4747
-
ZeemanX #2304 Remek. Köszi a gyors választ.
(Javult a játék a .1 patch-el?) -
#2303 3 vagy 4 nap alatt jött meg és teljesen rendben volt minden. -
ZeemanX #2302 Van itt aki a hivatalos DCS weblapról rendelte meg a játékot? (Dobozos változatra gondolok.) Minden rendben volt a rendeléssel? Mennyi idő alatt érkezett meg? -
Duma ITT -
#2300 vegre meg volt az elso gyakorloloveszetem.. -
#2299 megneztem, nem kell befejezni ahhoz a kuldetest, hogy el engedje menteni, barmikor kilepve is el a lehetoseg. Ha lesz lelkierom, idom akkor csinalok egy videot./par het is lehet :)/
-
#2298 Koszi kiprobalom, ha oszinte akarok lenni szerintem max 1 kuldetest csinaltam meg, inkabb csak megyek jobbra balra lovok ezt-azt, nezelodok, aztan kilepek, mert hirtelen mas dolgom akad. Este megnezem, hogy felbemaradt kuldetest el lehet-e menteni, vagyis visszanezni.
Most kicsit rakptam az il-2-re, illetve emlekeimet felfrissitve megneztem az enemy engaged 1-2-t, szerintem annak valami borzaszto a repulesi fizikaja, persze el lehet vele jatszani szo se rola.
Az ee-re felpakoltam a community patchet, igy nem is ertem minek a remenyeben adtak ki a masodik reszt, mert az a kozelebe se er az elsonek :)
-
#2297 Már akartam írni a múltkor de kiment a fejemből és most, hogy néztem valamit jutott eszembe.
Szóval ha valamit fel akarsz venni akkor ha lerepülted a feladatot akkor mentsd el és a visszajátszásban csinálj videót a frapsel!Így nem fog szaggatni! -
#2296 Hivatalos fórumról letölthető valahonnan egy módosított newinput.dll ...
Arra természetesen megint le kell futtatni majd a trekirfiksz-et, de utánna elvileg jónak kell lennie ...
Itt a link a topikhoz ahonnan letölthető az X-52 fix ... -
#2295 fenti ket pelda -
#2294 Mibol all a vizsgatok ?
Bemagolta-e az illeto a 100 kapcsolot ami az inditashoz szukseges vagy, inkabb repulesi technikat nez ?
Persze bovebben is leirhatod, ha a fenti ket veletlenul nem fedi a kovetelmenyeket :)
-
IFOR #2293 Multkor amit emlitettél trackir..megpeccseltem vele(TrackIRFixer) azóta jo a freetrack...de a joy előtte akkor sem volt jo..
És honnan tudnám letölteni a módositott newinput felet?? ez ne mvágja megint haza a freetracket?? -
#2292 BS-hez kell egy módosított NewInput.dll ahhoz hogy jól kezelje az X-52-eseket ...
A hivatalos fórumról letölthető ...
Más: rotorfék ki van kapcsolva? Próbáld ki az Instant mission-ben hogy jó-e mert akkor tuti nem kell vele szórakozni ... ha ott sem jó, akkor dobj pár screenshotot a joy beállításairól! -
IFOR #2291 SZia Dummy..
megoldodott a freetrack problem FC ben.. nyomtam Defaultot vagy 3x és egyszercsak jo lett:-))) KÖSZI
Van másik:-) BS alatt a joy nem jol kezeli a gázkart
X52(nem pro) ..hajtóműindulás után azonnal felpörög 95%, ugrál, billeg a gép, de felszállni nem elég, ra és többet ne mtudok ráadni...de levenni sem..csak ha a numerikus billentyüzettel rásegitek....
A konfigurálásnál viszont tökéletsen mozog a csuszka 0-100% ig.
Honnan tudnáék BS-hez letülteni joy profilt????? Tudna valaki segiteni???? -
jetikee #2290 Aki szeretne Online BlackSharkot repülni, az nézze meg a következő weblapot:
http://virtualairbase.hu -
#2289 A vizet vedd le minimumra, mert az hullámzik az egész bolygó alatt, és ezt a srácok ügyesen le is szimulálták :( Erre még mod is van asszem ...
