4747
-
#4346 A beteszed a játékot, és vagy működik, vagy nem, az jelenleg nagyjából csak a konzolokra érvényes, PC-n konfigtól függetlenül vannak szopatások arra, hogy hiába eredeti a játék, egyáltalán elinduljon, súlyosbítva a konfigfüggőkkel. -
Solt #4345 Szerintem a vizet meg a látótávot a cpu felügyeli, de ezen nem fogunk összeveszni! :) Hasított is, csak úgy nem tetszett... ha úgy csináltam, hogy tessen is, akkor drasztikusan leesett néha az fps... no meg mi anno főleg multiztunk, és amikor hárman leszálltunk egy tetőre, akkor voltak csodák! :D
De a lényeg, hogy én nem vagyok hajlandó ilyen turkálásokra... vagy működik, vagy nem... a játék azért van, hogy játsszak vele, nem azért, hogy ő játsszon én velem! :D -
#4344 Nem sértődöm meg :), a billentyűzete nagyobb rakás fos (lásd előző HSZ-em hejjesírássa)
A mindenhol hullámzó tenger meg pontosan a VGA-t eszi meg...Szerintem egy 4870-essel és egy Core 2 duo-val, egyszer beállítva a szükséges dolgokat, hasítania kellett volna az FC1-nek és a BS1-nek is. De ezért most utólag már ne verd a falba a fejed :) -
Solt #4343 Tény, hogy kell a bika cpu, de azért vga sem árt... sokat számít az effekteknél... a cpu a mindenhol hullámzó tengerhez kell, a látótávhoz, stb...
Nekem nem lenne türelmem az ilyen babrálásokhoz! :) Kevés az időm játszani, így amikor oda ülök, akkor játszani akarok, nem fájlokban turkálni plusz 2 fps-ért! :)) De ezt most nehogy leszólásnak vedd! :) -
#4342 A BS az 1.0.2 patch előtt, ahogyan az FC is 1.12-ig bezárólag, elsősorban bika CPU-t kívánt, abból is inkább minél nagyobb órajelűt, mint hogy több magost. FC2/BS1.0.2-vel jött be a valamivel erőteljesebb VGA kihasználás, illetve talán valamit heggesztettek a több szálas futtatásal is, így ezek is még normálisan elfutottak - persze single playerben, multizásról leszoktam, és nem is kívánok visszaszokni.
Persze a legnagyobb lassító bugokat ki kellett iktatni, pl. a profilers.cfg-ben a ForceFeedback érték false-ra állítása a szaggatás (stuttering) nagy részét elvette, meg a víz manuális lejjebb vétele (a Lock-Onos "medum" szintre) csodákat művelt. -
Solt #4341 Abból kiindulva, hogy nekem a 4870-t is megfingatta anno becsülettel... El nem tudom képzelni neked hány fps-l fut laptopon! :) No, meg, hogy milyen látvány fogad! :) -
beci43 #4340 Én is "előfizettem" rá.Összességében nem rossz az összhatás,bár ezt inkább 2.0 patchként kellett volna elkészíteni,és nem a felhasználók zsebébe nyúlni.Ők pedig azonnal ugrottak,ahogy én is. -
#4339 Hát, nekem csak bohóckodásra kell a BS2, ahogy a Lock-On széria összes többi tagja is eddig csak ezt szolgálta.
Tudom ez manapság nem egy izom kártya, bíztam azért benne, hogy ha a BS meg az FC2 teljesen jól ment, ez is játszható lesz kicsit visszafogottabb beállításokkal. Azért majd belejövök ennek a piszkálásába is, már úgy megszoktam, hogy tweakelés nélkül nincs lockon :) -
Solt #4338 "Mobility Radeon 5730"
Ne bohóckodjunk mán kérem szépen! :) -
#4337 Én bevallom töredelmesen, megvettem tegnap és fel is tettem, de besírtam a frame rate-en... 4 GB RAM, Core i7 Q-740, Mobility Radeon 5730 (ez lesz szvsz a gyenge láncszem, bár 80% fölé nem hajtja ki a játék)
BS1 eddig szépen ment, ennél még nem ismerem, miket fájlokat lehet túrni - a mexokott graphics.cfg és options.lua trükkök hatástalanok, majd megvárom, míg megjelennek a neten hozzá a piszkálhatóságok. Az mindenesetre biztos, hogy a low water itt sem a jó öreg lokonos medium megfelelője, és hogy ugyanúgy ott hullámzik a szárazföld alatt. -
csolee #4336 na egy másik video:
http://www.youtube.com/watch?v=6rZurURaAYE -
#4335 Na ez a nemsemmi -
#4334 Máris fenn van youtubeon egy több, mint 6 perces videó, ami az új GUI-t, grafikai és játékmenetbeli újításokat taglalja! -
#4333 Persze. EDe könnyen veri a mi pöcsünkkel a csalánt, mert nincs alternatíva.
