4747
-
#2384 DCS: Black Shark 1.0.1b patch -
#2383 Én úgy értelmezem, hogy esetleg adnak.Ha éppen olyan kedvük van.
-
#2382 Köszi az infókat! :)
Jól értem, összességében azt írja, ha mégiscsak elfogyna az aktivációs kód, adnak másikat?
Papa01 -
#2381 Szeeesz Papa.
Úgy tűnik, hogy a VGA-t nem nézi.
Ezt érdemes még elolvasni:
Q: What if I run out of activations? Is there a serial numbers replacement?
A: One serial number is provided per license. It has enough activations to use it for years. Moreover, modern StarForce ProActive has a deactivation feature which allows to keep activation between hardware upgrades or OS reinstallations. So we don't see any reasons for lossing activations except malicious carelessness and catastrophic hardware or OS crashes. But notice that we are not responsible for somebody's irresponsibility. Consider receiving a new serial number as a free bonus for those license owners who did encounter serious problems.
-
#2380 Szia Leon!
Köszi a választ! :)
Jól látom, a vga csere semmilyen hatással nincs az aktivációra?
OFF:
Látom a ROF topic továbbra is rendesen pörög.. :) -
#2379 An activation will be required if the hardware/software changes exceed 12 points as rated below:
CPU ID: 13
Windows PID: 3
Computer Name: 3
Hard drive volume serial number: 3
MAC address: 6
RAM amount: 6
If you just uninstall Black Shark and then reinstall it again on the same PC without reinstalling your operating system or changing hardware, you do not need to use a deactivation.
-
#2378 Állítólag 12 pont kell ahhoz, hogy újra kelljen aktiválni.
Mindjárt megkeresem, hogy mi hány pont. -
#2377 Sziasztok!
Sajnos, tönkrement a VGA-m, most gariztatom. Szerintetek akkor is újra kell aktiválni a BS-t, ha a kártya ugyanolyan típusú?
Köszönöm a válaszokat:
Papa01 -
#2376 Nos, milyen oprendszert használsz?
XP alatt érezhető egy kis javulás, de az minimális ... ellenben Vista és Win 7 alatt már ez a javulás jelentősebb ... Ugyanazon a gépen kipróbáltam XP, Vista és Win 7 alatt is a DCS-t és nekem Win 7-en ment a legjobban több mint 10 FPS-t javult XP-hez képest ... (Bár én nem DCSMax-ot használtam, de hasonló programot ...)
A Legtöbbet akkor zabálja a játék ha megy a Vikhr és pásztázod vele a mondjuk valahol a harcmezőt ... akkor beesik a sebesség rendesen ...
AMD X2-n teszteltem ... utánna 64 biten már DCSMax-al is próbáltam, de akkor már az új gépen, ott meg nem volt gondom a sebességgel :)
Elvileg a Ctrl+Pause kiírja az FPS-t a játékban, azzal le tudod ellenőrizni ... -
franko2 #2375 Sziasztok most akadtam a DcsMax nevü progira ami a töbmagos procikhoz van, de én nem sok javulást vettem észre. Dualcore-os procim van és próbáltam a DcsMax nélkül is meg vele is mintha egy picit jobb lett volna vele de ezt csak ránézésre mondom. Ti mit mondok róla érdemes használni, ténleg jobban kihasználja a procit, esetleg van olyan progi amivel elinditok egy küldetést, mondjuk egy replayt hogy ugyan az a számítás menjen, és a végén kiir egy átlag fps-t, szóval van ilyen progi amivel pontos összehasonlítást lehet csinálni a DcsMax-al való futás és az anélküli közt. -
#2374 Realair Spitfire is jó ám!
Jane's WWII ?? :) hát igen... -
#2373 Dede.Huhuhuuuuu de csiptem ;) -
#2372 Esetleg nem a Jane's WWII Fighters volt az?
Kár, hogy szvsz a jó öreg Jug nincs olyan jól kidolgozva az Il-2ben... -
#2371 Pedig elég brutális gép.
