4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• franko2
    Én jobban örülnék egy F-16-osnak F18-asnak, Mig-29-esnek, Su-27-nek vagy egy Gripen-nek, de már az is jóvolna ha az A-10-es megjelenne. Lehet tudni valamit a megjelenés időpontjáról vagy hogy hol tart a fejlesztés, láttam pár képet róla de annyi, vannak újabb képek vagy esetleg videó, én semmi újat nem találtam mostanában.
  • sakkay
    Komoly?!!! Mármint az a-10 után?
  • LeonSilver
    HA hinni lehet a verebeknek akkor a 64-es lesz ( lenne ?? ) a következő.
  • sakkay
    köszönöm, és ha jól tudom az a-10 az első várományos.. a folytatás? Vagy a távoli jövőbe vesz...ah-64 és a mil széria érdekel..gond. nem vagyok egyedül.
  • DummyBoy
    Elvileg 9 havonta mint LeonSilver is írta ... csak az a gáz, hogy azon a bolygón ahol az Ed-ék élnek, ott 150 napos egy hónap :(
  • LeonSilver
    Semmi konkrét.
    Eredetileg arról volt szó, hogy 9 havonta jönnek az új kiegek.
    ED-et ismerve ezt elég erősen megmosolygom..
  • sakkay
    Srácok van esetleg infó , hogy mikor jön ki a többi verzió?..(heli) az a-10 nem hoz lázba..
  • LeonSilver
    Olvass vissza vagy vedd meg az angolt.
  • rolikacsa
    Köszi a segítségeket de azt még mindig homályos hogy angolositsam nincs kedvem újra leszedni elég tetün jött le van egy 2gb angol verzi annak meg a kódja nem jó.Naggyából vágom a dolgokat rájöttem már a sisakra is meg a fegyver váltásra is de a cél befogása nem megy pedig probáltam azokat csinálni amiket oroszul kibogarásztam a tutorial filmből.kisképernyőn egyszerűen nem találja a célt és mire észbe kapok már lángol a gép.
    Szal ha kicsit egy két dolgot szájbarágósan leírná valaki azt megköszönném.
    Üdv Roli
  • DummyBoy
    Tudod angolosítani, valamint létezik belőle angol változat is ...

Nem reklám, de a sevenm-nél elvileg lehet majd kapni 5k-ért.

Ez egy "picit" hardcore-abb sim mint a Vietnam MedEvac ... itt elég sokat kell tanulgatni főleg a fegyverrendszerről és az automata pilóta rendszerről ...

A gépfegyveren kívül fel tudsz pakolni egy valag cuccost a gépre, irányítatlan és irányított rakétákat is ... az Irányítatlannál csak át kell váltani egy másik felfüggesztési pontra és kész ...

Irányítottnál már használni kell a Vikhr rendszert, esetleg a sisakcélzót is ...

Az egy helyben lebegésre a legegyszerűbb ha megállsz a levegőben, megpróbálsz lebegni, majd aktiválod a Hover módot ( Erre emléxem: H betű ...) és akkor az automata pilóta egyhelyben tarja a gépet ...

Nézd végig a tutorialokat és olvasgasd a manualt ... Anélkül és egy jó joy nélkül (Amin van gázkar és minimum egy csavargatós oldalkormány ...) nem is nagyon érdemes nekikezdeni!

• rolikacsa
    Sziasztok!
    Most töltöttem le a gamet torrentről.Elsőre nagyon tetszik de mielőtt megvásárolnám jó lenne tudni hogy lehet az oroszból angolt kreálni plusz írányitással is gondjaim vannak.Nem tom befogni a célt plusz csak géppityuval tok lőni.Utoljára a vietnam med evac helis játékkal játszottam de ez is nagyon megtetszett.Meg az egy helyben lebegés is kínai oroszul.Ha egy két infóval megdobnátok megköszönném.Köszi.
  • DummyBoy
    Üdv!

Köszönjük szépen az információt, az külön öröm, hogy itt is informáljátok a leendő vásárlókat!

Csak így tovább XD
  • vandyke
    Sziasztok!

Talán már ti is látjátok, de ebben a hónapban úgy fest nem tudjuk kiadni a játékot. Ennek több oka is van, de leginkább partnerünk kényelme, a master és lokalizációs anyagok késői átvétele az oka. A jó hír, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem fog megjelenni, hanem hogy novemberre közepére kellett áttenni a kiadás dátumát. Elnézést a kellemetlenségért!

