4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• macleody
    Használod a trim-et? Nekem gyanús, hogy nem.
  • Vogel
    Köszönöm nektek a segítséget! A három kék közül volt az egyik. Már régóta repülök így ellentartva a gépnek, de most már könnyebb lesz :D A hivatalos startup tutorial szerint tanultam még valamikor és ott hármat kapcsolt, de csak a negyedikre, az altitude holdra tért ki. Bár azt hittem, hogy a három kék a három tengely menti stabilizálást jelenti. Mondjuk a labelt elolvashattam volna -.-
  • Leon77
    A nickem Leon, talán nem okoz problémát a leírása. :) A többet vártam-ra pedig annyit, hogy a track fájlt visszanézve látható, mi is történik, s nem kell találgatni végeláthatatlanul, hogy játékvezérlő, esetleg félrenyomott, vagy rosszul használt kapcsoló lehet a ludas. Ennyit a "szerintem" megoldásokról.
  • DrBrown
    Elnézést, elírtam! A Heading Hold kapcsoló nem balra, hanem jobbra található! Bocsi, későre jár... :)
  • DrBrown
    Ejnye Lenon, hát többet vártam Tőled... ;) Bár lehet, hogy rosszul értelmezem a kérdést, akkor viszont esdeklem bocsánatodért!
    Amiről Vogel beszél az szerintem az autopilot Heading Hold kapcsolója.(Kissé balra lent az ejecting system power ((katapult)) kapcsolója alatt az öt kék kapcsoló azaz az autopilot gombok egyike) Ha ez be van kapcsolva, akkor mindig abba az irányba "néz" a gép, amelyik pillanatban aktiváltad a gombot. Ez a küldetések nagy többségében sajnos aktiválva van így mindig egy irányba próbál fordulni a gép. Mondjuk benne is van a nevében: "Heading" azaz "fejjel előre" gomb. (Durva fordítással) Ha teljesen Magad akarod uralni a gépet Vogel, akkor kapcsold ki az INU Power-t. (Jobbra teljesen hátra, a váll fölött.) De ezt nem ajánlom... ;)
  • Leon77
    Ez .miz fájl, nem .trk, de kipróbáltam. Nálam semmi hiba nincs. Emelkedésnél jobbra, süllyedésnél balra fordul, ez normális. Olyat, hogy felszálláskor (vagy után) egy bizonyos pontra forduljon a gép, nem láttam. Ezért lenne jó megnézni egy .trk fájlt. A beüzemeléses felszállásod multiplayerben csináld meg, majd (win7 alatt) a felhasználónév -> mentett játékok -> dcs -> tracks -> multiplayer mappában a legutolsó/legfrissebb fájlt oszd meg, s akkor látható, hogy mit csináltál, vagy hogy mit csinál a gép. Ha nem tiszta, hogy melyik ez a bizonyos fájl, akkor előzőleg törölj ki minden .trk kiterjesztésű fájlt ebből a mappából, s akkor a repülés után csak egy fájl lesz benne.
  • Vogel
    Tessék:

LINK
  • Leon77
    Látatlanban nem mondanék semmit. Fel tudsz tölteni valahová egy ilyen repülést (küldetésed.trk)?
  • Vogel
    Sziasztok!

Önképzésben tanulom már jó ideje a gépet, de csak most jött az elhatározás, hogy írjak. A heli beüzemelése után mindig egy irányba akar fordulni, esetemben 30 fokon van a gyémánt, és arra fordul rá. Így elég nehéz lépni a gépet. Mivel lehet feloldani ezt a ráállást? Waypoint nincs, csak egy felszállás. Thx
  • Sidewinder
    Ha valakinek nem jönne be az a kép,amelyiken az N változat átépítés előtti műszerfala van,annak a link itt
  • DrBrown
    Nagyon jó képek! Elképesztő, hogy a játék mennyire pontosan visszaadja a fülkét. Egyébként a linket nem én szúrtam be, hanem hatalakj. De köszi a képeket, mert nagyon tetszenek! :)
  • Sidewinder
    Végül pedig a Ka-50N átépítés utáni "glass cockpit" műszerfala:
  • Sidewinder
    Műszerfal változatok. 1. Az általad is linkelt korai változat szürkében:

A 025-ösről 1 kép a sorozatból.Itt már ott az ABRIS,akár a játékban:

Az N verzió első műszerfala,ahol már a Skval képernyő más lett,és új kapcsolókat is látni:
  • Sidewinder
    25-ös újra,mert az előbbi nem jó
  • Sidewinder
    Képsorozat a 25-ös oldalszámú példányról
  • Sidewinder
    Van egy gép amihez sokkal inkább hasonlít a DCS-ben látható fülke. A 25-ös oldalszámú példány. Ott gyakorlatilag az infracsapda kezelőpultját kivéve,ami a fej fölött jobbról, fej fölött balra került át, minden kapcsoló pontosan ott van ahol a játékban is! Az általad linkelt képeken egy korábbi változat van. Igazából ami durva,hogy szinte példányonként eltérnek a műszerfalak a Ka-50-esben.
    Erről van hosszabb hozzászólásom a DCS:World fórumban.Legalább 4 különböző változat figyelhető meg.Az általad linkelt a legkorábbi lehet,ugyanaz létezik még szürke színben is. A legkomolyabb pedig az a "glass cockpit" amit a játékban nem repülhető Ka-50N(Nacsnoj-Éjszakai) változat kapott a második átépítésekor Russzkaja Avionika cégtől.

