Samsung i900 OMNIA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv FiGabor.
Elöször is Beállitások->Wlan->Hálozati Kártyák Beállitása.Ott be kel választani Az internet Hálozati Kártyák(SyChip Jaguar WLAN GSPI CARD).
Vezeték nélküli Kiemelt hálozat ott válaszad ki:Minden elérhetö.
Utána be kell állitani a böngészönél nekem Opera van fent.
Megnyitod a böngészöt Beállitásik->Kapcsolatok ott kiválasztod Az internet
lessz ott hogy Automatikusan észleje a beállitásokat ot ne legyen a pipa bejelölve otána mentés és kész sok sikert.

Samsung I900 Omnia Segitö

Sziasztok!
Tudna vki segiteni h az omnián h kell beállítani h wifin menjen a net? Addig eljutottam h a kapcsolodik a routerhez... ami gyanus h a wlan6hálókártya manünél a legördülõ menüben ninccs semmi, ill szintén a wlan menüben mikor rákatt a wifikapcs-ra ott szintén a legördülõ menü üres :S már több forumot elolvastam és a leírások alapján mbeállitottam, de sajnso sehogy nem megyha a böngészõkapcsolatánál automatikusan hagyom akkor kiirja h rossz cim, ha pedig internetre beállitom, akkor tölt de semmit nem jelenit meg és nem is ir ki semmit.
Ha vki leirná h kell beállitani megköszönném!
Gábor
Spb Mobile Shell program kivánló!Mindenkinek ajánlom..

★ 汤姆 李

Igen,már közben ki is próbáltam.Nagyon jól mûködik és holnap le is tesztelem mégjobban.Prof,hogy mutatja az épületeket és könnyen kezelhetõ,thx!

★ 汤姆 李

Itt van egy Igo8.3.2.64029 Letöltése Ez a változat tartalmazza a magyar map,magyar poi,magyar nyelv,magyar 3D.magyar iránytû,magyar skin.

Köszi<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Udv inter.
OMNIAN az IGO8 tökéletesen fut nekem is az van fent.Nem csak az origi fut rajta.

Szia bummbumm!
Köszi szépen a segítséget!
Hi!
Melyik gps szoftver mûködik I900-on?
Le is lehet tölteni hozzá vagy csak origi?
Nagyon köszi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Üdv pompi60.
Olvastam hogy keresel progit a filmek átalakitásához.Ezt tölcsed le tökéletesen átalakitja a filmek méretét az SAMSUNG I900 OMNIA-ra.
Kattide a letöltéshez!.Használat a PDA válaszad ki a készülékek között a program tud magyarul is amit elérsz a program megnyitása után a HELP-nél.Amugy nem kel telepiteni se.Sok sikert a progihoz.

Üdv mindenkinek!
Kérdésem az lenne hogy hogyan lehet filmet i900-ra tenni?
Azt persze tudom hogy adatkábel stb stb
De bármilyen filmet rátettem nem indult el. Vagy ha el is indult akkor csak a hang ment, kép meg semmi.
Milyen formátumú videókat játszik?
Illetve h fontos-e a felbontás?
Elõre is köszi!
vki
Hi!

Valaki próbált már romot frissíteni Vista alatt?

ACER Aspire 5738ZG

Srácok honnan tudok leszedni játékokat, persze nem fizetösökre gondolok :-)
persze beállítások ott kipipálods a számokat és azok bekerülnek a lejátszási listába...

az adatbázist meg egy progival látod guugli megmondja keress rá de van egy olyan is hogy http://www.i900.eoldal.hu/ ott elég sokminden le van írva
hali
tudja vki hogy lehet egyszerre több számot berakni a touchplayerbe?
sziasztok! Megtudnátok mondani hol találom benne a regisztrációs adatbázist?

köszi
köszi

Bullet
ausztria, cseh köztársaság, lengyelország, magyarország,németország, románia és szlóvákia, ezek az országok vannak benne.

üdv. az igo8 szoftver rajta az full Európa vagy csak Nyugat-európa?

