Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most próbálom megszerezni a BS-t, s arra kérlek, nyugtassatok meg, hogy nem csak a C:-re lehet telepíteni a programot, mert már hallottam ilyet.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Köszönöm
www.smart-bus.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Köszi
Elõre is köszi!
<#eljen>#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Végre beújítottam egy Saitek Evo Force-ra. Segítségeteket kérném, hogy a gombokat, hova célszerû konfigurálni, illetve nem találom, hogyan tudom a Collectíve-t rátenni a joy Throtte karjára. Enélkül ölég mókás az emelkedés (+;-)
Köszönöm a segítséget!
( #2049 )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ellenben a BS-ben a trimmelés állítólag valósághûbb FFB-s joy-al ...
Gugliban keress rá ... lesz rivjú sz@rásig szerintem ...
De ha kicsit komolyabban akarsz repkedni akkor szerintem gyûjtögess még egy kicsit és a Force helyett vegyél egy X-52-est ... (Akár használtan ...)
Az nem FFB-s, de ég és föld a sima joyokhoz képest egy HOTAS!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Segítsetek lécci... Két joy között vacillálok, nem tudtok valami jó kis tesztleírást róluk?
Saitek Evo vagy ennek a force változata...
A force-osból ki lehet venni a force-t teljesen, ha nem kell? Azért kérdezem, mert a mostani Logi Wingman Force 3D-m olyan, hogy ha ki is veszem a force-t, akkoris rángatja a joy-t középállásban egy picit... Nehezen lehet tartani vele a középállást...stb... egyszóval a BS-al nincsenek jó viszonyban sajnos.
Bocsánat, de kövezettek meg a kérdésért.
Köszönöm!
Valamit kellene kezdeni a néhai bannerral is.Nem ?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://www.saitek.com/uk/prod/evowireless.htm
Ennél gyengébbet sztem ne vegyél...
Ha jól tudom a DCS-hez A-10-es repülõ és AH–64-helikopter fog megjelenni leghamarabb, legalábbis pár külföldi fórumon így irták, de a DCS hivatalos oldalán én nem találtam semmit errõl, ti nem tudtok valami hivatalos infót, tényleg ezek lesznek, hol tart a fejlesztés, mikor fogják kiadni, vagy képek jelentek már meg róluk? Az is érdekelne még hogy ha esetleg lehet tudni hogy DCS-nél terveznek készíteni olyan repgépek vagy helikopterek közül bármilyet amijen a magyar légierõnek van, tetszik nekem a Ka50 de azért mégis szivesebben repülnék olyannal amin magyar felségjelzés van.
Keressetek rá ...
Valamint ha okosan csinálod akkor nem kell szemmel kibogaászni, ott az ABRIS ... és utánna a Skhval ...
Csak nekem hiányzik ebbõl a madárkából egy igazi keresõ radar? Apache-nak ,F16-osnak stb, mind van keresõ radarja. Több funkciós, állítható miegymás. Ezzel megtanultam repkedni meg minden, kezdenék belemelegedni a campányba erre valami csak hiányzik. Na persze a radar! Tényleg miden egyes célt szabad szemmel kell kibogarásznom a tv képernyõjével?
Nektek is baromi lassú a töltés? Vagyis, hogy kiválasztom mondjuk a campaign-t aztan még mielõtt bejönne a kis kép a helikopterrel és a felé sétáló manussal addig eltelik vagy 1 perc, és cak onnan kezd el tölteni. Ez nálatok is igy van?
ha esetleg valaki megunná a szenvedést 😊
http://sopronyi.photoshelter.com
Köszi
http://sopronyi.photoshelter.com
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Rábökök a Collective Downre bejön az add asigment ablak és ott hiába baszkurálom a joyt nem történik semmi-.-"
www.smart-bus.hu