán már szépen, kötelékben pórbáltuk az ellent meghátráltatni, ami sikerült is.

Maskim barátom a csapatszállítók védelmére kelt, szépen beilleszkedett a kötelékükbe.

S természetesen nem hiányozhatott a szerverrõl egy bohóc sem... állandóan velem szemben lebegett a hülyegyerek, valamit nagyon mutatni akart. Itt pl. a tüzérséget kápráztatta le lebegésével, amit aztán a derék tüzér egy szerény ágyúdörgéssel vett tudomásul. <#nyes>

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
Az alábbi fegyverzettel városi környezetben nem is volt olyan könnyû dolgunk.

Az üldõzõbe vett MI-24-est...

...alig tudtam a fix géppuskákkal leszedni. De azért sikerült. <#hawaii>

A városban még a háztetõkön is légvédelmi ütegek voltak.

Apache pilots kill mimes

MaskimXul
Ismét jól szórakoztunk <#vigyor0>

Krekk van hozzá?
polluxware
Kirakták még Volenter papucsát? vagy a könig-jét?

FlashFWD
Ez nem hajó... ez egy helikopter... olyasmi, ami most esett a Dunába a héten. Robinson azt hiszem.

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
Majd ma este...

Apache pilots kill mimes

PhantomAss
és ez milyen hajó?<#confused><#lama><#help>

GOOBY, pls

DonZorro
Ma fotóztam a Hajó kiállításon!
Szép volt...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

MaskimXul
ts
FlashFWD
repülhetünk azzal is... 😊

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
Semmi xtra... pár centi vezeték, nüansznyi drót, egy forrasztópáka, egy sapi és nemi türelem.
A végeredmény tökéletes, el sem tudnám képzelni már enélkül a gémet.
Hátul (a kisagyam mögött) van a lápmatest. S azért van sok drót, mert elég merev, s ha egy az egyben beforrasztom a nyákba a hosszú vezetéket, akkor egy idõ után feladja a forrasztás.
kb.

Apache pilots kill mimes

sure
Ja, loncinál (nálam legalábbis) néha 2-3 másodperces szaggatások vannak, (feltételezem akkor) mikor egy új játékos belép / valaki kilép. Ez fõleg földközeli repülésnél nagyon egészséges tud lenni...

+ a lobbis szerverek tele vannak pakolva rengeteg ojjektumokkal a humán játékosokon kívül is, szóval a guriga RAM messze kevés neki egy 169th vagy hasonló szerveren.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Vogel
Nálam a single simán fut, multi alatt szaggat. Régi gépem van, de már lockonnál is ezt csinálta. Il2nél semmi sincs, fut rendesen milliónyi gép mellett.

MaskimXul
Hogy én eddig miért nem próbáltam ki a lockont?? <#idiota>
Köszi. Remélem még hegesztenek valamit addig a programon, mert az orosz verzió sok helyen játszhatatlanul szaggatott.

MaskimXul
Márciusra ígérik, meg a külön megvehetõ nyomtatott kézikönyvet is.
Van már gyárilag angol verzió a játékból? DVD-sre gondolok, nem letöltögetõsre.