4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• sure
    Szerintem csak emiatt ne rohanj 2 guriga RAM-ot venni, míg ki nem derül, mi okozza a hosszú töltést, mert az egész éccakán (sőt, a félórán) át tartó betöltődés nem normális. Nekem (májusig) egymagos AthlonXP 3200+ -on, 512MB-os Radeon HD3850-essel, 2 giga RAM-mal, sima ATA-s vinyóval sem tartott 2-3 percnél tovább egy-egy küldetés betöltése XP alatt, pedig nem is eredeti változat volt. CSerébe persze sz@rul is futott, gyenge volt hozzá az a proci nagyon. Ami neked van, azon szépen kéne fusson, elfogadható betöltési idővel... Az újrarakott Windowsból nem hiányzik valami driver esetleg? (alaplapi, vagy periféri a vezérlő - nézd meg, nem sárgul-e valami az eszközkezelőben)
  • LeonSilver
    Igy van, egy aktiválást elvisz az ördög.Van egy táblázat ( itt a fórumon is megvan a linkje ) amiben benne van, hogy milyen változtatás hány pont.12 pontig nem veszik el az aktiválás, windóz csere viszont 13 pont.Szóval -1 ..

A modokhoz a ModMan kell, itt megtalálod.
  • Erdogan2
    Kösz a hasznos infókat akkor meglesz a 4 giga meg win 7...
    De ha újra telepítem a rendszert akkor elveszik az aktiválás ugye bár akkor ugyan úgy aktiválom újra mint először nem de ?

Meg még annyit segítsetek van ez a sharkpit 2.0 kicsit élethűbb pfülke meg a gép eredeti hangja RAR. fájlokban van tudja valaki hogyan tudom működésre bírni köszi szépen :)
  • Papa01 #2461
    Újra kapható a BS 4500ft-ért!

Link
  • LeonSilver
    Ezentúl majd ha valaki az üzletben 4GB RAM-ot szeretne vásárolni, elhajtom a halál véres faszára mondva "Pullux kolléga nem javasolja" :P

**--**

Igen, a C kell hozzá és a legjobb a w7 a DCS-hez.Nem kell hozzá külön szoftver ( még vistához is kell ), hogy rendesen használja a kettő ( vagy több ) magot.
  • DummyBoy
    Azt neked kell eldönteni, de az ED fórumon van erről külön topik, ami szerint a BS legjobban azon futott ... gondolom a fejletteb szálkezelés miatt :)
  • Erdogan2
    Bocsika a a duplázásért de akkor javasoljátok a win 7 et xp helyett ?
  • Erdogan2
    Köszönöm szépen a tippeket tehát akkor kap a kicsike még 2 giga RAM-ot
    Illetően a patch-ot. A peccsről jut eszembe meg van az összes amit létezik hozzá 1.0.1, 1.0.1a, 1.0.1b és az 1.0.1c...

Tehát akkor az 1.0.1c patch kell hozzá ?
    Valamit ha kap még memóriát akkor újra kell aktiválni vagy csak bevágom a két egy gigást a slotjába és már mehet is ?

• DummyBoy
    Ez sajnos ebben a formában nem igaz ...

Elvileg a 2 Giga elég, csak az a baj, hogy azt minden használja ...

4 giga azért sokkal jobb, mert ha a játék lefoglal 2 GB memet, attól még marad hely windows kernelnek meg mindenek mellette ...

Erre ott van példának a Rise of flight ... Ott úgy van megírva a játék, hogy max 2GB-ot foglaljon, és az gyorsan meg is telik, ha 8-10 különböző gép repül, különböző skinekkel egy elég szépen telezsúfolt MAP-on, és akkor jönnek a szép kis "out of memory" errorok ...

@Erdogan2: Ha szeretnél 2 magot használni: mint írtad eredeti játékod van, annál az új peccs úgy tudom megoldja ezt a problémát, de előtte voltak erre külön applikációk (pl.: DCSMAX ...) ami "rákényszerítette" a win-t az applikációk többmagos használatára ...

De ami a legfontosabb és DCS szempontból tesztelve is lett: az operációs rendszerek a többmagos felhasználás szempontjából.

A DCS-t tesztelték és ugyanazon HW környezetben lényegesen jobban ment Vista-n mint XP-n ... majd mikor kijött a Win7, akkor kiderült, hogy azon fut a legszebben ...