Volt valami gém ( már nem emlékszem mi is volt, mintha valami Jane's lett volna ) amiben lehetett vele tolni és atomjó volt! -
#2370 2vh-s gép + fsx = Ez a drágaszág (szerintem sokatokat hidegen hagy ez a gép de nekem ez a kedvencem :) -
#2369 2vh gépek még úgy lekötnek.. de ez a könyékig dogfájt nem az én stílusom
amúgy biztos jó! csak engem annyira nem spanolnak ezek a halál primitív masinák
ajánlom figyelmedbe az FS9,fSx-et is.. sok szép addon gép van hozzá
példul FSX alatt a Lotussim L-39 alba önmagában örömrepkedve is egy élmény
alba promó -
#2368 maga a progival és a Ka-50el nekem sem! tehát én nem akarom lehúzni.. csak valami hiányzik
másrészről 1.0ás verzsönnel eddig nem volt bajom, ergó szinte így is bugmentes
-
#2367 Van demó? Nem is tudtam ... Remélem szar játék mert nem akarok most ilyesmire költeni :) -
#2366 Nekem nincs semmi bajom a programmal, nagyon tetszik a 99%-ig klikkelhetős fülke meg a nagyon realisztikus(nak tűnő) avionika. De a Ka-50 mégsem az igazi... -
#2365 Hát mit is mondjak.Mi a jó a Hindben?Először is szép.Tudom, hogy ez nem szempont de akkor is :P És hát bennem azóta megszépült emlékeket is idéz.
85-ben az oroszoknál voltunk ezred élesen.Ott repkedtek felettünk, lőttek mint az állat és ha visszagondolok rá még ma is libabőrös leszek.
Tudod a páncélosoknak van egyfajta lélektani hatásuk is amellett amit tudnak.Nos a Hindnek is van, ez tuti.
Persze én kedvelem a 50-est is de most nagyon lekapott a RoF.VAn belőle demó.Töltsd le és próbáld ki szerintem ;)
Abban pedig 100%-ig igazad van, hogy a szimezés "kicsit" költséges hobby. -
#2364 csomóan akarnak Hindet bele...
mi van azon? egy orrgépityú, meg 4db pontatlan drótos AT-6
ettől azért a ka-50 jobb
Su-25T-t azért írtam mert sztem az bőven jó úgy ahogy van.. ha végre kiadják a Su-25A modell-t tuti felrakom újra az FC-t
valahol az a gond hogy a minél bonyisabb szimekkel csak akkor tud játszani az ember ha megvan hozzá minden -> HOTAS, LÁBAS, MÁJAS, meg egy Treckíír
enélkül próbálj meg házak között lavírozva, Vihkr-val mfd célozni, és közben megnézni a hátsó panelen a hidraulika nyomást... túl sok dolog amit közvetítő dolgok híján nem tudsz kontrolálni
ezt sztem végre Edéék is beláthatnák -
#2363 én néztem screen-t, meg hozzá egy gépigényt.
.
egyébként biztos szuper, csak nem vágom mihez kell akkora gép neki (graf elmegy, flight dinamika em lehet túl bonyi, bonyi műszerek)
személyszerint akkor már az új IL2 szim érdekelne -
#2362 Bizony-bizony!Vagy esetleg ajándékként csak úgy beletenni a Hindet is ;) -
#2361 nem akarom lehúzni mert, akkor is egy jó heli szim.. sőt!! csak mennyiből tartott volna mellényapni a su-25T-t cska úgy...
vagy lonci FC mellé kijött volna mint új modul (ahogy tervezték is annó)
-
Petko #2360 megtaláltam már: Rise of Flight -
Petko #2359 és mi a rák az a rof? -
#2358 Szerintem az A-10C nagyon fajin lesz, ez a helikopter tényleg nem tud semmi olyat amivel ellehetne lenni hosszabb ideig...
