4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• polluxware
    ráéééér egyem a husod
  • LeonSilver
    Egy pinanyalat ... öööö akarom mondani pillanat ;)
  • polluxware
    megtennéd azt hogy csinálsz egy fiktív mission-t és berakod ai gépnek csak a SU-25 és külső kameranézetben ránézel (asszem így alapból eleve azt mutatja)

ha a régi ósdi su-25 van akkor cumi

viszont ha SU-25Thez hasonló modellt látol akkor szólj!
  • LeonSilver
    1. Nemtudom de szerintem nem.

2.
  • polluxware
    két dolgot szeretnék kérdezni:

1. az 1.01el peccselt játékkal műkszik e a gamecopyworld féle 1.00 krákk?
    valamiféle tapasznyalat ezügyben..

2. aki felrakta az 1.01et megnézné hogy a SU-25A-nak esetleg benne van e már az új modellje
    Tehát SU-25A!!

köszönöm

• LeonSilver
    Igen.7 vagy 8
  • Papa01 #2338
    Az jó vétel volt!
    Én még 50 dodóért vettem a letöltőset... :)
    A DVD-nél van aktiválási limit?
  • LeonSilver
    Igen, azt vettem meg.
    44.12$ volt szállítással együtt.
  • Papa01 #2336
    Leon, neked a DVD verzió van meg BS-ből?
    Mennyi volt?
  • LeonSilver
    Sztárforsz
    Letöltős verzió meg valóban nincs.
  • blackshark
    Heló skacok!
    Egy help kéne mégpedig hogy az angol verziójú DCS-ben működik e a starforce driver?próbáltam ahogy kell de eddig semmi.az orosz verziót meg nem engedi leszedni ráadás olyanokat hallok meg olvasok h betíltották a letöltését.ha meg tudtok működő torrentet az orosz verzióról akk linkeljétek be lécci.köszönöm
  • Petko
  • Petko
    Sziasztok!

Megkérdem tőletek is, ugyanis a hivatalos fórumban le se szarnak... szóval nálam az új cockpit clickelős kombinált módnál az egérkurzor és a képernyő is mozog, amikor nekem természetesen sokkal jobban esne ha a kurzor a képernyő közepén maradna nézelődés közben.
    Most abba se vagyok biztos hogy ez másnál is így van e, vagy csak nálam valami rendellenesség, illetve ha ez teljesen általános jelenség, lehet e valahogy módosítani, hogy a kurzor középre ragadjon.
    Mellékletkén nálam így működik jelenleg:
  • leonforce
    Azert erzi a srac a gepet...
    (van itt valaki aki vezetett mar helikoptert es BS-t is..? mennyire van a BS-nek jol modellezve a repulotulajdonsaga..?
  • ZeemanX
    Frankó. Akkor most már csak marad a tű meg az ülés. :-)
  • LeonSilver
    Ájer posta.De semmi gáz nincs vele.Nekem legalább is normálisan, sérülés nélkül megjött.
  • ZeemanX
    Hali,

valamilyen csomagküldő szolgálattal küldik vagy sima mezei postával (ajánlottként?)?
  • LeonSilver
    Na.Első nekifutásra ( kb. 2 perc játék után ) mintha a trimm sokkal jobb lenne.Bele is került ehy ilyen.Azt hiszem ez régen nem volt.Vagy legalább is nem emlékszem, hogy lett volna.

• polluxware
    ha benne van az új Su-25A akkor az jöhet ám !
  • LeonSilver
    Megy róla a duma az ötvenkilencesek fórumán.Írtam, hogy ilyen

nincs a BS-ben.
    Erre írta Ducky a következőt : "Ha minden igaz ez a model már az 1.0.1-ben elérhető. Istentelen sok új, javított modelt pumpáltak bele a Patchbe."
  • LeonSilver
    Állítólag akad jócskán de még mindig nem tettem fel.
    Winfost kellene telepítenem mert ez a mostani csak béta.
    Ha most erre feltenném akkor a véglegesnél újra kellene aktiválnom a cuccot.
    Ha jól emlékszem 12 pontig nem kell és a windóz az 13 pont..

