4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Solt
  • DummyBoy
    Bocs ... kiment a fejemből, elnézést ...

Mondjuk ez nem csak warez ... ha telepíted az eredetit és nem pakolja kia a parancsikonokat, akkor tud meglepetést okozni ... xD
  • DonZorro
    Igen-igen, csak semmi WAREZ Srácok...
  • Solt
    Azt sem kőne... szerintem...
  • polluxware
    csak ötleteket adott.. konkrétan nem segített
  • Solt
    Uram, 3990.-Ft a játék. Arról volt szó nem segítünk warez témában...
  • sheetoos
    Sikerült-Köszönöm!!

Mostmár csak angolosítás új műszerfalmod és indulás :)
  • DummyBoy
    Pill ... Akkor töltsd le a DCSmax nevű programo, vagy pedig csinálj a Launcher.exe-ről egy parancsikont, és úgy állítsd be hogy:

A cél: x:\yy\Ka-50\bin\stable\Launcher.exe --console

Az indítás helye pedig: x:\yy\Ka-50

Értelemszerűen ahova telepítetted az az x:\yy\
  • sheetoos
    A helyzet az, hogy semmilyen ikonom sincs a desktopon, se sehol máshol:(csak a d: blacksharkról tudnám elindítani!)
  • DummyBoy
    Nem DCS.exe-t kell indítnai, hanem az ikont a desktopról ... ez okozhat gondot!
  • sheetoos
    Sziasztok!!!

Lenne egy kis problémám!Fennt van a blackshark+Gamecopyworld crackje a verzió stimmel orosz 1.0. Amikor elindítom a dcs.exe-t egy ideig homokóra aztán mintha semmi sem történt volna. Gondoltam azért lehet, mert nem az eredeti helyre raktam hanem másik meghajtóra, de a c: re nem engedi felrakni amikor elindul az install kiír valamit de nemtudom, hogy mit.9 éve szimulátorozok és ki akarom próbálni a blacksharkot vétel előtt de így nem megy!!

Van aki tudna saegíteni??? Köszönöm előre is!!
  • Ati810
    Multiplayer-ben sikerült kinyomni a Pause-t de single-ben még mindig nem.

Tudja valaki hogyan lehetne a joystick-on lévő kis karra beállítani az emelkedést/süllyedés ? Mert hiába próbáltam beállítani nem sikerült.
  • Ati810
    Hello.
    Tudna valaki segíteni abban hogyan oldjam fel a Pause-t, mert rátettem a CapsLock-ra de hiába nyomkodom nem működik. Olvastam a kézikönyvben hogy ha megy valami New View a játék közben akkor lehet ilyen gond, de az nem tudom hogy mi. :D
    Esetleg tud valaki segíteni ?
  • LeonSilver
    Éppen ezért mondtam, hogy ha erre jársz szívesen bemutatom a kicccssaládot :D
  • polluxware
    Leon dinyasztiját.. a szó legbarátságosabb ,és elismerő értelemben írottam

másrészről amit a végefelé írtál, kb. az amire gondoltam
    mociblokk egyebek csak példák voltak

Hódmezőn láttam Gvodzikát:) (ha az az volt:/) Szabadszálláson meg egy rakat Michael Jackson féle zoxigénsátoros BTR-t kb. ennyi

• LeonSilver
    Semmi különös, csak ilyen szójáték.Gvozgyika - gyógyika.
  • Papa01 #2648
    Miért hívták Gyógyikának? :)
  • Papa01 #2647
    Köszönjük szépen!!
  • LeonSilver
    Ha egyszer lefáradsz szombathelyre nagyon szívesen bemutatom a ( hogy a Te szavaiddal éljek ) Leon dinyasztiát.

Egyébként nekem sincs fingom a motorblokk működéséről de nem is nagyon érdekel :P

Mondjuk én is kédezhetek tőled olyant, hogy férfiember létedre vezettél e ilyeneket, hogy BMP, BTR, PSzH, T-55, Gyógyika ( gy.k.122-es önjáró tarack ).Indítottál e Maljutka-t ? Esetleg résztvettél viziátkelésen ? Ezred éleslövészeten ? Szedtél e össze fel nem robbant kézigránátot ?
    Lőttél ki tisztítóvesszőt AMD-ből, PKM-ből vaktölténnyel? Bebebeeeee :D

Szóval biztosan van amit Te sem csináltál ill. amihez még Te sem értesz de ( szerintem ) ez így is van rendben.Nem érthet mindenki mindenhez.
    Persze nekem sem tetszenek ezek a TBC reklám kiscsávók akinek a 90%-a alkalmatlan lenne ha még lenne ...

Azért azt is tegyük hozzá, hogy ma is vannak fasza fiatalemberek akik nem iylen paprikajancsik.
  • Sanyo
    Dolgozom a datalink leirásán.
  • polluxware
    te még nem is hallottál a Leon dinyasztiáról??