Töltsd le a DCSMax nevű proggit, vagy a Prifinitty-t, ezek arra jók, hogy kényszerítsék a proggit a többmagos futásra (Mellesleg Vista és Win 7 alatt ezekkel jóval többet lehet nyerni ...)
Ezenkívül nekem kissebb konfigon is elég szépen futott a BS ...
@IFOR: Bocs, de nincsen, nekem az ini-k törölgetése után szépen működött ... -
#2288 szevasztok..!
vegre megvan a game...nagyon kiraly a reptulajdonsaga a masinanak..!!
visszaolvastam 20 oldalt de nem talaltam infot hogyan is lehetne allitgatni a CFG file-ban a gyorsabb futasert..
tudna vki vmi infot adni hogy mit erdemes lejjebb venni..?
asszem a "fog" kornyeken lehet valamit de nem tudom konkretan hogy mely opciot..
van par kodos dolog a CFG-ben..
nagy varosok kozeleben leesik az 20 FPS-re, valahol meg 60..
elore is koszi...
(a configom: C2D E8500; 3Gb DDR2;9800GT 512Mb DDR3;XP) -
#2287 Nekem néha csinálta ilyent a free, hogy nem volt hajlandó működni FC alatt.Ilyenkor csak az segített ha az input beállításoknál jobboldalon alul nyomtam egy default-ot.Próbáld meg hátha neked is megjavul tőle. -
IFOR #2286 Dummy
köszi..BS jo lett de FC változatlanul nem megy...tipped???? -
#2285 Megjött!!!
1-2 hét mulva a gépem 90%-a ki lesz cserélve és akkor teszem majd fel.Addig marad a kaller verzió ;)
-
#2284 Nem feltenni kell, hanem bemásolni abba a könyvtárba ahova telepítetted és ott lefuttatni ...
írni is fogja, hogy sikerült-e megpeccselni, vagy nem ...
Nállam ARMA II-nél és DCS-nél is bevállt ...
De max felrakom valahova ha hazamentem ... -
IFOR #2283 Szai..kösz..
ezt a trackirt feltettem már, nem segitett:-((
az FC multkor pedig mindenféle átalakitás nélkül futott, de ezt kipróbálom,,,
Akkor a régi hackelt dll már nem található meg?????? -
#2282 Üdv!
FC-ben le kell törölni a trackir.ini-t, keress rá itt az SG-s Lockon fórumban, vagy a Free-track fórumban ...
(Megkerestem:
Ok, I set the Lock-on settings in Freetrack to default. I was using the mouse which was causing the mouse cursor to be displayed in-game. I've tried using both the TrackIR and FreeTrack interfaces and there is no headtracking. When I exit out of the game and then click on the FreeTrack icon to open it up I receive an error... HEY, I restarted Lock-on to induce the error message in FreeTrack and viola, it's working. I guess this talking it through made me look at all the possible options.
1. Use the Lock-on profile.
2. Delete the TrackIR .ini file from the Lock-on input folder.
3. Uncheck all the output boxes except TrackIR interface under the output tab in FreeTrack.
4. Enjoy the game. )
A DCS-hez pedig le kell tölteni egy patcher-t (TrackIRFixer), mivel a régi hekkelt newinput.dll-t már nem tudod leszedni, de az megcsinálja ...
Free-track fórum, TrackIRFixer topik
Tuti hogy működik, kb egy órája raktam fel én is az új gépre a Black Sharkot és megy a free-track ... -
IFOR #2281 sziasztok...egy kis segitség kellene..honnan tudok letölteni valami dll..filet hogy a freetrack müködjön Black Shark alatt..
miota ujraraktam a gépet, nem jo se BS ben se Fc alatt..............a frettracken müködik, mozog a fej, aprogramokban nem..... -
ZeemanX #2280 Báááázeeeee.... DXTweak-elni kellett.... Aaaarrrggghhhh..... -
ZeemanX #2279 Persze, ezeket már próbáltam (már amennyire pl. a kalibrálást lehetett, ugyanis amióta feltettem a legutóbbi saitek driver-t, nincs ilyen fül (vagy gomb) a Kontroller tulajdonságok között, hogy Calibrate, de a kis ellenőrzőn középen van), mindhiába.
