Samsung i900 OMNIA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali,
Megrendeltem kintrõl a komplett szettet. Addig kiokosítom magam és kicserélem. Kicsit bánt, hogy ez így elromlik, de most érzem igazán, hogy mennyire hiányzik ez a telefon. Vettem gyorsan egy Iphone klónt, aminek pl baromira jó a kijelzõje, érzékeny, pontos és 1ooo telefonszám fér bele, dual simes. Igaz, nem olyan kezes mint a samsung, cserébe viszont nem is került annyiba...

Товарищ Путин

Bobber
hehe tökéletes válasz😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Sziasztok!
Át akarom állítani, hogy a csengõhangot honnan keresse, de meg akadtam! Légyszi segítsetek!
Rá raktam a telóra a SKTools progit.De mivel elég gyatra az angol tudásom és ez teljes angol nyelvû, így nem igazán tudom hogy kezdjek neki. Kerestem hozzá használati útmutatót, de eredmény nulla.
Szóval, ha jól olvastam itt vissza, akkor a SKToolsban a Registry Explorert kell megnyitni és abban van a HKEY_current_user.De ha azt megnyitom akkor olyan, hogy Control panel nincs.
Most vagy nem jó helyen keresgélek, vagy valamit elcsesztem........légyszi segítsetek!
De ha valaki tud magyar nyelvû ilyen progit az is jó lenne. Vagy legalább leírás hozzá.<#conf>
Nagyon szívesen!

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Nwem fizetek senkinek, hogy olyan programot használjon, amit én is tudok.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Hali,

Datarecovery Hungary. Ha a flash még tartalmazza az adatokat, akkor õk le tudják menteni és egész jó áron. Itt a hotline számuk 06 70 308 3 308

Szasztok!

Megviccelt ma reggel az Omniám, eltûnt róla kb. 800 fénykép nyom nélkül! Máskor is történt már ilyen, de akkor egy újraindítás után "visszajöttek". Most azonban nem így történt.
Próbálkoztam GetDataBack-kel, elõször boldog voltam, amikor megláttam az elveszett file-okat, igaz más névvel és más nevû könyvtárakban, de a méret stimmelt, kb 1 megás file-ok.
Aztán jött a meglepetés, nem lehet megnyitni õket, leszámítva kb 2%-ot, amit valamiért igen.
Persze most mondhatjátok hogy miér nem mentettem, de most már ez van, aki tud segíteni írjon.
Elõre is köszi.
Nem tudom, ezzel tudsz-e érvényesülni, de: http://www.samsung-klub.hu/ Itten regisztrált termékre +2 hónap garanciát ígérnek.
franc0
Csak elméleti síkon, én még nem cseréltem szóval nem vállalom 😊
A panelhez a csomagban ott vannak a szerszámok is.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Köszi a gyors választ! Ha már így vágod a dolgot, akkor nincs kedved megcsinálni? Kifizetem, és legalább látom, hogy hogyan kell megszögelni, ha legközelebb behány.

franc0
Ja még annyit hogy én alapból cserélném a zsír új készüléken is, mivel SOKKAL érzékenyebb lesz a kijelzõ.

franc0
Ki kell cserélni a touchpanelt/digitizert (ígyis meg úgyis hívják).
Az ebay-rõl kb 3-4 ezer forintból kijön a cucc, vagy kutakodsz a neten hol árul valaki itthon.
Itt van egy pl: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1393.0 (nem tudom regisztráció nélkül látod-e).
Aztán ha megvan a youtube-on keresel videót hogy kell megszerelni, és megcsinálod 😊 Német szöveggel: http://www.youtube.com/watch?v=ydNZTeHSmz0

Urak, ahogy már lenni szokott gari lejárata után 1 hónappal elmúlt az omniám érintésérzékelése. Tudtok tanácsot adni, mi a megoldás, ami nem fáj és nem kell megválnom tõle, mert baromira megszerettem.

Nem tudom, mitõl lehet ez a probléma, nekem is win7 van, felmászorr a windows mobile központ és egybõl elkezdett kommunikálni a kütyüvel.
XP módban esetleg megpróbálhatod, ha elbírja a géped.
Hogy-hogy nem engedi?
Ha pendriveként akarod használni, akkor az usb módban választ a belsõ tárolót.
magyar frissebbrõl nem tudok, angolból van frissebb.
Petka
Dobd ki a win7-et és használj xp-t...

