Samsung i900 OMNIA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Vannak itt nálam sokkal okosabbak is, de így egy nap után is találtam valamit, amiben mindenképpen jobb mind az 5800-nál, mind pedig az iPhone-nál. A suliban van WiFi, a fent említett két teló egyikével sem lehetett rámászni a hálózatra, az Omnia gyorsan megtalálta a jelet, majd fel is ugrott a jelszóval védett hálózatra, úgyhogy ha WiFizni is akarsz, akkor mindenképpen Omnia.
Meg másra is, én csak ámulok és bámulok, hogy mennyi program van rá... 😄
Anzo legfrissebb magyar ROM-ját tettem fel (a minden földi jóval felszerelt verziót), tök jó meg minden, bár az egér kicsit érdekes, alapból nem jön elõ, meg kell nyomni a középsõ gombot, akkor lehet kotorászni, majd szépen ottmarad a mutató helyén egy kis négyzet... Bár ez lehet, hogy csak beállítás kérdése...
Olvastam, hogy eleinte voltak bugok a magyarításban, de úgy vettem észre, hogy ezek többsége már javítva lett. Jó lenne, ha magyarul tudnám használni, azért az angol menün nem biztos, hogy ki tudnék igazodni.
Viszont hasítok, már fenn van a Mobile Shell magyarítása, kezdek rájönni, hogy mit hogyan, úgyhogy disz iz dö bigining of ö bjútiful frendsip 😊
Bár így elsõre az alap samsungos megjelenésen jobban kiigazodtam mint az SPB-én, de utóbbi szebb, nem tûnik lassabbnak, és ahogy így nézegettem, vannak benne jó cuccok.
.exe fájlokat felismer az Omnia vagy ezeket csak géprõl lehet rá telepíteni úgy, ahogy az i900.eoldal.hu-n le van írva?
Én úgy vagyok vele, hogy szerintem vagy akkor szórakozok a ROM témával, amikor megveszem, és még nincs rajta több gigányi cuccom, vagy akkor, amikor már ezen is úgy mennek a dolgok, mint az XP-n, és egy este alatt a legutolsó kis apróságot is be tudom állítani olyanra, amilyennek szeretném.
Egyébként ti most melyik ROM-ot használjátok?
A függetlenítés nem nagyon kavar be szerintem, legalábbis nálam nem tette. Más lehet a gebasz, a kábel tuti jó? Másik gépen próbáltad?
Én a GrandPrix-t sose használtam, minek ha a másik is jó.
A legjobb romok a pdafanclub.com "Anzo romáriuma" topikjában vannak. Csak regisztráció után látszik. Nincs legjobb rom, próbálj ki többet is.
Már rég magyarítottam MS-t, de ha jól emlékszem csak simán be kell dobni a könyvtárba ahol a telepített fájlok vannak. Nem nehéz megtalálni, mert felülír majd egy fájlt, ergo egy ugyanolyan nevû fájlt keress.
http://www.freetvmaci.info/
Be tudnátok linkelni az általatok legjobbnak talált ROM-ot?
Ja és az SPB MS-t hogyan kell magyarítani (hova tegyem a netrõl letöltött .txt-t)?
Annyival jobbak az Anzo romok a gyárinál, hogy nagyon. Megértem azokat akik a dobozból kivéve lefikázzák a készüléket, de a WM6.5 klasszisokkal jobb mint az elõdje.
Egyébként a PDAFanClubról szedtem le hozzá magyarítást, de ahogy nézem, az .txt-ben van, míg a .cab fájlban egy darab ilyet nem találok. Akkor hogyan kell berakni?
Bocs a sok hülye kérdésért, én igyekszem, olvasok erre-arra, mindenfelé, egyszer csak belerázódok majd. De addig azért még segítségre szorulok... 😊
Egyébként ezt a ROM cserét valószínûleg egy darabig nem fogom erõltetni, annyira csak nem lesz vészes az alap ROM se. Az XP-t meg úgy alapból a gép témát már elég szépen kitanultam, úgyhogy látok esélyt arra, hogy egyszer majd a ROM cserét is bevállalom, de azért nem akarom rögtön hazavágni a cuccot (még valami régebbi hozzászólásban olvastam az autós-hegymenetes hasonlatot, hát valahogy így tudnám magyarázni én is a dolgot: addig nem próbálom túlszárnyalni a gyári gyorsulási adatot, amíg minden pirosnál lefulladok 😊).
Romot nem fognak neked cserélni, elvileg garanciavesztést okoz. Ha egyszer megtanulod úgyis kipróbálsz vagy húszfélét, azért ennyiszer amúgyis durva lenne bevinni 😊
Ez az SPB Mobile Shell nagyon szimpatikus. A 3.5-ös verziója mindenképpen kompatibilis az Omniával, vagy direkt erre a készülékre valót kell keresni?
És ha lassúnak találnám a cuccot, akkor be lehet vinni a T-Mobile-hoz ennyi indoklással, és cserélnek ROM-ot, vagy ezt így nem fogadják el?
A trés romot meg bármikor vissza lehet tenni rá percek alatt.
Van valahol egy lista, amiben le van írva, hogy mik azok, amikre a T-Mobile garanciája érvényes, és mik azok, amikre nem?
A rendes java játékok amik a billentyûzetes telón elindulnak, és azokkal kell vele irányítani a játékot, na azok hogy mennek érintõs telón? erre elég kiváncsi vagyok, hogy hogy lehet irányítani ezeket..
Elõre is köszi!
Olvastam már BlueTooth és WLAN problémákról, de mindegyikre írtak megoldást is, úgyhogy megnyugodtam (bár még mindig félek a WinMo bonyolultságától... 😊).
Viszont ami érdekelne: van, hogy ránkjön, és elkezdünk BlueTooth-on játszogatni, leginkább FishLabs-es játékokkal, GISH-sel meg hasonlókkal, a lényeg az, hogy egyszerû Javás, hagyományos gombbal vezérelt progikról van szó. Ezek az Omnián alapból is elindulnak, vagy van valami alkalmazás ilyen célra, esetleg tegyek le az efféle szórakozásról, ha beruházok egy ilyen gépre?
Elõre is köszi a választ.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
\"A gumi kopjon, ne a lelked\"
\"A gumi kopjon, ne a lelked\"
De nem is ez a lényeg.
Ha az Omnián lévõ WinMo 6.1-re felrakom a 6.5-öt, majd valami ingyenes skint vagy témát (már ha létezik ilyen) - mint a Mobile Shell - az lassít valamit a rendszeren, lefogja a memóriát és a procit, esetleg még gyorsít is rajta, vagy változatlan marad, tehát én abból teljesítmény szempontjából semmit sem fogok érzékelni?
És az ilyen Mobile Shell-szerû cuccok mennyire nyúlnak bele a felhasználói felületbe? teljesen átszabják, vagy van ahol még felismerhetõ, hogy tulajdonképpen ez egy WinMo?
Írogatáshoz ugyan nem árt, de van benne olyan bill is, amihez nem kell cerka, csak akkor kicsi az ablak, amibe írsz. Én inkább cerkával írok, úgy átlátom a "pályát". Egyébként nem használom, én sem.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Amúgy valaki légyszíves írja le pontosan, hogy milyen tartozékokat adnak hozzá! (memóriakártya,headset,stb..)
Telefonvásárlás elõtt vagyok, tapicskolóst szeretnék venni, az Omniára és a Nokia 5800re esett a választásom!
Na de melyik?
Elõre is köszi a válaszokat!