Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A *.dat kiterjesztésû profilok pedig a régi profil editorhoz vannak, az újjal nem mennek ...
game.co.uk ... Asszem hozatok egyet ha valaki jön haza UK-bõl 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
SÕT! külön figyelemre méltó hogy komplexitása ellenére ilyen stabilan megy 1.0s verzsön létére
autopilóta? nos érdemes odafigyelni a min magasságra, ezt már írtam annó egyszer asszem
dinamikus kampány? annó én is sokat szídtam ezt,de azért ha végig gondolja az ember.. akkor biza lehet hogy a legújabb gép is hamar elfogyna egy Falcon kampánybeli FLOT környéki nyüzsitõl..
egy bajom van, bár ez nem program hiba csak.. szóval hogy az editorban nincs Sat. view
ez hiányzik kegyetlenül
Ka-50
Ka-50
Az õsrégi, agyonanyázott falcon4 a mai napig verhetetlen ezen a téren.Pedig idestova 11 éves cucc.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Isten nem bottal, hanem VMware.
Én nem tudom megunni és ez is olyan mint a LOMAC, kell eredetiben és kész! <#vigyor>#vigyor>
Egyébként meg innen jön... <#nezze>#nezze>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
jöhetne már az A-10es
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Valami crack van már vista 64-re?
XP alatt tökéletes.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Mert néha nekem is elõfordul, hogy az MFD eccercsak megáll és csak ugyanazt mutatja, de ettõl függetlenül tökéletesen mûködik a stuff ...
Ka-50
Azt kellene ... különben nincs ötletem ...
Ka-50
kéznél van minden csak megkéne találni<#miaz>#miaz>
Kikell választani a cél típusát ( AIR v. Ground ) és felkell kapcsolni a lézeres célmegjelölõt.
Az U és a Z billentyûkkel tudsz váltogatni a konzolok között ( külsõ / belsõ ).
Alul a nény pont azt mutatja, hogy mind a két-két konzolon van cucc és még nem fogyot ki egyik sem.Ha valamelyik üres ( kifogyott vagy nem is vóót ) akkor ott nincs pötty.Felette azt látod amelyik kilett választva.Nem irányított rakéta mehet kivül és belül is de Vikhr csak a külsõn lehet.
Olvasom a manualt nézem az oktató küldetéseket is de sajnos alig tudok angolul és nem tudtam rájönni mi lehet a gond.
kép
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Ka-50 Startup Procedure - Part 1.
Ka-50 Startup Procedure - Part 2.
@Béla: Várjál sokat, indul az ...és próbáld még azt ki hogy a
\Ka-50\l10n\ru\ mappát nevezd át másra ...
A hivatalos oldalon meg ( http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?scr=products&end_pos=133&lang=en&page=2 ) Producer's Note #1 - Start Up cím alatt van videó.
Angolnak nem angol és amikor sztem a missiot indítanám ledobja asztalra és ennyi nem indul semmi!
Vistán az elsõ lépések egyike, ha valami nem akarózik, hogy rendszergazdaként indítjuk, telepítjük! 😊
www.smart-bus.hu
talán...
amúgy tökéletesen megy Vista alatt, sõt! (jobban mint xp alatt)
Sziasztok!
Ismét egy kis segítség kellene mert megakadtam a telepítésnél!
...a problémám...
-ha a kihagyást nyomom akkor dobja sorban a következõ ablakokat!
-esetleg lehet valahogy orvosolni?
-netalán a vistát nem szereti?
Elõre is köszi!
www.smart-bus.hu
másodszor az arra való hogy ne a pov hat-al mozgasd a célzó kurzort, hanem amerre a pilóttta néz
városi környezetben jön jól.. természetesen trackír, és freetrack tulajoknak érdemes használni
sztem