Samsung i900 OMNIA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az iGO a PDA-n is ezt csinálja.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Kösz a gyors választ!
Kicsit a stylus zavar, hogy nem lehet a készülékben tartani.

Nekem is a legújabb hivatalos ROM van a gépen. Az iGO soft reset után valóban nagyon hamar tud jelet fogni ha szabad ég alatt vagyok. De ha már használtam navigációra és nincsen softreset, és mondjuk eltelik 3 óra, arrébb megyek 15 kilométert, megint szeretném indítani a navit, akkor már jóval tovább tart megtalálni a jelet, holott látni látja a sok mûholdat, de jelet nem fog csak legalább 2 perc után. Nálad nincsen ilyen jelenség?
mackosajt
A legújabb ROM-ot használva, nyílt terepen fél percen belül van pozíció.
Szóval a gps rész is sokat javult.
Gyorsabb is a kütyü(ne szólítsátok telefonnak, mert ez pda telefon funkcióval), az érintésre jobban, pontosabban is reagál, akksi is tovább bírja.
Ja, és az eszköz memóriában több a szabad hely.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Én ezt használom már minden egyéb készülék helyett és nem bántam meg.
Nem talál olyan gyorsan jelet, mint a volt navim, de nem azon a 2 percen fog múlni a dolog. PDA helyett is szerintem jól használható, bár kisebb a kijelzõje és a felbontása, mint az elõzõ gépemnek (De ilyen méretekben ez enegm igazán nem zavar). Telefonnak is jó, nem vettem észre, hogy rosszabb lenne a vonal vagy bármi más tulajdonsága, mint az elõzõ SEk750-nemnek. Szóval kisebb kompromisszumokkal de szerintem kiváltható vele az összes eszköz. Szerintem nem fogsz benne csalódni.
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen "okos"telefont, hogy kiváltsam a Mitac Mio GPS PDA-mat és az egyszerû Nokai mobilomat. 2 in 1. 😊
Szerintetek érdemes ilyen telefont venni, erre a célra?

mackosajt
tudtommal még senki sem bukott le miatta.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Igen, akkor megy a garancia.
Persze lehet "játszani", hogy lecseréled, ha meg baja van, akkor visszateszed, ami volt, de ez azért lutri.
Köszi a választ!
Nekem még az alap ROM van a készülékemen, így elég szûkös a memória. 😞
Ha feltennék egy másik ROM-ot, akkor ugye buknám a t-mobilos garanciát?

Csak tippelek, de gondolom nem tud mindent a my storage-ra tenni, vannak fájlok, amiket kénytelen a rendszermemóriába, a windows mappába dll-t vagy vmi hasonlókat odatenni.
Az amúgy miért van, hogy hiába telepítem a programokat a MyStorage-ra, a MyDevice memóriája is mindig csökken olyankor? Pedig látszólag semmi sem kerül rá.

ROM frissítéshez visszatérve mégis megéri ez a frissítés dolog.
Nemrég tettem fel a legújabb hivatalos IA5-ös ROM-ot az eddigi legfrissebb magyar szervizrom helyébe, és sokkal tovább bírja az aksi, mint eddig. Kétnaponta töltöttem, most három napot simán kibír, de ha nem nyúzom, akkor 4-et is) Minden más meg jól mûködik, semmi nem lett rosszabb.
GPS-t is viszonylag hamar talál, eddig stabilan mûködik.
Röviden ennyit. 😊

