Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
amit írsz az úgy vmilyen szemszögbõl igaz.. viszont hogy totál haszontalan az picit túlzásnak tartom, amolyan ladikus véleménynek.

speckó szerepkörre tervezték a helit, és nem arra hogy csataheliként funkcionáljon mint mondjuk a mi-24, vagy mi-28

Ka-52 sikeresebb lesz, de az is egy más tészta ugyanis az elveszti a ka-50 összes elõnyét mint típus.

én csak azt mondom hogy a missziók meg a kampány totál nem ennek a gépnek való amit beraktak.

L Viper
Több írás is azt bizonygatja, hogy az egy szem pilótára iszonyatos nyomást gyakorol a vezetés és a fegyverzet kezelése is.
kimerítõ és túl sok dologra kell figyelni.
Még a Comanhe is a Pilot / WSO hagyományt követi, nem véletlenül.
Molnibalage
Valamit elfeljetsz. A DCS pontosan megmutatja, hogy miét volt totálisan életképtelen a heli és miért nem kellett senkinek a Ka-50. Azért mert egy harci helikiopter nem egy személyes. A jenkik kicsit magasabb szinten voltak mikor ezt a gépet elkezdték tervezni és mégis a két embert továbbra is szükségesnek tartják. Némi élell mondhatnám, hogy leszimuláltak egy harctérre elég alkalmatlan fegyvert valszeg a PC lehetõségeihez képest nagyon precízen. Az összehasonlító teszteken még a Mi-24 is lenyomta, mert a Kamov pilótája a célok nagy részét észre sem vette...

Nem a Ka-50 miatt vettem meg. Abban bízva, hogy lesz A-10C meg AH-64 vagy Mi-24.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
lézeres távmérõ példul ami bmp-n meg brdm, meg a komolyabb amcsi apc-ken ami van.

ezeket nem nehéz kicselezni mert relatíve egy AT-3as és hasonló elég lassan kolbászol. Viszont a stinger elöl elég nehéz menekülni fõleg ha egyhelyben lebegsz.

idõd gyorsítani nincs, plussz ha gyakorlatlan vagy akkor a collectivíet hirtelen lekapva több esély van az öngyilokra, mint hogy az ellenség szedjen le.

Annak idején rettentõen odavoltam a progiért ,de ma már az a véleményem hogy ezt a helit még egy gyakorlott pilótának is nehéz vezetni, nemhogy egy manusznak valmilyen joy-al, 100billentyû kombóval..

magyarán ha nincs korrekt vezérlõ apparátusod hozzá, akkor TOTÁL felesleges komolyabb csatákat betervezni, az örömrepkedés meg a "könnyített" bevetésk mellett.

túlságosan bonyolult az irányítás ahhoz hogy ezt egy billentyûzet, meg egy valmilyen joy segítségével le tudd kezelni.

Ez lesz a probléma a minél komolyabb szimekkel egy idõ után.. nem hiába csinálnak ám az amik kézreálló kezelõszerveket a cuccaikba, plussz néha még másik személyzetet is mellékelve.

DCS egy új igéret, egy szép doboz a polcon, egy igényes képeskönyv, de ábszolúte nem játék.

Sztem

FC sokkalta jobb.. inkább az F-18C-hez csináltak volna kabint, meg A/G harc avionikát egyebeket.

Sziasztok

Valaki tud vista 64 vagy Win7 alatt mûködõ crack-rõl?
Buren
Nincs.

Elõl a bal felsõ mûszer van a legközelebb a 'besugárzásjelzõhöz'. De mondjuk kár hogy csak azt érzékeli ha valami belasingel (általában valamilyen kedves harcjármû ágyújának a csöve)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Öööö, ezt nem értem. Van MANPAD indíásra figyelmeztetõ rendszer a Ka-50-en. Vagy mégsem? Én az FPS miatt fogok aggódni inkább...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
én már a telepítést is untam 😊

én a zu-23-as gépágyúkat nem komáltan semmilyen kiadásban se... 😊

a screeneket én is szeretem 😄

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
én már annó szanaszét untam amikor kijött😊

suttyó stingeresek olyan könnyen leszedik az embert hogy csak nyí.

szép sceen-ket lehet vele csinálni.. so far

Molnibalage
Nagy nehezen, de sikerült. Hát nem egyszerû repülni vele. 😊

Buren
Hú ez nekem is probléma volt anno.

