1623
Samsung i900 OMNIA
-
kisstiva #703 halii!múltkori kérdésemre köffi a válaszokat a keretrendszerem szuperul szuper!:)
most is lenne egy..letöltöttem a giannis86 black touch dimamond 2.2-őt..skin vagy téma, de nem tom hogy lehet megcsinálni h olyan is legyen felteszi telepiti de nem találom h hogy s mint lenne olyan a téma!
help pls!!!
-
#702 Ehh :D
http://www.vatera.hu/omnia_i_908_dual_sim_2sim_luxus_mobil_150607189.html -
#701 nem kő hozzá. Itt a megódás. -
cibi17 #700 nincs senkinek asphalt4-hez egy reg kodja? :) -
cibi17 #699 koszonom Nbs! ez volt a tegnapi link :)
thx ;)
-
nbs86 #698 http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=53&t=67380
Itt van egy piros betűs serialinside nevű szócska, próbálj arra kattintani, hátha netán lesz vmi érdekes. ;)
-
cibi17 #697 Nbs86!
Nincs regelve, tegnap leszedtem egy kodot hozza, de sajna letoroltem :S
es fogalmam nincs, h hol van a link, vagy h hol talaltam...
pls dobj meg egy seriallal, vagy vki :)
thx -
cibi17 #696 szep jo napot :)
nincs veletlen valakinek az asphalt4 jatekhoz egy regkodja? ;)
priviben nem tudja meg senki :P:P:P
koszi... -
#695 Na jónapokat Shiwó ur:)
mit tetszik erre keresni?:))
na jó elolvastam:)
hát amenyire az én infóim jók sajnos nem a legjobb helyen kopogtatsz
a mi készülékünk ugyanis WM 6 oprendszerü és ha jól tudom a HD meg simbianos
Szóval ami nálunk megy az nem megy nálad. ettől függetlenül majd dobok egykét linket ami simbianhoz jó:)
de privibe szigoruan:) (kisért a simbianos multam:))
Ami a virusokat illeti neked otthon kéne lenni ebben a telefonos témában de leirom a véleményemet:)
nem tudom menyire használod majd a készüléket majd internetezésre ill menyire fogsz rá eszetlenül tölteni midnenféle cuccot midnenféle nem ellenőrizhető warez siteról, de amenyire ismerlek ilyen veszély nem fog fenyegetni. Szóval ha nem netezel ról ész nélkül, nem töltesz rá mindeféle vacak progit ami nem "ellenörzött" forrásból való akkor nem lesz virus gondod. De ha még mindig úgy gondolod hogy szükséged van virusirtóra akkor ajánlom a NOD oldalát ott vannak kimondottan ppc-re készült virusirtok és szerintem van symbianos is.
Én nem tettem fel ilyesmit mert odafigyelek hogy mit honnan teszek rá, nem netezek sokat sőt szinte egyáltalán nem na és a lényeg sajnálom rá az erőforrásokat:)
ha valami gondod van megtalálsz és majd próbálo segíteni:) -
#694 Hali !
vettem egy samsung omnia hd-t, tudom, ez nem annak a típusnak a topikja, de ahogy elnéztem, ez az egyik legaktívabb samsung-telós topik
szóval tudnátok ajánlani pár hasznos site-ot, ahol tudnék hozzá letöltögetni progikat, illetve miket ajánlotok, mit érdemes feltenni rá.. illetve hogyan lehet megvédeni az ilyen telefonokat, úgy hallottam, hogy már vannak telefonokat támadó vírusok is..gondolom akkor tán léteznek telefonra telepíthető víruskeresők, tűzfalak, mittomén... vagy hol érdeklődjek ilyenekről ? -
nbs86 #693 Teljes mértékben képes rá. :)
Után olyan navi szoftvert teszel rá, amit szeretnél, garmint, syginc-et vagy igo-t. Az összes Omniába bele van építve a gps vevő, gps pozíciós fényképet is tudsz csinálni vele, illetve ha van netkapcsolat, akkor a Googlemaps is fut rajta és megtalál a térképen a gps jel alapján.
