Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb masfel eve hasznalok egy X52 prot, pedal nelkul. Szerintem hibatlanul lehet hasznalni a rudder funkciot, rendkivul preciz es kenyelmes a joy, mindenkepp ajanlom (imadom a gazkart, erezni hogy sokat szoszmotoltek a tervezesnel hogy kenyelmes legyen)
raadasul olyan mazlim volt, hogy amikor megvettem veletlen egy sima X52 ot hoztak, egy het mulgva hoztak a prot, ugyhogy 1 hetig hasznaltam es ossze tudtam hasonlitani a kettot, hat nemsok kulonbseg van mindketto profi pontos cucc
annyi hogy a proba dupla rugo van, de ez nem szamottevo kulonbseg

Nekem G940 van, de nekem is volt hasonló jelenség. Ablakban futtasd a játékot, alt+tab, megnyomogatsz pár gombot a joy-on, majd vissza... utána jó. Én azt csináltam, hogy a tengelyeken kívül mindent töröltem a gyári beállításokban, amik a joy-ra vonatkoztak...

www.smart-bus.hu

Vogel
Egy alternatíva a twist rudder. Természetesen nem ér fel a pedállal. Ha x52est markolsz legyen nagy kezed, mert jókora átmérõjû a bot. Személyes véleményem szerint kicsit erõs a rudder rugója, így fárasztó a repülés vele, de pedál híján én is ezt használom évek óta. A rudder kiakasztható, ha pedállal rendelkezel, megszüntetve a mozgását.

Hello, már egy-két éve tervezem hogy veszek egy saitek x52-es joyt de ha minden igaz most talán összejön, és arra lennék kiváncsi hogy a joyt mennyire lehet pedáldak is használni, kényelmes könnyü irányitni, nekem kicsit furcsának tünik hogy ha oldalra forditjuk a kart a pedált hellyetesitve közben még lehet dönteni is a kart, nem zavaró vagy kényelmetlen?

JAh és még valami! Van eladó Logitech Freedom Joystick-om egy új és egy használt.

Valakit érdekel írjon rám. ( az új az számlás és garis)
ÜDV Mindenkinek! Olyan problémával küzdök ,hogy az x-52 (sima) nem vesz be pár bill parancsot. Vagyis a profil editorban megjeleníti, de pl: ha bent vagyok a BS -ben nem mûködik a gomb. Ilyen például az LALT+SPACE , aztán LSHIFT+C LCTRL+C stb. De sok mást például használ. LALT+T stb. Nah ez miért lehet... :S ?? Elõre is kössz a segítséget.
üdv mindenkinek!
fórdítás ügyben küldenék anyagot, amit ha befejezne vki - akkor közzé lehetne tenni...
SHKVAL-ról szól - képekkel együtt leformáztam .doc fileba és ráküldtem egy fordító progira (spanyolból-magyarra)
<#finom>

hihetelen miket lehet csinalni ezzel a geppel. orsobol fejre all, majd elkezd zuhanni, es amikor felhuzom a ciklikus kart, a rotor belekapaszkodik a levegobe ujra es annyira kiraly hangja van😊, majd leszakad a fejem tole(felraktam a Dragon`s BattlefieldFX sound packot)

most probaltam, hibatlanul mukodik a tutorial01.miz (.miz a formatum,😊
szerintem te valami mast toltottel le
probald ujra

Be másoltam a tutoria file-t a mission könyvtárba nem látja a rendszer mert nem miz-file!
üdv mindenkinek!

minden kezdõnek alap sztem, hogy nyomja végig a "tutorial01"-et=
=http://www.flyonline.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html
hajrá! hajrá! hajrá!
senkinek nem megy kapásból <#buck>

LeonSilver
\Ka-50\Doc\DCS-BS_Key_Commands_Ka-50_real_eng.pdf

I Weapon selection inward stations
Y Weapon selection outward stations

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hogyan kell váltani a pilonok között???
#3431, #3429... 😉

És egy apró kérés... tessék írásjeleket használni, és viszonylag érthetõen fogalmazni... köszönjük!

www.smart-bus.hu

LeonSilver
És váltasz is a pilonok között ?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

de a kijelzõn miért nem jeleniti meg a rakétákat pedig bekapcsolom a fegyverzet fõkapcsolot
Ha pilonokon fenn vannak a rakéták, akkor tudnod kell váltogatni köztük...

www.smart-bus.hu

de ott is azt irják,hogy a kijelzõn megjelenik,hogy milyen és hány db rakéta van nálam csak az jelenik meg,hogy 24-azzaz 240 gá löszer van semmi más
Hasznos linkek?

www.smart-bus.hu

Hogy turóba lehet ezzel rakétát kilõni a kijelzõn meg sem jelenik a rakéta fegyverzet mintha nem is lenne felfüggesztve!
Üdv a rakéta fegyverzetet,hogyan lehet bekapcsolni nekem csak 240 db lõszerkészlet jelenik meg a kijelzõn semmi mást nem tudok használni csak a gépágyut
DummyBoy
Üdv!