• DrBrown
    Ezek nem semmi képek. Majdnem pontosan ugyanaz mint a játékban. Csoda, hogy így megengedi lekoppintani az orosz hadiipar a kopter belterét. Kis túlzással be is tudnánk indítani egy igazit is. :)
  • Leon77
    Rendszergazda módban telepítsd és futtasd a játékot, és ne az alapértelmezett (Program Files) mappába telepítsd. Első blikkre ennyi a tipp.
  • hatalakj
    Meteora4!
    http://twower.livejournal.com/571375.html
  • hatalakj
    Köszönöm a válaszokat!
    Nem a vita miatt, de a gyári küldetésekben miért jó a SKVAL kép?
    Win 7 alatt nem tudom elindítani.
    Van valami ötlet, hogy miért?
  • Meteora4
    légyszi valaki mondja már meg vagy küldjön egy linket a valós ka50 fülkéről
  • DrBrown
    Nameghátezmegamásik... XD
  • beci43
    Na meg XP alatt csiga a játék.Mindenképpen Win7 és egy jobbfajta diszkrét videókártya.Különben ne számíts csodára.
  • DrBrown
    Alaplapra integrált videókártyával örülj, hogy egyáltalán szóba áll veled az irányítótorony. :D Szerintem kellene egy vidikari a gépedbe. 20000-ért már simán találsz olyan kártyát amin elfut a játék. :)
  • hatalakj
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    Black Shark 1.0.2 van fent a gépemen.
    Amikor az editorban küldetést készítettem. Minden jól megy, de repülés közben a SKVAL képernyője borzasztóan zavaros. Olyan mintha vizet néznék és az hullámozna. A játékban lévő küldetéseknél viszont a képernyő képe tökéletes. Próbáltam már mindenféle beállítást de semmi sem változik. Először a black Shark 2 volt fent, de az kicsit diavetítős volt és uninstalt kapott.
    Gépem:
    Pentium(R) Dual-Core CPU E6700@ 3,20GHZ
    4Gb (3,7Gb használható)
    alaplapra telepített videokártya
    Win. 7 ultimate 64bit Service pak 1

A játék Win. XP service pak 3 alatt van futtatva.
    Kérem, segítsetek amennyiben van valakinek valami ötlete.
    Nem vagyok egy számítógépes guru!
    Üdv:
  • Meteora4
    köszi a segítséget. A patch automatikusan lejött. A dcs world-ot akkor meg letöltöm meg azt a progit
  • DrBrown
    Akkor előröl. A Ka-50 Black Shark most az 1.0.2-es frissítésnél tart. Ezt mindenképp érdemes beszerezni. Le kell majd töltened egy kis ModMan nevű progit, ezzel tudod majd a különböző kiegészítéseket feltenni később. (Ha jól emlékszem patch-elni is ezzel kell) Nem nehéz a használata, de ha elakadsz csak szólj! A Ka-50 BS a Digital Combat Simulator (DCS) World tagja. A DSC World ingyen letölthető, de csak egy géppel adhatsz benne az ellennek. Ez a SU25-T. Külön megvásárolható hozzá viszont a P-51 D Mustang, az A-10C, a KA50 BS2 (ez egyébként a BS 1.2.1 -es patche, de különálló játék) és egy úgynevezett Combined Arms (beta) szimulátor, ahol tankot kell irányítani. Ez mellett nemsokára fogják kiadni az UH-1h Huey-t ahol a híres csapat-teherszállító, kutató-mentő kopterrel lehet majd kalandozni. Nagyon várom már. Az összes szimulátor egy plattformról indítható a DSC World-ről. Érdemes belemélyülni, mert ennyire jól kidolgozott szimulátorral még nem találkoztam, bár eddig csak a KA50-et és a Su-25T-t teszteltem. A klántagságról nem tudok sajnos semmit. Remélem segítettem. :)
  • Meteora4
    ja és ts3 meg ilyesmi van szóval klán tagság is érdekel. És milyen patch-ek kellenek hozzá és csak 1 géppel lehet menni benne?
  • Meteora4
    köszi a válaszokat. http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14274
    ilyet használnék hozzá. Ja és multit játsza még valaki? természetesen eredeti steam verziójúval
  • Solt
    Szerintem egy használt X52 alá ne add... ha van rá pénzed, és komolyan gondolod, hogy érdekel a repülés, akkor vehetsz újat is...
  • Leon77
    + "Nyakatekerhető" legyen, azzal kiválthatod a pedálokat. Ha pedig van akár kormány-pedál páros, akkor a pedálokat be tudod állítani a joy tekergetése helyett.
  • Leon77
    Ez relatív. Olcsó húsnak híg a leve, ez itt is él. Amíg ismerkedsz a játékkal, addig megteszi, később pedig az igényeidnek megfelelően válthatsz. De ha van rá keret (és javasolhatom), szerintem 10000 Ft alatt ne nevezz be játékvezérlőre. Osztott gázkarnak helinél nincs sok jelentősége, merevszárnyúaknál már igen, ez is szempont lehet a döntésnél.
  • macleody
    Game módban azért ki lehet próbálni joy nélkül, csak úgy meg nem az igazi.
  • Meteora4
    komoly joy kell hozzá?
  • DrBrown
    Meg se próbáld! :) Bár annyit megtehetsz, hogy beröffented a gépet a földön. Már az is nagy élmény. Repülni nem fogsz tudni joy nélkül.
  • Leon77
    Amíg kipróbálja az ember, addig igen, egyébént pedig nem. Hogy ne legyen félreértés, csak billentyűzettel is működik, de nagyon nehéz lesz az irányítás.
  • Meteora4
    billentyűvel játszható a játék? vagyis joy nélkül
  • Leon77
  • beci43
    EGY3-N45A-GYF6-F23AS-ZT
  • Papa01 #4668
    Ne csináld már, még egy ezres sincs...