A fórumon meg tényleg amikor felnézek mindig szemet szúr a nyolcvanhat különböző "na milyen gépet szeretnél látni a játékban?" totyik... -
#2357 én most vettem elő megen
vista most már be van izzítva dcsmax-al.. szépen beállítva ahogy kell hogy "fusson"
átszerkesztgetem a pályákat (kiszedem a heliket,meg minden wingman és hasonló nyomi erőforrás zabáló dolgot) ,és hát így többször kell fordulni (újratöltés) viszont műkszik...
egy tény
iszonyat hamar meglehet unni:
1. ha már kitapasztalod a repülési modell-t
2. csak a gépágyú + vikhr ami használható
3. kartácsnak az FC-hez hasonlóan semmi hatása (fegyveres faszi mellé lőtt 57mm HE rakátyától meg se rogy az ürge)
4. szóval..... tudjátok mire gondlok
szép meg jó, de inkább csináljanak röppentyűket hozzá
ha végre megcsinálnák az F-16-ot ugyanilyen részletességgel akkor az legalább annyiban lenne több mint az FSX-es AS F-16 hogy itt lehet lűűni is.
tetszik maga a tühti körítés (GUI, leírás, manual)
habár a fórum önmagért beszél hogy olyan nagyon nem tolja senki -
#2356 Én tolnám mert szeretem de a RoF-nak olyan hangulata van, hogy nem lehet szabadulni tőle.Komolyan mondom mint anno az E.L.I.T.E. fantasztikus! -
#2355 Még játszik ezzel egyáltalán valaki? -
#2354 #2327
Igazából többet nem tudok mondani mert mióta megvan a Rise azóta ha 20 percet nyomtam a BS-t akkor sokat mondok.
De úgy összességében szerintem sokkal jobb lett a gém.
A teljesítményről meg azért nem tudok nyalatkozni mert a peccs felrakása előtt HW csere is vót.
-
#2353 valami tapasznyalatot megosztana valki aki felrakta az 1.01(a) peccset?
teljesítmény, valmint az új trimm mepfhöd érdekelne -
#2352 ennyi? -
#2351 Nekem ez a "ficsör" már a mezei lonciban is jelen volt.
Megoldás? Pont az amit Te is csinálsz.Nézetet kell váltani. -
#2350 Vista alatt futtatom a BS és mostan hogy picit jobban bontogatnám a heli szárnyait (újfent), egy olyan hibába ütköztem hogy néha a hang felhangosodik és nézetet kell váltanom hogy visszaáljon a dolog.
(jellegzetes) példa: cold and dárk állapot, indítom a hajtóműveket, és a második indítása során hangosan "felzúg".. nézetváltás -> megjavul
avagy repülés közben kilövök egy rakétyát, F6al nézem hogyan suhan, visszaváltok kabinba megintcsak felhangosodik a hajtóműzaj
emlékszek rá hogy vista miatt panaszkodtak ilyesmire többen is, SŐT FC alatt is volt ilyen gond..
mi a megoldás?
-
#2349 99.9% ready ... Király, az ED-ül, kb Pre-alfa dolgot jelent ami átszámítva normál időmennyiségre, az kb még 2 év és 8 hónap ... +- 2 év ... -
#2348 99,9% kész dologról beszélek.. max texturákat kéne gyártogatni, de azt meg a kommunity rögtön dobná hozná. mondjuk nem DCS BS miatt érdekes, én személyszerint szívesen nyomnám még az FC-t egy szép su-25A modellel
jó lett volna na..
persze nyakra főre gyártják az értelmetlenebbnél értelmetlenebb modelleket alá..
Mig-21 helyett simán berakhatták volna -
#2347 ED malmai lassan őrölnek... kurva lassan :( -
#2346 tökéj:)
illetve az van amit gondoltam.. régebben a fórumon jelentek meg képek egy teljesen kész új Su-25A modell-ről.
mai napig nem voltak képesek kiadni -
Jó így vagy a levegőben jobb lenne?