Ha kicsit tudsz angolul, akkor van egy nagyon jó tweaking guide DCS - Black Shark-hoz ...

DCS Black Shark Tweak Guide alpha

Ez alapján sokat lehet javítani rajta ...

A legnagyobb gond a "talajvíz szimuláció" meg a látótávolság ...

Nézegesd át ezt a guide-ot és tuti nyersz vele egy rakás FPS-t 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Üdv tud valaki segiteni abban,hogyan lehet gyengébb gépen a játék futását optimalizálni rájöttem,hogy a probléma fõ forrása a szaggatás!
Kösz, Isten vagy 😊
Nyomva tart enter és közben elmozdítom a kamerát.

macleody
Nyomva tartod az entert, vagy amivel befogod a célt és elmozdítod róla a célzót. De azt hiszem az "O" megnyomásával is lehet.
Sziasztok.

Ezért a pakkért a 40 ropi tényleg nem sok.

Kérdés: hogy a rákba tudok törölni egy már befogott célt.
Pl. 1 M1 re elküldtem 2 raksit, ki még nem pukkant, de látom, hogy mozgásképtelen, több rakétát nem pazarolnék, amig fel nemm robban és automatikusan törlõdik. Szóval keresném a többi célt.
Kerestem unlock vagy vmi hasonlót a beállításokban, de nem találtam. Lehet csak túlsiklottam felette, ennyi kütyü közt?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0029M6VKA/ref=s9_simh_gw_p63_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1JP5ZFRWYC659KKJF8WR&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467198433&pf_rd_i=468294

az amazonrol jon vegul is, ez tunt innen a legegyszerubbnek es leggyorsabbnak (angliaban lakok), £139 az kb. 40.000 Ft, ez a TrackIR 5 with Track Clip Pro Bundle and Vector Clip csomag

DummyBoy
Jaja, legjobban Jutyubos - szimes videóknál járok így ... fordítom a fejem, de a gép nem reagál ... Deménem? Ekkor esik le ... jaaaaa 😊

@manjour: Ha gondolod elõtte próbáld ki a FreeTrack-et ... Sokkal olcsóbban kijön, egyszerûbben hozzájutsz (Mondjuk egy kis házimunka van vele ...) és akkor el tudod dönteni, van-e szükséged TIR-re 😊

Én 2 év FT után vettem TrackIR-t, és azt mondom, hogy megérte, mert én olcsón jutottam hozzá, de eredeti áron tuti nem vettem volna meg ...

Az tény, hogy jobb a TIR, meg kényelmesebb ... de hála istennek van olcsóbb alternatívája ...

LeonSilver
Én annyira megszoktam, hogy ha egy videót nézek akkor sokszor oldalra akarok nézni és hirtelen nem esik le, hogy miért nem fordul a nézet 😄

Sanyo
Pár hét gyakorlás és már merev nyakkal döntöd magadba a sört repülés közben. <#wink>

Egy kis mozgolódás nem probléma, de amúgy saját magadnak állíthatod be a deadzone-t. Nagyon jól finomhangolható szoftvere van.

www.pcpilot.hu

Üdv tud valaki segiteni hogyan lehet ezzel célozni még lebegésben is táncol,lehetetlen célozni!
hello!

mi áron sikerül hozzá jutni a TrackIR5-höz?
csak annyit tudok hozzá füzni a korábbihoz hogy nagyon gyorsan meg lehet szokni a "nézelõdést" <#wink>
pedig én csak free tracket használok
további szép napot!

Remek! Megrendeltem. Nagyon elegem van mar a POV- stick bol, meg az egerrel nezelodesbol.

LeonSilver
Nekem van és el sem tudom már képzelni a repülést nélküle.Sõt!
Nem értem, hogy amíg nem volt, hogyan bírtam nélküle !? 😉

Sziasztok!
Nagyon gondolkozok egy TrackIr 5 beszerzesen. Mi a velemenyetek rola, megeri az arat, akinek van az hasznalja rendszeresen, vagy csak eleinte amig az ujdonsag varazsa megmarad? Rengeteget mozgolodok repules kozben, nem birok nyugodtan egy helyben ulni, ez nem lesz zavaro? (ok, tudom, hogy ki lehet jeleoni az uj kozeppontot ilyenkor)

Hover on/off: Lalt+T, es a trimmer, trimmer reset is jo ha a kezed ugyebe van.

