1623
Samsung i900 OMNIA
-
Taibi #463 Az amúgy miért van, hogy hiába telepítem a programokat a MyStorage-ra, a MyDevice memóriája is mindig csökken olyankor? Pedig látszólag semmi sem kerül rá. -
nbs86 #462 ROM frissítéshez visszatérve mégis megéri ez a frissítés dolog.
Nemrég tettem fel a legújabb hivatalos IA5-ös ROM-ot az eddigi legfrissebb magyar szervizrom helyébe, és sokkal tovább bírja az aksi, mint eddig. Kétnaponta töltöttem, most három napot simán kibír, de ha nem nyúzom, akkor 4-et is) Minden más meg jól működik, semmi nem lett rosszabb.
GPS-t is viszonylag hamar talál, eddig stabilan működik.
Röviden ennyit. :)
Üdv.:
nbs86 -
#461 hát nem tudom énigy nem vennék készüléket. Már csak azért se mert használt és nem lehet tudni hogy mi miatt lett beadva kereskedésbe. Mondjuk én amugy se vennék hasznélt készüléket.
nekem is ajánlottak annó használtat hogy milyen jó mert új de kiderült hogy mégse meg csak 1 év gart adtak volna rá.
Bementem vodához ők adtak nyitásból 2 év gyári garit ha jól emléxem. Szóval én mindenképpen ha lehet újjat vennék vagy ha már használt akkor személyes átvétellel nehogy egy féltégla legyen a csomagba betéve és utána meg szaladhatsz a pénzed után. Mondjuk nem tudom ezek a dolgok hogy mennek én csak egyszer vettem neten utánvéttel cuccót a fényképezőgépemet, de azt az edigitalosoktól bennük meg megbízok. De amit ti irtatok ott volt egy negatív példa nem egy akkora bolt szerintem mint egy edigital, szóval ha már használt én nagyon meggondolnám a postai utánvétet.
ne legyen igazam és tényleg omniát küldjenek de ha össze is van karcolgatva te azt az életben nem bizonyítod be hogy nem te voltál ha a csomagból vesze ki viszont ha személyesen mész be a boltba akkor legalább a külcsinyt tudod ellenőrizni. Aztán hogy a készülék mennyire lett agyonhajtva gyilkolva neadjisten valami romhiba van benne az meg csak később derül ki ugyis. -
#460 azt jelenti hogy valaki megvette valahol aztán nem kellet neki és beadta egy boltba. Remélem nem nagy hülyeség amit írok de kb ezt takarja a dolog. Magarul nem te leszel az első tulajdonosa.
jogilag el lett adva valakinek, aki elvileg nem használta na most ez az amit nem lehet bizonyítani. -
nbs86 #459 Boltokról nem sok véleményt tudok mondani, eddig egy helyen vettem omniát, azóta szerencsére működik, kopp, kopp.
Én a NEXTTEL-től vettem, friss, magyar szervízrommal, 1 év garival. (+2 hónap gyártói garancia van, ha beregisztrálod a samsungnál)
A felbontás miatt igaz, hogy néha meg kell vele szenvedni, de igazából a legtöbb program, amit általánosan használnak a pdakon, az elfut ezen is. Az iGO-val kellett kicsit kínlódni néha, meg a játékok egy része (De erről fogalmama sincsen, sosem játszom). Az ismert SPB, Resco programok gond nélkül mennek. Meg sok más egyéb is. Nem vettem észre, hogy bármivel problémám lett volna.
Üdv.:
nbs86 -
Balin #458 hello!érdeklődnék h érdemes-e használtan garanciával venni vagy inkább újonnan vegyem?
tudtok megbízható és olcsó boltot?
jah és még az h azt hallottam hogy a képernyő felbontás miatt nemnagyon megy 1két program... ez igaz?
előre is köszönöm a válaszokat!:) -
#457 Remélem hogy én ellepélde leszek.
E-mail részletek velük:
"Teljesen karc mentes készülék, minden tartozék megvan hozzá. Megoldható a postai utánvét természetesen. Gyártói garancia van rájuk"
"60e ft mind a kettő, a függetlenre 3 hónap garancia a t-mobilosra 20091206 –ig. 2-3e a szállítás"
Idézet innen:
"- NeXtel = tőlük vettem a W810i-t, jól át is vágtak. Szemetek. A garanciát ők vállalták, és az is kamu. Szánalmasak... "
Akor ez szerint ? MOSt mi is van. Nem értem -
Szasza81 #456 Esetleg telkopiac.hu-ról vélemény? -
Szasza81 #455 Ezt találtam:
- NeXtel = tőlük vettem a W810i-t, jól át is vágtak. Szemetek. A garanciát ők vállalták, és az is kamu. Szánalmasak... -
Szasza81 #454 Valaki meg tudná mondani, mit takar pontosan a "0perces, új állapotú, bevett, jogilag használt készülék"?