Hát ez gáz. Gyanítom windows újrafeltétele után meg jó lenne... Röhej az egész... :-S -
#2278 Bizony ez így nem buli.Próbáld újra kalibrálni a joyt vagy ha nemmegy adj neki deadzonet.
Valamint ne ezt a szar imageshackot használd, kb. 1000 éve kivan tiltva.
EZ jobb. -
ZeemanX #2277 -
ZeemanX #2276 Hohóó! Találtam vmit. Cyclic control JOY-X-re állítva, ugye. Nyomok rajta egy AXIS TUNE-t és a megjelenő panelen a két pont (a kis fekete keretes piros négyszög és a kék) bizony nem fedi egymást az egyenesen, kicsit balrább vannak (a kék az egyenesen, lentebb).
Itt van a kutya elásva. Nademostezzel mit kezdjek... Nem tudok itt olyanokat állítani, hogy "elkalibráljam" a pöttyöket máshova... Pfff...
Amúgy jól elkommentelgetek itt magamban... :-)
-
ZeemanX #2275 Közben visszaállítottam a Rudder-t. (És nem, nem állítja együtt a Collevtive-vel (máskülönben látnám, hogy mozog a kar, de nem).)
Ellenben megerősítem LeonSilver gondolatát. DE. EXTRÉM módon csinálja. Épphogy adok egy kis Coll-t, már elkezd brutál forogni/dőlni. És ha el is jutok addig, hogy valahogy felemelkedjek (mielőtt oldalra becsapódnék szépen), nem hiszem, hogy ILYEN mértékben ellen kéne tartanom. Ez abnormális lenne sztem. Hát hacsak nincs megavihar. :-) -
ZeemanX #2274 Ja igen. Mire/melyik Key/Button-ra állítsam be/vissza a Rudder-t? Úgy rémlik, mintha eredetileg a Joy-RZ-n lett volna. Valójában ez sem teljesen vili. Mi az az RZ, egyáltalán? :-) Legalábbis az "R"? -
ZeemanX #2273 Először én is a kormányra gondoltam, így az volt az első amit ki is húztam... (Mármint úgy anblock az usb-ből.) De hát nem az volt.
Dede, sztem ez nevezhető extrémnek. Tudom, hogy valamennyi normális, NADE eeez... Ez sztem nem. Még arra gondoltam, hogy a Collective "együtt" állítódik a Rudder-ral, ezért írtam, hogy azt is kiszedtem.
Bakker.... :-S -
#2272 De szerintem neki extrém módon csinálja, nem?
Én erre gondolok. -
#2271 semmi ez igy normális már ha értem mire gondolsz.
Tehát az a probléma ha ráadod a collektivvel a fordulatszámot akkor elkezd fordulni a gép.Ha igen akkor egyszerüen ellen kell kormányozni a rudderrel mivel ilyenkor növekszik a forgato nyomaték. -
#2270 Nincs calami más játékvezérlőd?Kormány vagy mittomén?
A rudder mire van állítva? -
ZeemanX #2269 Hello bárki,
egy kis technikai segítséget kérnék joystick beállítás ügyében (szarakodok itt már mióta és csak nem jön össze).
Cyborg Evo-m van, Roll/Pitch okés, Collective szintén beállítva.
Azonban ha elkezdem adagolni szép lassan, a gép azonnal elkezd balra forogni/dőlni. Először arra gondoltam, hogy a Rudder van rossz helyre beállítva, így kiszedtem, de hiába. Természetesen mindent leellenőriztem, joy nem vacakol, pontosan van beállítva, minden irányban korrektül működik. (Ja és nincs brutál szél a küldetésben sem...)
Mi lehet a gond?
Segítséget köszönöm. -
#2268 Állítólag :) ez a készülő A-10 a DCS sorozatban. -
#2267 Remélem 1-2 nap alatt ideér
-
parasztbicska #2266 Annak én is nagyon örülnék, valaki nem csinálna feliratot az oktató videókhoz? -
Meteora4 #2265 van ehhez vmi oktató videó magyarul vagy magyar felirattal?