Üdv.:
nbs86
Bobber
hát nem tudom énigy nem vennék készüléket. Már csak azért se mert használt és nem lehet tudni hogy mi miatt lett beadva kereskedésbe. Mondjuk én amugy se vennék hasznélt készüléket.
nekem is ajánlottak annó használtat hogy milyen jó mert új de kiderült hogy mégse meg csak 1 év gart adtak volna rá.
Bementem vodához õk adtak nyitásból 2 év gyári garit ha jól emléxem. Szóval én mindenképpen ha lehet újjat vennék vagy ha már használt akkor személyes átvétellel nehogy egy féltégla legyen a csomagba betéve és utána meg szaladhatsz a pénzed után. Mondjuk nem tudom ezek a dolgok hogy mennek én csak egyszer vettem neten utánvéttel cuccót a fényképezõgépemet, de azt az edigitalosoktól bennük meg megbízok. De amit ti irtatok ott volt egy negatív példa nem egy akkora bolt szerintem mint egy edigital, szóval ha már használt én nagyon meggondolnám a postai utánvétet.
ne legyen igazam és tényleg omniát küldjenek de ha össze is van karcolgatva te azt az életben nem bizonyítod be hogy nem te voltál ha a csomagból vesze ki viszont ha személyesen mész be a boltba akkor legalább a külcsinyt tudod ellenõrizni. Aztán hogy a készülék mennyire lett agyonhajtva gyilkolva neadjisten valami romhiba van benne az meg csak késõbb derül ki ugyis.

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
azt jelenti hogy valaki megvette valahol aztán nem kellet neki és beadta egy boltba. Remélem nem nagy hülyeség amit írok de kb ezt takarja a dolog. Magarul nem te leszel az elsõ tulajdonosa.
jogilag el lett adva valakinek, aki elvileg nem használta na most ez az amit nem lehet bizonyítani.

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Boltokról nem sok véleményt tudok mondani, eddig egy helyen vettem omniát, azóta szerencsére mûködik, kopp, kopp.
Én a NEXTTEL-tõl vettem, friss, magyar szervízrommal, 1 év garival. (+2 hónap gyártói garancia van, ha beregisztrálod a samsungnál)
A felbontás miatt igaz, hogy néha meg kell vele szenvedni, de igazából a legtöbb program, amit általánosan használnak a pdakon, az elfut ezen is. Az iGO-val kellett kicsit kínlódni néha, meg a játékok egy része (De errõl fogalmama sincsen, sosem játszom). Az ismert SPB, Resco programok gond nélkül mennek. Meg sok más egyéb is. Nem vettem észre, hogy bármivel problémám lett volna.

Üdv.:
nbs86
hello!érdeklõdnék h érdemes-e használtan garanciával venni vagy inkább újonnan vegyem?
tudtok megbízható és olcsó boltot?

jah és még az h azt hallottam hogy a képernyõ felbontás miatt nemnagyon megy 1két program... ez igaz?
elõre is köszönöm a válaszokat!😊
McKenny
Remélem hogy én ellepélde leszek.
E-mail részletek velük:

"Teljesen karc mentes készülék, minden tartozék megvan hozzá. Megoldható a postai utánvét természetesen. Gyártói garancia van rájuk"
"60e ft mind a kettõ, a függetlenre 3 hónap garancia a t-mobilosra 20091206 –ig. 2-3e a szállítás"

Idézet innen:
"- NeXtel = tõlük vettem a W810i-t, jól át is vágtak. Szemetek. A garanciát õk vállalták, és az is kamu. Szánalmasak... "

Akor ez szerint ? MOSt mi is van. Nem értem

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Esetleg telkopiac.hu-ról vélemény?
Ezt találtam:
- NeXtel = tõlük vettem a W810i-t, jól át is vágtak. Szemetek. A garanciát õk vállalták, és az is kamu. Szánalmasak...
Valaki meg tudná mondani, mit takar pontosan a "0perces, új állapotú, bevett, jogilag használt készülék"?
Be lehet vele fürödni? Vagy érdemes ilyet megvásárolni?
a TMC-hez még hozzátéve. Lehet, hogy elõtte érdemes feltenni ezt: SdkCerts.cabl hogy jól mûködjön a dolog.
Ha eddig nem ment, akkor uninstall, ahogy a pdf-ben benne van, vagy restore az elõtti állapotot, elõtte PIMBACKUp, feltenni ezt, és újrapróbálni.
Ez abszolút használatfüggõ..
Tegnap tettem fel életem elõször ROM frissítést, de úgy néz ki ugyanúgy fogyaszt, mint eddig.
Nálam 2 napot bír ki biztonsággal. Tehát kibírna lehet 3-at is, de valószínûbb a 2,5, ezért a második napon este mindig elhasználom az energiáit, hogy tölthessem.
Ha nem buzerálgatnám, akkor biztos többet is bírna. Sokszor elindítom csak úgy az iGo-t megnézni ezt-azt, a netre is naponta többször kiküldöm wifin, no meg persze pár telefon. Így bír 2 napot.
Osi20
szia.Te omniád hány napig jo egy töltéssel?

