Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 025-ösrõl 1 kép a sorozatból.Itt már ott az ABRIS,akár a játékban:
Az N verzió elsõ mûszerfala,ahol már a Skval képernyõ más lett,és új kapcsolókat is látni:

Errõl van hosszabb hozzászólásom a DCS:World fórumban.Legalább 4 különbözõ változat figyelhetõ meg.Az általad linkelt a legkorábbi lehet,ugyanaz létezik még szürke színben is. A legkomolyabb pedig az a "glass cockpit" amit a játékban nem repülhetõ Ka-50N(Nacsnoj-Éjszakai) változat kapott a második átépítésekor Russzkaja Avionika cégtõl.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://twower.livejournal.com/571375.html
Nem a vita miatt, de a gyári küldetésekben miért jó a SKVAL kép?
Win 7 alatt nem tudom elindítani.
Van valami ötlet, hogy miért?
Ka-50
Segítséget szeretnék kérni.
Black Shark 1.0.2 van fent a gépemen.
Amikor az editorban küldetést készítettem. Minden jól megy, de repülés közben a SKVAL képernyõje borzasztóan zavaros. Olyan mintha vizet néznék és az hullámozna. A játékban lévõ küldetéseknél viszont a képernyõ képe tökéletes. Próbáltam már mindenféle beállítást de semmi sem változik. Elõször a black Shark 2 volt fent, de az kicsit diavetítõs volt és uninstalt kapott.
Gépem:
Pentium(R) Dual-Core CPU E6700@ 3,20GHZ
4Gb (3,7Gb használható)
alaplapra telepített videokártya
Win. 7 ultimate 64bit Service pak 1
A játék Win. XP service pak 3 alatt van futtatva.
Kérem, segítsetek amennyiben van valakinek valami ötlete.
Nem vagyok egy számítógépes guru!
Üdv:
ilyet használnék hozzá. Ja és multit játsza még valaki? természetesen eredeti steam verziójúval
www.smart-bus.hu
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ka-50
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Alig használt, ámde kifogástalan állapotban leledzik!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
van aki egy kampányt végig tolna multiban?
egyeztetett idõpontban missionról missionra mehetne lassan végig...
további szép napot!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Klatty ide
Jövõ héten irány a bolt... :) (gondolom a tesco-ban kint van...)