Dante73
Kérdés; Win 7 alatt próbálom feltenni a készülékhez a progit, nem engedi, mondván, nem kompatibilis, tegyem fel az M$ féle Windows Mobile eszközközpontot. Felteszem, nem látja a készüléket, azt írja az eszközillesztõ szoftver telepítés sikertelen, és nem látja az Omniát.
Valami ötlet?

http://www.freetvmaci.info/

heló van egy ominam és nem tom hogy lehet rá felrakni fájlokat... telepítettem mindent minden megvan de nem enged i pedig benne van 10 gb memória miért? elõre is kösz a segítséget
sziasztok

segítség kellene,XDHK2-em van e már újabb, ha igen hol találom.
Elõre is köszönöm

shakyman
azt nem tudja valaki, hogy a messenger miért írja ki, hogy Adatátviteli probléma és, hogy gyõzõdjek meg róla van e térerõ, azt próbálkozzak tovább? amikor a térerõm full maxon megy és minden más villámgyors? mi lehet a probléma?

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit

Szisztok
Nekem is ilyen telcsim van,de a bluetooth-os headsettekkel nagyon bajlódom. Van ugyanis nekem egy sonyericsson és egy nokia,de a sony-t felismeri ugyan, de nem csatlakozik a nokiát meg fel sem ismeri. Mi tévõ legyek? Nagyon nem szeretnék egy új headsettet venni,pedig ha nem tudom megoldani muszály lesz, mert nagyon kell a munkámhoz, a zsínórokban elakadnék a kezemnek meg szabadnak kell lenni. Ötlet? A nokia headsett vadi új a sony meg kb 2 éves modell.
Imrusssss
Én is core playert használok mert az jobb , igaz kipróbáltam a youtubeplayert de az nekem nem jött be

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

kössz mindenkinek azért 😊

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

közben találtam: youtubeplayer 😄

Petka
coreplayer

lehet én vagyok a hülye, de nem találom :S

Van rá youtube-os alkalmazás. Google-ba ha beírod, biztos megtalálod.

sziasztok!

tudna esetleg valaki segíteni nekem abban, h létezik-e valami program az omniára, h lehessen wifin keresztül youtubos videókat nézni? mert az hájphon-nal lehet...

köszi elõre is!

Van szerencsém az urakhoz !
Hátha valaki tud segíteni ,az irodám biztonsági kamerájának kameráit szeretném elérni wifin keresztûl , de sima böngészõvel nem megy mivel activx-re van szükség. Olvastam valahol , hogy van egy viewcommander nevû program amivel lehetséges lenne . Beszereztem, de miután elindítom a menûben megjelenik , hogy " control settings motion " valamint , hogy a kapcsolat felépítése . No ezután nem történik semmi , mintha fagyna , nem tudok semmit állítani rajta. Valaki ismeri azt a programot , netalántán tudna valami mást javasolni ?
WTF, felcsatlakozatm egy wifi hálózatra, azon neteztem 10 percig kb, a telón nem volt egy fillér se, most feltöltöttem 1500 al, jön az sms hogy új egyenlege -2800 WTF?!!!

Charlei
Köszönöm szépen a segítséget! Sikerült!

Dante73
És még valami.
Nem véletlenül mondják, hogy ez nem telefon. Ez PDA. Ha telefonként állsz hozzá, nem fogod szeretni; túl bonyolult. Ellenben, ha úgy állsz hozzá, hogy ez egy "zseb PC" (Idézõjel nagyon erõs!) nagyon meg fogod szeretni. Például, mert wifi közelében, Skype, vagy MSN használatával ingyen telefonálhatsz. Mert van benne GPS, wifi, etc, és gyakorlatilag mindenre képes a készülék, a megfelelõ programmal.

Dante73
Telefonba kell rakni a 2 Gigásat. A SIM mellett van a helye. A többi; itt.

Charlei
Helló!

Egy kis segítséget szeretnék kérni a telefonhoz.
Vettem egy Omniát de nem tudom hogy kell rárakni az Igo-t. Két memória kártya van, van egy kisebbb és egy nagyobb, csak ezeket nem tudom hogy az olvasóba kell rakni vagy a telefonba? A telefonba nem látom a helyét.
Fogalmam sincs hogyan kell telepíteni!
Választ elõr is köszönöm!