connextel vagy nextgsm vagy mi a fene?
Valahol, valaki szidta, de én ott vettem az omniát. Tapasztalom nem sok van, kaptam mindent, ami jár hozzá, az akkor legfrissebb szervízROM volt a gépen, azóta is mûködik.
McKenny
Heló
nextel(bolt)-rõl van valakinek tapasztalata?

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Ezzel nem lehet mit kezdeni. OPrendszer fut a PDA-n, ha kikapcsolod nem fut, így nem megy semmi sem. A windows sem jelez pop-up ablakot mondjuk, ha ki van kapcsolva a számítógép. Sajnos mennie kell a készüléknek, ha az ébresztõórára vágysz.
Osi20
a telefonom teljesen magyar. A Igot feltudtam tenni. Ébresztövel van gond ha kikapcsolom akkor nem ébreszt, mit csináljak vele? segitségedet közsönöm.

Látom nem magyar a készülék.
Erre a megoldás: MAGYARÍTÁS
Létezik olyan megoldás is, hogy az iGo-t nem kell telepíteni, csak felmásolod és fut SD-rõl vagy My storage-ról, de ez már warez téma, ezért ellenjavallt.
Ez azt jelenti, hogy túl sok mindent telepítettél már a PDA belsõ memóriájába. Vagy telemásoltad mindenfélével. Ezeket át kell tenni a belsõ memróiába, a My Storage-ra, vagy eleve oda kellett volna telepíteni.
Fel kell szabadítani egy kis helyet az iGO telepítésére.
(vagy az e-oldalon le van írva, hogyan kell az iGO-t a My Storage-ra tenni)
A PDA-ra itt van egy totalcommander: TCMD PPC

A gépedre szintén a webalon lehet totalcommandert szerezni.
Ha fent van, akkor töltsd le, majd próbáld megnyitni ezt a zip fájlt: ZIP
Egybõl betelepül. Utána, ha csatlakoztatod a PDA-t a géphez és fent van az ActiveSync is, akkor a kis hálózat ikonra kattintva lesz egy WinCE lehetõség, az a PDA-d tartalma, lehet másolni rá, stb.
Osi20
figyu amikor elkezdene telepiteni igot ezt irje ki(THERE ISN'T ENOUGH FREE sPACE ON YUOR DEVICE. NAV N IGO 8 NEEDS 6403526 BIYTES) Ez mi lehet?

Osi20
totalcommanderre hol találom benne? ActiveSyncen kívül igen?

az ActiveSyncen kívül?
A beállítások - kapcsolatok - USB-kapcsolatban átállítod My Storage-ra és akkor elég gyorsan másolhatsz fel a készülékre bármit. Onnantól meg a készüléken belül totalcommanderrel oda teszed ahova szeretnéd.
akkor a SD kártyán keresd meg a 2577-es mappát és indítsd el az Autorun.exe-t.
Osi20
valaik mondjon olyan programot ami könyen tudok mp3 és filmet másolni?

Osi20
Gondolom microSD-n kaptál iGO8 navigációs szoftvert igen egyet kaptam és betetem és nem csinált semit?

Ha valami nem megy, írj nyugodtan.
Még egy hasznos link: iGO-hoz (is)
Létezik egy olyan mappa, hogy My Documents\My ringtones.
Ide beteszed az mp3adat és máris kiválaszthatod csengõhangként.