üdv,

sevenm team
  • repvez
    itt letöltés és regisztrálás nélkül is meg lehet nézni
  • sure
    Arcade mód + végtelen lőszer = shoot'em'up gém
  • polluxware
    pillanatig sem mondottam hogy rossz... csak ahhozképest amennyire várták annó (vártuk)

ez amolyan hárdkór szituációs szim, nem kifejezetten csak gém

A-10 Cuba! -ra emlékeztet
  • LeonSilver
    Ez qrvajó!
  • Buren
    Black Shark Cockpit trainer
  • DummyBoy
    Jó cucc ez, én a sevenm-re várok, de én is elrepkedek vele, bár ROF miatt nagyon ritkán :)
  • LeonSilver
    Én szinte minden nap repülök vele, hol többet hol kevesebbet.
    Nem olyan rossz ez a kis gém mint amilyennek sokan gondolják.
  • LeonSilver
    Mivel a link a DCS: Black Shark 1.0.1c patch (English) alatt található én arra gondolok, hogy kiegészítették a sima, 1.0.1-es listát a 1.0.1c-vel.Ha meg van Neked a mezei 1.0.1 leírása, hogy abban mit javítottak akkor összekellene hasonlítani a két txt-t.Hátha..
  • polluxware
    népszerű ez a gém:)
  • Sanyo
    Úgy értem, az 1.01c változásai... :)
  • LeonSilver
    Igen :)

http://www.digitalcombatsimulator.com/ReadMe1.0.1_EN.txt
  • Sanyo
    Itt is van. A javítások listáját csak én nem találom?
  • LeonSilver
    AZ jó lesz mert marha lassan jön ( jött ).Nekem csak az egyik ruszki ftp szerverről sikerült lehúzni.
  • Sanyo
    Már szedem is le, köszi. Még ma felteszem a flyhura.
  • LeonSilver
    DCS: Black Shark 1.0.1c patch (English)

https://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?end_pos=2364&scr=products&lang=en
  • DummyBoy
    Nos, elvileg bármilyen olyan joy jó választás lehet amin van házkar és twist rudder, de a mai árak mellett, ha komolyabban és élvezetesen akarsz repkedni akkor tényleg az X-52 a minimum ... Főleg a rengeteg bilentyű miatt is ...

Viszont ehhez a játékhoz fokozottan ajánlott az hogy egy jó joy és TrackIR (Freetrack ...) mellett kell pedál is ... (Bármilyen olcsó kormáyn pedáljai is tökéletesek, nem muszály 30 ronygos profi ...)

Lényegesen megkönnyítik a célzást!
  • LeonSilver
    A minimum az x52
  • parasztbicska
    Üdv. Milyen joystickot ajánlotok a Black Sharkhoz, tudom hogy pedállal lenne az igazi de arra már nem hiszem hogy jutna, szóval egy olyan joy kéne amivel precizen lehet helikoptert vezetni pedál nélkül, nekem valami ősrégi joyom van, már rég lekopot minden róla cimke sincs így nem tom pontosan milyen, a potmétert már párszor cseréltem de már nem csak a potméter rossz az egész szét van kopva így muszáj vegyek egy újat, Flight Simulátorba még úgy ahogy boldogultam vele de a Black Sharkot lehetetlen volt kezelni vele.
  • LeonSilver
    CSak pikcsörök vannak Balázs.Se megjelenés ( legalább is én még nemláttam sehol ) se semmi :(
  • Molnibalage
    A-10-ről még minidg semmi hír?
  • Molnibalage
    Az lehet. Viszont kétszemélyes. Ez már ki volt tárgyalva egyszer, az egyszemélyes / kétszemélyes dolog. Egy hali egyedül nem vihető harcba, magyarán egy olyan helyzetbe rak a program, ahol esélytelen vagy. Én csak azért vettem meg a DCS-t, mert a jet gépekkel repülnék, majd egyszer...
  • leonforce
    Nem egyyszerű...
  • DummyBoy
    Felhívtam ma a seven-m-et ... Az úr aki felvette, nagyon készséges volt, sajnos a pontos megjelenésről nem tudott mit mondani (Gyártástól, mindentől függ ...), de annyit mondott, hogy az ár az végleges ...

Gróf Széchenyi István félretéve xD
  • Sanyo
    Na végre, mert eddig én is sokkal drágábban tudtam csak beszerezni.
  • LeonSilver
    Lehet veszek mégegyet tartaléknak.Ha elfogyna ez a buzi aktivációs szar.
  • DummyBoy
    Jaja, vmh-éknál olvatam én is ... pont fizu után akartam megvenni ...

De ezt már megvárom ... (De ahogy ott is írtam ... lemaradt előlle egy 1-es ...)
  • LeonSilver
    Ha hinni lehet az oldalnak akkor itton is kapható lesz a DCS méghozzá 4990 Ft-os áron!