Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most néztem a honlapon..beszarás..és milyen srácok???
Jól értem ,hogy együtt lehet repülni egy virtuális térben humán vadászpilótákkal a dcs-vel???<#wow1>#wow1> Vagy nem?<#buck>#buck>
nem tudom , hogy kérdezték e már, de csak online aktivácioval müködik a játék?Mert van egy eredeti dobozos játékom és fel szeretném tenni a másik gépemre is amelyiken nincs net, és azon a helyen ahol a másik gépem van nem is tudok csatlakozni .Ha lehet offline is használni akkor használhatom a már meglévö aktivácios kulcsot vagy ez hogy mukodik elvesz egyet a 8 bol még pluszba?
Üdv tud valaki segiteni abban,hogyan lehet autopilot üzem modban végig repültetni a helikopterel az utvonalat?
annak aki meg nem probalta ki:
mission editor - egy gep a foldon leallitott allapotban - kb. 35-40 m/s szel (szorozva 3.6 = 144 Km/ora) - kikapcsolt rotor fek - a ciklikus es kollektiv karral vitorlaba allitani a lapatokat - egesz jol felporog - hihetelen hogy kalimpalnak a lapatok 😊
ilyenkor lehet latni mekkora kimozdulasuk van fel-le, konnyen egymasba tudnak szaladni
mission editor - egy gep a foldon leallitott allapotban - kb. 35-40 m/s szel (szorozva 3.6 = 144 Km/ora) - kikapcsolt rotor fek - a ciklikus es kollektiv karral vitorlaba allitani a lapatokat - egesz jol felporog - hihetelen hogy kalimpalnak a lapatok 😊
ilyenkor lehet latni mekkora kimozdulasuk van fel-le, konnyen egymasba tudnak szaladni
meg van! weapon control system
http://sopronyi.photoshelter.com
Sziasztok
Köszi
Köszi
Nekem az a egyszeru modszer mukodik hogy: mikor elkezdi a cirkuszt a magas rotorfordulat jelzo, lassan visszaveszem a lapatok dolesszoget, amig el nem hallgat (ha csak a B gombbal leallitod a jelzest attol meg sajnos nemsokara katapultalnod kell)
azota megy az orso, a szalto, meg mindenfele manover, persze ne 50 m magassagba kezdj el orsozni.
azota megy az orso, a szalto, meg mindenfele manover, persze ne 50 m magassagba kezdj el orsozni.
Nálam mûködik a ModMan 7.2. A patch meg jó ha fent van, azóta zajlik az élet a szerveren 😊
GaBika6: 250 fölött már vigyázni kell mert jobb oldalon közelít egymáshoz a két rotor. Finoman kell kezelni a gépet, semmi hirtelen mozdulat. Sokat kell gyakorolni és akkor lehet orsózni meg szaltózni is 😊
GaBika6: 250 fölött már vigyázni kell mert jobb oldalon közelít egymáshoz a két rotor. Finoman kell kezelni a gépet, semmi hirtelen mozdulat. Sokat kell gyakorolni és akkor lehet orsózni meg szaltózni is 😊
2 napja kezdtem, de a sok csalódás mellett naon tetszik.
Miért van az hogy a rotorjaim állandóan összeérnek és széthullik darabjaira nagy sebességnél? Ki kell tapasztalnom, vagy valamit rosszul állítok trimmelésnél? Valami segítség jól jönne... THX!
Jah realistic...
Miért van az hogy a rotorjaim állandóan összeérnek és széthullik darabjaira nagy sebességnél? Ki kell tapasztalnom, vagy valamit rosszul állítok trimmelésnél? Valami segítség jól jönne... THX!
Jah realistic...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
az uj patch miert uti vajon a modman 7.2 ot?
nem mukodnek egyutt nalam, mar feltettem ujra a black sharkot, utana a 1.2, majd a modman 7.2 de nem igazan jo (szerencsere a patch unistalalhato)
nem mukodnek egyutt nalam, mar feltettem ujra a black sharkot, utana a 1.2, majd a modman 7.2 de nem igazan jo (szerencsere a patch unistalalhato)
Az új patch után a a oil war kampányt elölrõl kezdtem, de nem tudom támadásra bírni a wingmanemet. Másnál is történt ilyen. Vagy valami új fícsör van amirõl nem tudok?
Nem úgy néz ki sajnos, azon is csodálkozom, hogy már kijött az 1.02. De legalább repülhetünk az FC2-es kollégákkal. Neki is estek az editornak, készül a pálya ahol õk fognak légi támogatást nyújtani nekünk 😊
Dummyboy!
Már megint segítségért fordulok hozzád:
nem bírom "aktiválni" a freetracket a bs-ben.
"az a vizonyos dll file megvan... vmi más hibázik, de nemtom mi...
további szép napot mindenkinek!
Már megint segítségért fordulok hozzád:
nem bírom "aktiválni" a freetracket a bs-ben.
"az a vizonyos dll file megvan... vmi más hibázik, de nemtom mi...
további szép napot mindenkinek!
ez a kontener sajnos kimaradt, talan majd egyszer egy szep felhos ejszakan erkezik egy patch, talan...
