Samsung i900 OMNIA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na és mi van az idõtállóságával? 2 éves telefon, Winmo 6.5. Ha most befizetnék rá, még sokáig tudnám nagy megelégedéssel használni addig, míg nem lesz "elavult"...?
WM6.5 alap
Mobile shell 3.5
PointUI
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Még sosem rendeltem neten, de a 8GB-os 63.000ért + 2.000 a postaköltség megéri.
De a kérdésem a következõ. Ugyebár a Winmo 6-os már kezd kifutni. Most amúgy is az Android a menõ.
Ha Omniát vennék, mennyi ideig tudnám még úgy használni, hogy ne kereítsen hatalmába a "már uncsi, már öreg, elavult érzés"?
Nyilván minden új telefon megvásárlását követõ 2 hét alatt öregnek számít, az Omnia meg már nem mai gyerek.
A hardver bámulatos ezért a pénzért, de a szoftver...és a benne rejlõ lehetõségek...
Hogy képben legyetek, 3-4 éve K750-et nyúzok, gondolom elõttetek van, hogy hol helyezkedik el a mai telefonokhoz képest...
Nyílván mivel még soha nem volt érintõs mobilom, sem PDA-m, sem olyan, amin bármilyen OS lett volna, ezért nagy újdonság lesz nekem, és hetekig el leszek a testreszabásával, meg ismerkedem vele...de egyszer ugye mindent ki lehet ismerni, ezt a K750-et meg már nagyon unom....ugye 2005-ben jött ki...
Ezért is említettem korábban az Androidot, amik folyamatosan frissülnek, csiszolódnak..
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
WiFi és GPS is hibátlan, ha megfelelõ ROM van fenn. Játék rengeteg van rá ha tudod hol kell keresni 😊 (ppcwarez)
Win7 Omnián? Ez még nekem is új, azt hittem csak VGA kijelzõn mûködik. Az Omnia meg ugye WQVGA.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Ha a készülékben nincs elég rendszermemória, (mondjuk mert oda lett sok minden rakva/telepítve) akkor még blu-n se lehet fogadni nagyobb fájlokat, mint amennyi szabad memória van. Ugyanis oda kerül, majd onnan kerül tovább a kijelölt helyre. És, ha jól emlékszem, alapból még a fotókat is oda menti. Helyet kell felszabadítani, folyamatokat kilõni, és nem lesz gond, felmegy a 3.5-ös.
http://www.freetvmaci.info/
alapból a fõ memóba tesz nagyon sok midnent
szóval ha nincs elég hely a készüléken akkor nem biztos hogy fel tudod tenni.
szabadíts fel helyet és ugy tedd fel. utána vannak progik amenyire én tudom amivel el lehet mozgatni.
de majd az okosok kijavítanak ha nem jót írok
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Specifikusabban: a windowsupdate szart sem ér, ott soha sincs frissítés. Ezért kell a romot cserélni.
Az animációs kérdés megoldható enélkül is, 2 fájlt kell kicserélni a Windows könyvtárban. Turnoff_ani és turnon_ani vagy valami ilyesmi a nevük. Már nem emlékszem mert egy ideje nem ilyen készülékem van, szal google 😊
Settings/Personal/Buttons/Wake up és a legalsó ne legyen bepipálva
Товарищ Путин
Товарищ Путин
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Товарищ Путин
adj kérlek tanácsot a frissítéshez. Elõre is köszönöm!
Товарищ Путин
Товарищ Путин
http://www.freetvmaci.info/
XP alatt simán menni kéne a telepítõnek, más esetben a Windows Mobile Device Center kell. Linux és egyéb esetben meg fogalmam sincsen..
Minden esetben a gépre kell telepíteni, amikor csatlakoztatód a készüléket, akkor meg majd felismeri. (win 7 esetében magától felajánlotta a mobile device centert és fel is ismerte szépen a ketyerét).
Amúgy ez a frissítéses dolog érdekes lehet ha összeszögeltem a telót, visszatérünk még rá.
Товарищ Путин
Az üzemidõ meg ROM és beállíátsfüggõ is.
Nekem a 6.1.4-es DXIA5-ön alapuló ROM-mal most elvan 2-3 napig. Persze ha nagyon nyúzom, akkor nem, de akkor más készülék sem bírná sokáig.
Товарищ Путин
Товарищ Путин