A DCS erősen prociigényes program, és ebből a szempontból meghálálja, ha az oprendszer ki tudja használni a több mag előnyét ... Én emiatt váltottam anno vista-ra, majd win7-re ... Egyszeűen jobban ment alattuk a DCS mint XP alatt ... Lehet más lassaban fut az új oprendszereken, de mivel én lényegében csak ezzel repültem anno, ezért bőven megérte a váltást :)

• polluxware
    :) még ramot még ramot...

2giga bőven elég ha nem akar 64bit-es wint sztem
  • LeonSilver
    Ha 30 perc alatt tölt be akkor nyugodtan megijedhetsz.A nem tört nálam ~1 perc alatt betölt.Némi RAm nem ártana még és valami jóféle oprenccer.Hiába 2 magos a procid, az xp nem kezeli normálisan.
  • Erdogan2
    Tehát ne ijedjek meg, ha 30 perc alatt tölt be ugye ?
    Nem zavar engem csak működjön végre könyörgöm mert nem csak a virtuális helikopterek állnak közel a szívemhez hanem a valósak is immár 13 éve ezért ez a szim nagyon sokat jelent számomra :)
  • DummyBoy
    Na a töltési idő az qrva sok, erre fel kell készülni ...
  • Erdogan2
    XP sp3 at használok
    Ez a sim hülyét csinál belölem komolyan :D:S

Op.Rendszer : Windows XP SP3
    CPU : AMD Athlon X2 5200+ 2,7GHz
    RAM : 2048 MB/800MHz
    VGA : GeForce 8600GT 512 MB
    ALAPLAP : ASUS M2A-VM

A dobozos verzió is szűz XP-t kapott elindítottam éjjel és csodák csodájára reggelre a pilóta fülkében találtam magam viszont érdekes hogy rengeteg idő kell a betöltéshez nem tudom , hogy a teljesítménnyel van e gond.
  • sure
    A #2439-ben írtad, hogy a krekkelt ment egy darabig rendszer-újratelepítés után; ha a kalózváltozatért képes voltál az operációs rendszeredet újrarakni, SZVSZ megér egy esélyt az eredeti, hátha az nem fekszik meg egy héten belül (vagy nemtudom mennyi ideig "ment futott mindenestől") . Ha meg a hardveredről és mondjuk a használt operációs rendszerről (bővebben, mint hogy Windows) is mesélsz kicsit, lehet, hogy tud valaki tippet adni.

Esetleg virtuális DVD-meghajtó, vagy más Starforce-os program kavarhat még be szerintem.
  • Erdogan2
    Megvettem a dobozos verizót, aktiváltam is de ugyan úgy meg áll a gép felé sétáló embernél...:S (dcs.exe nem válaszol) kb 25 percet vártem rá
    nem jutott el a pilótafülkéig...

Ha valaki tudna segíteni nagyon szépen megköszönném a kedves fáradtságot.
  • Erdogan2
    Óh kérlek, igazad van ez EVIDENS ! Meg lesz véve...Rövidesen !
  • LeonSilver
    Akit ez komolyan érdekel az megvette / megveszi.
    Ennyi.
  • Erdogan2
    Némi újdonság állítólag igen is van crack az angol verzióhoz meg itt vannak ezek peccsek is és állítólag működésre lehet bírni az angol felpeccselt verziót a peccselthez meg van mindenféle pl a gép eredeti hangja meg élethűbb pilótafülke dolgozok ezen a projecten ha sikerült dűlőre jutnom szólni fogok de javasolnám akit ez még érdekel álljon rá a témára
  • LeonSilver
    Még az első, orosz verzióhoz készült krekk de azóta nem és az angolhoz sincs.Egyébként sem pénz érte az a 4-5k még akkor sem ha egyesek szerint szar.
  • JIRZSI
    Értem! Köszönöm a válaszokat!
    Remélhetőleg nem fog elfogyni ez a lehetőség :).

Éppen ebből kifolyólag lenne egy kérdésem, létezik crack a játékhoz?
  • LeonSilver
    Ez csak részben igaz fater ;)

Jelen esetben a deaktiválás egy kalap szart ér ( nem úgy mint a sacred2-nél ahol korrektül működik!) és a fórumon azt írta az ED, hogy mérlegelik a körülményeket és úgy döntenek, hogy kapsz e még aktivációs lehetőséget vagy nem. ( nc )
  • DummyBoy
    Nem tudom a deaktiváció az mire jó, de azt tudom, hogy az aktiváció mire jó ... És az úgy működik, hogy akkor kell újraaktiválni ha jelentős HW csere volt a gépedben ...