Vagy:
Megváltoztatható az, hogy a csengõhangot honnan keresse a gép. Remélem van a registry-be buherálni képes programod. (SKTools vagy bármilyen registry Editor)
Ha nincs, bármilyen ingyenes registry editor megteszi.
Ha megvan, akkor HKEY_Current_User\ControlPanel\SoundCategories\Ring\Directory Ha ide eljutottál akkor a Directory értékét változtasd amire szeretnéd, pl: \My Storage\ vagy \Storage Card\, ha külsõ memóriákártyán vannak a cuccok.
Mentés, softreset és hajrá. Remélem sikerül!

iGO8 telepítése.
Gondolom microSD-n kaptál iGO8 navigációs szoftvert. Ezt beteszed a készülékbe, bekapcsolod és máris akar majd települni. Felmászik és használhatod is. Sikeres telepítés után az iGO magától elindul.
Osi20
sziasztok.lenne Kérdéem.Az hogyan tudok betenni Mp3 számot csangöhangnak? Hogy kell telepiteni IGO NAVIT mert ugy vettem meg de azt mondták hogy nekem kell csinálni, segitsetek! elöre is köszönöm.

Köszi szépen! Akkor egyelõre õk a kiszemeltek. Bár ahogy elnézem rendes üzletük nincs, csak webshop. Azért ilyen árkategóriánál szívesebben venném meg személyesen.
De ezt is ki kell próbálni egyszer. 😊
+ Gsmline.hu = olcsóak, megbízhatóak. 2 hete rendeltem tõlük telefon, másnap hozták is. Garanciájuk is megbízható, a szervízre küldött telefonokat a neten nyomon lehet követni.

Ezt találtam róluk, rossz véleményeket meg nem.
Errõl az üzletrõl mi a véleményetek?
http://www.gsmline.hu/
Én náluk vásároltam:

ITT VETTEM ÉN

Fél éve tökéletesen mûködik, a legújabb magyar ROM volt a készüléken, kártyafüggetlen.
Nagyon nem verhetnek át. Meg kell nézni, hogy a doboz bontatlan-e (a zárócímkén nincs semmi bontás nyoma), ki kell bontatni, megnézni mûködik-e minden, kijelzõnek nincs baja, stb., minden tartozék megvan-e, a garanciajegyet is szépen ki kell töltetni.
Ha a készüléket beregisztrálod majd a samsungnál, akkor +2 hónap garancia.
Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani olyan boltot, ahol biztonsággal vehetek i900-ast?
Azért kérdezem, mert egy-két helyen 86 és 96 ezer között van, más helyeken 120 környékén és afölött. mitõl ez a nagy különbség? 90 körül még megvenném mert nagyon szeretnék egy ilyen darabot, de a 120 már sok. viszont félek, hogy ilyen olcsón rossz vásárt csinálok. gondolok itt a garanciára, magyarításra stb...
vagy tudtok tanácsolni valamit vásárlással kapcsolatban? esetleg megbízható és olcsó üzletet ajánlani?

Elõre is köszi mindenkinek a segítséget!
Csacsi
Köszönöm szépen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szia!

Hogyne lenne. Pl.: WkTASK
Én ezt használom, lesz egy picike X a sarokban, be lehet vele zárni végleg mindent. Tud magyarul is.
Csacsi
Sziasztok. Nincs véletlenül egy olyan beállítás, vagy program, ami azt cinálja, hogyha kilépek egy alkalmazásból, akkor be is zárja, és ne fusson tovább a háttérben? Mert unalmas mindig bezárni mindent a feladatkezelõben.

Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mégsem fontos, úgy tûnik a térképnek van valami baja, mert másik térképpel jól megy.., bár ott meg nincsenek táblainfók..
Csak egy kérdés...
Akinek van iGO8-a, az kipróbálná, hogyha a IX kerület Köztelek u. 2-tõl az Üllõi út 400-ig tervez, majd berepüli az útvonalat, akkor az útvonal felénél kilép-e a program hibával?
Elõre is köszönöm annak, aki kipróbálja.

Üdv.:
nbs86