Dante73
Ha ésszel használod, nem lesz gondod.
Pl; Ne a készülék memóriájába, hanem a háttértárra telepítsd, amit csak lehet, idõnként lõdd ki a felesleges folyamatokat... stb. De ezt úgy is kitanulod, hamar.

Petka
A bal felsõ részen található kis fülbe lehet, de nem javaslom, mert eléggé idegesítõ tud lenni telefonálás közben, ráadásul ahogy nekicsapódik a készülékháznak, azzal a lendülettel karcolja is. Én vettem hozzá tokot és arra kötöttem rá.

nah baca tól megvettem az omniát, a kérdés, a stylust hová lehet rögzíteni?

Sziasztok Omniások!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire használható az omnia? Tehát több programot egyszerre akadásmentesen futtat-e vagy sem (pl. megy egy zenelejátszó progi, háttérbe ott az igo vagy vmi más is, meg közbe böngészel)? Böngészésnél zoom-olás akadásmentes?
Tehát arra vagyok kíváncsi, mire elég/mit bír a benne rejlõ 624 MHz+128 MB RAM?
Köszi a válaszokat!
Ahogy ígértem, tettem fel hirdetést, melyet itt tekinthettek meg:
hardverapró
expresz
Az expresz.hu-s hirdetésben van fent több kép is!

Van egy eladó omniám. Kicsit késõbb rakok fel majd hirdetést is képekkel, addig is ha valakit érdekel privátban keressen.
Nagyon szép állapotban van exkluzív eredeti samsung hátlappal, kijelzõn védõ fólia, így karcmentes az is.

thx <#eljen>

Persze, hogy lehet net nélkül használni. Szép is lenne, ha nem így lenne. Navigációhoz nem kell net, képet csinálni szintén nem kell, filmet nézni is lehet nélküle, minden egyéb funkció megy análkül. A böngészés az egyetlen, ami nem megy anélkül, de a városok, bevásárlóközpontok, egyetemek szoktak rendelkezni ingyenesen használható wifivel, akkor még az is megy.
Szóval én is egyetértek az elõttem szóló kollegával, lassan egy éve használom a készüléket, meg vagyok vele elégedve. (Ebbõl közel 3/4 évet mobilnet nélkül használtam)
Dante73
Simán.
Wifi alapból van benne, így a mobilnet nem szükséges. Apró történet;
Fater n95 8GB-t vett. 3 napig ment a GPS, majd a telefon közölte, hogy sorry, de ez fizetõs szolgáltatás. (addig lehet vissza adni, hogy Te nem ezt kérted) Fater fizetett még egyszer, viszont azóta se használja, mert állandóan a mobilnetet akarja használni a navigációhoz.
Ezzel szemben, mikor bepipáltam, hogy az aktuális mûhold adatokat leszedje az Omnia, (Gyorsabb felállás érdekében, mert régi rom van rajta, ami kicsit lassabb) felugrott egy ablak, hogy biztos vagyok-e a dologban, mert ez pénzbe kerül! A szóban forgó fájl, amúgy 10kb sincs. És ennek a letöltése elõtt is figyelmeztet.
Korrekt készülék, korrekt tudással, hozzáállással. Hónapok óta használom, csal ajánlani tudom!

hali!
Azon gondolkoztam, hogy karácsonyra jó lenne beszerezni egy Omniát.
Olvasgattam véleményeket róla, és úgy álltalában jókat írtak róla.
Azt nem tudom viszont, hogy nagyjából tudom e rendesen használni a telót internet nélkül? végzõs középsulis vagyok, és nincs pénz havonta hogy mobilnetet fizessek.
thx

Tufa
Ezt kerestem, köszi! 😊

franc0
Mit használsz Today Screen-nek?
Mert ha pl a sima WM felületet, akkor a Settings/Home menüben csak simán kipipálod hogy Tasks vagy Calendar.

Tufa
A GPS extrát végül megtaláltam a telefonban, viszont az SPB túl komplex és nekem nincs szükségem ennyi funkcióra. Nincs ennél egy primitívebb program esetleg amit tudnál ajánlani?

franc0
Õõõ, pl SPB Mobile Shell 3.5.1?