1623
Samsung i900 OMNIA
  • sugga
    Én az alábbi programokat találtam megjegyzésre és említése méltónak:

ActiveSync Killer
    File Explorer Extension
    FingerKeyboard v2.1 WQVGA
    LF Cert Off
    ObexInbox 0.947-t
    TorchButton v2.3
    Windows Live
    XT9 Disable

Resco Explorer v8.00 MUI
    SPB Mobile Shell v3.5.3 Build 9885
    1-Calc v3.2.7
    Adobe PDF 2.5 Diamond Version
    AudioNotesTouch
    ClearTemp v1.3
    CorePlayer v1.3.6
    Flash Player 7
    Foxit Reader
    G-Alarm 2.3
    G-Remote
    HTC Addicts CleanRAM
    mToolbox 0.3.0
    Nitrogen 1.1
    OmniaFrontCamera
    Opera Mobile 10
    PocketCM ImageViewer 0.9
    Samsung R2VS i900
    Shake and Save v1.1
    Skype Mobile
    TCPMP 0.72 RC1
    wmTorrent3 Pro

Többségüket innen és innen le is lehet tölteni.
    Ha valamelyiknek nem tiszta a rendeltetése, kérdezz bátran.
  • sugga
    Én a Format Factory nevű zseniális, és egyúttal ingyenes programot használom mindennemű médiakonvertálgatásra, az Omniára 240x400-as, 25-30 FPS-es, 128 kbps hanggal ellátott AVI videókat szoktam tenni.
    Így jártam anyátokkal epizódok: 100-115 MB
    Ford Fairlane: 457 MB
    Igazából szerelem: 618 MB :D
  • sugga
    Én múltkor Anzo 28227-es ROM-jára ráhúztam ugyanazt a ROM-ot (valami gáz volt vele, amúgy nekem nagyon bejött), erre tök más lett a kezelőfelület... Úgyhogy visszadobtam rá a gyári T-s ROM-ot, utána egy Romovics ROM-ot (lehet, hogy hülye vagyok, de úgy vettem észre, hogy az a phone részt is felülírja, készenlétben meg ugye az eszi leginkább az akksit, tehát egy jól optimalizált phone rész aranyat érhet), és arra rá az Anzo romot, így lett tökéletes, jelentem, 3. napja meg egy töltéssel, volt minden, telefonálás, zenehallgatás, WiFi, és 60%-on van az akksi.
  • sugga
    Időközben kiderítettem, hogy a SIPChange a billentyűzet típusát jegyzi meg, így pl. a FingerKeyboard helyett nem fogja mindig az eredeti samsungos billentyűzetet feldobni.
    MSN-ezésre állítólag van egy progi, a Fring, az mindent tud, van benne még Skype meg ezer dolog, csak mire a Skype-nál kijelentette, hogy nem tud bejelentkezni, azt hittem, beleőszülök a várakozásba, meg az MSN se nagyon akaródzott összejönni rajta, persze ez lehet, hogy az én hibám, másoknak bejött. Úgyhogy most felraktam a Microsoft Messengerét, ezt viszont egyelőre nem próbáltam ki, talán majd a héten, bár addigra talán neked is meglesz a cucc :)
  • slime001
    Még mindig érdekelne, hogy ti milyen programokat használtok az Omnián!:)

Én ezeket szedtem eddig össze magamnak:
    Cleartemp
    Fingerkeyboard
    Foxit Reader
    G-Alarm
    NoData
    Opera Mini
    Iconsoft PhoneEx
    Pocket Screen
    PIM backup
    Resco Explorer
    S2U2
    SPB Mobile Shell 3.5.3
    TCPMP srt pluginnal
    wmTorrent
  • stevenson1988
    Ez szerintem nem hirdetés topic, rendben van, hogy el akarod adni, oké, de alig 10-15 hsz-el lejjebb már egyszer leírtad, hogy eladnád, felfogtuk...
  • 16gaborm
    Egyéb véleményeket és észrevételeket is szívesen veszek a készülékemről!!