itt egy jo leiras:
http://www.flyonline.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html

Üdv még egy kerdésem lenne az autopilot,hogyan müködik nem tart semm magasságot sem irányt,és hogyan lehet autómatikusan megtartani egy pont felett lebegésben!
en ugy csinalom, hogy mission editorba berakok egy gepet barmelyik repterre, majd az elso waypoint type : takeoff from ramp.
Ilyenkor allo motorral es aramtalanitott allapotban van, nyitott fulke ajtova.(de en meg nagyon uj vagyok itt, helikopteres temaba)

Üdv még egy kérdésem van hogyan lehet beálittani,hogy a játék a helikoptert cool and dark formácioban töltse be vagyis teljesen kikapcsolt állapotban!
LeonSilver

Üdv Tudna valaki abban segiteni,hogy a játékon belül,hogyan lehet bolintás,bedöntés,az oldalkormány érzékenységét állitani most ugy repül,hogy a joystick legkisseb érintésére táncol az egész helikopter
elõre is köszönöm
Üdv
Aha, igy mar mindjart mas, koszonom.
(nagyon jo a video)

LeonSilver
Emeld meg a kopter orrát.Lejebb van egy vidó ( #3390 ), ott kicsit látni, hogy hogyan.

Nem tul regota probalgatom ezt a szimulatort, de nagyon tetszik.
Mar kezdek belejonni. Volna egy kerdesem
csak ilyen egyszeru sajat kuldetesbe probalgattam a fegyvereket (este 9, tehat egesz sotet volt a palyan)es amikor a S80M vilagito raketakat lottem ki, valamiert
nem mukodik. Pedig az enciklopedia szerint 2 millo lux 😊

macleody
Nõ a Kamov pilóták tábora 😊
DummyBoy
Sziasztok, üdv a klubban mindenkit 😊

Aktiváció-deaktiváció:

Ha visszakerestek akkor találtok egy csomó post-ot arról, hogy milyen esetekben kell újraaktiválni a játékot.

VGA csere esetén pl nem kell ... De CPU csere esetén viszont igen ...

A deaktiváció az más ... Ha valami okból újra kell telepítened a Windowst, akkor elõtte kell deaktiválni a játékot, és utána csak újraaktiválod és kész, erre sokkal több lehetõséged van mint a sima aktiválásra!

Üdv Uram!

Mezei aktiválás, semmi extra! A deaktiválás arra van, hogy amikor leszeded, majd újra telepíted, akkor ne vesszen el egy aktiválásod... Egy aktiválást ha jól emlékszem kilencszer lehet deaktiválni, majd újra aktiválni...

A G25 pedáljai megoldhatóak rudderként. Az elsõ lépés, hogy a driverben állítsd be, hogy egy tengelynek kezelje...

www.smart-bus.hu

Szia

Ugyan nem vagyok a legautentikusabb a válaszadásra, mert a héten vettem meg én is a játékot, de feltelepítés nem különbözött, az eddigi játékoktól. Csak akkor bonyolultabb, ha nincs internetet. Deaktiválásról nincs fogalmam nekem sem...
G25-m van és a ruddert rá lehet kalibrálni a gáz/fék-re csak az invert-et be kell pipálni, mert fordítva mûködik.

http://sopronyi.photoshelter.com

csige791
Sziasztok!

Megvettem DCS-t MediaMarkt-ban. A leírásban valami olyasmi van, hogy kell aktiválni, meg néha deaktiválni, stb...
Még nem kezdtem el felrakni mert meghalt a videokártyám és most csak egy ideiglenes megoldás van a gépben ezzel meg nem akarok szenvedni. Szóval a kérdésem annyi, hogy pontosan hogyan kell aktiválni? Felinstallálom és aktiválom vagy ennél bonyolultabb?

A Másik kérdésem pedig az irányítás. Van Saitek Cyborg X-em meg egy G25 kormány. Megleht oldani, hogy a kormány pedáljai legyenek az oldal kormányok, mert a joy tekergetése eléggé béna.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Hello!
Nagyon szívesen segítek, de max msn-en, skype-ot nem használok, a gyenge internet sebességem miatt.
Szükséges cuccok: Photoshop, nem kötelezõ, de az alap fileok ilyen formátumban vannak. Aztán Modman 7.x, ez gondolom fenntvan a gépen,
alap skinek:
http://www.digitalcombatsimulator.com/files/Ka-50_Templates.rar
Skin tutorial:
http://www.lockonfiles.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=1418#dl
cdds studio:
http://www.simmerspaintshop.com/forums/file107.html&act=down
A tutorial elég komoly, ha kicsit érted az angolt, akkor nem egy bonyolult feladat.

msn:crossfighterkukacfreemailponthu

Üdv!