Azért ez sem jó ha nagyon belebukik a gyermek ebbe a témába..

hátulütök vannak minden sarkon, egyébként néha az eszem megáll ezektől pubi frizurás modern stiliszta-giliszta finyataloktól:) férfi ember létükre egy csavart nem tudnak behajtani, vagy féngjuk sincs hogy műkszik egy motorblokk

csak az
  • LeonSilver
    Az lehet látod.Mekkdonáccba nemjárok, moziban meg vagy 25-30 éve voltam utoljára.
  • DummyBoy
    Nos igen :)
    500 HUF-os mozijegy, meg bigmac az egy nagyon utópisztikus becslés xD

1 szofi vagy 2 sör ... Ez 500 forint :)
  • LeonSilver
    Te?Miért bántottál volna meg ?Éppenhogy a kolléga úrnak ment a mondandóm mert teljesen egyetértek Veled.
    Nem tudom az árakat mert nem járok mekdonáccba de kb. egy ilyen bigmac kerülhet 500 pénzbe.Vagy mondjuk egy mozijegy.Ennyit szerintem bőven megér, hogy jó társaságban az ember gyereke kikapcsolódik és hasznosan tölti a szabadidejét.Mert véleményem szerint egy ilyen szimulátor hasznos, sok mindenre megtanítja ill. hozzászoktatja az embert és itt most nem feltétlenül arra gondolok, hogy megtanulsz ( virtuálisan ) helikoptert, kávédarálót, Boeinget vezetni.

Szómiszó és mint szülő ( és papi ;) ) 100%, hogy nem neheztelnék a gyermekemre aki erre (is) költi a zsebpénzét.
  • Caterpillar
    Jézus Leon te ilyen vén vagy? xD

Humor volt remélem nem bántottalak meg! ;)

Ati810:

Szerintem is meg tudnád dumálni 500Ft nem tétel és ha látja hogy szereted nem lehet gond.. Esetleg mutasd meg neki a játékot hogy mennyire tuti hátha!
  • Ati810
    Tudja és azt is tudja hogy nem is fogok venni. :D
  • Sanyo
    Persze, de ezt ő még nem tudja. :)
  • Ati810
    Még jó hogy nem olyan hülyeségekre költöm (sör cigi meg a több baromság). :P
  • Sanyo
    Beszélj az öregeddel, biztosan rá tudod beszélni ha azt mondod, hogy nem sörre költöd. :D
  • Ati810
    500 de attól hogy te megengednéd a fiaidnak attól még nekem nem engedik...
  • LeonSilver
    Három gyermek és három unoka után nyugodtan mondhatom, hogy ez qrva szar kifogás.Én biztos, hogy nem feddtem volna meg a fiam ha teszem azt a BigMac helyett ilyesmire költi a zsebpénzét.Egyébként mennyit kell csengetni / hó ?
  • Ati810
    Nem az a gond hogy nincs pénzem mert van és szívesen adnák is de mivel 15 vok nem hiszem hogy a szüleim annyira örülnének hogy ilyenekre költöm.
  • Caterpillar
    Könyörgöm hogyan várhatod el egy társaságtól hogy ingyen és bérmetnve aládtoljon egy szervert amit használsz amikor csak akarsz? Ők fizetik a bérleti díjat a sávszélt a hardware upgrade -t, te pedig mindezt jól támogatva repülsz rajta...

Kicsit irreális hozzáállásnak tartom! (szvsz)

Az meg hogy nincs rá pénzed nem kifogás... Nem kell dohányozni vagy egy sörrel kevesebb egy hónapban vagy tudomisén nem veszel holnap burágót.

Sry ez most kijött belőlem...

ON
  • Ati810
    Én is abba akartam belépni de ott is kell fizetni
  • zoli7777777
    Az angol annyira nem okoz gondot csak van olyan gond a treningekkel, hogy nem minden mozzanatnal mondja el a ferfi, hogy milyen gombot nyomott le. Es nincs is mindig minden kiirva sajnos. Aztan az is lehet, hogy csak en nem vettem eszre az egyes dolgokat pedig mar parszor megneztem egyik masikat. Azert kosz a segitseget:) Megnezem a linket amit adtal.
  • DummyBoy
    Gratula!

Ezt mindenképpen olvasd végig: DCS kezdőknek

Valamint ha nem gond az angol, akkor nézd végig a Tutorialokat ...

Mivel többféle módja van a Skhval használatának, ezért érdemes először ezeket a tréningeket, alapdolgokat megtanulni mielőtt belevág az ember :)
  • zoli7777777
    Ja es meg egy egyszeru kerdes, melyik gombbal/okkal lehet egy helybe megfordulni. Eddig csak ugy tudtam megfordulni, hogy dontottem a helikoptert, de gondolom lehet vele egy helyben is forogni nem?
  • zoli7777777
    Vegre sikerult megvenni a jatekot es mukodik is szepen:D Egy olyan egyszeru kerdesem lenne, hogy melyik gombbal lehet a kozepso tv szerusegen beallitani, hogy lehessen celozni vele az ellenfelekre? A raketa kiloves es a golyozapor mar megy viszont celozni nem tudok hozzajuk:(
  • LeonSilver
    Vitéz Máthé László Virtuális Repülőbázis szokott toborozni BS pilótákat.
  • Ati810
    Ezt én is tudom de azért megkérdeztem hátha van.