Ebben a cikben a következõt olvastam "éjszakai bevetésekhez egy speciális konténerre van szüksége, melyben egy elõre nézõ infravörös érzékelõ (FLIR), egy milliméter hullámhosszú radar és egy elektron-optikai célzóberendezés található." de én semmi ilyesmit nem találtam a szimben, én nem vettem észre vagy valóban nincs benne, ha nincs benne nincs olyan mod ami lehetõvé teszi ennek a konténernek a használatát?
Köszi!
Még mi sem tudjuk pontosan, hogy mi lesz a szerver neve, de ha meglesz az infó beírjuk. 1.02 patch kell.
Üdv
Ezt hol találom pontosan? Hogyan tudok csatlakozni?
köszi
Ezt hol találom pontosan? Hogyan tudok csatlakozni?
köszi
Szivesen!
Level elkuldve.
Level elkuldve.
Köszönöm a segitséget [email protected]
Szia!
En innen szedtem le par hete (thx Sanyo):
http://www.flyonline.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html
illetve ennek a lapnak az aljan van egy link ami egy nemet weblapra mutat, de az most nem mukodik illetve valszeg regisztracio szukseges (a nemet nyelv nem az erossegem)
viszont szivesen elkuldom email-ben a tutorial0.miz fajlt, miutan elarulod a cimedet.
En innen szedtem le par hete (thx Sanyo):
http://www.flyonline.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html
illetve ennek a lapnak az aljan van egy link ami egy nemet weblapra mutat, de az most nem mukodik illetve valszeg regisztracio szukseges (a nemet nyelv nem az erossegem)
viszont szivesen elkuldom email-ben a tutorial0.miz fajlt, miutan elarulod a cimedet.
Üdv tudja valaki,hogy a gyakorló bevetést honnan lehet letölteni!!
1gb-s tapasz és semmi érdemleges? Szééép...
www.smart-bus.hu
Nem, letettem szépen a madarat 😊
Úgy néz ki semmi újdonság nincs az 1.02-es patchben 😞 Reméltem, hogy lesz hõkamera meg air to air missile. Ezzel csak azt érjük el, hogy az FC-sek leszednek mint a szart.
Úgy néz ki semmi újdonság nincs az 1.02-es patchben 😞 Reméltem, hogy lesz hõkamera meg air to air missile. Ezzel csak azt érjük el, hogy az FC-sek leszednek mint a szart.
Ugyes!
de az nem er, ha utana katapultaltal 😊
de az nem er, ha utana katapultaltal 😊
😊 Na most komolyan. Tényleg kérni kell, de most így fejbõl nem tudom mit kell nyomni. Valami Helmet bizbasz és azon belül meg a NVG.
veghcs: nem tudom az 1.02 tartalmazza-e az 1.01c-t. Az 1.02 most jött ki, ha azt feltesszük tudunk csatlakozni az FC2-es szerverekhez is. Tehát repcsis userekkel is lehet nyomni a játékot.
veghcs: nem tudom az 1.02 tartalmazza-e az 1.01c-t. Az 1.02 most jött ki, ha azt feltesszük tudunk csatlakozni az FC2-es szerverekhez is. Tehát repcsis userekkel is lehet nyomni a játékot.
Egy atlagos szallito kopter sebbesege kb 200-220 km/ora koruli, a ka50 meg akar 350-et is tud
persze csak ovatosan, mert leszakad a rotor akar 250 Km/oranal is,
figyeld a muszereket es a rotor dolesszoget
(en ugy szoktam, ha csipog a magas rotorfordulatszam jelzo, visszaveszek a kollektiv karral a dolesszogbol.
(wiki)
"Egy mozgó helikopternél azonban az elõrehaladó lapátnak a levegõhöz viszonyított sebessége sokkal nagyobb, mint magáé a helikopteré és akár a hangsebességet is elérheti, ez rázkódást és lökéshullámokat kelt."
persze csak ovatosan, mert leszakad a rotor akar 250 Km/oranal is,
figyeld a muszereket es a rotor dolesszoget
(en ugy szoktam, ha csipog a magas rotorfordulatszam jelzo, visszaveszek a kollektiv karral a dolesszogbol.
(wiki)
"Egy mozgó helikopternél azonban az elõrehaladó lapátnak a levegõhöz viszonyított sebessége sokkal nagyobb, mint magáé a helikopteré és akár a hangsebességet is elérheti, ez rázkódást és lökéshullámokat kelt."
Üdv melyik frissitést érdemes felrakni a 1.0.1c vagy 1.0.2 est
Üdv azt szeretném kérdezni,találkoztam egy küldetéssel amiben szállito helikoptereket kell kisérni egyszerüen nem tudom a lépést tartani velük,sem sebessében,magasságban elméletileg a harcihelikopter mind sebességben,emelkedésben jobb mint akár melyik közepes szállitohelikopter!!!
Landolas utan beszeltem Szergejjel es Ivannal, (ok a foldi szem.), de azt mondtak: huzz innen te kis anyamasszony gnomja. Davaj! Davaj!
