Samsung i900 OMNIA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Több órát töltöttem azzal, hogy találjak megoldást az Omnia Skype-pal történõ ellátására. Eddig nem sikerült... A Skype oldalán ugyan számtalan Samsung mobilra le lehet tölteni a programot, de i900-ra nem.
Tudtok valamilyen megoldást?
Vagy mindenki tudja, hogy mit kell csinálni, csak én nem? 😊 Elõre is köszi!
mikulásra kaptam egy OMNIÁt minden vágyam álmom volt és azóta is szeretem , imádom , de egyszer csak eltûnt róla az IGO, akármit csinálok nem jön elõ, sõt még a programokban sincs benne. segitsetek nagyon fontos .
nem akarom bevinni a pannonba , igaz hogy még garanciás ,de állitólag 2 hét min. mire visszaadják.
légyszi valaki segitsen
köszi Mártika
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
nagy nehezen rájöttem, hogyan tudok random sms csengõhangot beállitani <#taps>#taps>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Leformáztam a memoriakártyámat amina az IGO volt. 😞
Hogy birom visszarakni az igo-t?
Ha tudsz angolul ezt csináld végig. Nekem bejött és azóta tökéletes.
Enable GPS faster without XTRA
There is a way in which you can enable the GPS without having the phone services switched on but it involves a modification to the registry on the phone. I would recommend using PHM RegEdit as it is one of the easiest to use.
Please follow the following steps that seem to help improve the time to get a GPS fix, without need to download XTRA data:
1. Go to Settings > System > Enhanced GPS and set both settings to "Disable"
2. Go to your device's registry, and see the key HKEY_LOCAL_MACHINE\System\
CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver
3. Change the following string values to nothing (don't delete them, just edit them and clear the value):
CurrentLogFile (originally \GPSID_log.txt)
OldLogFile (originally \GPSID_log.bak)
4. Soft-reset your device
5. With File Explorer, go to My Device, and delete the two GPSID_log files you see, and the file named xtra. If you don't soft-reset, you will not be able to delete some of them.
6. Check again the registry setting. Sometimes in rare cases it may revert the settings back - but that's a general WM problem.
Üdv.:
nbs86
Üdv.:
nbs86
Ha nem használod az IGO-t, akkor is ott az E betû emg néha a G.
Ez csak az elérhetõ szolgáltatást jelzi, az IGO nem használja.
A GPS jelfogásnál szokott netes kapcsolatot szenvedni, amikor le akarja tölteni a mûholdak adatiat elõre, de ez kikapcsolható és anélkül is megy tökéletesen.
Üdv.:
nbs86
Persze, hogy lehet.
START - Beállítások - Hangok és értesítések - Figyelmeztetések és itt már szerintem megtalálod.
Ha a My Documents - My ringtones mappába pakolsz cuccokat, akkor ott meg fogja találni és ki tudod választani az elõbb említett helyen.
Üdv.:
nbs86
Nem értem a negatív hozzá állásotokat az Omniához.
Teljesen tudatlanul vettem meg a készüléket,ami érdekelt azt megkerestem,amit nem találtam azt megkérdeztem.
Most hogy rá is frissítettem,kiválóan amire kitalálták mûködik.
Ami pedig minõségben kifogásolható "nincs olyan készülék ami mindent
kifogástalanul tud.
<#worship>#worship>
(mindent megcsináltam amit ott leírtak,pff)
Mind1,eladom azt annyi..
★ 汤姆 李
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
★ 汤姆 李
leszarom a konfigod...
A telefonnévjegyek szerkesztésénél lehet tetszõleges dallamot választani.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
1.9gb-os pack..
★ 汤姆 李
Segítséget szeretnék kérni.
Az Omnián nem akar futni egyik TCPMP program sem,mi lehet a baj?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Tegnap megrendeltem az Omniát.
Várhatóan péntekre megérkezik hozzám.😊
Az elsõ akkutöltést hogy kell rajta végezni? Csukott állapotban és kb. mennyi idõ? Meg lécci adjatok még hasznos tanácsokat hozzá.😊 köszi
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Köszi..
★ 汤姆 李
cab filet simán telepíted, majd futtatod a programok könyvtárból, a javasokat meg a java progiból tudod elindítani.
Szabii: csak annyira bonyolult mint egy windowsos asztali pc.
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Cab kiterjesztésü file-okat keress amiket másolsz a telefonra majd install..
★ 汤姆 李
holnapra tervezem egy Omnia beszerzését.de mára már elbizonytalondtam a sok jó, és rossz olvastán egyaránt. bonyolult "kis kütyünek" tûnik. valóban az vagy csak igy olvasásra? elõre is köszi a válaszokat.
légyszi légyszi...:
Eddig kopásnak jele sincs😊
★ 汤姆 李