Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello crossfighter!
ez a félnapos skinezés tapasztalását át tudod adni vmikor?
pl: skype, valamelyik este?
ügyi vagy! tetszik <#taps>
további szép napot!

LeonSilver
Regisztrálni kell és innen lelehet tölteni a cuccokat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszi!

Ezeket az addonokat a dcs hivatalos fórum oldalán fel lehet lelni és le lehet tölteni? Vagy van ennél jobb fórum?

http://sopronyi.photoshelter.com

Sziasztok!
Ma próbálkoztam a skinezéssel, fél nap rááldozásával már megy a dolog:-)

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ja.És kikapcsolt ikonokkal esély sincs megtalálni a célt!
Itt az iccaka az iccaka és nem félhomály mint az FC1-ben.

LeonSilver
Ez így van, ezért is írtam, hogy "Ez a cápa nappali cápa".Viszont kipróbáltam és ha az S-8OM-el megvilágítod a célterületet akkor belehet fogni a célt és tüzelni is lehet rá.Az is igaz, hogy egyrészt gyorsnak kell elnni mert nem világítanak fél órát a fáklyák másrészt meg tapasztalat illetve mák is kell, hogy pont azt a területet világítsa meg az ember ami kell.Ha meg légvédelem is van akkor kész öngyi.

Nem akarok belevauzni de a manual elején valahol mintha írná hogy a Ka-50 éjszaka csak áttelepülésre alkalmas harci alkalmazása nem megoldott az inkompatibilis mûszerezettség miatt (hud+shkval)... Ugyan ez igaz a Su-25T -re is abban az esetben ha nincs rá függesztve LLTV enélkül ugyanis az sem lát semmit.

Aztán lehet csak én vagyok a hülye...
Üdv
Ez az,valamiért az analóg mûszereket sokkal nehezebben olvasom le,lehet hogy azért,mert az elsõ órám egy zenélõs karcóra😊volt?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Nesu
Nagyon Köszönöm !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

macleody
Én egy 2600xt-vel játszok 1360x768-ban, driverbõl élsimítással, igaz nem full beállításokkal de élvezhetõen megy..
LeonSilver
Szerintem az a 8800-as a kevés.Amikor még az Ati 4850 512-t használtam nekem is voltak sebesség gondjaim.Mióta a 4870 1GB van azóta megy mint az atomcsapás.

Nesu
Köszönöm a választ !!
Elnézést az OP rendszer lemaradt Win7 x64

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

LeonSilver
Én ezeket használom.Ami át van húzva az nincs fent. Még a BattlefieldFx+HiFi -t szoktam feltenni de azt egyrészt kézzel, másrészt a Sound.cfg -t utána módosítani kell kézzel.

Sziasztok, tegnap beszereztem a játékot (tavaly már kipróbáltam). Ugyan vissza olvastam 14 oldal kb az új patch kiadásáig,de az lenne a kérdésem, hogy vannak-e olyan modok/küldetések/látvány javítók, amit mindenképp érdemes letölteni és nem ütközik az új patchel.
Köszi

http://sopronyi.photoshelter.com

macleody
Ott a sebmérõ bal oldalt nézegesd azt 😊
Üdv Leon
Akkor ne keressem az infra rendszereket?😊
Ne tudd meg meddig nyomkodtam össze-vissza,közben szentségeltem,hogy le ne essek😊)
Legalább egy AH-1 et betehettek volna😞Olyan hülye helyzet,hogy a szimulátor imádnivaló, de utálom a gépet.
Amugy köszi😛 egy órát kerestem mi az a S-8OM,irhattál volna világitó rakétát.Azt hittem van valami pod 😊)
Különben amitõl még nekimegyek a falnak,hová tûnik nekem a HUDról a sebesség kijelzés,mikor a fegyvereket hasznnálom?

LeonSilver
Esetleg azt megpróbálhatod, hogy S-8OM-el megvilágítod a célterületet.Hátha ..

DummyBoy
Helló!

Namost ez nemtom mennyire normális 😊 De itt az enyém ... tanulmányozgasd és szerkeszd át olyanra, ahogy neked kézreesik 😊

DCS Blackshark X-52 Pro profil ...