Viszont ha ez elfogy és tudod igazolni hogy megvetted az eredetit, akkor kapsz még aktivációs lehetőséget ...

Én így tudom :)
  • Erdogan2
    Én úgy gondolom megvetted x összegért és ha elfogytak a lehetőségek meg kell újra venned ez lehetséges !
  • JIRZSI
    Üdv!

Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e valaki ebben a témában egy kis információt adni nekem.

És pedig az, hogy ezt a deaktivációt ezt milyen esetben kell használni? Mert látom, hogy a száma véges és nem tudom, hogy milyen esetben kell használni ezt. A magyar nyelvű leírás nem írta le, hogy mikor kell csak a folyamatát.
    Illetve, mi van akkor, ha elfogy ezeknek a aktiváció, deaktiváció, reaktivácó lehetőségeknek a száma?

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Erdogan2
    Üdv srácok lenne egy elég nagy problémám a játék fut működik mindenestől viszont mostanában azt csinálja, h megáll a töltés a helikopter felé sétáló faszinál ( DCS.exe - nem válaszol ) és meg sem moccan tovább hiába telepítem újra akkor sem csak ha a windowst is újra telepítem nos akinek van esetleg valami tippje vagy hasonló élménye segítsen legyen szives mert nem akarom windows-ostól újra rakogatni naponta :S
  • SzKrisztian
    Üdv. nemtudjótok honnan lehet valósághü checklist-et letölteni a Ka-50-hez, főleg olyan érdekelne ami tartalmazza a rampstart, shutdown és emergency checklistet is. Én próbáltam keresni, ramp start checklistet találtam is töbfélét de mindeggyikben volt pár apró eltérés a többihez képest, ezért nem tudom melyik a legvalósághübb a sok közül, de shutdown és emergency checklistet eggyeltalán nem találtam.
  • HungaroJET
    Azért ott volt a Sparrow és a Skyflash is. Az angoloknál meg elég tisztességes elfogóvadász volt a Tornado abban az időben.
    No meg a sok jenki gép a németeknél. Szóval nyugati oldalon is akadt BVR A2AM bőven.

• Molnibalage
    Lehet, bár az MLD-n volt R-73, még ha sisakcélzó nélkül is. Volt már rajta flare és még tovább volt finomítva a fordulóharchoz. Mennyiségre meg volt belőle jó sok. Iagázából '80-as éveken van a hangsúly, az igazi típuskavalkádon.

A legjobb az, hogy a NATO és USA haverjainak légerejében nem is volt olyan combos rakétafegyverzet, mint a jenkiknek. Az AIM-9M-et asszem csak az angolok kapták meg, de nekik nem volt hozzá tisztességes vadászgépük igazán. A többiek AIM-9S-t vagy P-t kaptak. ---> Még, még több dofight a limitált indítási zóna és képességek miatt! :)
  • DummyBoy
    Köszi az infót, várjuk már :)
  • HungaroJET
    Szerintem egy Falcon/A-nak nem igazán ellenfél egy Flogger, (sem BVR-ban sem Dogfightban) akkor már inkább egy Fulcrum - csak hogy kiegyenlítettebb legyen a harc :)

Ja, és most - november 25-én szerdán - jelenik meg a DCS:BS a 7M-nél.
    http://www.cdv-sevenm.hu/preview.php
    ...és ez itt most nem a reklám helye, DE:
    Aki online is szeretne játszani annak mindenféleképp meg kell vennie a szimet, ugyanis csak az alap 1.0 játszható online a 'zúzással". A javított 1.0.1 már másképp fut és sem online sem offline nem jut el az ember a fülkéig. Mellesleg az 1.0 "szobában" már nincs értelmes online mission sem.
    Arról nem is beszélve, hogy a további javítások és újabb repülőeszközök (A-10 is) csak valódi, megvásárolt progival fog csak működni.
  • Molnibalage
    Igazából nekem pont ellentétes vágyaim vannak. Soha nem értem, hogy miért a legfrissebb technikát akarják modellezeni. A '70-es évek vége '80-as évek közepe sokkal nyerőbb.

Nincs AMRAAM. Dogfigh esélye jóval nagyobb. Ez egy jet szim savar borsa szerinem.

Sokkal színesebb környezet az akkori típusok miatt.

Az akkor dokumentumok egy része nem is titkos, könnyebb modellezni.

Nem minden csilivili elektronika, meg MFD, stb.

