Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok megyek ha majd tudok,mert van még dolgom...
Egyébként hétfõn nekiállok a Free-Track készítéséhez.(sztem)
<#vigyor2>
FlashFWD
Gyertek, én már vagyok délután 2 körül.
Ha nincs Maskim, kreálok én szervert... "pá probujtye" névvel jó lesz? <#zavart1>

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
Gyere nyugodtan benyalás nélkül is, mert egszerûbb az a datalink, mint egy szalonnás zsömle. Mielõtt kipóbáltuk volna közösen Maskimmal (-mel) - sosem szokom meg a neved, Bufi - én is csak lapozgattam ide-oda a kézikönyvet. De amint rápóbáltunk, max. 10 perc, ha volt és már simán ment.
Úgy hogy, nehogy a datalink miatt ne gyere! <#smile>

Apache pilots kill mimes

MaskimXul
Megjelenés késik kicsit, április 7. <#shakehead>
MaskimXul
megy a szerver, maskim néven, bs a jelszó. Csak gyakorolgatunk, a shooting range mp változata megy.
DummyBoy
Benyalom a Datalinket akkor és utánna lehet csapódom majd 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

MaskimXul
Attól függ, milyen missionre mész. De ha velünk jössz, akkor nem számít a skill, még mi is bénázunk rendesen 😊
Csak tudd levegõben tartani a helit, meg használni a datalinket, akkor nem lesz gond.
DummyBoy
Mennyire kell rutinosnak lenni a multihoz?

Mármint a KA-50-et, hogy pontos legyek! 😊

www.smart-bus.hu

Csak a Kamovot... a következõ modell elvileg az A-10C!

Egyébként ArmA2-be új heli fizikát ígértek... a videón mondjuk elég érdekesen emelkedik el... meglátjuk a végleges milyen lesz... 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
off
ahhoz képest, hogy nem szimulátor, a mi24-es fülkéje nagyon jól néz ki
a bs-ben is lehet repülni a 24-est?

GOOBY, pls

MaskimXul
<#eljen> <#vigyor0>
FlashFWD
oké, igyekszem.

Apache pilots kill mimes

Ok,felvettelek Xfiren én vagyok a codminator.
Ha vagy majd játszhatunk meg dumálhatunk stb.<#wink>
DummyBoy
Nekem is most van folyamatban a sapi elkészítése, bár egyelõre még vacillálok, hogy hogyan legyen megoldva, freetrack fórumon rengeteg ötlet és megvalósítás fentvan.

Ráadásul úgy néz ki sikerül Wiimote-ot szereznem, szóval én azt a verziót próbálom megépíteni, ha sikerül majd tudósítok ...

Free-track SG-s fóruma

MaskimXul
az nincs, xfire: maskimx1
Am az msn címeteket meg adjátok?Szeretnék vkikkel multizni egy jót. <#wink>Meg nem kéne fórumozgatni msn-en könnyebb megbeszélni vagy ts-en.
MSN: [email protected]
Értem,a sapka nemtom mikor lesz kész mert még az alapanyagokat be kell szerválnom és még vhogy össze kellesz raknom,egpróbálom még a héten de lehet h csak a jövõhéten de minnél hamarabb annál jobb, 😄
MaskimXul
Leszek, olyan 6-7-tõl biztos.
MaskimXul
jah, nekem úgy van, hogy ugyanaz a gun fire és weapon release gomb. A vacban nézd meg, hogy mi van a profilban beállítva, és állítsd át arra, amire neked van konfigolva a weapon release.
FlashFWD
Atya, ha holnap vagy, frankó, ha nem, megnézem a konvojkísérésed... köszi.
<#eljen>

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
Szia!
Konkrétan a pointer elkészítése érdekel lépésrõl-lépésre?
Én összedobtam egyet, 1592-es kommentben van pár kép is róla.
A legfontosabb a ledek egymáshoz viszonyított helyzete, ez legyen a legfontosabb, ha szerelsz.
Semmi más nem számít... hogy néz ki, IR vagy látható fényû (mondjuk fehér az nem oké, mert erõs a fénye) a legfontosabb, hogy ne mozduljanak el egymáshoz viszonyítva a fényforrások.
Ha ezt megoldod, tuti, hogy sikerül.
Fontos még, hogy kb. minden led egy irányba nézzen. Ezt úgy oldottam meg, hogy a vezetékhez, közvetlen a lednél, hozzátekertem szigszalaggal egy vékony drótot. Ez merevíti a ledet és még állíthatom is.
A fény konkrét forrása egy bicajlámpa, a kb. egy cm széles nyákból kiforrasztottam 4db ledet, helyükre vezetéket, vezetékek végére a ledeket, fixáltam õket és ennyi.
szvsz 4 ledest csinálj, 1-2 napig próbálkoztam 3 ledes mutatvánnyal, nem volt meggyõzõ, fõként a lineáris mozgások tekintetében zavarodott meg.
Szólj ha kész, s segítek beállítani a progit... van rajt' mit.

Apache pilots kill mimes

Jah és a Free-Track-ról felvilágosítana vki meg h, hogyan kell elkészíteni a sapkét? plz
Hello!
A VAC programot használom még innen a profilt le lehet szedni és abban a VIKHR "Release weapons-fire" nem mûködik.Tudnátok segíteni???<#shakehead>
Nagyon kellene!!!
DummyBoy
Ne szóljátok le annyira, sagíteni akart csak ...

Az más kérdés, hogy a szimbiznic eléggé rétegcucc, szóval akit kicsit jobban érdekel a dolog, az elõbb utóbb megtanulja ezeket a helyeket 😊

Az meg a másik oldalnak pluszpont hogy ez még elég finom hozzászólás volt ... máshol ebbõl jópároldalas flém lenne ... Ha valaki olvasgatja a Lonci vagy ezt a topikot, akkor a lokkonfájlsz meg egy pár oldal már teljesen difólt ...

