Samsung i900 OMNIA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
Mondjuk ObexInbox nélkül meg sokat nem ér a dolog, átküldök néhány cuccot, és jelzi, hogy nem igazán van már hely a Saját Eszközön... Úgyhogy nem tudom, mit kéne csinálni... A BT nem egy olyan dolog, aminek a hiánya felett csak úgy szemet hunyna az ember...
Csupasz WinMo 6.1-en ment a dolog még amikor megvettem.
Most 6.5 van fenn Mobile Shellel (ha ez számít bármit is).
Nincs valakinek valami ötlete?
Médialejátszókból próbáld ki ezeket:
S2P
PocketMusic Player Bundle
Kinoma Play
Mort's Player
Szedd le olyan helyrõl ahol korrektül fenn van minden egyben. Nézz szét a ppcwarez-en.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Érdekes dolgokra képes ez a WinMo, no 😄
mielõtt a win7 hez akartam rakni elõtte egy régebbi beállítást törölnöm kellet. (persze ez nem volt gond mert minek annyi gépre szinkronizálni)
de mint irtam szerencsére ezenkívül minden gond nélkül belõtte magát.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
amúgy most nekem is volt hasonló problémám, de még ismeretlen eszközként sem ismerte fel, tölteni se töltött, a headsetet meg magasról leszarta
bevittem egy szervízbe itt nyiregyen (szívbaj kerülgetett mert én már rögtön alaplap cserére gyanakodtam az meg nem két forint ugye) és szerencsémre egy 5500 forintos árban meg is egyeztünk ami egy csatlakozó cserét foglal magában, és ha minden jól megy, holnap délután már mehetek is ketyeréért, csak legyen jó 😊
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
http://www.freetvmaci.info/
úgy sejtem hogy xp- alatt megy szépen a szinkron és win7 alatt nem. ugye?
mert én semmit nem pakoltam win7 alá. Csak simán rádugtam ketyerét vártam vagy 3 percet mert fel kellet ismernie az eszközt de ezt szépen írta is hogy új eszköz intelligens telefon stb. Utána szépen feldobott egy ablakot ahol be tudtam állítani a szinkronizációs beállításokat és ment minden mint a karikacsapás.
Én régen amúgy az xp-vel voltam így hogy szépen ment a szinkronizáció, 2 nap múlva meg amikor újra próbáltam semmi nem ment😞
azt írta ki hogy ismeretlen eszköz nem lehet felismerni stb.
Simán nagyon pöpecül össze is állt minden sokkal jobban mint xp alatt activesyncel
Sokkal jobban tetszik a win7 es mint az xp-s, bár csak tegnap este nézegettem a dolgot. de mondom nagyon szépen ment és nem volt semmi gondom. Probáld ki szerintem megéri megnézni😊
senki nem tud valami okosat mondani?
Mivel egy darabig mûködött, remélhetõleg nem hardveres hiba, Anzo ROM-jai elég sok embernél teljesítenek hasonló hiba nélkül, tehát maradt a beállítási probléma, ha jól vontam le a következtetést... Pedig isten bizony sehol semmit nem vettem engergiatakarékosra...
Asszem, most akkor újabb hard reset, és megpróbálom úgy egy napig, hogy semmit nem állítgatok.
Ezeket beállítottam és most már faszán megy fekvõ módban a videó úgy, hogy a képernyõhöz igazítja. A kijelzõ automatikus elforgatást kikapcsolom, ha eszi az akksit. Úgy is csak videónézésnél és internetezésnél van értelme elforgatni.
Háttérvillany sajna télleg gyenge,
Mindenesetre most kimegyek, és örömködök egy kicsit, hogy milyen jól látom napon 😄
Nekem volt olyan, hogy nem indultak el amikor egyszerre fenn volt mind a két program. Lehet hogy nálad is ez a gond?
az meg hogy nem látsz rajta nagy fény mellet semmit szinte sajnos így igaz.😞
de ez nem csak az omniára igaz hanem szerintem minden ilyen jellegû készülékre😞
legalábbis eddig én mindig így voltam mióta a jó kis 2110es Nokiámat lecseréltem😊 azokon még lehetett napfényben is látni a kijelzõt ezeken az "új, fejlett" kijelzõkön sajnos nem sok mindent lehet látni😞
régóta csinálja?
vagy a kezdetektõl?
nem lehet hogy egy hardrestet minden ujrapakolás után javulna a dolog?
tényleg nem tudom csak probálok ötleteket mondani.
nem e véletlen a szoft csere közben változott valami stb.
én szerintem midnenképpen megpróbálnék egy hardresetet esetleg egy régebbi szoftot visszarakni megnézni azzal is
ha ugy jó akkor ott volt valami hiba. de ezek csak tényleg próbák😞
én megmondom sajnos titkon attól féltem hogy átvernek😞
de szerencsére nem igy volt😊 és ennek örülök😊
akkro használd egészséggel a kis ketyerét😊
remélem tetszeni fog mert nekem nagyon bejött😊
A leírásban szerepel a probléma mibenléte, remélem, valaki tud gyógyírt a bajomra 😊 Elõre is köszi.
#1331 - A te problémádra sajna nem tudok más megoldást.
Én pl ezért ragaszkodtam hozzá hogy én bonthassam ki a dobozt amikor vettem, igy tudtam hogy nem vernek át. Tudom ez téged nem vigasztal, fõleg hogy nem is te vetted át hanem papád de sajnos akkor is ez van. Kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Remélem tényleg nem a nagy átverésrõl lesz szó de sajna gyanús a dolog😞