Az optionsben ott a listán a zöld sort kell kiválasztani és ott kell nézelõdni... (sry de halovány emlékképek vannak a fejemben a gépen meg nincs fenn a progi)

Molnibalage
Skacok a kollektívot hogy a jó istenbe lehet a gázkarra tenni? Nem akar összejöni. A throttle-re rátettem, de az mást vezértelt a kabiban és a collective up/down esetén nem tudok tengelyeket definiálni csak gombokat.

Nagyon agyament logikája van a proginak egyelõre a szememben.

Molnibalage
Csak van egy kis bibi. Videó kódoláshoz kell codecpack, mert anélkül nem megy...

Egyébként az ACE volt a hibája. Soha semmilyen program nem akadt össze vele az DCS és FC kivételével.

Nem akarom leszólni õket, de talán nem ártana az ilyen dolgokat megoldani.

repvez
ne használj soha codec packeket.Ami videot nem lehet lejátszani a kmplayerrel vagy vlcplayerrel az meg is érdemli hogy ne nézzék meg 😊
sok bosszuságtol és felesleges dolgoktol kiméled meg magad ha nem telepitesz ilyen dolgokat.
Molnibalage
Skacok a DCS-t is zavarja az ACE codecpack? Kiválasztottam egy training missiont, de percek alatt sem töltött be semmit. Non respondig state volt. Lelõttem az task magagerben a folyatatot és visszajött a fõmenü.

Most akkor mi a jó isten van?

Buren

polluxware
francnak szedvedtek ezzel anticuccal.. fél éve van crack exe

Há' végre elindult! Igaz is a mondás: segíts magadon, isten is megsegít.
Na, süvítek...és minden cápavezérnek jó vadászatot kívánok!
Anti starforce Telepités:
1. Vezérlõpult -> Hardver hozzáadása -> tobább -> Igen, már csatlakoztattam a hardvert -> tovább -> legalján: Új hardvereszköz hozzáadása -> tovább -> Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok ki -> tovább -> Minden eszköz megjelenítése -> tovább -> Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t (rarban van mellékelve) -> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés Szóval így kell. Alakul, alakul...
Na, ez a protect konzol végre azt mutatja amit kell: leszedni letudom a sf-t, de telepíteni nem tom, mert elõjön egy ablak tele kérdõjelel meg jobb oldalt oroszul egy igennel + nemmel.
Üdv! Tudom, a játék feltörésével kapcsolatos kommentek száma eget verõ, de nekem van ami nagyon nem tiszta! Problémám amivel fordulok hozzátok a következõ: leszedtem az orosz verziót, amihez azt írtátok legalább daemon 4.3.1-es verzió kell. Na, én 4.3.04-nél újabbat nem találok, honnan tölthetem le?
A másik n(agy) bajom a star force. Melléadtak a cd képnek egy anti star force 5.50.9-est, de nem tudok vele mit kezdeni, van benne egy 9 kb-es rendszerfájl. Azt írjátok, hogy indítsam a protect exét, aztán szedjem le a starforce-t. De hol van ez? hogy szedjem le?
Ezután telepíteni kellene az anti starforce-t, ami gondolom az a 9 kb-es rendszerfájl lenne. De hogy, vagy mivel telepítsem fel?
Kösz a segítséget!
Molnibalage
Köszi, megkaptam az üzenetet.

Sanyo
Jövõ héten érkezik az elsõ transzport, utána követi a többi. 😊

www.pcpilot.hu

12 rongy?! Mikor még ki se próbálhattam, hogy egyáltalán bejön e a cucc?! Az összes tiszteletem a fejlesztõk kitartó, verejtékes munkájáé, de inkább lekaparom illegálba a ruszki verziót és törés után angolosítom. Ha tényleg tetszik és jól leköt, na, aztán lehet szó a KP-és megoldásról, mert akkor megérdemlik!
Hali! Segítsen nekem valaki: a black shark elindul a menüig, aztán ha valamilyen akciót akarok kezdeni elõjön egy aktiváló ablak. Akárhány serialt írtam be, egyik se volt jó neki, honnan szüljem elõ a megfelelõt?
Molnibalage
Skacok, lenne olyan jószándékû ember aki megrendelni nekem a DCS-t? Még mindig nincs paypalos kártyám. (Halottam olyan mendemondákat, hogy a sima OTP-s Visa Electron kártya is jó vásárlásra. Ez igaz?)

