Samsung i900 OMNIA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.freetvmaci.info/

AVIRA - \"More than security.\"
6.5-ös Wznnel nem is lehet új, minimum egy ROMfrissítés erejéig ki volt bontva. Akkor már függetleníteni kb 30mp. Szerintem vagy rosszul raktad bele a kártyát, vagy elszabtak valamit a rom frissítésénél.
Eleve, ha "magyarországi" és nincs rajta logó, akkor vagy Pannonos, vagy független. Voda, T, rárakta a maga logóját.
Amúgy, hol vetted?
A gép "The Internet"-hez kapcsolódik, WPA2-PSK hitelesítéssel és AES adattitkosítással, ékezetes, számos hálózati kulccsal. A többi telefon egyszerûen nem ismeri a fentiek közül valamelyiket, így soha nem is fognak felmenni a suli Wi-Fi-jére, vagy van rá valami megoldás? Elõre is köszi.
lassúságra sokszor orvosság az, hogy feladatkezelõben mindent kilövöldözöl, az sem árt, ha nem a telefon belsõ memóriájába, hanem a háttértárra telepítesz, már amit lehet.
Kijelzõ pedig érzékeny általában, persze sok függ attól, milyen ROM van a készüléken, de ha cserélni kell esetleg, az is kihozható házilag kevesebb, mint 5000Ft-ból.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Na lenne meg egy kerdesem van ugye a Tcpmp progi fent, ranyomok hogy fajl megnyitasa mivel le szeretnem jatszani ott megtalalom azt a filmet amit nezni akarok de hiaba okezom nem indul el meg szures van meg! Ezek vannak Ok szures megse több kijeloles mind Dir Ma Hogyan tudom megnyitni ezeket a fajlokat amiket megtalatam? kossz udv
Bár ez alapján úgy tûnik, rögtön ugorhat rá a szerviz ROM: "G4 és ennél magasabb számú vagy szolgáltatós (HH1, HH9, HI1) rom esetén nem kell gyári romot feltenni, egybõl mehet rá a szerviz rom!!!!"
A kártyafüggetlen-nem kártyafüggetlen témáról nem sokat tudok, de ha maga a ROM nem függetleníti a telefont, tehát talán hálózati korlátozással se látja el, bár errõl inkább hallgassunk meg valaki okosabbat 😊
ActiveSync Killer
File Explorer Extension
FingerKeyboard v2.1 WQVGA
LF Cert Off
ObexInbox 0.947-t
TorchButton v2.3
Windows Live
XT9 Disable
Resco Explorer v8.00 MUI
SPB Mobile Shell v3.5.3 Build 9885
1-Calc v3.2.7
Adobe PDF 2.5 Diamond Version
AudioNotesTouch
ClearTemp v1.3
CorePlayer v1.3.6
Flash Player 7
Foxit Reader
G-Alarm 2.3
G-Remote
HTC Addicts CleanRAM
mToolbox 0.3.0
Nitrogen 1.1
OmniaFrontCamera
Opera Mobile 10
PocketCM ImageViewer 0.9
Samsung R2VS i900
Shake and Save v1.1
Skype Mobile
TCPMP 0.72 RC1
wmTorrent3 Pro
Többségüket innen és innen le is lehet tölteni.
Ha valamelyiknek nem tiszta a rendeltetése, kérdezz bátran.
Így jártam anyátokkal epizódok: 100-115 MB
Ford Fairlane: 457 MB
Igazából szerelem: 618 MB 😄
MSN-ezésre állítólag van egy progi, a Fring, az mindent tud, van benne még Skype meg ezer dolog, csak mire a Skype-nál kijelentette, hogy nem tud bejelentkezni, azt hittem, beleõszülök a várakozásba, meg az MSN se nagyon akaródzott összejönni rajta, persze ez lehet, hogy az én hibám, másoknak bejött. Úgyhogy most felraktam a Microsoft Messengerét, ezt viszont egyelõre nem próbáltam ki, talán majd a héten, bár addigra talán neked is meglesz a cucc 😊
Én ezeket szedtem eddig össze magamnak:
Cleartemp
Fingerkeyboard
Foxit Reader
G-Alarm
NoData
Opera Mini
Iconsoft PhoneEx
Pocket Screen
PIM backup
Resco Explorer
S2U2
SPB Mobile Shell 3.5.3
TCPMP srt pluginnal
wmTorrent
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Egy nagy hátránya van az pedig a LINUX<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#levele>#levele><#rinya>#rinya>
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Samsung GT-i8320 HD/Vodafone 360 H1/ ELADÓ!!