Bullet
1. azt hiszem a my documents-be vagy a documents and settingsbe menti.
2. beállitások - kapcsolatok - usb kapcsolat, itt a háttértárt állisd át my storage-re

Hello! Az lenne a gondom a telefonnal, hogy amit küldenek bluetoothon azt nem találom sehol a telón. Már próbáltam h a keresésbe is beírom a fájl nevét de nem találom, légyszi segítsetek már! Jah és még azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet átállítani azt, hogy a telefonon hova mentse a cuccokat, mert amikor összekötöm a géppel, és másolnék rá vmit, kiírja h memória megtelt töröljön... pedig ott a 8gb

Segítségeteket elõre is köszi!
Bullet
Tippre kb ua mint a bios frissítés.

Más.
Sikerült vkinek az iGo-ba más térképet beletennie vagy másik iGO-t telepítenie?
Horvátország kellene nekem bele...

16gaborm
Mi egyáltalán az a ROM frissítiés???
Mire jó?
És melyik a legstabillab ROM az Omniához?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Heló

Nem tudja valaki, hogy én sms hangot tudok feltölteni a telómra? amit be is tudok állitani, valamint hova kell bemennem ha a telefonról le szeretném menteni a telfon számokat amit nem a simre mentettem?
mackosajt

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Hali!

Nem tudja valaki honnan lehet jó játékokat letölteni omniára, ami mûködik is?
hopp 7. kimaradt. hol tudom kikapcsolni a be-és kikapcsolás hangot? idegesít 😊

Hali!

Lenne pár kérdésem:

1. ékezetes betûket, hogy lehet a legegyszerûbben elõcsikarni sms írás közben? a "telefonbillentyût" nem lehet úgy átállítani, hogy azzal is be lehessen vinni ékezetet és ne keljen össze vissza nyomogatni hogy egy kurva á vagy ö betût elõhozzak?

2. mekkora felbontású képet kell kreálnom, ahhoz, hogy az tökéletes legyen az omniára háttérképnek? 400x200?

3. a feladatkezelõt nem tudom berakni gyorsgombnak vagy oldalra a widget-ekbe?

4. max mekkora felbontású videót tudok rárakni?
5. feliratot kezeli?
6. bejövõ emaileket nem lehet egyszerre kitörölni? nincs olyan h összes kijelölése és törlés? (mert a szinkronizálásnál ügyesen felrakni az 1500 emailemet az outlookból a telefonra 😄 )

8. egyenlõre nincs 8, de majd még biztos fel fog merülni pár kérdés.

Megköszönném, ha valaki tudna válaszolni és segítene!

kellemes ünnepeket

üdv

Sziasztok!nem tudja valaki hogy lehet a telefonról képeket átmásolni a memóriakártyára?
mackosajt
ha van elõfizud, szerintem jobban jársz, ha pannontól újat veszel.
Az ilyen zug-gsm dologgal már volt aki megjárta.
Ami a gyorsaságot illeti, szerintem jó sebességû a kütyü.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Hali! Ma néztem az egyik shopban ezt a telót mert nagyon tetszik és majd venni akarok. Azt szeretném kérdezni hogy mennyire lassú ez a teló,mert ami ott volt azt bekapcsoltam és kb. 2 percig tartott mire bekapcsolt és utána bármit akartam vele csinálni alig reagált rá és nagyon lassan csinálta a dolgokat. Vmi gond lehetett szerintetek a telóval vagy ez tényleg iylen lassú? Bár amit láttam videókat youtubon róla nem volt iylen lassú. Amúgy pannonos volt és 75-ért adták.
Nandusz
Emlékeim szerint én így tettem fel:

Programok/Intézõ/Storage Card/2577/autorun_8, vagy a sima AUTORUN..nem tudom már.

Ha felmegy, utána már ott lesz az indító ikonja a programokban.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Sziasztok!Nem tudná valaki megmondani,hogy a 2Gb IGO-t hogyan lehet feltenni a 8GB kártyára,mert nekem nem sikerül!Elöre is köszi

mackosajt
passz.

õszintén szólva én kipróbáltam a sok skines dolgot, de valahogy még várok a végleges használatukkal is.
Egyelõre a gyári dolgokat használom, saját háttérrel.
A cuccok lockolása eszembe sem jutott.

Magnum PI
Sziasztok!

A widgeteket lehet valahogy lockolni hogy nem mozduljanak el véletlenül sem?

mackosajt
t-mobilos.

