Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
raadasul olyan mazlim volt, hogy amikor megvettem veletlen egy sima X52 ot hoztak, egy het mulgva hoztak a prot, ugyhogy 1 hetig hasznaltam es ossze tudtam hasonlitani a kettot, hat nemsok kulonbseg van mindketto profi pontos cucc
annyi hogy a proba dupla rugo van, de ez nem szamottevo kulonbseg
www.smart-bus.hu
Valakit érdekel írjon rám. ( az új az számlás és garis)
fórdítás ügyben küldenék anyagot, amit ha befejezne vki - akkor közzé lehetne tenni...
SHKVAL-ról szól - képekkel együtt leformáztam .doc fileba és ráküldtem egy fordító progira (spanyolból-magyarra)
<#finom>#finom>
szerintem te valami mast toltottel le
probald ujra
minden kezdõnek alap sztem, hogy nyomja végig a "tutorial01"-et=
=http://www.flyonline.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html
hajrá! hajrá! hajrá!
senkinek nem megy kapásból <#buck>#buck>
I Weapon selection inward stations
Y Weapon selection outward stations
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És egy apró kérés... tessék írásjeleket használni, és viszonylag érthetõen fogalmazni... köszönjük!
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha kicsit tudsz angolul, akkor van egy nagyon jó tweaking guide DCS - Black Shark-hoz ...
DCS Black Shark Tweak Guide alpha
Ez alapján sokat lehet javítani rajta ...
A legnagyobb gond a "talajvíz szimuláció" meg a látótávolság ...
Nézegesd át ezt a guide-ot és tuti nyersz vele egy rakás FPS-t 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nyomva tart enter és közben elmozdítom a kamerát.
Ezért a pakkért a 40 ropi tényleg nem sok.
Kérdés: hogy a rákba tudok törölni egy már befogott célt.
Pl. 1 M1 re elküldtem 2 raksit, ki még nem pukkant, de látom, hogy mozgásképtelen, több rakétát nem pazarolnék, amig fel nemm robban és automatikusan törlõdik. Szóval keresném a többi célt.
Kerestem unlock vagy vmi hasonlót a beállításokban, de nem találtam. Lehet csak túlsiklottam felette, ennyi kütyü közt?
az amazonrol jon vegul is, ez tunt innen a legegyszerubbnek es leggyorsabbnak (angliaban lakok), £139 az kb. 40.000 Ft, ez a TrackIR 5 with Track Clip Pro Bundle and Vector Clip csomag
@manjour: Ha gondolod elõtte próbáld ki a FreeTrack-et ... Sokkal olcsóbban kijön, egyszerûbben hozzájutsz (Mondjuk egy kis házimunka van vele ...) és akkor el tudod dönteni, van-e szükséged TIR-re 😊
Én 2 év FT után vettem TrackIR-t, és azt mondom, hogy megérte, mert én olcsón jutottam hozzá, de eredeti áron tuti nem vettem volna meg ...
Az tény, hogy jobb a TIR, meg kényelmesebb ... de hála istennek van olcsóbb alternatívája ...
Egy kis mozgolódás nem probléma, de amúgy saját magadnak állíthatod be a deadzone-t. Nagyon jól finomhangolható szoftvere van.
www.pcpilot.hu
mi áron sikerül hozzá jutni a TrackIR5-höz?
csak annyit tudok hozzá füzni a korábbihoz hogy nagyon gyorsan meg lehet szokni a "nézelõdést" <#wink>#wink>
pedig én csak free tracket használok
további szép napot!
Nem értem, hogy amíg nem volt, hogyan bírtam nélküle !? 😉
Nagyon gondolkozok egy TrackIr 5 beszerzesen. Mi a velemenyetek rola, megeri az arat, akinek van az hasznalja rendszeresen, vagy csak eleinte amig az ujdonsag varazsa megmarad? Rengeteget mozgolodok repules kozben, nem birok nyugodtan egy helyben ulni, ez nem lesz zavaro? (ok, tudom, hogy ki lehet jeleoni az uj kozeppontot ilyenkor)
itt egy jo leiras:
http://www.flyonline.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html
Ilyenkor allo motorral es aramtalanitott allapotban van, nyitott fulke ajtova.(de en meg nagyon uj vagyok itt, helikopteres temaba)

elõre is köszönöm
Üdv
(nagyon jo a video)
Mar kezdek belejonni. Volna egy kerdesem
csak ilyen egyszeru sajat kuldetesbe probalgattam a fegyvereket (este 9, tehat egesz sotet volt a palyan)es amikor a S80M vilagito raketakat lottem ki, valamiert
nem mukodik. Pedig az enciklopedia szerint 2 millo lux 😊
Aktiváció-deaktiváció:
Ha visszakerestek akkor találtok egy csomó post-ot arról, hogy milyen esetekben kell újraaktiválni a játékot.
VGA csere esetén pl nem kell ... De CPU csere esetén viszont igen ...
A deaktiváció az más ... Ha valami okból újra kell telepítened a Windowst, akkor elõtte kell deaktiválni a játékot, és utána csak újraaktiválod és kész, erre sokkal több lehetõséged van mint a sima aktiválásra!
Mezei aktiválás, semmi extra! A deaktiválás arra van, hogy amikor leszeded, majd újra telepíted, akkor ne vesszen el egy aktiválásod... Egy aktiválást ha jól emlékszem kilencszer lehet deaktiválni, majd újra aktiválni...
A G25 pedáljai megoldhatóak rudderként. Az elsõ lépés, hogy a driverben állítsd be, hogy egy tengelynek kezelje...
www.smart-bus.hu
Ugyan nem vagyok a legautentikusabb a válaszadásra, mert a héten vettem meg én is a játékot, de feltelepítés nem különbözött, az eddigi játékoktól. Csak akkor bonyolultabb, ha nincs internetet. Deaktiválásról nincs fogalmam nekem sem...
G25-m van és a ruddert rá lehet kalibrálni a gáz/fék-re csak az invert-et be kell pipálni, mert fordítva mûködik.
http://sopronyi.photoshelter.com
Megvettem DCS-t MediaMarkt-ban. A leírásban valami olyasmi van, hogy kell aktiválni, meg néha deaktiválni, stb...
Még nem kezdtem el felrakni mert meghalt a videokártyám és most csak egy ideiglenes megoldás van a gépben ezzel meg nem akarok szenvedni. Szóval a kérdésem annyi, hogy pontosan hogyan kell aktiválni? Felinstallálom és aktiválom vagy ennél bonyolultabb?
A Másik kérdésem pedig az irányítás. Van Saitek Cyborg X-em meg egy G25 kormány. Megleht oldani, hogy a kormány pedáljai legyenek az oldal kormányok, mert a joy tekergetése eléggé béna.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Nagyon szívesen segítek, de max msn-en, skype-ot nem használok, a gyenge internet sebességem miatt.
Szükséges cuccok: Photoshop, nem kötelezõ, de az alap fileok ilyen formátumban vannak. Aztán Modman 7.x, ez gondolom fenntvan a gépen,
alap skinek:
http://www.digitalcombatsimulator.com/files/Ka-50_Templates.rar
Skin tutorial:
http://www.lockonfiles.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=1418#dl
cdds studio:
http://www.simmerspaintshop.com/forums/file107.html&act=down
A tutorial elég komoly, ha kicsit érted az angolt, akkor nem egy bonyolult feladat.
msn:crossfighterkukacfreemailponthu
Üdv!