4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• ZeemanX
    Remek. Köszi a gyors választ.

(Javult a játék a .1 patch-el?)
  • LeonSilver
    3 vagy 4 nap alatt jött meg és teljesen rendben volt minden.
  • ZeemanX
    Van itt aki a hivatalos DCS weblapról rendelte meg a játékot? (Dobozos változatra gondolok.) Minden rendben volt a rendeléssel? Mennyi idő alatt érkezett meg?
  • LeonSilver

Duma ITT
  • leonforce
    vegre meg volt az elso gyakorloloveszetem..
  • alma2
    megneztem, nem kell befejezni ahhoz a kuldetest, hogy el engedje menteni, barmikor kilepve is el a lehetoseg. Ha lesz lelkierom, idom akkor csinalok egy videot./par het is lehet :)/
  • alma2
    Koszi kiprobalom, ha oszinte akarok lenni szerintem max 1 kuldetest csinaltam meg, inkabb csak megyek jobbra balra lovok ezt-azt, nezelodok, aztan kilepek, mert hirtelen mas dolgom akad. Este megnezem, hogy felbemaradt kuldetest el lehet-e menteni, vagyis visszanezni.
    Most kicsit rakptam az il-2-re, illetve emlekeimet felfrissitve megneztem az enemy engaged 1-2-t, szerintem annak valami borzaszto a repulesi fizikaja, persze el lehet vele jatszani szo se rola.
    Az ee-re felpakoltam a community patchet, igy nem is ertem minek a remenyeben adtak ki a masodik reszt, mert az a kozelebe se er az elsonek :)
  • LeonSilver
    Már akartam írni a múltkor de kiment a fejemből és most, hogy néztem valamit jutott eszembe.

Szóval ha valamit fel akarsz venni akkor ha lerepülted a feladatot akkor mentsd el és a visszajátszásban csinálj videót a frapsel!Így nem fog szaggatni!
  • DummyBoy
    Hivatalos fórumról letölthető valahonnan egy módosított newinput.dll ...

Arra természetesen megint le kell futtatni majd a trekirfiksz-et, de utánna elvileg jónak kell lennie ...

Itt a link a topikhoz ahonnan letölthető az X-52 fix ...
  • alma2
    fenti ket pelda
  • alma2
    Mibol all a vizsgatok ?
    Bemagolta-e az illeto a 100 kapcsolot ami az inditashoz szukseges vagy, inkabb repulesi technikat nez ?
    Persze bovebben is leirhatod, ha a fenti ket veletlenul nem fedi a kovetelmenyeket :)
  • IFOR
    Multkor amit emlitettél trackir..megpeccseltem vele(TrackIRFixer) azóta jo a freetrack...de a joy előtte akkor sem volt jo..
    És honnan tudnám letölteni a módositott newinput felet?? ez ne mvágja megint haza a freetracket??
  • DummyBoy
    BS-hez kell egy módosított NewInput.dll ahhoz hogy jól kezelje az X-52-eseket ...

A hivatalos fórumról letölthető ...

Más: rotorfék ki van kapcsolva? Próbáld ki az Instant mission-ben hogy jó-e mert akkor tuti nem kell vele szórakozni ... ha ott sem jó, akkor dobj pár screenshotot a joy beállításairól!
  • IFOR
    SZia Dummy..
    megoldodott a freetrack problem FC ben.. nyomtam Defaultot vagy 3x és egyszercsak jo lett:-))) KÖSZI

Van másik:-) BS alatt a joy nem jol kezeli a gázkart
    X52(nem pro) ..hajtóműindulás után azonnal felpörög 95%, ugrál, billeg a gép, de felszállni nem elég, ra és többet ne mtudok ráadni...de levenni sem..csak ha a numerikus billentyüzettel rásegitek....

A konfigurálásnál viszont tökéletsen mozog a csuszka 0-100% ig.
    Honnan tudnáék BS-hez letülteni joy profilt????? Tudna valaki segiteni????
  • jetikee
    Aki szeretne Online BlackSharkot repülni, az nézze meg a következő weblapot:
    http://virtualairbase.hu
  • DummyBoy
    A vizet vedd le minimumra, mert az hullámzik az egész bolygó alatt, és ezt a srácok ügyesen le is szimulálták :( Erre még mod is van asszem ...