Szóval ha van igo-d, akkor nem érdemes hozzá megvenni. -
seatom #692 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Vodánál a GPS navigáció nélkül kapható Omnia hardveresen képes-e a navigációra? Vagy csak a navi szoftvert nem adják hozzá? Nem mindegy az a 15 ezer pénz...
Köszi a választ előre is! -
#691 én nem próbáltam még a bt-vel ilyeneket csinélni de a régi 6600-ámmal tudom hogy sokmindent be kellet álítani a hállózati beállításoknál hogy működjön a dolog. Nem volt olyan egyszerü szóval ha valaki tudja és leirja neked akkro jó ha nem akkor sajnos keresned kell egy angol nyelvü fórumot szerintem ahol ezt a problémát már megoldották.
Remélem nem mondtam hülyeséget csak tudom hogy nem volt egyszerü a 6600án se ezt elérni:) -
kiferi #690 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, meg tudjátok-e magyarázni, miért nem tudom bluetooth modemként használni a készülékemet a laptopomhoz, amikor madzaggal tökéletesen működik az internet megosztásom. Ha BT-vel csatlakozom, akkor nem megy az internet a gépemen, pedig mindent ugyanúgy csinálok.
Köszi az ötleteket!
Feri -
nbs86 #689 Lehet, hogy a kettőből valahogy össze lehet hozni egy teljesen jót.
Nekem is csak az átkozott ago szócska nem magyar. :)
De szerencsére nekem sincsenek gondjaim az angollal, így néha én sem tudom melyik program milyen nyelvű, tehát nem zavar. -
#688 de pl az időjárás tényleg magyar:) -
#687 Szivesen elküldöm de megnéztem és sajna van benne egy csomó dolog ami nem magyar csak nekem se tünt fel:)
pl ami a widgetek hozzáadása rendezése stb az full angol:)
csak annyira természetes volt hogy angol hogy fel se tünt:)
majd átfutom hogy mennyire vészes de ha gondolod elküldöm szivesen:)
-
nbs86 #686 Ott van a link a #681-es hozzászólásban.
Az a fájl másold be a SPB MS3 könyvtárába, írd felül, ami ott van, soft reset és kész is. Ha az Indító - Beállítások - SPB Mobile Shell - Névjegynél regisztrálva van, akkor nem kell csinálnod semmit.
Bobber, légyszi küldd el, akkor a Te txt-ed is, hátha akkor megjavul a dolog nekem is. Csak ezzel az új 3.0.1-enél van nekem ez az ago van az ezelőtt szócska helyett hiba. Persze nem zavar, csak hát mégis.. :) -
cibi17 #685 az spb serialt hova kell beirni?
mert tolem nem kert semmit...
vagy az miert kell egyaltalan? -
cibi17 #684 felraktam az spbt... lecci adjon vki egy magyaritos jo linket!
koszi elore is...
(ja es ha lehet cabot pls, mert nem otthon vagyok es szinte semmi progi nincs itt, (pl rar miatt) -
#683 nem tudom nekem se tünt fel az spb magyarítással semmi
és én is eoldalasat tettem fel aszem
Sőtt odáig megyek hogy nekem az időjárásnál sincs gond:)
lehet hogy ott is cserélgetik és néha nem jó kerül fel -
#682 Köszi!
Ez méretre kisebb, mint az enyém volt, és TÖKKÉLLETTESS!!!
Nagyon köszönőm! -
nbs86 #681 http://www.mediafire.com/?z2nt5nwd2gr
Én ezt a fájl használom és eddig egy nem magyart vettem észre benne, azt is az időjárásánál, amikor kiírja, hogy az utolsó frissítés mondjuk 5 órával ago.., de mást eddig nem láttam (vagy nem tűnt fel, mert angolul is tudok..)
Én ezzel írtam felül az eredeti txt-t, softreset és utána magyar lett.