( minnyá lefotózom a BS-t, nehogy valaki aszigyge meg sincs )
  • polluxware
    peccs 1.01-ben van valami látványos javulás?
  • polluxware
    akkor már AV-8B..

Tornado-val ugyanaz lesz a gond, mint majd az apaccsal:) ez a duplakabin dolog csak több kapkodás meg bosszankodás
  • leonforce
    nem hangzik rosszul..
    foleg ha pilota,operator konbinacioban lehetne veluk nyomni on-line(neha csarelgetni a poziciokat)
    a harriernek szinten orulnek..
  • LeonSilver
    Hát ha kívánságműsor lenne akkor én egy Tornado Gr.1 vagy Gr.4-nek, esetleg egy Harrier-nek örültem volna igazán ;)
  • leonforce
    fincsi...
    bar en is jobban orultem volna a solyomnak... :(
    (hasonloan polluxhoz)
  • leonforce
    en ugy szoktam h ketszer rabokok az Esc billre..
    (az elsore megjelenik a kilepomenu, a masodikra eltunik ez a menu es visszalep a jatekba szabad egernezetben..vigyazz! mert barmilyen nezetvaltaskor inaktivalodik,tehat ujra kell csinalni a dolgot ha ujbol igy akarsz nezelodni..)
    ha sikerul ertesits lecci ugyanis asszem nem ez a szabvany modja es kivancsi vagyok mukszik e altalaban..
    nalam igen..
  • polluxware
    normális gépig mennyit kell még várni...

most beraktak volna egy mezei F-16A-t vagy korai C-t, azzal meddig el lenne az ember...

ők tudják:)
  • LeonSilver
    Ja.Ezt mondtam ( majdnem ) én is az ötvenkilencesek oldalán.
    Azért reméljük a legjobbakat.
  • DummyBoy
    Szép ... ezzel csak az a baj, hogy ismerve ED-ék és a határidősdi kapcsolatát, a két 0 helyére elvileg bármilyen természetes számot beilleszthetünk :(
  • LeonSilver
    http://www.simhq.com/_air13/air_425a.html

Állítólag 2010 április ... Meglássuk.
  • Papa01 #2313
    Sziasztok!

A BS-ben van a Flaming Cliffs-ben található savekeys.exe -hez hasonló programocska?

Köszönöm a válaszokat!

Papa01
  • LeonSilver
    DCS-t én az off oldalon vettem, de Rise of Flightot többen is a flyonlineon vettek.
  • maverik
    Sziasztok egy kérdést szeretnék feltenni mert a közeljövőben vásárlásra adom a fejem.Innen http://www.flyonline.hu/dcs/dcs-bs-ujdvdmegj.html
    Valamelyikőtök vásárolt már? A válaszokat előre is köszönöm.
  • sure
    Lock-Onban CTRL+F11 volt, BS most nincs fenn. Nézz kicsit alaposabban körül az Optionsban a billentyűzet-kiosztásban, ha van ilyen nézet a BS-ben, ott lesz az.
  • ronnydown
    Nem tudjátok véletlenül, hogy az szabad egérnézetet mivel lehet aktíválni? Sehogy sem akar sikerülni... Köszi!
  • LeonSilver
    DVD író és a vinyók.
    Lap, cpu, vga, monitor,RAM cserélve.
    Persze az egyéb cucc (joy, pedál, trekkir,egér, bill. maradt )
  • Wampa
    Üdv Ezüstsörényű vitéz:)
    Lgealább áruld el,mi az az 1%,amit bennehagysz a gépedben...egy csavar,kábel,vagy mi?Egy fél órája ezen esz a fene:)
  • LeonSilver
    Hot Fix 1.0.1 to 1.0.1a

This hotfix is intended for install over 1.0.1 version, updates it to 1.0.1a and contains changes that allow to run English Black Shark version with no depending on your country and regional settings. Unpack files from archive to \bin\stable folder.
  • LeonSilver
    Nemtudom.Még nem tettem fel mert a héten ( holnap vagy holnapután ) a gépem 99%-a cserélve lesz.Nem akarok feleslegesen az aktiválással baszakodni.