Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"a jatek igaz hogy nem eredeti"
Ide is kiírom a banner alatti szöveget hátha nem látszik <#wow3>#wow3>
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegû hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezt szedd le és menni fog http://files.lockon.ru/en/175/
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Köszönöm a hozzá szolásokat kábel hiba volt
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Lenne egy kérdésem Saitek X52 Joystick ledek folyamatosan villognak a kar nem müködik de a gázkar igen
Ka-50
V.mint letoltottem a Modman progit es inditasnal v.mi root mappa eleresi utjat keri,de a jatekban nem talalok ilyet.Igazabol nem is fontos,csak ki probalnek egy par skint,es f.szarny hangot,mert ezzel lehet asszem.
THX!
-bal ctrl+e 3x.
-nem tudsz menteni a küldetéseket végig kell csinálni.
-ha minden feladatot teljesítettél akkor leszállsz és kilépsz a küldetésbõl, akkor teljesítettként tünteti fel és jöhet a következõ pálya. Ezt az á billentyûvel tudod ellenõrizni hány %-nál vagy.
-a javítás 3 perc várakozás kikapcsolt állapotban a bázison. A tankolás, felfegyverzés földi csatornaváltás a kapcsolón (manual) és billentyûkombinációkkal tudsz választani. û-betû és f10 aztán ami kell.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Eleg kezdonek szamitok,de azert mar elrepkedem es lovoldozom,game modban.
Szuksegem lenne egy kis segitsegre,mert ezzel a rengeteg bill.komboval nem igazan boldogulok,angolul. Kerdeseim:
- hogyan tudok katapultalni
- tudok e menteni ugy,h. kesobb onnan folytatom a bevetest
- v.mint h. mit kell csinalni a kampany elso bevetesenek a vegen,mert miutan vegigrepultem a nav. pontokat es visszatertem a kiindulasi pontra,nem tortent semmi
- es meg egy,van e lehetoseg a gep tankolasara v. javitasara a bazison
A segitseget elore is koszi!!!!
torrent
angol felirat
videó a filmbõl sokkal jobb zenével
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
És a következ kérdés, a hat switches szenvedés nem annyira jön be, már régóta össze akarnék rakni freetracket il-2-höz meg rise of flighthoz is, a dcs-ben van lehetõség freetrack használatára, vagy benne 2 vagy 6dof? Köszi elõre is!
Mondjuk még mindig nem érzem de gyakorlom😊
"A helikopter irányítására a pedálokon kívül három vezérlõrendszer szolgál. A kollektív kar (collective pitch control lever), ami az összes rotorlapát állásszögét egyszerre változtatja (az emelkedést és ereszkedést szabályozva).
A sebességvezérlõ szabályozza a hajtómû fordulatszámát. Ez általában egy forgó markolat az elõbb említett karon. A helikopterek rotorjait egy adott fordulatszámra tervezik, és ettõl csupán néhány százalékkal szabad eltérni. Ezt a folyamatot a kisebb gépeken általában a pilótának kell szemmel tartania, de az újabb helikoptereken ezt már egy szervo-visszacsatolású automatika (governor) elvégzi a pilóta helyett.
A ciklikus vezérlõ segítségével lehet a rotorlapátok beállítási szögét a forgási sík valamelyik oldalára nézve megváltoztatni és a helikoptert ezzel a vízszintes síkban mozgásba hozni. Ez a vezérlõ a pilóta elõtti botkormány."
Alapvetõen négy gomb "világítson", az ALT HOLD lebegéshez kell (de ahhoz sem kötelezõ, én nemigen szoktam használni).
szóval, még repülni se igazán tudok, ezért lennének kérdéseim.
Full reálban próbálom ahogy ott irták. Az elsõ kérdésem az hogy mi a ciklikus és mi a kollektiv kar közt a különbség? Mert eddig csak hagyományos repszimeztem ezért nekem a fogalmaim közt az van hogy joy, vagy bot. A másik, ahoz hogy alapból repülhessek, az 5 kék gomb közül nyomjam be mindet hogy világitson? Elsõre ennyi kérdés a lebegéshez és reptér körüli keringéshez😊 Köszi elõre is!
...és lesz 1.02 Black Shark, téninggel!!!
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
HA azokat is repülni szeretnéd, akkor fel kell tenni a BS-t peccsek nélkül, átmásolni valahova, és az átmásolt verzió jó lesz trainingre ... aztán megpeccseled, és a megpeccseltel lehet repülni 😊
3 fajta Trim metódus van a játékban, ebbõl az FFB Trim a valós - az ugyanúgy mûködik mint az eredeti gépben, de FFB joy kell hozzá ... a másik kettõ az segítség a nem FFB-vel rendelkezõ pilótáknak, ugyanis kicsit összetett a Trim dolog a BS-ban, olvass vissza és megérted 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Ka-50
Ahhoz jöhetne a nagyobb betû ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
nálam jól olvashatóak a feliratok...
csak ronda <#wow3>#wow3> - sztem