Bár asszem én is úgy töltöttem ezt le anno valahonnan, és utána kicsit átszabtam 😊

TIR-hez van belõve, így a fejmozgatás és a padlock az nincs benne ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jaja, tudom en, csak most meg annyira latinul vannak a control beallitasok.
Eddig csak il2, ez az elso helikopter sim 😊

koszi szepen

macleody
LeonSilver
A VGA lesz ott a szûk, bár azért ezen mennie kellene.Az a proci nagyon ott van a szeren 😉 Már csak az a kérdés, hogy milyen az oprendszer.

**--**

@ majonur

Talán Dummy-nak van itt proja ( nekem sika x52 ) de igazából az a fasza profil amit Te csinálsz magadnak.

Sziasztok!
Most kezdtem el foglalkozni a Black Shark szimulatorral. Esetleg valaki tudna linkelni egy normalis profilt X52 Pro hoz, az egesz neten nem birok osszeszedni egy mukodot se. Elore is koszi!

Nesu
Phenom II 940 ,4GB DDR2 ,8800GT ,ASUS M3N HT Delux

LeonSilver
Igazából jó lenne tudni, hogy milyen oprendszer alatt és miylen hardverrel használod.Nekem a peccs után csak jobb lett mint elõtte!

LeonSilver
Ez a cápa nappali cápa.Nem alkalmas az éjszakai garázdálkodásra. :cry:

Tiszteletem Uraim

Kevés tudással ,ám ájult tisztelettel viseltetve eme technikai csoda iránt,kérdezném,milyen lehetõségeim valának éjszaka a cél befogására,rögzitésére és leküzdésére?
Azonkivül,hogy a géppuskát rögzitett üzemmódba helyezem és bekapcsolom az éjellátót,aztán sûrû kutyapicsázásokkal tisztelgek az insurgentek
lövésztudománya elõtt,mert még a tenger felett bõven is a s.ggem lövik
a puskáikkal?
Miközben mindezt a kitrimmelve is rázkódó helikopterem különféle búgásokkal,visitásokkal kommentálja

Nesu
Sziasztok !
Kérdésem van ,remélem tudtok segíteni .
Amióta felraktam az 1.0.1c -t azóta hatalmasakat akad a játék amikor a heli elektronikáját áram alá helyezem vagy ,ha az ABRIS -t kapcsolgatom vagy még amikor katapultálok pl. ebbõl nem látok semmit mert meg áll a kép és a kereket amikor ki -be engedem .
Ez eddig nem volt 1.0 alatt .
Valaki tud valami megoldást ?
Elõre is köszönöm

LeonSilver
Feltéve ha X52pro joyod van 😉
A sima x52-n gyakorlatilag szart sem ér.Max annyira jó, hogy ha elfelejted, hogy melyik gombhoz mi tartozik akkor meg tudod nézni.

DummyBoy
Hali!

Gyakorlatilag mindent ...

Meg tudod csinálni, hogy a kijelzõn megjelenítse a legfontosabb repülési adatokat, hibaüzeneteket, stb ...

A Ledeket is lehet programozni, hogy pl: ha befog egy radar, akkor villogjon valamelyik led, stb ...

A probléma: hogy ehhez programozónak kell lenni ...

Én gondolkodom rajta, hogy nekiesek, nem vagyok programozó, de van pár munkatársam akik nagy guruk ... Pár dolgot még ki kell próbálni, és ha mûxik, akkor lehet nekiállok majd, mert ha itt sikerül, akkor Lockon alatt is mennie kell ...

Eredetileg van egy ilyen alap script a DCS-ben, de nem mûködik sajna 😞

én is Dummyboy-hoz hasonlóan használom a kütyüt...
viszont hamár említettük a MFD-t... azzal mit is lehet csinálni?
mit lehet programozni rajta???
szépen világít, de most már lassan használi is kéne vmire
<#buck>

DummyBoy
Hmmm ... Nekem a driver 6.2.2.4 (X52 Pro) az SST pedig 9.9.9.9 ...

Sem BS sem FC2 alatt nincs gondom ... és a 16 karakternél hosszabb szövegeket is simán lekezeli ...