Méltatlanul hanyagolt kor szerintem. Ott kezdőik, hogy mikor volt olyan repszim, ahol normálisan lehetett volna repülni MiG-21bisz, MiG-23ML(D) vagy más régebbi gépekkel? Talán a Janes IAF, de az finoman szólva nem mai darab. Sokkal nagyobb fantáziát látok egy F-4E vs. MiG-21bisz, vagy F-16A Block 15 vs. MiG-23 MLD párharcban és régebbi környezetben. A DCS és Lonciban megszűnik az élet radaros légvédelem terén a Kub alatt. Se Nyeva se Volhov.
  • franko2
    A VRS F-18E Superbug-ot én is nagyon szeretem, az eggyik legjobb FS kiegészítő, de ezeket a gépeket főleg lövöldözésre tervezték ezért nekem nem elég az FS-ben való repkedés, én lövöldözni, bombázni is akarok vele. A Black Shark Ka-50-t nagyon jól megcsinálták, az eddigi legjobb szimulátor amit láttam de sajnos én nem rajongok a helikopterekért, alig várom már hogy repülők is legyenek benne, úgy lenne csak igazán jó, amit meg még hianyolok a szimből hogy nincsenek animált embrek, igy olyan kihalt mersterséges az egész pl a fegyvert is mikor cseréltetjük csak eltünik majd megjelenik az új fegyver, olyan nagy dolog lenne egy szépen animált földi személyzetet, marsallert megcsinálni, azt hiszem ez az Ace Combat 6-os, hát nem egy élmény lenne így felszállni egy szimulátorban is nem csak arcade játékokban.
    video
  • DonZorro
    SAM Simulator...
  • polluxware
    ha ilyen jellegű gépekre vágyol akkor ajánlom az FSX-es, vagy késői Fs9-es kiegészítőket.. tudom nem lehet lőőni, viszont némelyik olyan részletesen le van modellezve hogy csak úgy önmagában élvezet vezetni.

pl. VRS F-18E superbug, Captain C-130, AS F-16, németh design Mi-8,24

mire kiadnának egy normális vadászgépes kiegeket addigra már rég kihullik az ifjonti fürtjeim nagyrésze:)

azapacsra meg valmi olyat olvastam hogy tervbe van véve de mai napig nem erősítették meg.. hiába vannak kabin fotók.. elég a Su-25K, Su-27 modellre gondolni ami valhogy csak úgy eltünt, pedig készek voltak és betehették volna őket. sok a homályos pont azért itten
  • polluxware
    mi-24 az passz hogy tudja e... de a többi újabb glasscockpitos ketyerénél a kávéfőző mellett ezek már alapkövetelmények
  • PhantomAss
    hello
    a hoover mód a valóságban is létezik? úgy értem, a mai helikoptereken tényleg tudja a robotpilóta egy helyben lebegtetni a gépet?
    modjuk a mi24 is tudja ezt?
  • 42nd Intruder
    Mivel semmi új infó azon kívül az A-10-el kapcsolatban, hogy egyáltalán elkezdték, szerintem felesleges várni karácsonyra, de még 2010 első negyedévére is. BS-ről anó videók, képek stb tömkelege zakatolt a neten (sőt gondolom még van aki emlékszik arra, amikor pár HL szerveren volt aki 1.2 alatt BS-ezhetett), de még akkor is mennyit kellett rá várni. Igazság szerint ha nagyon jó lesz mind, akkor megéri várni, bár így is mikorra lesz MiG-29-esünk? Azt meg se kérdezem, hogy hol vannak a mai slágergépek: Su-30, F-18F, F-15E, MiG-35 stb. amikket meghajkurászna az ember... És itt ki is térnék arra, hogy az AH-64 is érdekes lesz ha megcsinálják 2 ülésesre, mivel mint tudjuk a Flanker széria eleddig 1 hajtóműves és 2 üléses gépeket nem tudott lekezelni. Én bizakodok, csak utálok várni :D
  • sakkay
    Megértelek. Azt azért bárki elismerheti viszont , hogy a forgó szárnyúakat sokkal jobban elhanyagolták a szim. készítők. Szerintem pedig a tudás, és hirtelen (ösztönös döntés) alapú taktikai harcot a 2.vh harcai után (és Korea)a helik. képviselik és nem a merev szárnyúak. Ez azért nem olyan éles állítás mint esetleg tűnik , de (szerintem) a technika a repülőknél már nem sok időt hagy az embernek.. A földközel az más..
  • HungaroJET
    A-10? Állítólag 2010 első negyedév :(
    Ha csoda történik, akkor most karácsony előtt - főleg akkor költi a pízt a jónép :)