Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó képek! Elképesztõ, hogy a játék mennyire pontosan visszaadja a fülkét. Egyébként a linket nem én szúrtam be, hanem hatalakj. De köszi a képeket, mert nagyon tetszenek! :)

Végül pedig a Ka-50N átépítés utáni "glass cockpit" mûszerfala:

Mûszerfal változatok. 1. Az általad is linkelt korai változat szürkében:

A 025-ösrõl 1 kép a sorozatból.Itt már ott az ABRIS,akár a játékban:

Az N verzió elsõ mûszerfala,ahol már a Skval képernyõ más lett,és új kapcsolókat is látni:

Van egy gép amihez sokkal inkább hasonlít a DCS-ben látható fülke. A 25-ös oldalszámú példány. Ott gyakorlatilag az infracsapda kezelõpultját kivéve,ami a fej fölött jobbról, fej fölött balra került át, minden kapcsoló pontosan ott van ahol a játékban is! Az általad linkelt képeken egy korábbi változat van. Igazából ami durva,hogy szinte példányonként eltérnek a mûszerfalak a Ka-50-esben.
Errõl van hosszabb hozzászólásom a DCS:World fórumban.Legalább 4 különbözõ változat figyelhetõ meg.Az általad linkelt a legkorábbi lehet,ugyanaz létezik még szürke színben is. A legkomolyabb pedig az a "glass cockpit" amit a játékban nem repülhetõ Ka-50N(Nacsnoj-Éjszakai) változat kapott a második átépítésekor Russzkaja Avionika cégtõl.

Ezek nem semmi képek. Majdnem pontosan ugyanaz mint a játékban. Csoda, hogy így megengedi lekoppintani az orosz hadiipar a kopter belterét. Kis túlzással be is tudnánk indítani egy igazit is. :)

Rendszergazda módban telepítsd és futtasd a játékot, és ne az alapértelmezett (Program Files) mappába telepítsd. Elsõ blikkre ennyi a tipp.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Meteora4!
http://twower.livejournal.com/571375.html
Köszönöm a válaszokat!
Nem a vita miatt, de a gyári küldetésekben miért jó a SKVAL kép?
Win 7 alatt nem tudom elindítani.
Van valami ötlet, hogy miért?
légyszi valaki mondja már meg vagy küldjön egy linket a valós ka50 fülkérõl
Nameghátezmegamásik... XD

Na meg XP alatt csiga a játék.Mindenképpen Win7 és egy jobbfajta diszkrét videókártya.Különben ne számíts csodára.

Ka-50

Alaplapra integrált videókártyával örülj, hogy egyáltalán szóba áll veled az irányítótorony. :D Szerintem kellene egy vidikari a gépedbe. 20000-ért már simán találsz olyan kártyát amin elfut a játék. :)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Black Shark 1.0.2 van fent a gépemen.
Amikor az editorban küldetést készítettem. Minden jól megy, de repülés közben a SKVAL képernyõje borzasztóan zavaros. Olyan mintha vizet néznék és az hullámozna. A játékban lévõ küldetéseknél viszont a képernyõ képe tökéletes. Próbáltam már mindenféle beállítást de semmi sem változik. Elõször a black Shark 2 volt fent, de az kicsit diavetítõs volt és uninstalt kapott.
Gépem:
Pentium(R) Dual-Core CPU E6700@ 3,20GHZ
4Gb (3,7Gb használható)
alaplapra telepített videokártya
Win. 7 ultimate 64bit Service pak 1

A játék Win. XP service pak 3 alatt van futtatva.
Kérem, segítsetek amennyiben van valakinek valami ötlete.
Nem vagyok egy számítógépes guru!
Üdv:
köszi a segítséget. A patch automatikusan lejött. A dcs world-ot akkor meg letöltöm meg azt a progit
Akkor elõröl. A Ka-50 Black Shark most az 1.0.2-es frissítésnél tart. Ezt mindenképp érdemes beszerezni. Le kell majd töltened egy kis ModMan nevû progit, ezzel tudod majd a különbözõ kiegészítéseket feltenni késõbb. (Ha jól emlékszem patch-elni is ezzel kell) Nem nehéz a használata, de ha elakadsz csak szólj! A Ka-50 BS a Digital Combat Simulator (DCS) World tagja. A DSC World ingyen letölthetõ, de csak egy géppel adhatsz benne az ellennek. Ez a SU25-T. Külön megvásárolható hozzá viszont a P-51 D Mustang, az A-10C, a KA50 BS2 (ez egyébként a BS 1.2.1 -es patche, de különálló játék) és egy úgynevezett Combined Arms (beta) szimulátor, ahol tankot kell irányítani. Ez mellett nemsokára fogják kiadni az UH-1h Huey-t ahol a híres csapat-teherszállító, kutató-mentõ kopterrel lehet majd kalandozni. Nagyon várom már. Az összes szimulátor egy plattformról indítható a DSC World-rõl. Érdemes belemélyülni, mert ennyire jól kidolgozott szimulátorral még nem találkoztam, bár eddig csak a KA50-et és a Su-25T-t teszteltem. A klántagságról nem tudok sajnos semmit. Remélem segítettem. :)