Én azért preferálom az SST-t a játékkal szemben, mert így az MFD kiírja, melyik gomb mit csinál ... És ha valamivel régen játszottam, vagy nem jut eszembe, akkor csak végignyomkodom a gombokat és kész ...

Köszönöm mindenkinek a segítséget, megoldódott a probléma. Rossz volt az SST szoftver. Leszedtem egy régebbit, újrakalibráltam, és ezzel már megy hibátlanul.
Végre énis tudom mostmár használni a játékot.
Üdv!

macleody
Legalábbis a control panel szerint.
macleody
Software nekem 9.9.9.9. Alt+Tab nálam menüben nem mûködik, játék közben igen.
At+Tab megoldás nem mûxik. Úgynézem a "modify" billentyûk nem mennek. (Alt,Shift,Win,Ctrl) Azok a beállítások ahol szerepelnek modify billek, ott csak a sima billentyûre reagál.
Egyébként verziószámok:
driver: 6.0.4.1
software: 6.6.0.38

LeonSilver
Valamelyik korábbi, talán még béta 64 bites szoftverrel voltak gondok.Még a telepítésnél is trükközni kellett.Azóta meg lusta voltam profilt csinálni neki.

DonZorro
Nekem gond nélkül megy WIN7 alatt az X52 profájl... <#nevetes1>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Én logitech profilert használok, de hátha mûködik nálad is a dolog... Szóval alt+tab mikor már ott csücsülsz a heliben, és a profilerben tesztelsz pár gombot... ez után vissza, és mûködik... nálam... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én nem is használok profilt BS alatt mert valami nem fasza vele.A játékban állítom be a cuccot és nekem így semmi gondom vele.Sima x52 vagy pro ?

Újabb segítség kellene. Csináltam profilt a joy-hoz, de a játékban még csak véletlenül sem úgy mûködik, mint ahogy be van programozva. Leszedtem azt a fixet az x52-õhöz, ami ide volt belinkelve régebben. Mostmár annyit elértem ezzel, hogy a kamera nem hülyül meg, mint elõtte.
Kitöröltem a játékon belül a joy-ra vonatkozó beállításokat, csak a tengelyek vannak beállítva. A beprogramozott gombok viszont nem, vagy rossz funkciót kapcsolnak.
Van ennek valami trükkje?

Nehezen, de kiderült mi okozza a fagyást. Egy éjszaka alatt sikerült megoldást találni rá. Leírom ide is, hátha beleütközik még valaki ebbe a hibába.
Az mfd progija fagy meg, méghozzá azért, mert 16 karakternél többet nem tud megjeleníteni egy sorban. Ha 16-nál hosszabb a szöveg, akkor behal az egész. Ami azért is röhejes, mert a szerkesztõ progiban az egér ugye "right mouse button"-ként szerepel gyárilag, ami eleve 18 karakter.
Átírkáltam a hosszú sorokat, mostmár hiba nélkül megy.

hello crossfighter!

én nem tudok ilyen problémáról beszámolni :o)
win 7alatt használom én is, minden gond nélkül
de még ötletem sincs rá, hogy mit csinálj vele...
<#conf>

Sziasztok!
Vettem egy Saitek X52-es joy-t, de probléma van vele. Win7 oprendszerem van, a saitek honlapjáról leszedett legújabb driver és SST szoftverrel.
A probléma: pár gombnyomás után, megfagy az egész SST szoftver. Van hogy 3 gombnyomás után, de volt hogy 10-ig bírta. Teljesen merevre fagy, semmi gombra nem reagál. Kihúzom, utána visszadugom, akkor megint megy egy darabig. Ám volt olyan is, hogy USB-bõl való kihúzáskor, kékhalált okozott a win-ben. (Ami nekem még nem sikerült Win7 alatt)
A kérdésem: valaki találkozott már ilyen hibával? Vagy hardweres hiba lehet.
Ja, egyébként próbáltam másik Win7-es gépen is, ott is ugyanez a probléma jött elõ.
Remélem tud valaki segíteni!
Köszönöm!

repvez
de - gyere
indítok
pass: sg.hu
<#violent>

Ma se lesz nyomatás... 😞
macleody
Jó tudjuk, hogy neked drótok állnak ki a fejedbõl és gondolatátvitellel manõverezel 😊 Köbüki, kapcs ford.