Töltsd le a DCSMax nevű proggit, vagy a Prifinitty-t, ezek arra jók, hogy kényszerítsék a proggit a többmagos futásra (Mellesleg Vista és Win 7 alatt ezekkel jóval többet lehet nyerni ...)

Ezenkívül nekem kissebb konfigon is elég szépen futott a BS ...

@IFOR: Bocs, de nincsen, nekem az ini-k törölgetése után szépen működött ...
  • leonforce
    szevasztok..!
    vegre megvan a game...nagyon kiraly a reptulajdonsaga a masinanak..!!
    visszaolvastam 20 oldalt de nem talaltam infot hogyan is lehetne allitgatni a CFG file-ban a gyorsabb futasert..
    tudna vki vmi infot adni hogy mit erdemes lejjebb venni..?
    asszem a "fog" kornyeken lehet valamit de nem tudom konkretan hogy mely opciot..
    van par kodos dolog a CFG-ben..
    nagy varosok kozeleben leesik az 20 FPS-re, valahol meg 60..
    elore is koszi...
    (a configom: C2D E8500; 3Gb DDR2;9800GT 512Mb DDR3;XP)
  • LeonSilver
    Nekem néha csinálta ilyent a free, hogy nem volt hajlandó működni FC alatt.Ilyenkor csak az segített ha az input beállításoknál jobboldalon alul nyomtam egy default-ot.Próbáld meg hátha neked is megjavul tőle.
  • IFOR
    Dummy

köszi..BS jo lett de FC változatlanul nem megy...tipped????
  • LeonSilver
    Megjött!!!
    1-2 hét mulva a gépem 90%-a ki lesz cserélve és akkor teszem majd fel.Addig marad a kaller verzió ;)
  • DummyBoy
    Nem feltenni kell, hanem bemásolni abba a könyvtárba ahova telepítetted és ott lefuttatni ...

írni is fogja, hogy sikerült-e megpeccselni, vagy nem ...

Nállam ARMA II-nél és DCS-nél is bevállt ...

De max felrakom valahova ha hazamentem ...
  • IFOR
    Szai..kösz..
    ezt a trackirt feltettem már, nem segitett:-((
    az FC multkor pedig mindenféle átalakitás nélkül futott, de ezt kipróbálom,,,
    Akkor a régi hackelt dll már nem található meg??????
  • DummyBoy
    Üdv!

FC-ben le kell törölni a trackir.ini-t, keress rá itt az SG-s Lockon fórumban, vagy a Free-track fórumban ...

(Megkerestem:
    Ok, I set the Lock-on settings in Freetrack to default. I was using the mouse which was causing the mouse cursor to be displayed in-game. I've tried using both the TrackIR and FreeTrack interfaces and there is no headtracking. When I exit out of the game and then click on the FreeTrack icon to open it up I receive an error... HEY, I restarted Lock-on to induce the error message in FreeTrack and viola, it's working. I guess this talking it through made me look at all the possible options.
    1. Use the Lock-on profile.
    2. Delete the TrackIR .ini file from the Lock-on input folder.
    3. Uncheck all the output boxes except TrackIR interface under the output tab in FreeTrack.
    4. Enjoy the game. )

A DCS-hez pedig le kell tölteni egy patcher-t (TrackIRFixer), mivel a régi hekkelt newinput.dll-t már nem tudod leszedni, de az megcsinálja ...

Free-track fórum, TrackIRFixer topik

Tuti hogy működik, kb egy órája raktam fel én is az új gépre a Black Sharkot és megy a free-track ...
  • IFOR
    sziasztok...egy kis segitség kellene..honnan tudok letölteni valami dll..filet hogy a freetrack müködjön Black Shark alatt..
    miota ujraraktam a gépet, nem jo se BS ben se Fc alatt..............a frettracken müködik, mozog a fej, aprogramokban nem.....
  • ZeemanX
    Báááázeeeee.... DXTweak-elni kellett.... Aaaarrrggghhhh.....
  • ZeemanX
    Persze, ezeket már próbáltam (már amennyire pl. a kalibrálást lehetett, ugyanis amióta feltettem a legutóbbi saitek driver-t, nincs ilyen fül (vagy gomb) a Kontroller tulajdonságok között, hogy Calibrate, de a kis ellenőrzőn középen van), mindhiába.
    Hát ez gáz. Gyanítom windows újrafeltétele után meg jó lenne... Röhej az egész... :-S
  • LeonSilver
    Bizony ez így nem buli.Próbáld újra kalibrálni a joyt vagy ha nemmegy adj neki deadzonet.