Be lehet vele fürödni? Vagy érdemes ilyet megvásárolni? -
nbs86 #453 a TMC-hez még hozzátéve. Lehet, hogy előtte érdemes feltenni ezt: SdkCerts.cabl hogy jól működjön a dolog.
Ha eddig nem ment, akkor uninstall, ahogy a pdf-ben benne van, vagy restore az előtti állapotot, előtte PIMBACKUp, feltenni ezt, és újrapróbálni. -
nbs86 #452 Ez abszolút használatfüggő..
Tegnap tettem fel életem először ROM frissítést, de úgy néz ki ugyanúgy fogyaszt, mint eddig.
Nálam 2 napot bír ki biztonsággal. Tehát kibírna lehet 3-at is, de valószínűbb a 2,5, ezért a második napon este mindig elhasználom az energiáit, hogy tölthessem.
Ha nem buzerálgatnám, akkor biztos többet is bírna. Sokszor elindítom csak úgy az iGo-t megnézni ezt-azt, a netre is naponta többször kiküldöm wifin, no meg persze pár telefon. Így bír 2 napot. -
#451 szia.Te omniád hány napig jo egy töltéssel?
-
nbs86 #450 connextel vagy nextgsm vagy mi a fene?
Valahol, valaki szidta, de én ott vettem az omniát. Tapasztalom nem sok van, kaptam mindent, ami jár hozzá, az akkor legfrissebb szervízROM volt a gépen, azóta is működik. -
#449 Heló
nextel(bolt)-ről van valakinek tapasztalata? -
nbs86 #448 Ezzel nem lehet mit kezdeni. OPrendszer fut a PDA-n, ha kikapcsolod nem fut, így nem megy semmi sem. A windows sem jelez pop-up ablakot mondjuk, ha ki van kapcsolva a számítógép. Sajnos mennie kell a készüléknek, ha az ébresztőórára vágysz. -
#447 a telefonom teljesen magyar. A Igot feltudtam tenni. Ébresztövel van gond ha kikapcsolom akkor nem ébreszt, mit csináljak vele? segitségedet közsönöm. -
nbs86 #446 Látom nem magyar a készülék.
Erre a megoldás: MAGYARÍTÁS -
nbs86 #445 Létezik olyan megoldás is, hogy az iGo-t nem kell telepíteni, csak felmásolod és fut SD-ről vagy My storage-ról, de ez már warez téma, ezért ellenjavallt. -
nbs86 #444 Ez azt jelenti, hogy túl sok mindent telepítettél már a PDA belső memóriájába. Vagy telemásoltad mindenfélével. Ezeket át kell tenni a belső memróiába, a My Storage-ra, vagy eleve oda kellett volna telepíteni.
Fel kell szabadítani egy kis helyet az iGO telepítésére.
(vagy az e-oldalon le van írva, hogyan kell az iGO-t a My Storage-ra tenni) -
nbs86 #443 A PDA-ra itt van egy totalcommander: TCMD PPC
A gépedre szintén a webalon lehet totalcommandert szerezni.
Ha fent van, akkor töltsd le, majd próbáld megnyitni ezt a zip fájlt: ZIP
Egyből betelepül. Utána, ha csatlakoztatod a PDA-t a géphez és fent van az ActiveSync is, akkor a kis hálózat ikonra kattintva lesz egy WinCE lehetőség, az a PDA-d tartalma, lehet másolni rá, stb. -
#442 figyu amikor elkezdene telepiteni igot ezt irje ki(THERE ISN'T ENOUGH FREE sPACE ON YUOR DEVICE. NAV N IGO 8 NEEDS 6403526 BIYTES) Ez mi lehet?
-
#441 totalcommanderre hol találom benne? ActiveSyncen kívül igen?
-
nbs86 #440 az ActiveSyncen kívül?
A beállítások - kapcsolatok - USB-kapcsolatban átállítod My Storage-ra és akkor elég gyorsan másolhatsz fel a készülékre bármit. Onnantól meg a készüléken belül totalcommanderrel oda teszed ahova szeretnéd. -
nbs86 #439 akkor a SD kártyán keresd meg a 2577-es mappát és indítsd el az Autorun.exe-t. -
#438 valaik mondjon olyan programot ami könyen tudok mp3 és filmet másolni? -
#437 Gondolom microSD-n kaptál iGO8 navigációs szoftvert igen egyet kaptam és betetem és nem csinált semit?
