Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg?

Mi van akkor, ha ellövöm az összes Starforce-s aktíválási lehetõségemet? Ekkor nincs tovább?
sure
Mér, õ sem ismeri a lockon.ru-t üzemeltetõket, mégis átutalná nekik a pénzt... Kockázat nélkül nincs haszon!

Isten nem bottal, hanem VMware.

Köszi.Ha ismernélek,át is utalnám...<#ejnye1>

Ka-50

Egy feszültség generátor...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ha Te mondod akkor biztos igaz.Habár azt már mondtam, hogy nem én vagyok a fõnököd.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
te ki vagy egyáltalán? <#miaz>

FlashFWD
Átutalod nekem a pénzt, az én bankkártyám jó oda.
Aztán vársz.
<#eplus2>

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
Leon az ilyen... mindenkihez van egy-két kedves szava.
Osztja az észt, segíteni csak puffogva tud (ha olyan a kedve) de repülni még senki nem látta.

Ugye fõnök? Csak a szájkarate megy? <#mf2>

Apache pilots kill mimes

LeonSilver
Nekem is elõsz6ör a letöltõs volt meg.Aztán amikor meglett a dobozos a letöltõs kulcsát nekiadtam itt egy havernak.Annyit megért!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Csak dombornyomott vagy webkártya jó hozzá ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Én próbáltam a Flaming Cliffset megrendelni az oldalukról,de nem fogadja el a kártyámat.Mit lehet ilyenkor tenni?

Ka-50

Na most erre mit írjak. Jól van Leon...

LeonSilver
Elõször is " Akkor marad a warez." ezt írtad.Másodszor a hszem végén ( ha megnézed ) nincs Válasz 'xyz' üzenetére.Harmadszor pedig oktasson ki téged az akinek ez a dolga.

"Legyen már annyi vér a pucádban, hogy ha játszol vele és tetszik is akkor vedd meg." Leon te ne oktassál ki,hogy mit tegyek, amúgy ha figyeltél volna mit írok, nem írsz vissza hülyeséget...

Jah,gondolkoztam én is h megveszem e.Majd meglátjuk.<#wink>
DummyBoy
Meg a rendelés ...

Nem vagyok az a warezhuszár tipus, Try before buy tipus vagyok, leszedem a warezt, de pl: a multis játékaim mind megvannak eredetiben ... Ennyit megér ...

Az FC megvolt leöltõsben és megvan dobozosban is, külföldrõl lett rendelve, pedig nem repülök vele sokat, de bármikor elõveszem ... ez egy olyan játék.

A szimulátorok rétegjátékok ... Ha mindenki warezolna, nem lennének szimek ... Egy COD esetében nem vágja földhöz a fejlesztõket ha DummyBoy warezol ... De egy ilyen játék esetében már lehet az a pár dolcsi is számít ... fõleg az elkövetkezõ peccsek és gépek miatt is ... (Remélem ...)

Persze,én is azt mondom.Ezek a fejlesztõ srácok nem érdemlik azt,hogy évekig fejlesztett,sok ezer munkaórával készült progijukat csak úgy hackeljék és szabadon terjesszék.Bár annyiban egyetértek,ha itthon nem jelenik meg,akkó mi marad?Csak a tóreennntttt....sajnos.

Ka-50

LeonSilver
Itthon nemigen lesz belõle de ettõl függetlenül április körül jön a dobozos, angol verzió.Azt kell majd megvenni és jónapot.Legyen már annyi vér a pucádban, hogy ha játszol vele és tetszik is akkor vedd meg.Minden szart én sem veszek meg de azért amit kedvelek és amivel játszok azt igen.

Igen fasza. Akkor marad a warez. Felangolosítottam az orosz v. A crack használható ehhez is? Vagy marad a hagyományos módszer.

DummyBoy
Nos, engem az a pöcökgázkar kicsit zavar, szvsz egy normál gázkaros joy-al sokkal jobban jártál volna, bár ez majd kiderül használat közben ... Elég fontos kis cucc a Collective a játékban ...

A beállításáshoz, elõször lõdd be a Windowsban a joy-t, Vezértlõpult - játékvezérlõk résznél, ha kell akkor kalibráld is be ...

Utánna DCS indít, Options, Input ott ha legördíted a menüt, akkor az AXIS Commands alatt tudod beállítani a irányok, rudder és throttle érzékenysét ... De ha a win már ismeri a joy-t akkor automatikusan nekiáll majd hozzárendelgetni dolgokat ...