Jaj ne viccelj, nem sürgetés... csak a klasszikus "2 hét múlva" ijesztõ... 😊

www.smart-bus.hu

Sanyo
Sorry, nem megy olyan könnyen. 😊

www.pcpilot.hu

Jaj... ettõl a "2 hét múlva" kifejezéstõl gyomorgörcsöm lesz! 😄

www.smart-bus.hu

Sziasztok, kaptam egy moniitort így most két monitorom van és arra gondoltam beállítom hogy az eggyik monitoron a pilótafülke a másikon Shkval kijelzõje látszódjon, találtam is ilyen opciót, de hiába beállítottam csak az egyik monitort használta kettéosztva, a másik monitoron a wallpapert mutatta. Ati Radeon 3870 x2-es videókártyám van. Ha valakinek van valami ötlete hogyan lehetne megoldani hogy mindkét monitort használja kérem segítsen.

Hello!Engem is érdekelne,privátban megbeszélhetjük!Elõre is köszi!

Ka-50

Sanyo
Ha minden jól megy, kb. 2-3 hét.

www.pcpilot.hu

polluxware
azám😊 av8b az nekem is bejön noha elég gyengusz a fegyverzete..

F-16 jó lenne..

Ebben az esetben tõled rendelem az elsõ VH-s daráló szimmel együtt! 😄 Kb mikortól vagy zaklatható a ez ügyben? 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ettõl félek én is.Szerintem az egyik legnagyobb baklövés a dinamikus kampány hiánya.Akárki akármit mond, ezt lehetetlen pótolni holmi kézzel gyártott küldetésekkel.Meg hát én nembírok napirendre térni a talaj alatt hullámzó tengeren.Ekkora kreténséget..
Mondjuk azért a leendõ ( ha megérjük ) A-10C másabb mint a mezei de én szívesebben láttam volna egy faszán leprogramozott AV-8B-t például.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
Normális gépre példul az F-16ra meg társaira éveket kell várni..

Ki a francnak kell A-10-es?? lonciban is volt már.. max ramp startolhatok vele, egyébként semmi new.

szépen ki van dolgozva a BS ,de gyakorlatilag egy totál érdektelen kávédaráló sajnos.

Az apache viszont érdekelne..

szerintem 6x csõdbe megy EDE mielõtt eljutnának az 2. kiegészítõig

LeonSilver
Én néha elõszedem de igaz ami igaz nem annyit nyomom mint "régen" és ahogy nézem a lelkesedés ED fórumon is mintha kicsit esett volna.
Azért ha összetolom rá a zsetont akkor megveszem, ez tuti.

Ez konkrétan kit-mit takar? Mikor - hol - mennyiért ?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
még játszik valki ezzel a progival egyáltalán? <#zavart1>

Sanyo
Sõt, hamarosan itthon is lehet majd kapni. Én volnék a forgalmazója. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
A cockpitrõl hamarabb voltak képek az ED fórumon mint a külsejérõl ...

ÁLLÍTÓLAG lesz benne egy csomó plusz, de hiszem ha látom ...

És mivel modul lesz, valami olyasmit olvastam, hogy külön is megy és együtt is a BS-el ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Az, hogy az A-10 lesz a következõ megjelenõ stuff 100%.
Viszont az összes többi a homályba vész és még ha lennének konkrét idõpontok az sem jelentene semmit ED-nél.

Hú ezek a képek az A-10-rõl nagyon jól néznek ki. Akkor már 100százalék hogy az A-10-es lessz az elsõ addon repülõ? A képeken kívül van más hír is, pl mikor jelenik meg, milyen fázisban vannak, már kész a model, a fülkével mi a helyzet, na meg úgy általában hol tartanak? Aról volt már szó hogy hogy fog müködni ez az egész addon dolog? mikor megjelenik egy gép az csak a gépet fogja tartalmazni meg néhány küldetést hozzá? vagy esetleg minden géphez lessz valami újítás is pl új helyszinek vagy új AI gépek esetleg grafikai tuningolások, eggyeltalán a Black Sharkra fog települni vagy külön is fog müködni.

DummyBoy
Nos mivel az edes fiúk sajnos sokszor keverik a kifejezéseket az idõvel kapcsolatban, én elsõ körben behelyettesíteném a hónap helyett az évet ...

így remélem pozitívan fogok csalódni ...

Mellesleg ED fórumon volt pár olyan fotó amitõl leszakadt a pofám és "állítólag" az A-10-essel jönnek majd ... (pl: növényzet ...)

Szóval tuti csúszni fog ...

Piccsör

Piccsör tápig

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

repvez
mikor adták ki a BS-t? a 9 honap lassan lejár amit igértek hogy addigra jon a kiegészités.
Nagyon finom...

www.smart-bus.hu

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Igen. Köszönöm!
Egyszer már felraktam a BS-t, de akkor nem akart összejönni. Most adok neki még egy esélyt.

Vogel
Nekem nem a windowsos partíción van ha erre vagy kíváncsi.