-
nbs86 #436 Ha valami nem megy, írj nyugodtan.
Még egy hasznos link: iGO-hoz (is) -
nbs86 #435 Létezik egy olyan mappa, hogy My Documents\My ringtones.
Ide beteszed az mp3adat és máris kiválaszthatod csengőhangként.
Vagy:
Megváltoztatható az, hogy a csengőhangot honnan keresse a gép. Remélem van a registry-be buherálni képes programod. (SKTools vagy bármilyen registry Editor)
Ha nincs, bármilyen ingyenes registry editor megteszi.
Ha megvan, akkor HKEY_Current_User\ControlPanel\SoundCategories\Ring\Directory Ha ide eljutottál akkor a Directory értékét változtasd amire szeretnéd, pl: \My Storage\ vagy \Storage Card\, ha külső memóriákártyán vannak a cuccok.
Mentés, softreset és hajrá. Remélem sikerül!
iGO8 telepítése.
Gondolom microSD-n kaptál iGO8 navigációs szoftvert. Ezt beteszed a készülékbe, bekapcsolod és máris akar majd települni. Felmászik és használhatod is. Sikeres telepítés után az iGO magától elindul.
-
#434 sziasztok.lenne Kérdéem.Az hogyan tudok betenni Mp3 számot csangöhangnak? Hogy kell telepiteni IGO NAVIT mert ugy vettem meg de azt mondták hogy nekem kell csinálni, segitsetek! elöre is köszönöm. -
Szasza81 #433 Köszi szépen! Akkor egyelőre ők a kiszemeltek. Bár ahogy elnézem rendes üzletük nincs, csak webshop. Azért ilyen árkategóriánál szívesebben venném meg személyesen.
De ezt is ki kell próbálni egyszer. :)
-
nbs86 #432 + Gsmline.hu = olcsóak, megbízhatóak. 2 hete rendeltem tőlük telefon, másnap hozták is. Garanciájuk is megbízható, a szervízre küldött telefonokat a neten nyomon lehet követni.
Ezt találtam róluk, rossz véleményeket meg nem. -
Szasza81 #431 Erről az üzletről mi a véleményetek?
http://www.gsmline.hu/ -
nbs86 #430 Én náluk vásároltam:
ITT VETTEM ÉN
Fél éve tökéletesen működik, a legújabb magyar ROM volt a készüléken, kártyafüggetlen.
Nagyon nem verhetnek át. Meg kell nézni, hogy a doboz bontatlan-e (a zárócímkén nincs semmi bontás nyoma), ki kell bontatni, megnézni működik-e minden, kijelzőnek nincs baja, stb., minden tartozék megvan-e, a garanciajegyet is szépen ki kell töltetni.
Ha a készüléket beregisztrálod majd a samsungnál, akkor +2 hónap garancia. -
Szasza81 #429 Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani olyan boltot, ahol biztonsággal vehetek i900-ast?
Azért kérdezem, mert egy-két helyen 86 és 96 ezer között van, más helyeken 120 környékén és afölött. mitől ez a nagy különbség? 90 körül még megvenném mert nagyon szeretnék egy ilyen darabot, de a 120 már sok. viszont félek, hogy ilyen olcsón rossz vásárt csinálok. gondolok itt a garanciára, magyarításra stb...
vagy tudtok tanácsolni valamit vásárlással kapcsolatban? esetleg megbízható és olcsó üzletet ajánlani?
Előre is köszi mindenkinek a segítséget!
-
#428 Köszönöm szépen. -
nbs86 #427 Szia!
Hogyne lenne. Pl.: WkTASK
Én ezt használom, lesz egy picike X a sarokban, be lehet vele zárni végleg mindent. Tud magyarul is. -
#426 Sziasztok. Nincs véletlenül egy olyan beállítás, vagy program, ami azt cinálja, hogyha kilépek egy alkalmazásból, akkor be is zárja, és ne fusson tovább a háttérben? Mert unalmas mindig bezárni mindent a feladatkezelőben.
Köszi előre is. -
nbs86 #425 Mégsem fontos, úgy tűnik a térképnek van valami baja, mert másik térképpel jól megy.., bár ott meg nincsenek táblainfók.. -
nbs86 #424 Csak egy kérdés...
Akinek van iGO8-a, az kipróbálná, hogyha a IX kerület Köztelek u. 2-től az Üllői út 400-ig tervez, majd berepüli az útvonalat, akkor az útvonal felénél kilép-e a program hibával?
Előre is köszönöm annak, aki kipróbálja.
Üdv.:
nbs86