Üdv!

LeonSilver
Akkó nemigen fokkssszz vele jácccani.

sure
"Majd ha itthon kijön dvd"

Azt várhatod...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Köszi, várok.Nem szeretem ezeket a keret nélküli letöltõs dolgokat. Majd ha itthon kijön dvd.

Heló!
Vettem egy Genius Maxfighter F-23U-t + még más személyes dolgot is azért csak ezt a olcsóbb fajtát.Tehát a Black Shark-hoz sztetek jó?Mert én azt tapasztaltam h jó viszont az érzékenységét meg a gomb beállítását nem tudom beálítani a játékon belûl.Segítség kellene pls.<#shakehead>
DonZorro
ALT+C

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

hooah
Hello, meg szeretném kérdezni, hogy hol lehet bekapcsolni, a fülkében az egérrel történõ nézelõdést?

LeonSilver
1.) Itt lehet megvenni de még csak letöltõs van.Dobozos álítólag áprilisban jön.

2.) Nem félévi hanem kilenc hónap és biztos csak az ami már megjelent.Fõleg ED-nél.

Hali. Hol lehet megvenni az angol verziót és mennyiért? Meguntam a sok tökölést. Biztos ez a félévenkénti modellkiadás?!

FlashFWD
Játszanék, ha menne...
Dx5-tel ment, ha jól emlékszem.
Nekem már az intro is összefossa magát, pedig nagyon szerettem... fõként mikor azt mondja a csóka, hogy:
"Archer Lead I've got a lock on the Hind, stinger away!"

Apache pilots kill mimes

Köszönöm a segítséget!Kora du. fennt voltam az oldalon és leszedtem.Azzal semmi gond.De mégegyszer köszi!

Ka-50

Nekem megy rendesen, de még mindig nem az igazi.Van kb 20 fps különbség de még mindig nem pörög maxon a proci.Majd a win7 megoldja. xDDDD
Hy all!

Játszik még valaki a Lonbow 2-vel rajtam kívül?

Tudom off volt! bocsi
Kenny85
ha dcsmax indításnál ezt írja ki

AutoIt Error

Line -1 :

Error : Variable used without being declared.

akkor valszeg újabb verzió jó lesz klikk

DummyBoy
Én a Priffinity nevû proggit használom erre ... Az minden más programnál is meg tudja oldani ezt a multicore dolgot ...

Üdv!

Segítsetek plz!

A játékot újraraktam, de már nem tudom aktíválni! Ezzel a hibaüzenettel tér vissza a protect.exe: ""Activation denied by server. Contact technical support and submit the following information: A fatal error was registered"

Nem tudjátok, mi lehet a gond?

Ha megpróbálok hardverkulcsot generáltatni, s úgy aktíválni, akkor is ez a hiba, de már a star-force honlapján.

Köszönöm!

DonZorro
Akkor bizony ott a baj, mert nekem megy vele...<#fejvakaras><#duhos2>

Nálam nem indul vele a játék...

Ka-50

DonZorro
<#worship>

L Viper
Hmmm. Ígéretes, Köszi.
DonZorro

Nem szeretnék ellenkezni, de mi lenne, ha ezeket a FreeTrack-el kapcsolatos kérdéseidet ITT tennéd fel? Mindenkinek jobb lenne szerintem... 😉

www.smart-bus.hu

http://noob.hu/07/0312/LED.jpg
A képen jól látható a normál LED és amit fel fogok használni(kicsik).Látni lehet h fele akkora.Van mellette egy kábel az ehez is jó?
És ez a bicikli lámpám. http://noob.hu/07/0312/LED2.jpg
Sürgõs válasz kellene.
Bocsi a rossz képminõségért.<#szomoru1>
Vogel
Hivatalos fórumokon néztem utána, sok TIResnek nem ment. Lényeg, hogy müxik mindenkinek.

sztoncsi
Vannak linkeid?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

sztoncsi
Nekem meg egy Track IR fixált kellene! <#wink>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

DummyBoy
Nekem van belõlle 3 is, ha kell én is küldök 😊

Van egy eredeti, egy ED által fixált (X-52-höz ...) és egy Freetrack + x52 fixált is 😊

<#wink>

www.smart-bus.hu

sztoncsi
Megvan köszi! <#worship>

Elvileg átment! 😊

www.smart-bus.hu

sztoncsi
Itt keresd:

(black shark directory)\bin\stable\