Próbáltam ezt a Ték on helikuffert is, hát szerintem egy katasztrófa.. -
#4332 Nem fogok meglepődni, ha pár nap-hét múlva jön FC3 néven az újítás (szintén 20 dodóért), ami ugyanazt tartalmazza az FC2-höz, mint a BS->BS2 upgrade (a BS amúgy a multicéges szlengben a "bullshit" közkeletű rövidítése). Jelenleg a DCS:BS 1.0.2 kódja szerintem a fülkéken kívül mindenben megegyezik az FC2-vel, ki lehet próbálni, FC2 simán lejátssza a BS-es trackeket, csak külső nézettel.
-
wittman #4331 Sziasztok!
A kérdés viszont nagyon motoszkál bennem. Ha felpecselitek BS2-re, akkor az FC2-vel még multi kompatibilis marad? Gyanítom nem... Akkor meg megint adtak a szarnak egy hatalmas pofont, mert pont az FC2-vel való közös multi hozott sikert igazán a BS-nek. A-10C-vel megint nem lesz nagy vonzerő... Viszont abban bízhatunk, hogy így az FC3 is simán megoldható...azért még fizetnék is... -
#4330 Úgy tartanám reálisnak ezt a pénzes patch dolgot, ha beletennék a BS-be a repülhető A10-est is. De gondolom azért kell fizetni mert feltuningolták a BS-t az A10 szintjére, mert azért volt külömbség a kettő közt modellben és grafban is. -
#4329 Én csak ma reggel olvastam, este 11kor nyomtam ki a gépet, persze hogy pár perccel utána jött az infó, na mindegy. :) Meglepett, hogy gyakorlatilag egy patchért pénzt kérnek, de ha az ő oldalukról nézzük, akkor folyamatosan fejlesztik a közel 3 éve kiadott szimulátort, eddig ingyen. 20 dolcsi nem olyan vész, de igen, ez sajnos csak nálunk probléma. De ahogy elnézem az eagle.ru fórumát, ott sem felhőtlen az öröm.
Hát igen, legalább még mindig dolgoznak rajta. -
#4328 :) -
csolee #4327 Hi All!
Mindezek igazak, de 1 dolognak örülhetünk - legalább nincsenek teljesen elfelejtve a forgószárnyasok..., mert az ilyenek nélkül teljesen vége lenne a történetnek.
Megj.: a kompatibilitás és a jövöképek kialakításában én hagyatkoznék olyan emberekre akik igazán belelátnak (fc,bs,a10)
További szép napot! -
#4326 Jó, hát ahhoz képest drága. De én nem most vettem és ahhoz meg nem drága ;) -
#4325 Ha meg van már a DCS, akkor nem olyan drága az a 20$.
Háát, annak tükrében, hogy a dobozost itthon 2-3 ezerért meg lehet venni, szerintem drága..
Ezek után kurva kíváncsi leszek, hogy azok, akik megvették az A-10C-t tényleg az ígérethez híven megkapják ingyé nevadát, vagy majd valamilyen indokkal azért is zsetont kérnek.
Pontosan, ez nekem is eszembe jutott. -
#4324 Ezen én is kiakadtam, mert ez nem normális dolog, hogy javitásokért pénzt kérnek.Ha addon vagy DLC ahogy mostanába hivják akkor meg olyan plussz tartalmat kellene beletenni ami meghosszabbitja egy program élettartamát, ha mondjuk egy uj helikopter lett volna még mellette repülhető akkor semmi kifogásom ez ellen, de amiatt mert tettek bele HDR és din árnyékot ez nem indokolja.Mert a legtöbb ember ugy is kikapcsolja hogy normálisan menjen a gépén , akkor meg mit is adtak a pénzért ?
DE ez az uj verzio felvet egy ujabb kérdést.Ugyebár eddig a BS a FC2-vel volt kompatibilis multiba az A10c-vel nem , most az uj verzioval mindhárommal lehet repülni akkor vagy most meg csak az A10-el lett kompatibilis és az FC2-vel meg nem ?