Egy nagy hátránya van az pedig a LINUX
  • 16gaborm
    OFF OFF OFF OFF OFF

Samsung GT-i8320 HD/Vodafone 360 H1/ ELADÓ!!
    Ir.ár.: 85.000 Ft

HD Videó
    GPS
    5 Megapixeles /Szép samsung kamera/
    stb..
    Itt megtekinthető!!
  • slime001
    Ha nem akarsz a memóriával spórolni (8GB-nál nem hinném, hogy nagyon kéne) akkor a letöltött filmeket konvertálgatás nélkül csak húzd rá a telefonra. TCPMP-t ajánlok a videók lejátszásához. Itt találsz egy rövid leírást. Egérmozizás
  • Jancsee
    Udv vettem tegnap elott egy omnia i900-at es erdekelne hogy ti milyen filmet raktok ra amit faszan lejatszik probaltam mp4 et amit ugy konvertaltam avibol milyen konvertel csinaljam es milyen felbontasban? Ugy hogy jol nezheto legyen ne akadozzon! Kossz nem gondoltam ennyire jo telefon nem bantam meg az biztos:-) Szal nezzetek el nekem meg nagyon kezdo vagyok Udv
  • slime001
    Csütörtökön azt mondták szombaton megérkezik az Omnia és mehetek érte, hát nem jött meg. Gondoltam majd hétfőn most meg azt mondják, hogy majd talán holnap. Imádom az ilyet! Cegléd rulz!
  • slime001
    Én is láttam azokat a ROM-okat, de függetlenül veszem meg.
  • Piko888
    Láttam valahol eredeti pannonos, vodás ill t-mobile-os romokat, visszarakod azt és kész is, senki se vesz észre semmit.
  • slime001
    Simán csak ráhúztad ezt a ROM-ot amit linkeltem? Én is Win7-et használok, de virtuális gépre telepítettem egy XP-t, majd azon csinálom meg. Azt mondták, hogy szombaton majd mehetek érte, de nem hívtak és nem kaptam semmilyen értesítést. Remélem holnap hívnak, hogy mehetek érte. Ha kicserélem a ROM-ot akkor szerintetek ugrik a garancia? Annak azért nem örülnék. Ti milyen programokat használtok az Omnián?
  • Piko888
    Köszi, azóta már sikerült is, szerviz Rom nélkül csináltam.
    Sajna windows 7-en nem ment, de havernál xp-n minden gond nélkül felment.
    Szuper nagyon jó.
    Köszi a segítséget.
    Mikor jön meg az Omniád?
  • slime001
    Lehet, hogy én értelmeztem rosszul, de szerintem minden esetben egy szerviz rom telepítésével kell kezdeni. Bár őszintén ezzel én sem vagyok teljesen tisztában. Anzo 28227_CLEAN_HUN ROM
    Itt van a ROM amiről beszéltem. Mielőtt neki ugrassz azért olvasgasd át, hogy akkor mi is a helyzet!:) Sok szerencsét a ROM frissítéshez. Én meg már várom, hogy átvehessem a telefont. (ugye hívhatom telefonnak?)
  • Piko888
    A ROmot honnan tudom leszedni?
    Nekem HH9-es ROm-om van most, ha jól olvastam akkor nem kell szerviz romot felrakni, hanem mehet egyből a Anzo 28227_CLEAN_HUN ROM ROM?
  • slime001
    Attól is függ, hogy milyen gyári romod van. ROM frissítés Ezt olvasd végig itt mindent megtalálsz. Én majd Anzo 28227_CLEAN_HUN ROM-ját teszem fel, csak egyelőre még meg sincs a telefon (PDA)

#1285 - Nem rossz a képminőség, csak legközelebb nehogy a tiéd kerüljön a sörös korsóba!:D Egy iPhone-t szívesen megnéznék úszkálni egy korsó sörben!:D
  • stevenson1988
    tessék: http://www.youtube.com/watch?v=_gXC-eNDF78
    ezt az omniámmal csináltam pár napja
  • Piko888
    Gyári ROM-ra melyiket rakhatom?
  • slime001
    Nem tudna valaki feltölteni egy videót, amit Omniával csinált? Nem találok sehol.
  • 16gaborm
    Samsung GT-i8320 HD/Vodafone 360 H1/ ELADÓ!!
    Ir.ár.: 85.000 Ft

HD Videó
    GPS
    5 Megapixeles /Szép samsung kamera/
    stb..
    Itt megtekinthető...!!!
  • slime001
    ROM csere Win7 alatt
    ROM csere után hátha jó lesz az is!:)
  • Piko888
    Valakinek sikerült win7 alatt a ROm csere?
    Sajna sehol sincs pontról pontra leírva, hogy kell csinálni.
    Sajna mostanában nem reagál a kijelzőn a telefon gomb illetve afelvétel gombra se jó elő a hívásinfó.
    A hívásnaplóból nem tudok belépni a telefonba stb. Miért van ez?
    ROM fríssités megoldja?
  • slime001
    BT icon notifier gondolom BT widget lehet és ki lehet kapcsolni, poutlook valószínűleg levelező, services-be pontosan nem tudom mi van, de nem kapcsolnám ki, sipchange-t szintén nem tudom!:( Amúgy szombaton érkezik meg a kicsikém fekete színben, eddig csak olvasgattam meg videókat néztem róla!:P MSN-ezésre a gyári klienset használjátok vagy van valami tuti program rá külön? Ha meg lesz akkor lehet, hogy felmerül még majd pár kérdés!:)
  • sugga
    És még valami...
    Találtam egy baromira sokoldalú kis zenelejátszó programot, a PocketMusic 5.3.3-at, rengeteg beállítási lehetőség van benne, de azt az egyet sehogy sem sikerül elérnem, hogy amikor a felső "kikapcsoló" gombbal lezárom a gépet, a zene menjen tovább.
    Amúgy a Nitrogen lenne a legjobb, alig használja a RAM-ot, gyors, csak ha az equaizerjében feltekerem a hangot, akkor nagyon recseg, míg ez a probléma a PocketMusicnál nem áll fenn... Vagy lehet, hogy nem kellett volna minden zenémet helytakarékosságból 128 kbps-re tömöríteni? :D
  • sugga
    Hali! Kérdezz rá a PDA Fan Clubon, nekem ilyenre nem panaszkodott, akivel beszéltem, bár még csak pár napja van meg az Omnia...