Valamint ne ezt a szar imageshackot használd, kb. 1000 éve kivan tiltva.

EZ jobb.
  • ZeemanX
  • ZeemanX
    Hohóó! Találtam vmit. Cyclic control JOY-X-re állítva, ugye. Nyomok rajta egy AXIS TUNE-t és a megjelenő panelen a két pont (a kis fekete keretes piros négyszög és a kék) bizony nem fedi egymást az egyenesen, kicsit balrább vannak (a kék az egyenesen, lentebb).

Itt van a kutya elásva. Nademostezzel mit kezdjek... Nem tudok itt olyanokat állítani, hogy "elkalibráljam" a pöttyöket máshova... Pfff...

Amúgy jól elkommentelgetek itt magamban... :-)
  • ZeemanX
    Közben visszaállítottam a Rudder-t. (És nem, nem állítja együtt a Collevtive-vel (máskülönben látnám, hogy mozog a kar, de nem).)

Ellenben megerősítem LeonSilver gondolatát. DE. EXTRÉM módon csinálja. Épphogy adok egy kis Coll-t, már elkezd brutál forogni/dőlni. És ha el is jutok addig, hogy valahogy felemelkedjek (mielőtt oldalra becsapódnék szépen), nem hiszem, hogy ILYEN mértékben ellen kéne tartanom. Ez abnormális lenne sztem. Hát hacsak nincs megavihar. :-)
  • ZeemanX
    Ja igen. Mire/melyik Key/Button-ra állítsam be/vissza a Rudder-t? Úgy rémlik, mintha eredetileg a Joy-RZ-n lett volna. Valójában ez sem teljesen vili. Mi az az RZ, egyáltalán? :-) Legalábbis az "R"?
  • ZeemanX
    Először én is a kormányra gondoltam, így az volt az első amit ki is húztam... (Mármint úgy anblock az usb-ből.) De hát nem az volt.

Dede, sztem ez nevezhető extrémnek. Tudom, hogy valamennyi normális, NADE eeez... Ez sztem nem. Még arra gondoltam, hogy a Collective "együtt" állítódik a Rudder-ral, ezért írtam, hogy azt is kiszedtem.

Bakker.... :-S
  • LeonSilver
    De szerintem neki extrém módon csinálja, nem?
    Én erre gondolok.
  • repvez
    semmi ez igy normális már ha értem mire gondolsz.

Tehát az a probléma ha ráadod a collektivvel a fordulatszámot akkor elkezd fordulni a gép.Ha igen akkor egyszerüen ellen kell kormányozni a rudderrel mivel ilyenkor növekszik a forgato nyomaték.
  • LeonSilver
    Nincs calami más játékvezérlőd?Kormány vagy mittomén?
    A rudder mire van állítva?
  • ZeemanX
    Hello bárki,

egy kis technikai segítséget kérnék joystick beállítás ügyében (szarakodok itt már mióta és csak nem jön össze).
    Cyborg Evo-m van, Roll/Pitch okés, Collective szintén beállítva.
    Azonban ha elkezdem adagolni szép lassan, a gép azonnal elkezd balra forogni/dőlni. Először arra gondoltam, hogy a Rudder van rossz helyre beállítva, így kiszedtem, de hiába. Természetesen mindent leellenőriztem, joy nem vacakol, pontosan van beállítva, minden irányban korrektül működik. (Ja és nincs brutál szél a küldetésben sem...)
    Mi lehet a gond?

Segítséget köszönöm.
  • LeonSilver
    Állítólag :) ez a készülő A-10 a DCS sorozatban.
  • LeonSilver
    Remélem 1-2 nap alatt ideér

• parasztbicska
    Annak én is nagyon örülnék, valaki nem csinálna feliratot az oktató videókhoz?
  • Meteora4
    van ehhez vmi oktató videó magyarul vagy magyar felirattal?