ja és ts3 meg ilyesmi van szóval klán tagság is érdekel. És milyen patch-ek kellenek hozzá és csak 1 géppel lehet menni benne?
köszi a válaszokat. http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14274
ilyet használnék hozzá. Ja és multit játsza még valaki? természetesen eredeti steam verziójúval
Szerintem egy használt X52 alá ne add... ha van rá pénzed, és komolyan gondolod, hogy érdekel a repülés, akkor vehetsz újat is...

www.smart-bus.hu

+ "Nyakatekerhetõ" legyen, azzal kiválthatod a pedálokat. Ha pedig van akár kormány-pedál páros, akkor a pedálokat be tudod állítani a joy tekergetése helyett.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ez relatív. Olcsó húsnak híg a leve, ez itt is él. Amíg ismerkedsz a játékkal, addig megteszi, késõbb pedig az igényeidnek megfelelõen válthatsz. De ha van rá keret (és javasolhatom), szerintem 10000 Ft alatt ne nevezz be játékvezérlõre. Osztott gázkarnak helinél nincs sok jelentõsége, merevszárnyúaknál már igen, ez is szempont lehet a döntésnél.

macleody
Game módban azért ki lehet próbálni joy nélkül, csak úgy meg nem az igazi.
komoly joy kell hozzá?
Meg se próbáld! :) Bár annyit megtehetsz, hogy beröffented a gépet a földön. Már az is nagy élmény. Repülni nem fogsz tudni joy nélkül.

Amíg kipróbálja az ember, addig igen, egyébént pedig nem. Hogy ne legyen félreértés, csak billentyûzettel is mûködik, de nagyon nehéz lesz az irányítás.

billentyûvel játszható a játék? vagyis joy nélkül
<#taps>

EGY3-N45A-GYF6-F23AS-ZT

Ka-50

Papa01
Ne csináld már, még egy ezres sincs...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

JKLY7-KLGT6-77LOP-RTZS9

www.smart-bus.hu

Valaki mondjon egy pár serial key-t PLS <#rolleyes>
Ati810
Nos, AI gépbõl van egy pár, amit most fejbõl neked nem tudok felsorolni, de vezethetõbõl csak egy van, a Ka-50. Ezen kívül különbözõ trükkökkel meglehet oldani, hogy AI által vezetett gépet irányíthass Ka-50 kabinnal.
Sziasztok!Milyen helikopterek illetve repülõk találhatók ebben a játékban?<#violent>
Hehehe, akkor megmarad nekem! :D Egy bambi oda! :D

Ati810
Inkább legyen valami üdítõ, az alkoholt nem szeretem. <#vigyor2>
Tényleg... köszi! Egy sör oda! :)

Ati810
Fent a kék menüsáv (Fõoldal, IT/Tech, Tudomány stb.) felett van egy másik sor. Ott a legelsõ "fórum" nevû linkre rákattintasz és a bejövõ oldalon balra a "Szia DrBrown!" felirat alatt az elsõ menüpont a privát üzenetek. <#kacsint>
Hogy manóba lehet megnézni a privát üzeneteimet ezen az oldalon?

Vifíl forint?

LeonSilver
Ámberock. X-52pro eladodó.
Alig használt, ámde kifogástalan állapotban leledzik!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Kissé késve, de most jutottam el idáig. A fék kiengedése a sima W betûvel mûködik az eddigi bal shift+W (fék ki/be)helyett. A fék behúzása ugyanúgy bal shift+W.

én is benne lennék,bár most néhány napig még nem fogok ráérni esténként

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Benne vagyok! Egyeztessünk össze! :)

hi All!
van aki egy kampányt végig tolna multiban?
egyeztetett idõpontban missionról missionra mehetne lassan végig...
további szép napot!

Köszi szépen, ránézek!

INNEN le tudod tölteni eredetibe a World-öt.csak a modulokat kell megvenni majd hozzá,de a SU25T még így is ingyen benne van.ez a gyártó hivatalos honlapja

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ha van valakinek mission-je szívesen kipróbálnám... :)

Igen, a dcs world-öt már nézegettem neten, de nem találtam olyan oldalt ahonnan le lehetne tölteni, bár nem is kerestem igazán, mert meg szeretném venni eredetiben. Ez a szimulátor simán megéri a pénzét. Nem beszélve az új fejlesztésrõl, ahol egy Huey fülkéjébe ülhetünk. Ajánlom mindenki figyelmébe:
Klatty ide

Jövõ héten irány a bolt... :) (gondolom a tesco-ban kint van...)

Ha már mission editor, javaslom a world-öt az új dolgok miatt.