4747
-
#2624 Nem igazán vannak magyar szerverek ... Meg olyan klánt sem nagyon tudok, ahol nem kell fizetni a szerverért ...
De tudsz saját netes missziót indítani, és a többiek rád tudnak csatlakozni, csak jó net kell hozzá (Csak a feltöltési sebesség számít ...)
Valamit tudsz keresni a neten is szervert ha kell ... -
#2623 Hello.
Ismer valaki egy magyar klánt vagy hasonlót ahol együtt lehetne repkedni meg ilyesmik és nem kell semmit fizetni érte hogy tag lehessek (ez alatt azt értem hogy pl van szerverük és az üzemeltetési költségét a tagoknak kell állnia).
Előre is kösz. -
#2622 Kicsit olvass vissza.Többször is le lett írva itt a fórumon. -
Erdogan2 #2621 Üdvözeletem nem tudja valaki, h hol találom azt a leírást, ami leírja mennyire lehet módosítani a játékot mert ha jól tudom akkor ez pontokba megy és X pont után veszik az aktiválás nekem még öt van és most nem rég miután felraktam a BF 1942 Desertcombat ősi maradványait minden rendszerbe lépéskor ez a " rundll32.exe " nem indul el és ez miatt kilépked a DCS ből. Na most ha a telepítőről nyomok egy winfos javítása lehetőséget gondolom ED " néni " lemélytorkozik egy újabb aktiválást vagy tévedek ? Köszi előre is :) -
#2620 sztem a cdgalaxis is szálit külföldre is , de nem biztos, de az igen hogy van nekik . -
Solt #2619 Hmmm... én pár napja vettem meg a budaörsi tescoban. Legalább 20db volt belőle...
Ha Sanyo nem tud segíteni, írj a sevenm-nek, talán ők kiküldik. Igaz nekem nem válaszoltak, de lehet, hogy ez az ünnepek miatt volt...:S -
#2618 Hát eléggé rétegjáték mert nem elég, hogy szimulátor, ráadásul helikopter és az csak hab a tortán, hogy egyszemélyes. -
zoli7777777 #2617 Mar keso, voltam a tescoban es termeszetesen nem volt nekik:( Ugyhogy felvettem a kapcsolatot a flyonline.hu-val, most varom a valaszukat, hogy kuldenek e kulfoldre avagy sem. Ha elkuldik akkor inkabb onnan veszek mint hogy elmenjek Tatabanyaig. Amugy ez hihetetlen, hogy szinte sehol nem lehet kapni ezt a jatekot. -
#2616 Ne gyere át Komáromba, itt tuti nincs a Tesco-ban, sem a Tataiban ... talán Tatabányán találsz, de ott van a "plázában" 576kb shop is ... szerintem ott is lehet kapni, csak oda még nem jutottam el :) -
Solt #2615 Mert nagyon jó áron meg lehet már kapni az eredeti verziót. Így is nagyon kevés értelmes szimulátor készül, ezért mindenképpen szeretnénk támogatni a fejlesztőket azzal, hogy megvesszük, és a warezt nem támogatjuk. :) -
zoli7777777 #2614 Kosz a tippet, de eloszor megnezem a tescot, ha nincs akkor megprobalom amit irtal :) -
zoli7777777 #2613 Egyebkent miert irtad, hogy Warezban most mar tuti nem segitunk? :) -
#2612 Pontosan.
Esetleg vedd fel a kapcsolatot Sanyo kollégával a flyonline.hu -n és ha megdumálod lehet ő küld neked külfődre is. -
zoli7777777 #2611 Amit linkeltel azzal is az a baj, hogy iranyitoszamnak csak 4 jegyut enged, nalunk meg 5 jegyuek vannak. A tescora viszont meg nem gondoltam, asszem atugrok Magyarba es korul is nezek most rogton:) Remelem a komaromi tescoban talalok. Ha nem akkor nemtom mit fogok tenni :-( -
Solt #2610 Tesco-ban 3990.-Ft, vagy INNEN meg tudod rendelni. Warezban most már tuti, hogy nem segítünk. ;) -
Solt #2609 Általában valaki indít egy szervert, és ott. Remélem a jövőhéten meglesz az x52-m, és akkor szervezhetünk valamit.. -
zoli7777777 #2608 Sziasztok! A netrol toltottem le a jatekot, az angol verziot, de csak odaig jutottam, hogy Menu...utana mar nem ment tovabb a ajtek a serial miatt. Namost eddig meg csak black listed serialt talaltam, gondolom normalisat mar soha nem fogok talalni. Valaki mondta, hogy ad hozza cracket, szerinte azzal menni fog. Letoltottem azt is, a bin/stable konyvtarban es a script konyvtarban atirodtak a fajlok, de utana mar el sem indult a jatek. Tudna valaki megoldast a problemamra, hogy hogyan tudnek jatszani a jatekkal?
Gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de nem talaltam meg sehol sem a neten, hogy honnet tudnam megvenni. Egyetlen egy magyar oldalon talaltam ra, de sajnos ok csak magyarorszagra szallitanak es en nem itt lakom sajnos:( a sajat orszagomban meg minden online shopban azt irjak, hogy jelenleg nincs a raktaron. Szoval a vasarlas is ugrott:( Tudna nekem valaki segiteni az elinditasban? Vagy hogy mit es honnan szedjek le hozza? Irhattok privatban is. -
#2607 Melyik szerveren szoktatok repülni? Még csak 1 hete van meg, nagy tapasztalatom nincs, de jó lenne kipróbálni a multit is... -
#2606 Öööööö... melyik ősszel ;) -
#2605 Ősszel jönnek az inflight videók. :) -
#2604 Még mindíg legalább 9 hónapra vagyunk az A-10C-től, aminek már majdnem ennyi ideje meg kellett volna jelennie. Hogy mi jön utána, a fejlesztőkön kívül még senki sem tudja. Találgatni lehet, de szerintem nem érdemes. :)
Én az AH-64-nek örülnék a legjobban... A Longbow radar még sokáig titkos marad, szóval egy "A" is bőven megtenné. :) -
#2603 Neked is BUÉK.
Szóval ha igaz ( bár EDnél semmi sem az csak ami már elmúlt ) akkor az AH-64 ( nem tudom melyik "verzió" de az tuti, hogy nem a Longbow ).
Azt, hogy mikor még a jóisten sem tudja, nem hogy az ED vagy mi, pórnépek.
Már az A-10C-nek is kint kellene lennie ( az ED "igérete" szerint ) de jó, ha év vége felé meglesz. -
Erdogan2 #2602 Üdvözlet uraim boldog újévet mindenkinek ! Azt szeretném kérdezni melyik helikopter jön az A10 es után és körülbelül mikor várható előre is köszönöm ! -
#2601 Így van. :) -
#2600 BUÉK Mindenkinek! -
#2599 Akkor ha a BS megjelenés és az A-10 kiadása köztti eltelt idöt megnézzük akkor megkapjuk hogy az ED-nél milyen idöszámitást használnak.Igy kiderül hogy 9 ED honap az mennyi emberi évnek felel meg. -
Solt #2598 Ebből ami reális, az a tavasz meg az ősz... de, hogy melyik évben! :D :D -
#2597 Flaming Cliffs 2.0 és DCS: A-10C Warthog várható megjelenési időpontja. -
Solt #2596 Köszönöm Urak a megerősítést, tegnap picit elbizonytalanodtam! :) -
#2595 Itt is megtalálod. -
#2594 File name: DCS-BS_Patch_1.0.1c_EN.exe
File size: 485.14 Mb -
Solt #2593 No megvettem eredetiben! :) Akinek megvan, homályosítson fel, hogy a DVD-s változatra melyik pöcs kell. Megittam pár sört, nem akarom előröl kezdeni a telepítést! :D ( Win7 ) -
#2592 HA vége a téli szünetnek és gondolod, akkor lehet besegítek majd, és neked csak lektorálni kell :) -
#2591 Igen, az én munkám, köszönöm, hogy gyakran benézel. :) Nagyon szívesen lefordítanám a kért anyagokat, de az én napom is csak 24 órából áll és van egy munkahelyem is. Az oldal nektek készül, a kéréseket pedig mindig meghallgatom. Az FSX nincs meg, de a Black Shark komplett lefordítása nem kis feladat, egyszer lehet hogy megcsinálom, de ezen kívül is annyi de annyi minden van ami még, hogy hajjaj. Azt megnézem, hogyan tárolja a nyelvi fájlokat, ha csak egy sima textfájl, akkor nem ördöngősség, csak idő kérdése. -
parasztbicska #2590 Nemtudjátok a Black Shark a töbmagos videókártyáknál mint az Ati 3870x2 tudja használni mindkét magot? Nekem úgy tünik csak az eggyiket használja, a catalist control centerben van egy olyan opció hogy crossfire ikon megjelenitése, ez olyan játékoknál amik mindkét magot használják a jobb felső sarokba betesz egy Ati ikont, a Black Shark-nál a menüben bent van ez az ikon de ahogy elinditok egy küldetést már nincs bent, más játékoknál amiknél a menüben bent van ott a játékban is végig bent van pl. Crysis, Flaming Cliffs, ezért gondolom hogy a Black Shark nem használja, valami ötlet, vagy tapasztalata van valakinek?
Sanyo a www.flyonline.hu a te munkád? nagyon jó oldal, nem szoktam irni a hozzászólásokhoz de minden nap többször nézem mi újdonság van. Nagyon köszönöm a Black Shark leirást kezdőknek. Szerintem is jó volna a BS oktatórészét lefordítni én szivesen segítenék csak sajnos én sem tudok angolul. A magyarítosok.hu-n láttam hogy kérték a Black Shark, FS2004, FSX magyarosítását de nem sokan törik magukat érte, pedig igény volna rá, csak sajnos nem annyi mint más divatjátékokra. -
#2589 Az a nincs olyan sok szöveg is lehet nagyon kemény. :) Ideje egy listába összegyűjtenem, hogy minek akarok nekiállni, mert kezd egy kicsit sok lenni. -
#2588 A training részt ténleng jó volna lefordítni, és ha jól tudom ott nincs is olyan sok szöveg, valaki aki tud angolul nincs kedve lefordítani? -
#2587 Rengeteg dolgom volt, és még tovább finomítgatom az írást. Egy kis időt kérek még, és lesz belőle pdf. Ha kimásolod a szöveget, akár magadnak is megcsinálhatod, az ilyesmit sosem tiltottam. :) -
#2586 Új képek. A-10C. -
#2585 meg otleteket,megbeszelni pl. hogy kulonbozo serulesek eseten hogy lehet megmenteni a masinat mar uncsi a sok CTR+E..
1-2 szer azert sikerult..adva melot a(virtualis kutato/mento szolgalatnak..)