LeonSilver
© LeonSilver
2009. feb. 16. 21:51 | privát | válasz erre | #1640
Én minden reggel ott kezdek 😉
Aztán ED,lokkonfájlsz,sg...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

FlashFWD
Látom, neked semmi nem jó, árad belõled a rosszindulat.

Apache pilots kill mimes

sztoncsi
Köszönjük! <#eljen>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

LeonSilver
Nemmondod..!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok!
Ezen az oldalon mindent megtaláltok a Black Shark-hoz http://www.lockonfiles.com/index.php
FlashFWD
Köszi. Akkor hétvégén tali.

Apache pilots kill mimes

MaskimXul
harmadik találat a gúgliban <#rolleyes>
LeonSilver
2008. nov. 18. 17:14 | privát | válasz erre | #725

Sziasztok, létezik angol nyelvü manual a Black Sharkhoz? Tudtok valami linket adni?
köszi

sztoncsi
Nekem ma sajna biztosan nem lesz jó, mert kényszer fürdõszoba-felújítás kezdeményeztem reggel... <#rinya>

Holnap tesztverseny lesz Rfactorban... így legközelebb Csütörtök jó... jó lennemár LAN-ban nyomni egy kicsit, igaz még singliben sem mentem sokat, így lehet, hogy nagy beégés lesz az egészbõl! <#wilting>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

MaskimXul
Úgy néz ki, biztos, hogy nem leszek holnap, de itt az a konvoj kísérgetõs mission, amit mondtam, ebben van pont olyan trigger, ami neked kell; bármelyik client beér a hold trigger zone-ba, akkor elindul a konvoj, és ha az egyik tank beér az opforstart trigger zone-ba, akkor megjelenik az ellenség a városban.

Ha van kérdés, tedd fel itt, legközelebb talán hétvégén leszek tsen.
FlashFWD
ok.

Apache pilots kill mimes

MaskimXul
Holnap nem biztos, hogy ráérek, majd kiderül
Akkor nálad ufók járnak! 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Ahamm ... közben egy kis apróság beugrott ... Nos a BS-nak difóltból klikkelhetõ a cockpit-je ... Lincinál nagyobb segítség lett volna, de itt fílinges kapcsolgatni a kapcsolókat 😊

Ettõl függetlenül adnék a cuccért egy fél Nóbeldíjat 😊 A másik fél a Freetrack-é lehet 😊

FlashFWD
Majd megdumáljuk, de nem ma. Holnap?

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
nem indul el automatice

Apache pilots kill mimes

MaskimXul
Ha késleltetni akarod egyes unitok feltûnését, akkor a time hold-nál adj meg annyi órát, amennyi biztos több a mission teljes hosszánál, majd valamelyik triggernek add az "activate unit" actiont, a megfelelõ unit kiválasztásával.
Pl csinálsz egy trigger zone-t a parton, és egy olyan triggert, hogy ha x unit beér a trigger zone-ba, akkor aktiválja y(a time holdos) unitot.
Vagy ugyanez, csak nem trigger zone-al, hanem egy bizonyos unit halála/sebzõdése esetén aktiválódik a másik.

Ja, gondolom azt tudod, hogy a hajókat tartalmazó mission esetében nem mûködik az alt-tab.

Leszek ma tsen, olyan 6-7 -tõl.
Mert gondolom a daemon automatikusan indul a rendszereddel együtt...

Ha nincs bemountolva, akkor hetente "bekér a cd-t"...

www.smart-bus.hu

FlashFWD
szeretett?
vezérünk?
gyanmá'

Tegnap elkezdtem pályát szerkeszteni, de képtelen vagyok logikai kapcsolatokat létrehozni, holott az elv megvan, sõt a felület is.

Grandiózus a terv, az usa és izrael akarja megszállni a grúz partokat, messzeségbõl anyahajók és csapásmérõ testvéreik tûnnek fel, lõtávba érésük kb. 2 óra. Már a kikötõben pár kereskedelmi hajónak álcázott szállítóhajó, amibõl özönlenek ki a szárazföldi jármûvek, millió céllal. Egyik team rádiótornyokat akar rombolni, másik házak közt civileket gyilkol, stb... s még nincs bent a kikötõben minden hajó! 15 percenként érkeznek az újabb hajók, s mindegyik fossa magából a harcjármûveket.
1 óra elteltével támadó repülõk érkeznek, bombáznak, söprik a levegõt... szóval egy 3-4 órás missiont képzeltem el.
Ha majd leszel online, dumáljunk kicsit errõl, mert nem akarok egyszerre hatszáz jármûvet, hanem csak feltételek alapján jelenjenek meg, stb.

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
Amióta feltelepítettem, soha semmit nem kért.

Apache pilots kill mimes

DummyBoy
Hmmm ... de ha klikkelhetõ is, akkor manapság már nem pénz egy használt kis TFT ...

Mindegy, elõször legyek rendben anyagilag 😊

MaskimXul
De ha nincs touchpaneled, akkor sima monitorral is megy, csak ujjal nyomkodás helyett egérrel kell klikkelni.
DummyBoy
Kicsit felgyútrák a srácok ezt a cuccost ...

Anno a LockOnhoz jelent meg ez a cucc, én is nézegettem, de sajna a kis touchpaneles monitorok nagyon drágák voltak ...

Pontosítok: még most is azok ... de qrva jó a cucc ...

MaskimXul
Black Shark + touchbuddy =

Bõvebben