Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyakorlóküldetést meg tudsz magadnak kreálni, csak annyit kell csinálni, hogy Mission editor-ban beállítod Tasknak hogy honnan induljon ...
Ha a kifutót (Runway) választod akkor ott már élnek a helikopter rendszerei, ha a parking area-t vagy mit (Nem emléxem, régen csináltam küldetést ...) akkor pedig teljesen nulláról indul a dolog ...
De ha teljesen 0-ról akarsz indulni annak ott a Shooting Range küldetés, az pont ilyen, 0-ról indul, majd el kell menni egy tréningpályára és ott lehet lövöldözni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azt jegyezd meg az átalakítón lévõ kapcsoló milyen állásban van most 😊 Asszem az is okozhat gebaszt (Olvastam valahol, lehet nem ezzel függ össze ...)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha valaki tud, segítsen!
Itten vannak a teendõk és driverek, ékes ángélus nyelven, ha valami nem kerek akkor segítek ...
2 driver van benne, az egyik SB kártyákhoz, a másik meg Generic Windows driver ...
Nekem Audigy-m van, annak a gameportjával megy szépen ...
Ha érdekel, akkor adok linket, meg segítek amiben tudok ...

Én igen közel kerültem ahoz, hogy kib@sszam az egészet a p1csába.
Mióta megvan egyetlen egyszer sikerült kalibrálni.
Aztán egy kis galiba miatt újra kellett raknom ezt a fos windózté s nembírom kalibrálni a pedált.Balra elvan csúszva az egész.A játékban olyan mintha mindig balra lenne belépve a pedál.Már szétszedtem a pedált, kipucoltam de nem azzal van a gond mert a fiam gépén ( win xp, gameport - átalakító nélkül ugye ) mûködik f@szán.

Ugyanis be lehet állítani (Sõt, van is egy ilyen default küldi ...) hogy mikor mi romoljon el ... ha nincs belõve akkor random dobja ...
Nekem egyszer Instant Mission-ról hazafelé történt meg ez, egy lövést sem kaptam, semmi, de valami hirtelen malfánksönált és kigyulladt valamelyik hajtómûvem ...
Elõfordulhat ...
Isten nem bottal, hanem VMware.
Isten nem bottal, hanem VMware.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Ka-50
Ka-50
www.smart-bus.hu
A: This is an LOD-related issue in the graphics engine and cannot be fixed. A "home remedy" is possible by changing the LOD distance values in the configuration files, but this will affect the entire graphics engine and is not a recommended solution.
To change the LOD values, open \...\Config\graphics.cfg and change the LOD lines as follows:
Quote:
near_clip = 0.1;
middle_clip = 1;
forrás
01
02
03
04
05
Van még egy gondom, vannak a tekerhetõ gombok, ezek nálam nagyon érzékenyek, alig mozdítom az egeret és már vagy max vagy minimum értéken van, ezen lehet valahogy finomítani?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Feltudjátok rakni a megcrackolt mûködõ verzió DLL-jeit?(protect;viev;world;worldgeneral;asyncnet;cockpitbase;dcs.exe;fmbase;ka50.dll kéne)
www.smart-bus.hu
Ennél részletesebben nehéz ...
De megpróbálom összegyûjteni tõmondatokba:
- krekkeld meg ...
Segítséget kérnék, mert egyszerûen nem tudom elindítani a játékot. Nem jó hozzá a CD kulcs. Szeretném ha valaki egy nagyon részletes leírást tudna adni arról, hogy hogyan lehet elindítani a játékot. Egy elindítási módot már találtam itt a fórumon, de nem értem ami oda van írva pedig magyarul van. Nagyon hálás lennék az illetõnek aki szájbarágósan leírná, hogy hogyan tudom elindítani. Válaszotokat elõre is köszönöm.
plö
Ka-50
Azért le nem törlöm, sõt, amilyen hülye vagyok meg is veszem, mert nekem nagyon tetszik, annak ellenére, hogy nem igazán ezt ígérték. Az a baj, hogy nincs konkurenciájuk...
www.smart-bus.hu
Én erõsen kételkedem a Lock on széria fejlesztõinek képességeiben és erkölcseiben. Miután jó néhány évnyi "fejlesztés" után kijött a Black Shark, én megnéztem és jót röhögtem rajta, majd végleg letöröltem.