Akkor kéred a személyzettõl, hogy szerelják már be legyenek szívesek, különben szétrúgod a seggüket.
Sziasztok!
Az volna a kerdesem, hogy amikor este repulok pl. 22.00. kor,
olyankor a H bill. lenyomasaval aktivalom a sisak celzo rendszert(pont mint nappal), de viszont ha pl ejjel 2 kor repulok olyankor a H lenyomasara az ejjellato aktivalodik (gondolom ilyen sisakban szallok be a gepbe ilyenkor).
Na de mi van akkor ha en este 21.40 kor szeretnek ejjelatni?
Az volna a kerdesem, hogy amikor este repulok pl. 22.00. kor,
olyankor a H bill. lenyomasaval aktivalom a sisak celzo rendszert(pont mint nappal), de viszont ha pl ejjel 2 kor repulok olyankor a H lenyomasara az ejjellato aktivalodik (gondolom ilyen sisakban szallok be a gepbe ilyenkor).
Na de mi van akkor ha en este 21.40 kor szeretnek ejjelatni?
macleody!
de sok bajod van!
de hogy válaszoljak is a kérdésre:
vhol csak találunk egy szervert... még akár külföldi is lehetne, csak legyen skype vagy ts3 <#phone>#phone>
ellenvetés?
egyébként látom hogy sokan leszünk <#nezze>#nezze>
de sok bajod van!
de hogy válaszoljak is a kérdésre:
vhol csak találunk egy szervert... még akár külföldi is lehetne, csak legyen skype vagy ts3 <#phone>#phone>
ellenvetés?
egyébként látom hogy sokan leszünk <#nezze>#nezze>
üdv Mindenkinek!
nem én vagyok a legilletékesebb az ügyben, de szombaton (máj 15) 18 órától nyílt repülést szervez a VML.
mivel az FC2-es társadalom bõvebb, ezért sztem jöjjön mindenki, hogy ellensúlyozzuk ezt...<#hehe>#hehe>
addig is szép napot!
<#law>#law>
nem én vagyok a legilletékesebb az ügyben, de szombaton (máj 15) 18 órától nyílt repülést szervez a VML.
mivel az FC2-es társadalom bõvebb, ezért sztem jöjjön mindenki, hogy ellensúlyozzuk ezt...<#hehe>#hehe>
addig is szép napot!
<#law>#law>
Nem mutatja, át kell szivattyúzni a heli saját tartájába. A payloadnál kell kérni, ha jól rémlik a max ferry weight az.
Még az is érdekelne hogy a külsõ üzemanyagtartályoknak jelzi valahol a szintjét, és ha tankolok akkor azokat is feltölti vagy azokat a payload résznél kell kérni a földi szeméjzettõl?
Lehet olyasmit állitani hogy ha a ramp start-al indulok kilehessen választani melyik parkolohelyen legyen a gép. Csináltam egy küldetést és 4 helikoptert tettem be egy unit-ba a három ai gép egymás mellett van engem meg egy külön kis részen tett be, ahol csak egy gép fér el.
Szerintem a raksi fent lehet lockonfiles.com-on, a skin pedig valszeg HungaroJet keze munkája 😊 De ha nem akkor tudja honnan van ... (A HJ-bõl tippelem 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Üdv tud valaki segiteni abban,hogyan és mivel lehet légi célokra tüzelni!
Nos, a rudder twist jól használható ugyan, de ha egyszer kipróbálod milyen pedállal repülni, akkor fogsz rájönni, hogy mit vesztettél idáig 😊
Én egy használtan 2000 forintos Genius kormány pedáljait használtam pedálként, és már azzal is lényegesen precizebben lehetett navigálni mint a tekergetéssel - mind BS-ben, mind minden más repszimben ...
BS-ben akkor igazán látható a twist rudder hátránya, mikor mindhárom irányban precizen kell tartani a joyt a pontos célzáshoz ... Ez néha kényelmetlen tud lenni 😊
Ettõl függetlenül én hosszú évekig használtam a twist ruddert, és sokan, akik sokkal jobb pilóták nálam, mai napig így használják, szóval használható természetesen.
Ha egyszer úgy döntesz, hogy komolyabban fogsz foglalkozni a szimekkel, akkor majd veszel pedált, addig tökéletes és még mindig jobb mint sima gombokkal oldalkormányozni 😊
Én egy használtan 2000 forintos Genius kormány pedáljait használtam pedálként, és már azzal is lényegesen precizebben lehetett navigálni mint a tekergetéssel - mind BS-ben, mind minden más repszimben ...
BS-ben akkor igazán látható a twist rudder hátránya, mikor mindhárom irányban precizen kell tartani a joyt a pontos célzáshoz ... Ez néha kényelmetlen tud lenni 😊
Ettõl függetlenül én hosszú évekig használtam a twist ruddert, és sokan, akik sokkal jobb pilóták nálam, mai napig így használják, szóval használható természetesen.
Ha egyszer úgy döntesz, hogy komolyabban fogsz foglalkozni a szimekkel, akkor majd veszel pedált, addig tökéletes és még mindig jobb mint sima gombokkal oldalkormányozni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"