Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
speckó szerepkörre tervezték a helit, és nem arra hogy csataheliként funkcionáljon mint mondjuk a mi-24, vagy mi-28
Ka-52 sikeresebb lesz, de az is egy más tészta ugyanis az elveszti a ka-50 összes elõnyét mint típus.
én csak azt mondom hogy a missziók meg a kampány totál nem ennek a gépnek való amit beraktak.
kimerítõ és túl sok dologra kell figyelni.
Még a Comanhe is a Pilot / WSO hagyományt követi, nem véletlenül.
Nem a Ka-50 miatt vettem meg. Abban bízva, hogy lesz A-10C meg AH-64 vagy Mi-24.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ezeket nem nehéz kicselezni mert relatíve egy AT-3as és hasonló elég lassan kolbászol. Viszont a stinger elöl elég nehéz menekülni fõleg ha egyhelyben lebegsz.
idõd gyorsítani nincs, plussz ha gyakorlatlan vagy akkor a collectivíet hirtelen lekapva több esély van az öngyilokra, mint hogy az ellenség szedjen le.
Annak idején rettentõen odavoltam a progiért ,de ma már az a véleményem hogy ezt a helit még egy gyakorlott pilótának is nehéz vezetni, nemhogy egy manusznak valmilyen joy-al, 100billentyû kombóval..
magyarán ha nincs korrekt vezérlõ apparátusod hozzá, akkor TOTÁL felesleges komolyabb csatákat betervezni, az örömrepkedés meg a "könnyített" bevetésk mellett.
túlságosan bonyolult az irányítás ahhoz hogy ezt egy billentyûzet, meg egy valmilyen joy segítségével le tudd kezelni.
Ez lesz a probléma a minél komolyabb szimekkel egy idõ után.. nem hiába csinálnak ám az amik kézreálló kezelõszerveket a cuccaikba, plussz néha még másik személyzetet is mellékelve.
DCS egy új igéret, egy szép doboz a polcon, egy igényes képeskönyv, de ábszolúte nem játék.
Sztem
FC sokkalta jobb.. inkább az F-18C-hez csináltak volna kabint, meg A/G harc avionikát egyebeket.
Valaki tud vista 64 vagy Win7 alatt mûködõ crack-rõl?
Elõl a bal felsõ mûszer van a legközelebb a 'besugárzásjelzõhöz'. De mondjuk kár hogy csak azt érzékeli ha valami belasingel (általában valamilyen kedves harcjármû ágyújának a csöve)
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
én a zu-23-as gépágyúkat nem komáltan semmilyen kiadásban se... 😊
a screeneket én is szeretem 😄
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
suttyó stingeresek olyan könnyen leszedik az embert hogy csak nyí.
szép sceen-ket lehet vele csinálni.. so far
Az optionsben ott a listán a zöld sort kell kiválasztani és ott kell nézelõdni... (sry de halovány emlékképek vannak a fejemben a gépen meg nincs fenn a progi)
Nagyon agyament logikája van a proginak egyelõre a szememben.
Egyébként az ACE volt a hibája. Soha semmilyen program nem akadt össze vele az DCS és FC kivételével.
Nem akarom leszólni õket, de talán nem ártana az ilyen dolgokat megoldani.
sok bosszuságtol és felesleges dolgoktol kiméled meg magad ha nem telepitesz ilyen dolgokat.
Most akkor mi a jó isten van?
Na, süvítek...és minden cápavezérnek jó vadászatot kívánok!
1. Vezérlõpult -> Hardver hozzáadása -> tobább -> Igen, már csatlakoztattam a hardvert -> tovább -> legalján: Új hardvereszköz hozzáadása -> tovább -> Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok ki -> tovább -> Minden eszköz megjelenítése -> tovább -> Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t (rarban van mellékelve) -> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés Szóval így kell. Alakul, alakul...
A másik n(agy) bajom a star force. Melléadtak a cd képnek egy anti star force 5.50.9-est, de nem tudok vele mit kezdeni, van benne egy 9 kb-es rendszerfájl. Azt írjátok, hogy indítsam a protect exét, aztán szedjem le a starforce-t. De hol van ez? hogy szedjem le?
Ezután telepíteni kellene az anti starforce-t, ami gondolom az a 9 kb-es rendszerfájl lenne. De hogy, vagy mivel telepítsem fel?
Kösz a segítséget!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Mondjuk azért a leendõ ( ha megérjük ) A-10C másabb mint a mezei de én szívesebben láttam volna egy faszán leprogramozott AV-8B-t például.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ki a francnak kell A-10-es?? lonciban is volt már.. max ramp startolhatok vele, egyébként semmi new.
szépen ki van dolgozva a BS ,de gyakorlatilag egy totál érdektelen kávédaráló sajnos.
Az apache viszont érdekelne..
szerintem 6x csõdbe megy EDE mielõtt eljutnának az 2. kiegészítõig
Azért ha összetolom rá a zsetont akkor megveszem, ez tuti.
Ez konkrétan kit-mit takar? Mikor - hol - mennyiért ?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ÁLLÍTÓLAG lesz benne egy csomó plusz, de hiszem ha látom ...
És mivel modul lesz, valami olyasmit olvastam, hogy külön is megy és együtt is a BS-el ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Viszont az összes többi a homályba vész és még ha lennének konkrét idõpontok az sem jelentene semmit ED-nél.
így remélem pozitívan fogok csalódni ...
Mellesleg ED fórumon volt pár olyan fotó amitõl leszakadt a pofám és "állítólag" az A-10-essel jönnek majd ... (pl: növényzet ...)
Szóval tuti csúszni fog ...
Piccsör
Piccsör tápig
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyszer már felraktam a BS-t, de akkor nem akart összejönni. Most adok neki még egy esélyt.