De szerintem én is a eoldalról szedtem le ezt a fájlt. -
#680 Resco Bubbles - elég jó játék mozgásérzékelőhöz
Asphalt4 - autószimulátor, elvileg külön van omniás verziója
Teeter - hasonló a Resco Bubbleshoz, csak ez eredetileg HTC-re készült, de megy Omnián is egy kis hackkel
Amúgy meg gugli... tudod... -
cibi17 #679 jatekokat honnan lehet letolteni? :)
ingyen persze :D
akarmit... mozgaserzekelost, vagy sima akar poker, ilyesmiket... -
#678 Most direkt uninstalláltam, -softreset, ujraraktam, -softreset, -magyarítottam, -softreset.
És az indító pl még mindig nem magyar. Honnan magyarítottad? Én i900eoldal.hu-n, a fórumának, kb 99. oldalán találhatóval. Ha Te nem azzal, átküldenéd, amit Te használsz? -
#677 a ppcwarez kulcsszó nagyon hasznos minden esetben... -
nbs86 #676 a warez nem szép dolog, így csak saját felelősségre, stb, blablabla, inkább vedd meg, stb...
Ez enm ajánlás, csak egy tipp...
Írd be a googlebe a keresőbe, hogy: spb mobile 3.0.1 shell ppcwarez
És az első találatot nézd meg, hátha az pont ez... -
nbs86 #675 Hátteret berakni egyáltalán nem nehéz, animációt nem próbáltam még, nem tudom, hogy lehet-e... Nekem ez egy tök fekete háttér és fekete téma.
A gombokat toszogatni egyáltalán nem nehéz oda húzod, ahova akarod, akár egymásra is, kicsit, közepes, nagy méretekben, igazítva, stb.
Simán lehet forgatni a panelek az ujjaddal, nekem a magyarítással sem volt gondja, néhány szó nem magyar, de nem zavaró a 3.0.1-nél.
-
nbs86 #674
Az enyém így néz ki. -
cibi17 #673 aha... es ezt nehez hasznalni? szoval a hattereket beilleszteni, vagy animaciot rakni hatternek, gombokat valtoztatni, h mi hol legyen?
miket lehet meg?
es free progi nincs? :)
esetleg warez? (gonosz hihi >D)
koszi -
#672 -
#671 SpbMobileShell.
15$, de az egész készüléked +változtatja. Mintha egy másikat vennél. Sajnos, magyarul nem tud, ill, én használok hozzá magyarítást, de a fele se magyar tőle.
Létezik .exe, és .cab verzió is van. 3.0.1-es verziót ajánlom. -
nbs86 #670 SPB Mobile Shell-t használok, az egészet megváltoztatja, akármilyen hátteret tehetsz be neki, van magyarítása is és a témákat is lehet variálni. -
kisstiva #669 köszi szépen...próbálom müxik e.... -
cibi17 #668 thx Nbs ;)
-
cibi17 #667 + vmi jo skinek??
ami az egesz mobilt `megvaltoztatja`?
-
nbs86 #666 cibi17, nézd meg a privát üzeneteidet is!
Üdv.:
nbs86 -
nbs86 #665 Ha ragaszkodsz a gyári billentyűzethez, de szeretnéd "értelmesebb" kiosztással használni, akkor:
http://www.i900.eoldal.hu/oldal/-uj-samsung-billentyuzet-Levi
Ha meg nem, akkor van egy olyan, hogy FingerKeyboard 2.1, ennek van magyar kiosztása és szerintem egész jól használható.
Én jelenleg a SPB Keyboardot használom, szintén magyar kiosztással, szerintem kézzel is nyomkodható jól és egy fekete skinnel még jól is néz ki. -
nbs86 #664 Biztos azért, mert exe-s telepítők vannak ott és azokat a gépeden kell futtatni és a kábelesen activesync-el összekötött omniára onnan mászik fel a program. A .cab az, ami az omniáról települ.
A keretrendszernek meg érdemes feltenni a 3.5-öst és azt alapértelmezetté is tenni. Vagy az új rom-ban már eleve az van.
Itt egy leírás a keretrendszerről:
http://www.i900.eoldal.hu/oldal/netcf-3_5-alapertelmezette-tetele
Ugyanezen oldalon vannak infók, hogyan kell programokat telepíteni az Omniára.