Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Nem kell a processzornak foglalkozni a jelfeldolgozással.A gyárinál nemigen fordul elõ fps esés használat közben míg a házi gyártmányról ez azért nemmondható el.
Mit is írnak a trekkrõl??
46° Field of View; 120 FPS Sample Rate
A lényeg a vége ( bár a 46°-os látõszög se semmi ).
Ebbõl látszik, hogy a 120 fps kérem a mintavételezésre vonatkozik.Nem mindegy, hogy 1 másodperc alatt 30* vagy 120* frissít a kamera.A gyári ettõl gyors és pontos.
Nekem is free cucc van egy sapkára applikálva ami egészen jól mûködik de az igazi a gyári trekk 😉 Remélem az idén valamikor majd tudok egyet szerválni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem baj majd a jövõhéten megcsinálom.Am is már a tervrajzom is megvan méretarányosan.Szal már tényleg csak a szerkesztés maradt hátra.
Olyanféle biciklámpából "clip".
Forrasztópáka hiányában az is elég - feltéve, hogy van ónod és kézügyességed - ha felforrósítasz valami komolyabb vasdarabot, ami tartja a hõt egy kicsit.
De ha ilyesmit csinálsz, szólj elõtte valakinek, nehogy tûz legyen belõle.
Apache pilots kill mimes
Nem tudom cáfolni a 120 fps-t, csak az intuicíómra hagyatkozom.
Apache pilots kill mimes
Szal vmi forrasztás nélküli megoldás kéne.
De a lényeg: Minek 30 FPS-nél gyorsabb webkamera? Még Normálban is alig van olyan ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Így hát a fényvisszaverõs dologra került a sor.
Milyen fény visszaverõ kellene?
És LED-el világítsak rá?
De ha belenézek megvakulok.H csináljam?
- csomó webkamera lenne már, min. 60 fps-sel,
- iszonyúan döngetnék a mellüket a fizikai fps-sel, de én sehol nem találtam róla leírást, ezért szerintem szoftveres.
De megsúgom, hogy tökéletesem mind1, hogy 120, 60, v. 30 fps-sel megy a holmi, legalábbis a tapasztalatom szerint egál, akár 1x, akár 4x a szorzó.
S ez nem az összes kép a beállításokról, csak már nem volt kedvem összeszemetelni a fórumot de itt fent van minden:
képek
Apache pilots kill mimes
SG Free Track topik
Itt ezt a kamerát javasolják a freetrackhoz: VX1000
Lehet, hogy nem elég erõs neki a fényforrás, és nem érzékeli megfelelõen a mozgást... a kamera az frissítene, csak mivel nem érzékeli a fény változását megfelelõen, így nincsen mit megjeleníteni!
Én ettõl a plafonon lennék, ezért rendeltem meg inkább az eredetit...
USB PC Camera Plus-om van CNR-WCAM43-as.Nem vmi jó kam de a 30 fps-nek meg kellene lenni,de nem mindig van.
Csak irónikus voltam kicsit... ugyanis volt itt egy kis vita ebben a témában, mert meg mertem kérdezni azt amit te is, és kicsit le lettem hurrogva, hogy olvassak vissza, mert nem olyan sok ez az 17xx hsz, és külömben is jól mûködik az SG-n a keresõ, és keressek rá...!
De amikor mondtam hogy akkor én megcsinálom, más ígéretet tett, hogy megcsinálja... gondolom azóta is csinálja!
De ez már a múlté, azóta béke uralkodik a fórumon, igaz FAQ-nélkül! <#hehe>#hehe>
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Énúgy tudom a Trackir elvileg 120FPS hardveresen ... De hogy ez mit jelent: a webkamera 30 képkockát rögzít másodpercenként legjobb esetben (FPS - Frame per sec ...). A Trackir 120-at ... ami azt jelenti hogy 4-szer annyiszor vesz mintát, ergo pontosabb (Hogy ez számít-e valamit azt nem tudom ... de ez a matekos rész ...)
Nekem az elõzõ webcamom 18 képkockát tudott max, az darabos, és idegesítõ is mert nem tud folyamatos mozgást ... ezért jó ha tud a kamera 30-at ...
Viszont régi vita pl: hogy pl egy lövöldözõs játékban számít-e ez valamit ugyanis 25 kép/másodperc felett az emberi szem mindent folyamatos mozgásnak érzékel 😊 Ebbõl hogy ha másodpercenként 30 mintavétel szerint csinálja a proggi a mozgatást akkor az már bõven folyamatos 😊
Remélem érthetõ 😊
A 30 fps, meg nem tudom, hogy mi, de a 40e Ft-os cucc is szoftveres szorzóval dolgozik, mint ahogy a free.
Tökéletesen mûködik a házi barkács, ledes motyó, de akinek van felesleges 40 rongya, dobja.
Apache pilots kill mimes
Nem szeretek bütykölni, meg amilyen balfék vagyok, belevezetem a 220v-ot a fejembe!
Én a helyedben lepause-olnám a TrackIR megrendelést, kérnék kölcsön egy webkamerát, kipróbálnám, és utánna döntenék ... Mondjuk nem tudom hogy a webcam-os 30 FPS milyen lehet érzékelés szempontjából, de freetrack fórum szerint elég ...
És lényegesen olcsóbb 😊 Teccsó Gazdaságos Trekir 😊
Azóta mindig azt mondják, hogy a jövõhéten küldjük...!
Jó kis cucc ez 😊 Qrva nagy élmény nézelõdni a kabinban normálisan ...
Valaki használ még 6DOF-ot BS-hez? Meg tudja mutatni a beállításait a Freetrackben? CSak érdekelne, mert az enyémet még finomhangolni kell ...
Milyen kéne? S mibõl gondolod, hogy olyan kéne?
Na jó, ezek költõi kérdések voltak... tökmind1, a led mérete.
nyilván ne 1mm-es legyen, de bringalámpából szvsz tökmind1, milyet szedsz ki.
Apache pilots kill mimes
Vista meg nem jó semmire ... Játszani XP ...
Ha utána se jó akkor nem tok segíteni.
Új fószer vagyok itt a fórumon,viszont régi Lock-onos múlttal.Segítségeteket kérem.
A Black Sharkhoz leszedtem cracket,de nem mûxik,hiába próbálom indítani,nem megy.Lecseréltem a fileokat,de Vista alatt meg sem nyekken...help please!<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Ka-50
<#ejnye1>#ejnye1>
Apache pilots kill mimes
És adunk a nagyképû Hindeknek!!!<#violent>#violent>
Apache pilots kill mimes
A hindek kemények, de a konvojban van egy pár zsu, azok tudnak segíteni. Meg azóta van újabb verzió, ott triggerek alapján jelennek meg az ellenségek
Próbáltuk Black Shark-kal (izé, nem akarsz vmi értelmes nevet keresni <#vigyor>#vigyor>) lenyomni õket, de a MI-24-esek kurv@kemények.
Szerdán leszek legközelebb...
Apache pilots kill mimes