ÉS megint hülyének nézik az embereket, mert arrol papoltak eddig , hogy uj engine van a BS alatt ezért nem kompatibilis FC-vel akkor most miért tették át ujra egy másik engine alá ami az A10-ben van ?DE sztem nincs is semmi uj engine egyikben sem csak ráfogják és sima patcsekkel egy komplett játék lehetett volna az egész sorozat ugyan ugy elmenne FC2-ben is a HDR és din árnyék uj 3D kabinnal,kevesebb eröfeszitésbe tartana elkésziteni mindegyik repülöhöz egy uj kabint mint igy a semmiért pénzt kérni .Nagyobb élet lenne a servereken is ha egy helyen megtalálhato lenne mindenki azzal a tipussal ami tetszik neki. -
#4323 Ha meg van már a DCS, akkor nem olyan drága az a 20$. Én attól akadtam ki, hogy semmi újat nem kapsz, mert az, hogy van árnyék a fülkében lófasz és esti fény, már elnézést. Csinálnak egy peccset és pénzt kérnek érte. Hát lófasz a seggükbe, egy meg a kezükbe, hogy tudják mi van a seggükben. Persze meg fogom venni, de akkor is. Ezek után kurva kíváncsi leszek, hogy azok, akik megvették az A-10C-t tényleg az ígérethez híven megkapják ingyé nevadát, vagy majd valamilyen indokkal azért is zsetont kérnek. -
#4322 Mindenesetre ez érdekes... Nem a fizetős tartalom ellen van kifogásom, (pl ROF esetében is van ilyen), hanem az ami nekem furcsa, hogy voltaképpen egy patch-ért kérnek pénzt. Ha jól értem. :)
Bár az is hozzátartozik a képhez, hogy -sajnos- ez csak nálunk számít drágának. -
#4321 Igen, jól érted Papa. Én már telefingottam a gatyám tegnap. Azért most komolyan, ehhez pofa kell szerintem. Nem is kicsi.. -
#4320 Ezen most egy kicsit ki akadtam. Az viszon számomra nem világos hogy ez a Warthog 1.1.0.9 vagy az 1.1.1.0-el lesz kompatibilis, ha a 0.9-esel akkor ehez is jön majd az ujabb patch? És akkor az is megint fizetős lessz, mert ezek után már azon sem csodálkoznék. Na és persze ne feledjük a FC3-at se, hogy mikor lessz ujjab gép arról már lassan álmodozni se merek. -
#4319 Tehát, úgy értem, hogy dinamikus árnyékok+A10C kompatibilitás, + egyéb hibajavítás, és ~20$-ért lehet az enyém? :) -
#4318 Ez most komoly? -
#4317 Nyehehe...
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=1317706 -
#4316 Nekem is bevált az X52 bár tavaly tél óta a szekrényben pihen, de nemsoká eljön az ő ideje.
Viszont beújítottam egy kormányt amihez van pedál is, szerintem megpróbálom kiváltani vele a csavargatást, aztán vagy bejön vagy se. Megszoktam, működött, EECH-ztam vele sokat, jó volt, de nem lehetett igazán finoman adagolni mikor nem irányított rakétákkal céloztam. A semminél lényegesen jobb. -
#4315 Ezt, mivel helikuffer szinte lehetetlen valamilyen oldalkormány nélkül vezetni. A pedál a legfaszább de megteszi az x52 "tekerhető nyele" is. Nekem nincs negatív tapasztalatom vele, de ez nem jelenti azt, hogy másnak ne lenne. -
pengcso #4314 Sziasztok!
Kinéztem magamnak a SAITEK X52 -es botkormányt. Láttam hogy lehet oldal irányban csavarni a botkormányt, ami helyettesítheti a pedálokat.
Azt szeretném kérdezni hogy van e negatív tapasztalatotok a saitek x52-vel, és hogy mennyire vezethető a black shark perálok nélkül. -
#4313 -
dantre #4312 Sziasztok
Új vagyok még ebben a játékban és két napja szenvedek azzal hogy rájöjjek mi a trükkje annak hogyan váltsak fegyvert és hogyan használjam azokat, ha nem nagy probléma leírná nekem valaki pontosan hogyan kell ezeket használni és váltogatni ?
Előre is köszike
Ja és még annyi hogy alap bill kiosztással játszok.....
üdv -
#4311 -
Solt #4310 Gyakorlatilag szinte bárhol... CD Galaxis ( ha éppen van ), Tesco, MM, Saturn, Auchan, stb... ;) -
pengcso #4309 "Sziasztok!
Egy üzletben megvettem a dcs black shark-ot, 2000Ftért...
És a STEAM-en emg 40 euro. Azt szeretném kérdezni hogy mi a 2 között a különbség.
Próbáltam a STEAM-en aktiválni a simulátort a CDkulcsommal, de nem engedte.
Előre is köszönöm segítségetek"
------------------------------------------------------
Ha erre gondolsz, én a szegedi Media Markt-ban vettem. -
#4308 Azt szeretném kérdezni, hogy HOL van ez az üzlet? -
#4307 Nincs mit, részemről a gyönyör, hogy a sok tipp közül valamelyik bejött (nem BS, és még csak nem is W7 specifikus a dolog, XP-n is láttam ilyet, hogy admin account alatt valami "fogta" a fájlt reboot után is, és csak csökkentett módban lehetett bármit is kezdeni vele)