Ja és igen: büszke vagyok magamra, ROM frissítés után sikerült megcsinálnom a WiFi-t (fél óráig állítgattam, megpróbáltam mindent, végül nyíltra állítottam egy helyen, ahol mindenféle WEP meg nem tudom, milyen dolgok közül lehetett volna választani, és ráugrott), csak úgy hasít a drágaságom az Operával :D

Egy-két kérdésem azért lenne:

1. A következő automatikusan induló programok közül melyik mit csinál és melyiket lehet törölni a Startupból?
    BtIconNotifier
    poutlook
    Services
    SIPChange

2. A hangerőszabályzó megjelenését lehet valahogy változtatni? Kipróbáltam Ryzry ROM-ját, és abban volt egy jópofa kis tekergetős megoldás, gondoltam, talán Anzo ROM-on is meg lehet oldani egy kis felülírogatással...

Előre is köszi.
  • muki777
    Sziasztok!

Nekem olyan problémám lenne az Omniámmal, hogy telefonálás közben a hangszóróból időnként ilyen kerregő hang jön, olyasmi mint a régi betárcsázós neteknek volt. Ismerős vkinek ez a probléma, esetleg betegsége ez az Omniáknak?

Köszi!
  • franc0
    Van egy touchpad a készülék alsó felén, a 2 hívásgomb között.
  • donoki
    egér? annak mi értelme? :d húzogatni kell az egeret a képernyőn? sztem jobb ha kattintgatni kell :D
  • franc0
    Az egér felejtős WM6.5 alatt, nem működik. De szerintem amúgyis felesleges.
  • sugga
    Nálunk jófej a számtech tanár, és elmondta :) Valaki nálatok is biztos hajlamos ilyen elvetemült gaztettekre :)
  • donoki
    A sulimban is van Wifi, mert laptoppal is mindig van net, és megtalálja, bár nem olyan gyorsabb, mint ami kábelen kerezstül a switch-ből jön, de azért elfogadható :) És te tudod a jelszót a sulis hálózatra? Nem tudom, hogy a sulimban mennyire van levédve a wifi
  • sugga
    Hali! Én használtan vettem, de garival, szerintem ha te is kifogsz egy szép állapotú garanciás készüléket, akkor nem nyúlhatsz nagyon mellé.
    Vannak itt nálam sokkal okosabbak is, de így egy nap után is találtam valamit, amiben mindenképpen jobb mind az 5800-nál, mind pedig az iPhone-nál. A suliban van WiFi, a fent említett két teló egyikével sem lehetett rámászni a hálózatra, az Omnia gyorsan megtalálta a jelet, majd fel is ugrott a jelszóval védett hálózatra, úgyhogy ha WiFizni is akarsz, akkor mindenképpen Omnia.
    Meg másra is, én csak ámulok és bámulok, hogy mennyi program van rá... :D
  • donoki
    Én is akarok venni egy Omniát, bár még mindig nem tudom, hogy Omnia vs 5800, de az Omnia jobbnak tűnik :) Nem tudom, hogy hol vegyek, meg használtat v újat, mert a használtan nem teljesen bízok :o
  • sugga
    No kész vagyok életem első két ROM-cseréjével is :)
    Anzo legfrissebb magyar ROM-ját tettem fel (a minden földi jóval felszerelt verziót), tök jó meg minden, bár az egér kicsit érdekes, alapból nem jön elő, meg kell nyomni a középső gombot, akkor lehet kotorászni, majd szépen ottmarad a mutató helyén egy kis négyzet... Bár ez lehet, hogy csak beállítás kérdése...
  • sugga
    I900BSHI1 ROM-ra mehet alapból ez az anzós cucc, vagy előbb fel kell dobni másik ROM-ot is?
    Olvastam, hogy eleinte voltak bugok a magyarításban, de úgy vettem észre, hogy ezek többsége már javítva lett. Jó lenne, ha magyarul tudnám használni, azért az angol menün nem biztos, hogy ki tudnék igazodni.
  • sugga
    Miután megpróbáltam telepíteni néhány .exe-t, én is beláttam, hogy felesleges próbálkozni.
    Viszont hasítok, már fenn van a Mobile Shell magyarítása, kezdek rájönni, hogy mit hogyan, úgyhogy disz iz dö bigining of ö bjútiful frendsip :)
  • franc0
    .exe-t csak akkor tudsz telepíteni ha rá van kötve a gépre Activesync-kel. De szinte minden programból van .cab verzió, használd azt.
  • sugga
    No végre, itt van a kezemben a cucc :) Nagyon tetszik, de már most látom, hogy egy-két dologgal meg fog gyűlni a bajom... Mondjuk nem baj, a legszebb reményekkel nézek a jövőbe :)
    Bár így elsőre az alap samsungos megjelenésen jobban kiigazodtam mint az SPB-én, de utóbbi szebb, nem tűnik lassabbnak, és ahogy így nézegettem, vannak benne jó cuccok.