Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként hétfõn nekiállok a Free-Track készítéséhez.(sztem)
<#vigyor2>#vigyor2>
Ha nincs Maskim, kreálok én szervert... "pá probujtye" névvel jó lesz? <#zavart1>#zavart1>
Apache pilots kill mimes
Úgy hogy, nehogy a datalink miatt ne gyere! <#smile>#smile>
Apache pilots kill mimes
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Csak tudd levegõben tartani a helit, meg használni a datalinket, akkor nem lesz gond.
www.smart-bus.hu
Egyébként ArmA2-be új heli fizikát ígértek... a videón mondjuk elég érdekesen emelkedik el... meglátjuk a végleges milyen lesz... 😊
www.smart-bus.hu
ahhoz képest, hogy nem szimulátor, a mi24-es fülkéje nagyon jól néz ki
a bs-ben is lehet repülni a 24-est?
GOOBY, pls
Ha vagy majd játszhatunk meg dumálhatunk stb.<#wink>#wink>
Ráadásul úgy néz ki sikerül Wiimote-ot szereznem, szóval én azt a verziót próbálom megépíteni, ha sikerül majd tudósítok ...
Free-track SG-s fóruma
MSN: [email protected]
<#eljen>#eljen>
Apache pilots kill mimes
Konkrétan a pointer elkészítése érdekel lépésrõl-lépésre?
Én összedobtam egyet, 1592-es kommentben van pár kép is róla.
A legfontosabb a ledek egymáshoz viszonyított helyzete, ez legyen a legfontosabb, ha szerelsz.
Semmi más nem számít... hogy néz ki, IR vagy látható fényû (mondjuk fehér az nem oké, mert erõs a fénye) a legfontosabb, hogy ne mozduljanak el egymáshoz viszonyítva a fényforrások.
Ha ezt megoldod, tuti, hogy sikerül.
Fontos még, hogy kb. minden led egy irányba nézzen. Ezt úgy oldottam meg, hogy a vezetékhez, közvetlen a lednél, hozzátekertem szigszalaggal egy vékony drótot. Ez merevíti a ledet és még állíthatom is.
A fény konkrét forrása egy bicajlámpa, a kb. egy cm széles nyákból kiforrasztottam 4db ledet, helyükre vezetéket, vezetékek végére a ledeket, fixáltam õket és ennyi.
szvsz 4 ledest csinálj, 1-2 napig próbálkoztam 3 ledes mutatvánnyal, nem volt meggyõzõ, fõként a lineáris mozgások tekintetében zavarodott meg.
Szólj ha kész, s segítek beállítani a progit... van rajt' mit.
Apache pilots kill mimes
A VAC programot használom még innen a profilt le lehet szedni és abban a VIKHR "Release weapons-fire" nem mûködik.Tudnátok segíteni???<#shakehead>#shakehead>
Nagyon kellene!!!
Az más kérdés, hogy a szimbiznic eléggé rétegcucc, szóval akit kicsit jobban érdekel a dolog, az elõbb utóbb megtanulja ezeket a helyeket 😊
Az meg a másik oldalnak pluszpont hogy ez még elég finom hozzászólás volt ... máshol ebbõl jópároldalas flém lenne ... Ha valaki olvasgatja a Lonci vagy ezt a topikot, akkor a lokkonfájlsz meg egy pár oldal már teljesen difólt ...
2009. feb. 16. 21:51 | privát | válasz erre | #1640
Én minden reggel ott kezdek 😉
Aztán ED,lokkonfájlsz,sg...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezen az oldalon mindent megtaláltok a Black Shark-hoz http://www.lockonfiles.com/index.php
köszi
Holnap tesztverseny lesz Rfactorban... így legközelebb Csütörtök jó... jó lennemár LAN-ban nyomni egy kicsit, igaz még singliben sem mentem sokat, így lehet, hogy nagy beégés lesz az egészbõl! <#wilting>#wilting>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Ha van kérdés, tedd fel itt, legközelebb talán hétvégén leszek tsen.
www.smart-bus.hu
Ettõl függetlenül adnék a cuccért egy fél Nóbeldíjat 😊 A másik fél a Freetrack-é lehet 😊
Pl csinálsz egy trigger zone-t a parton, és egy olyan triggert, hogy ha x unit beér a trigger zone-ba, akkor aktiválja y(a time holdos) unitot.
Vagy ugyanez, csak nem trigger zone-al, hanem egy bizonyos unit halála/sebzõdése esetén aktiválódik a másik.
Ja, gondolom azt tudod, hogy a hajókat tartalmazó mission esetében nem mûködik az alt-tab.
Leszek ma tsen, olyan 6-7 -tõl.
Ha nincs bemountolva, akkor hetente "bekér a cd-t"...
www.smart-bus.hu
vezérünk?
gyanmá'
Tegnap elkezdtem pályát szerkeszteni, de képtelen vagyok logikai kapcsolatokat létrehozni, holott az elv megvan, sõt a felület is.
Grandiózus a terv, az usa és izrael akarja megszállni a grúz partokat, messzeségbõl anyahajók és csapásmérõ testvéreik tûnnek fel, lõtávba érésük kb. 2 óra. Már a kikötõben pár kereskedelmi hajónak álcázott szállítóhajó, amibõl özönlenek ki a szárazföldi jármûvek, millió céllal. Egyik team rádiótornyokat akar rombolni, másik házak közt civileket gyilkol, stb... s még nincs bent a kikötõben minden hajó! 15 percenként érkeznek az újabb hajók, s mindegyik fossa magából a harcjármûveket.
1 óra elteltével támadó repülõk érkeznek, bombáznak, söprik a levegõt... szóval egy 3-4 órás missiont képzeltem el.
Ha majd leszel online, dumáljunk kicsit errõl, mert nem akarok egyszerre hatszáz jármûvet, hanem csak feltételek alapján jelenjenek meg, stb.
Apache pilots kill mimes
Mindegy, elõször legyek rendben anyagilag 😊
Anno a LockOnhoz jelent meg ez a cucc, én is nézegettem, de sajna a kis touchpaneles monitorok nagyon drágák voltak ...
Pontosítok: még most is azok ... de qrva jó a cucc ...