Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi van akkor, ha ellövöm az összes Starforce-s aktíválási lehetõségemet? Ekkor nincs tovább?
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ka-50
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aztán vársz.
<#eplus2>#eplus2>
Apache pilots kill mimes
Osztja az észt, segíteni csak puffogva tud (ha olyan a kedve) de repülni még senki nem látta.
Ugye fõnök? Csak a szájkarate megy? <#mf2>#mf2>
Apache pilots kill mimes
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Nem vagyok az a warezhuszár tipus, Try before buy tipus vagyok, leszedem a warezt, de pl: a multis játékaim mind megvannak eredetiben ... Ennyit megér ...
Az FC megvolt leöltõsben és megvan dobozosban is, külföldrõl lett rendelve, pedig nem repülök vele sokat, de bármikor elõveszem ... ez egy olyan játék.
A szimulátorok rétegjátékok ... Ha mindenki warezolna, nem lennének szimek ... Egy COD esetében nem vágja földhöz a fejlesztõket ha DummyBoy warezol ... De egy ilyen játék esetében már lehet az a pár dolcsi is számít ... fõleg az elkövetkezõ peccsek és gépek miatt is ... (Remélem ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ka-50
A beállításáshoz, elõször lõdd be a Windowsban a joy-t, Vezértlõpult - játékvezérlõk résznél, ha kell akkor kalibráld is be ...
Utánna DCS indít, Options, Input ott ha legördíted a menüt, akkor az AXIS Commands alatt tudod beállítani a irányok, rudder és throttle érzékenysét ... De ha a win már ismeri a joy-t akkor automatikusan nekiáll majd hozzárendelgetni dolgokat ...
Üdv!
Vettem egy Genius Maxfighter F-23U-t + még más személyes dolgot is azért csak ezt a olcsóbb fajtát.Tehát a Black Shark-hoz sztetek jó?Mert én azt tapasztaltam h jó viszont az érzékenységét meg a gomb beállítását nem tudom beálítani a játékon belûl.Segítség kellene pls.<#shakehead>#shakehead>
2.) Nem félévi hanem kilenc hónap és biztos csak az ami már megjelent.Fõleg ED-nél.
Dx5-tel ment, ha jól emlékszem.
Nekem már az intro is összefossa magát, pedig nagyon szerettem... fõként mikor azt mondja a csóka, hogy:
"Archer Lead I've got a lock on the Hind, stinger away!"
Apache pilots kill mimes
Ka-50
Játszik még valaki a Lonbow 2-vel rajtam kívül?
Tudom off volt! bocsi
AutoIt Error
Line -1 :
Error : Variable used without being declared.
akkor valszeg újabb verzió jó lesz klikk
Üdv!
A játékot újraraktam, de már nem tudom aktíválni! Ezzel a hibaüzenettel tér vissza a protect.exe: ""Activation denied by server. Contact technical support and submit the following information: A fatal error was registered"
Nem tudjátok, mi lehet a gond?
Ha megpróbálok hardverkulcsot generáltatni, s úgy aktíválni, akkor is ez a hiba, de már a star-force honlapján.
Köszönöm!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ka-50
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.smart-bus.hu
A képen jól látható a normál LED és amit fel fogok használni(kicsik).Látni lehet h fele akkora.Van mellette egy kábel az ehez is jó?
És ez a bicikli lámpám. http://noob.hu/07/0312/LED2.jpg
Sürgõs válasz kellene.
Bocsi a rossz képminõségért.<#szomoru1>#szomoru1>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Van egy eredeti, egy ED által fixált (X-52-höz ...) és egy Freetrack + x52 fixált is 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu