Samsung i900 OMNIA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Nekem meg most PocketMusic telepítése közben fagyott le. Nem reagált semmire a telepítés közepén megállt, csak egy soft reset segített. Volt már ilyen párszor, veletek nem fordult még elõ? A videó streaming megoldódott már, mert múltkor én is próbáltam és youtube-ról nem akart semmilyen videót lejátszani, de azt gondoltam, hogy az opera mini nem támogatja csak. Raktam fel adobe flash playert és a rendes 10-es operát is, majd megnézem azzal ha találok wifit.

AVIRA - \"More than security.\"

sugga
Szóval az úgy vaaan... Töröld le az Obexet, ha neked se jön le, ahogyan nekem se akart, akkor hard reset, és kész, mûködik a BT 😄

sugga
Új fejlemény: míg valami öregebb Nokia meg a W880-as SE legalább látta az Omniát, a W395-ös SE (ami inkább Sagem mint Sony, szerintem pont azok maradtak ki belõle, amik miatt én még néhány hónapja is bátran ajánlottam bárkinek az SE-ket) csak azt mondja, hogy "Eszköz található", küldeni viszont már alapból nem tudok, mert csak egy olyan sáv van, hogy "Keresés", amivel újabb keresést indíthatok... 😄 Imádom 😄

sugga
Csodálatos... 😄 Megpróbáltam leszedni az ObexInboxot, de nem akar lejönni a rohadék, azt mondja, hogy a program törlése még nem fejezõdött be, de a listáról azért törölhetem, ha szeretném. De azért nem ártana, ha egyben lejönne, nem tudom, mi lenne utána, a telepítési mappából és a Start menübõl tudom törölni a fájljait, de tudja a fene, hogy azokon kívül hol bujkál még egy-két maradékfájl...
Mondjuk ObexInbox nélkül meg sokat nem ér a dolog, átküldök néhány cuccot, és jelzi, hogy nem igazán van már hely a Saját Eszközön... Úgyhogy nem tudom, mit kéne csinálni... A BT nem egy olyan dolog, aminek a hiánya felett csak úgy szemet hunyna az ember...

slime001
Nekem is WM 6.5 van és nem megy a BT. Próbáltuk úgy is, hogy párosítottuk az eszközöket, de semmi. Szintén Obexinbox-szal.

sugga
Azt nem tudja valaki, hogy miért nem tudok se Nokiáról, se Sony Ericssonról fájlokat fogadni Bluetooth-on keresztül? A gép látható, elméletileg minden be van állítva, normálisan kéne fogadni mindent, mégse jön át semmi, már nem is mutatja, hogy valaki küldeni akar. Én bármit át tudok lökni másoknak. Fenn van ez az ObexInbox, a My Storage-re tettem egy BlueTooth mappát, elméletileg ide kéne jönniük a cuccoknak.
Csupasz WinMo 6.1-en ment a dolog még amikor megvettem.
Most 6.5 van fenn Mobile Shellel (ha ez számít bármit is).
Nincs valakinek valami ötlete?

sugga
Viszont nekem meg abban kéne segítség, hogy az Operát milyen módon lehetne rávenni arra, hogy lejátssza a YouTube és Inda videókat. Mert ahogy néztem, a CorePlayerben van YouTube-nézegetõ, de ha böngészés közben akarok megnézni egy videót, ami egy indás linkre mutat, akkor az már nehezebb...

sugga
Ebben sajna nem tudok igazán segíteni, nekem a Mobile Shellben van egy profilválasztó eszköz, ezt kiraktam az asztalra, így pár nyomással választhatok a tök néma, a rezgõ és a normál között, utóbbit állítgatni is tudom (csengetési hangerõ, rendszerhangok hangereje, csengõhang, csengetés módja). De itt talán találsz valamit, mondjuk a G-Profile jól jöhet...
Médialejátszókból próbáld ki ezeket:
S2P
PocketMusic Player Bundle
Kinoma Play
Mort's Player

slime001
Már csomó mindent sikerült beállítanom és megcsinálnom, de profilokat nem sikerült létrehoznom. Pl általános, néma stb. Csak az elõre definiált profilok közül tudok választani, de azok nem felelnek meg nekem. Vagyis az a baj, hogy rezgõ üzemmódban zenelejátszáskor és videonézéskor nincs hang és nincs kedvem addigra mindig áttenni normal üzemmódba. Valaki nem tudja hol lehet ezeket rendesen beállítani mert sehol sem találom. Illetve valaki tud még Pocket Player és Nitrogen-en kívül valami jó zenelejátszót. Igazából egyik sem nyerte el a tetszésemet.

franc0
Ha emlékeim nem csalnak a 8.3.4 az igo amigo, tehát egy másik szoftver. Mondjuk ettõl még lehet hogy a térképnek jónak kéne lenni hozzá, nem tudom.
Szedd le olyan helyrõl ahol korrektül fenn van minden egyben. Nézz szét a ppcwarez-en.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Üdv, légyszives valaki tájékoztasson, adott egy Omnia i900, és egy iGO, jelenleg is van rajta de a régi magyarország térkép van rajta, megszereztem az IGO 8.3.4.102680-at és ez tartalmazza a legújabb Magyarország térképet, de ha csak a térképet másolom fel akkor azt mondja h elavult a térkép és kilép, ha az egész programot cserélem akkor elkezdi tölteni és Fatal error, szóval tudnátok segíteni h milyen iGO való az Omnia val amin a legújabb térkép van?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

slime001
Nálam a Resco Explorer rendbe jött és már rendesen mûködik. Viszont a Windows Mobile Device még mindig nem jó.

franc0
Ennek csak annyi az oka, hogy nem a legfrissebb verziót használod, ami már optimalizálva van WM6.5-re.

sugga
Nekem is elég érdekes a Resco, egyszer úgy indul, hogy az alsó ikonjai belelógnak a windowsos alsó ikonokba, egyszer meg nem, múltkor meg olyat csinált, hogy csak a kijelzõ felét foglalta el, kiléptem, újra megnyitottam, akkor megint, aztán megint kiléptem, vártam, és jó volt 😛
Érdekes dolgokra képes ez a WinMo, no 😄

slime001
Win7 alatt nem mûködik. Na mind1 próbálkozok vele, hogy rádugom és várok. Ma már kipróbáltam a GPS-t is és elég faszán mûködik. Viszont Resco Explorer meghülyült tegnap óta mert hiába nyomok rá egy mappára nem akarja megnyitni, vagy 10-szer rá kell nyomnom, hogy érzékelje és megnyissa. Double click nincs beállítva és képernyõ is minden másnál rendesen reagál. Lehet, hogy egy soft reset megoldja. Minden esetre most, hogy meg van a telefon csak azt tudom mondani, hogy megérte megvenni. Persze a készülék igényel egy kis törõdést és hozzá értést mert nem minden akar mûködni elsõre, de nagyon király!😊

Bobber
ja a winfos mobil device ami érdekeset nekem is kiirt az az hogy tul sok eszközhöz van szinkronizálva és csak 2 eszközt lehet beállítani
mielõtt a win7 hez akartam rakni elõtte egy régebbi beállítást törölnöm kellet. (persze ez nem volt gond mert minek annyi gépre szinkronizálni)
de mint irtam szerencsére ezenkívül minden gond nélkül belõtte magát.

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

stevenson1988
win7 alatt egyszerû, mert internet megléte esetén lekapja ugye a windows mobile device center-t és azzal együtt a drivereket is, és no problem, xp alá meg megyen az active sync 4.5 ugyebár
amúgy most nekem is volt hasonló problémám, de még ismeretlen eszközként sem ismerte fel, tölteni se töltött, a headsetet meg magasról leszarta
bevittem egy szervízbe itt nyiregyen (szívbaj kerülgetett mert én már rögtön alaplap cserére gyanakodtam az meg nem két forint ugye) és szerencsémre egy 5500 forintos árban meg is egyeztünk ami egy csatlakozó cserét foglal magában, és ha minden jól megy, holnap délután már mehetek is ketyeréért, csak legyen jó 😊

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Dante73
Sajna én is így vagyok Win7 alatt. Rádugom, kiírja, hogy ismeretlen eszköz. Viszont blu-n meg látja... Sok helyen kerestem már a beállításokhoz tanácsot, de egyszerûen nincs olyan opció az Omniámon, mint amit mondanak, hogy nézzek meg.

http://www.freetvmaci.info/

Bobber
õõ most hogy jobban elolvastam a hozzászólásod nem igazán értem hogy mi ment meg mi nem meg milyen driwer is kell neked?😊
úgy sejtem hogy xp- alatt megy szépen a szinkron és win7 alatt nem. ugye?
mert én semmit nem pakoltam win7 alá. Csak simán rádugtam ketyerét vártam vagy 3 percet mert fel kellet ismernie az eszközt de ezt szépen írta is hogy új eszköz intelligens telefon stb. Utána szépen feldobott egy ablakot ahol be tudtam állítani a szinkronizációs beállításokat és ment minden mint a karikacsapás.
Én régen amúgy az xp-vel voltam így hogy szépen ment a szinkronizáció, 2 nap múlva meg amikor újra próbáltam semmi nem ment😞
azt írta ki hogy ismeretlen eszköz nem lehet felismerni stb.

Bobber
Én tegnap lõttem össze az otthoni asztali gépemmel az omniát amin win7 van.
Simán nagyon pöpecül össze is állt minden sokkal jobban mint xp alatt activesyncel
Sokkal jobban tetszik a win7 es mint az xp-s, bár csak tegnap este nézegettem a dolgot. de mondom nagyon szépen ment és nem volt semmi gondom. Probáld ki szerintem megéri megnézni😊

slime001
Elég furcsa. Elég sokat olvasgattam már az Omniáról, de nem láttam még, hogy valakinek ez legyen a gondja és nem hinném, hogy valamit elállítottál. Azt próbáltad már, hogy újra felrakod valamelyik Anzo-s ROM-ot? Ha HR is volt már akkor nincs semmi ötletem. Van itt amúgy valaki akinek sikerült szinkronizálni Windows Mobile Device-al Win7 alatt? XP-s gépen frissítettem a ROM-ot, ott az activesync ment miután feltettem a drivereket, de ugyanígy Win7-nél már nem ment. Akinek mûködik Win7 alatt, az kérem csomagolja össze nekem a drivert és töltse fel valahova.

sugga
Hát én még ilyet nem sz*ptam: egész délután a gépre volt dugva a cucc, másolgattam rá a fájlokat, beállítgattam, és végig gyönyörûséges volt. Most lehúztam úgy, hogy a kijelzõt lekapcsoltam, aztán levettem a géprõl, erre megint sötét. Na mondom, akkor biztos töltõn lesz világos... De nem.
senki nem tud valami okosat mondani?
Mivel egy darabig mûködött, remélhetõleg nem hardveres hiba, Anzo ROM-jai elég sok embernél teljesítenek hasonló hiba nélkül, tehát maradt a beállítási probléma, ha jól vontam le a következtetést... Pedig isten bizony sehol semmit nem vettem engergiatakarékosra...
Asszem, most akkor újabb hard reset, és megpróbálom úgy egy napig, hogy semmit nem állítgatok.

slime001
http://www.i900.eoldal.hu/archiv/iobrazek/299
Ezeket beállítottam és most már faszán megy fekvõ módban a videó úgy, hogy a képernyõhöz igazítja. A kijelzõ automatikus elforgatást kikapcsolom, ha eszi az akksit. Úgy is csak videónézésnél és internetezésnél van értelme elforgatni.

franc0
Az automata kijelzõforgatást nem nagyon tolerálja a program, de amúgyis szívja az akksit ez a fícsör, szal kapcsold ki és rakd ki egy hardver gombra. Nekem anno a jobbfelsõ hardvergomb hosszú nyomására volt téve.

slime001
Köszi már szedtem le 400x400-as háttérképeket. TCPMP nem akar lejátszani semmilyen videót. CorePlayer-be pedig nem sikerült megcsinálnom, hogy fekvõ módban full screen-be menjen a videó, mert ha elforgatom a telefont, akkor szétesik a kép. Valakinek valami ötlet?

Dante73
Nem 240x400, hanem 400x400-as kell az SPB-nek.
Háttérvillany sajna télleg gyenge,

sugga
Úgy néz ki, hogy hard reset után rendbejött, ami szép és jó, de attól félek, hogy ha most elkezdek beállítgatni, telepítgetni, akkor megint sikerül elcseszni... Mindegy, nincs mit tenni, szépen megcsinálok mindent úgy, ahogy eddig volt, és majd gyakran nézegetem, hogy megint meg akar-e tréfálni...
Mindenesetre most kimegyek, és örömködök egy kicsit, hogy milyen jól látom napon 😄

slime001
Kipróbálom majd a CorePlayert is, nincs fent most.

franc0
És a CorePlayer? Szerintem az jobb cucc.
Nekem volt olyan, hogy nem indultak el amikor egyszerre fenn volt mind a két program. Lehet hogy nálad is ez a gond?

franc0
Hát ha az emlékeim nem csalnak, az MS-hez nem ilyen felbontású háttér passzol. Az igaz hogy ez a kijelzõ felbontása, de gondolj bele, a lifestyle képernyõt lehet görgetni...Az újabb verziókban van beépített online háttérgaléria, én mindig onnan szedtem, elég jók.

franc0
Próbálj ki más romokat is. Ha csinálja pl a Romovics féle 6.1.4-el és a szervízrommal is, akkor hardverhiba.

slime001
Meg még az a problémám, hogy a Fingerkeyboard baromi kicsi. Azt olvastam róla, hogy milyen könnyen lehet vele írni, hát nekem nehezebben megy, mint az alap bill-el, ami a WM 6.5-be van. A TCPMP pedig nem indul el. 😞

Bobber
SPB-re most nem tudok igy kapásból reagálni de azt tudomhogy volt egy nagyon jó kis kiegészítõ hozzá amivel nagyon sok mindent lehetett beállítani rajta és teljesen át lehetett skinezni stb. Majd egy tanult kolléga megmondja melyik is ez a kiegészítõ😊
az meg hogy nem látsz rajta nagy fény mellet semmit szinte sajnos így igaz.😞
de ez nem csak az omniára igaz hanem szerintem minden ilyen jellegû készülékre😞
legalábbis eddig én mindig így voltam mióta a jó kis 2110es Nokiámat lecseréltem😊 azokon még lehetett napfényben is látni a kijelzõt ezeken az "új, fejlett" kijelzõkön sajnos nem sok mindent lehet látni😞

slime001
Nekem most csak annyi lenne a problémám, hogy SPB Mobile Shell-nél háttérképet akarok beállítani és hiába rakok be 240x400-as képet azt akarja, hogy vágjak ki belõle egy részletet és csak azt engedi betenni. Napfényben pedig egyáltalán semmit se lehet látni a kijelzõn. Ez normális? Nincs valami beállítás rá? Amúgy nagyon frankó már frissítettem rajta a ROM-ot meg felraktam pár dolgot!😊

sugga
A Tápellátás beállítások akkumulátor fülére gondolsz? Ott 1 perc volt beállítva, de azt is kiszedtem, meglátjuk, így mit alakít.

Dante73
Nekem az a tippem, hogy az energiatakarékossági funkciónál, az az opció van bekapcsolva nálad, hogy azonnal vegye vissza a kijelzõ fényerejét, enyém 10mp-re van állítva. Esetleg a billzár hülyült meg. Állítgasd egy kicsit õket, ha nem jön rendbe tõle, akkor csak HR segít...

Bobber
hát sajna nem tudom mit lehetne tenni😞
régóta csinálja?
vagy a kezdetektõl?
nem lehet hogy egy hardrestet minden ujrapakolás után javulna a dolog?
tényleg nem tudom csak probálok ötleteket mondani.
nem e véletlen a szoft csere közben változott valami stb.
én szerintem midnenképpen megpróbálnék egy hardresetet esetleg egy régebbi szoftot visszarakni megnézni azzal is
ha ugy jó akkor ott volt valami hiba. de ezek csak tényleg próbák😞

Bobber
akkor gratula😊
én megmondom sajnos titkon attól féltem hogy átvernek😞
de szerencsére nem igy volt😊 és ennek örülök😊
akkro használd egészséggel a kis ketyerét😊
remélem tetszeni fog mert nekem nagyon bejött😊

sugga
Na sikerült feltöltenem a digigép elemeit, íme a videó.
A leírásban szerepel a probléma mibenléte, remélem, valaki tud gyógyírt a bajomra 😊 Elõre is köszi.

slime001
Minden gond nélkül kicserélték a telefont. 😊

slime001
Hidd el, hogy nem lesz semmilyen probléma!😊 Majd délután írok, hogy mi van.
#1331 - A te problémádra sajna nem tudok más megoldást.

Bobber
hát nem akarlak elkeseríteni de ha az imei szám se egyezik akkor ha akarják széttárják a kezüket és azt mondják hogy azt a telefont vidd vissza aminek ugyan az az imei száma mint ami a számlán van. ha rendesek akkor nem fognak kekeckedni és elismerik hogy hibáztak ha nem akkor kötekedhetnek, és ha csak nem tudod valahogy bizonyítani hogy márpedig te azt a készüléket ott vetted akkor semmit se tehetsz. ugyanis tudod pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el szöveg mögé bújik és ha háborog az ember akkor csak azt mondja hogy még az imei se egyezik akkor mirõl beszélsz. Ennyi erõvel bármit vissza vihetnétek neki. Sajnos hogyha ezt meg merték tenni és nem csak elnézték a dolgot akkor simán kinézem belõlük hogy húzogatják a vállukat és elzavarnak. Ezért kell sajna mindig alaposan megnézni mit is vesz az ember😞
Én pl ezért ragaszkodtam hozzá hogy én bonthassam ki a dobozt amikor vettem, igy tudtam hogy nem vernek át. Tudom ez téged nem vigasztal, fõleg hogy nem is te vetted át hanem papád de sajnos akkor is ez van. Kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Remélem tényleg nem a nagy átverésrõl lesz szó de sajna gyanús a dolog😞

sugga
Ezzel nincs gáz, ezt én is megcsináltam, de mégse a legnagyobbon van... Majd próbálok alkotni valamit, és még ma csinálok róla egy videót.

slime001
Kapcsold ki az automatikus fényerõ beállítást és tedd a legnagyobbra. Így viszont jobban zabálja az akksit. Menüpontól menüpontra nem tudom leírni, mert nincs kedvem kiszedni a dobozból a telefont.

sugga
Nekem a fényerõvel van gondom. Amikor bekapcsol a cucc, akkor gyönyörû világos a kijelzõ, az elsõ elsötétedés után meg akárhogy is maxra van véve, beáll egy tök alacsony értékre, és már beltérben is takargatnom kell a kijelzõt, hogy lássak valamit. Valaki nem tudna segíteni, hogy hogyan kell beállítani, hogy "vakítóan" világos legyen? Elõre is köszi.

slime001
Nem hinném, hogy akadékoskodni fognak. Ha igen akkor annak lesznek következményei!😊

Dante73
Hacsak, nem azt mondják, hogy a dobozt cserélték össze, nem a telefont. Vidd gariba ide-meg oda...

slime001
Az IMEI szám sem egyezik!😊 Holnap faterom vissza viszi és kicserélteti. Nyilván majd az lesz a válasz, hogy véletlenül összecserélték a telefonokat, mert náluk van egy használt Omnia is. Gondolom azt adták el nekünk. Nevetséges ami megy itt.

slime001
Nincs rajta. Faterom vette õ nem ellenõrizte át a papírokat meg nem kapcsolta be. Amikor bekapcsoltam és a PDA Fan Club-os logó üdvözölt akkor már nagyon furcsán néztem és pár perc múlva le is esett, hogy szépen átbasztak. Az a vicces, hogy az embert ennyire hülyének nézik. Ha a gyári ROM-ot visszarakják meg kiveszik belõle a szerviz papírt lehet, hogy nem is esett volna le, hogy használt.

Dante73
Egyébként, érdemes összehasonlítani a dobozban, dobozon, szervízkönyvben levõ IMEI számot a készülékben tárolttal, és a hátlapon lévõvel. Persze, azt is megnézni mi van a számlán.
Sok minden kiderül belõle.