Elvileg ezek a legfrissebbek, de még ezek sem a legjobbak.
Hivatalos rom még nincs is, amit fel lehetne tenni újabbat.

zmeor
az új rom-od van?

leszarom a konfigod...

mackosajt
Ucsó hozzászólás óta eltelt bõ 1 hét.

Tapasztalatok? Nekem továbbra is bejön. 😊

2 napja töltöttem, és még 50%-on van az akksi.

zmeor
nekem semmi ilyen problémám nincs...minden stabil és jól mûködik..

leszarom a konfigod...

Nandusz
Vagy egy selejtes darab birtokosa vagyok, vagy tényleg úgy szar ez a készülék, ahogy van....
Kezdve azzal, hogy miután megvettem, rögtön olyan probléákba ütköztem, hogy megszakad a GPRS/3G/HSDPA net, amikor laptopra csatlakoztatva használom a készüléket, a WiFi nem elérhetõ, annak ellenére, hogy látja, sõt párosítom az adott routerrel, továbbá fogja magát és törölgette alkalomszerûen a teló memóriába mentett kapcsolatokat. Nosza felhívtam a Samsung szervízt, mondták, hogy be kell vinnem, mert ezt egy szoftver frissítéssel meg lehet oldani.
Be is vittem, de azt leszámítva, hogy a HSDPA kicsit stabilabb lett (már nem kell annyiszor újra csati), a kapcsolatokat tegnap spec. ismét törölte. Még szerencse, hogy korábban szinkronizáltam a PC-vel és így helyre tudom állítani...na de akkor is ez így nem elfogadható és komolyan mondom, kezdem megutálni ezt a késüléket és egyben bánni is, hogy megvettem.
Egy szaros SEv640i sokkal jobb volt a mobil internetezésre, mint ez.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

zmeor
képek sztem tök jó, mondjuk én egy w300i után mondom...
sztem jó minõségûek is.

amugy bejött simán a Youtube, nem telepítettem azt a divx-es dolgot.. amugy mihez kéne?

leszarom a konfigod...

mackosajt
Filmet lehet nézni nyugodtan, és szerintem jó minõségben rajta.
A fényképek a telón számomra hülyén néznek ki, de gépen más. Viszont egy SE kamerájával szemben szerintem alul marad.

Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a 65000 szín nem túl kevés ennek a telefonnak? mennyire lehet észrevenni hogy ennyire kevés? vagy ígyis nagyon szép? Azt hallottam hogy emiatt a kamerájával készült kép se tûnik olyan tökéletesnek.(persze ha például PCre felrakjuk a képet biztos szebb)
Köszi!
de rendesen a www.youtube.com on bejön?te melyik szolgáltatónál vagy?divxet letöltötted vagy nem kell?
zmeor
nekem meg a youttube rendesen, szal nemtom mi lehet a megoldás rá :S

leszarom a konfigod...

Hali
nem rég vettem egy omniát vodától és nekem a youtube nem müködik kiirja plusz kéne érte fizetnem pedig net minden van telón szerintetek szolgált hiba vagy mi?másik divx codek regisztráció én arra nem jövök rá hogy hol kell valaki tudna ebben segiteni? vagy azt elõtte le kell töltenem vagy ,hogy van ez?
mackosajt
olvasnám én is szívesen végig az egészet, csak idõm nincs annyi.
Ha eszedbe jut, akkor írd meg légyszives a program nevét, majd megkeresem. Google többnyire a barátom. 😊

TopGun
En egy forumon 187 oldalt olvastam vegig az Omniaval kapcsolatban hozzaszolasrol, hozzaszolasra, hogy tanuljak belole. Feliratos film lejatszashoz valami mas progit mondtak nem a tcpmp-t, ha jol emlekszem csak a neve nem jut eszembe 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Dante73
Dehogy baj, csak csodálkoztam...
Mikor az ef81-esem megvettem, akkor is csodálkoztam. Egy Klippet átalakítottam 3gp-be, rátettem a memória karira, majd megnéztem a telcsin. Akkor jött a meglepi, mikor még az apró feliratok is tökéletesen olvashatók voltak. Ez volt az elsõ telefon, aminek ennyire jó volt a kijelzõje. még ma is etalon, mondjuk, ezen a téren...

http://www.freetvmaci.info/

mackosajt
<#idiota>az vagyok. Baj? Amúgy a sima filmek jól mennek.