Ir.ár.: 85.000 Ft
HD Videó
GPS
5 Megapixeles /Szép samsung kamera/
stb..
Itt megtekinthetõ!!
Sajna windows 7-en nem ment, de havernál xp-n minden gond nélkül felment.
Szuper nagyon jó.
Köszi a segítséget.
Mikor jön meg az Omniád?
Itt van a ROM amirõl beszéltem. Mielõtt neki ugrassz azért olvasgasd át, hogy akkor mi is a helyzet!😊 Sok szerencsét a ROM frissítéshez. Én meg már várom, hogy átvehessem a telefont. (ugye hívhatom telefonnak?)
Nekem HH9-es ROm-om van most, ha jól olvastam akkor nem kell szerviz romot felrakni, hanem mehet egybõl a Anzo 28227_CLEAN_HUN ROM ROM?
#1285 - Nem rossz a képminõség, csak legközelebb nehogy a tiéd kerüljön a sörös korsóba!😄 Egy iPhone-t szívesen megnéznék úszkálni egy korsó sörben!😄
ezt az omniámmal csináltam pár napja
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Ir.ár.: 85.000 Ft
HD Videó
GPS
5 Megapixeles /Szép samsung kamera/
stb..
Itt megtekinthetõ...!!!
ROM csere után hátha jó lesz az is!😊
Sajna sehol sincs pontról pontra leírva, hogy kell csinálni.
Sajna mostanában nem reagál a kijelzõn a telefon gomb illetve afelvétel gombra se jó elõ a hívásinfó.
A hívásnaplóból nem tudok belépni a telefonba stb. Miért van ez?
ROM fríssités megoldja?
Találtam egy baromira sokoldalú kis zenelejátszó programot, a PocketMusic 5.3.3-at, rengeteg beállítási lehetõség van benne, de azt az egyet sehogy sem sikerül elérnem, hogy amikor a felsõ "kikapcsoló" gombbal lezárom a gépet, a zene menjen tovább.
Amúgy a Nitrogen lenne a legjobb, alig használja a RAM-ot, gyors, csak ha az equaizerjében feltekerem a hangot, akkor nagyon recseg, míg ez a probléma a PocketMusicnál nem áll fenn... Vagy lehet, hogy nem kellett volna minden zenémet helytakarékosságból 128 kbps-re tömöríteni? 😄
Ja és igen: büszke vagyok magamra, ROM frissítés után sikerült megcsinálnom a WiFi-t (fél óráig állítgattam, megpróbáltam mindent, végül nyíltra állítottam egy helyen, ahol mindenféle WEP meg nem tudom, milyen dolgok közül lehetett volna választani, és ráugrott), csak úgy hasít a drágaságom az Operával 😄
Egy-két kérdésem azért lenne:
1. A következõ automatikusan induló programok közül melyik mit csinál és melyiket lehet törölni a Startupból?
BtIconNotifier
poutlook
Services
SIPChange
2. A hangerõszabályzó megjelenését lehet valahogy változtatni? Kipróbáltam Ryzry ROM-ját, és abban volt egy jópofa kis tekergetõs megoldás, gondoltam, talán Anzo ROM-on is meg lehet oldani egy kis felülírogatással...
Elõre is köszi.
Nekem olyan problémám lenne az Omniámmal, hogy telefonálás közben a hangszóróból idõnként ilyen kerregõ hang jön, olyasmi mint a régi betárcsázós neteknek volt. Ismerõs vkinek ez a probléma, esetleg betegsége ez az Omniáknak?
Köszi!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014