1623
Samsung i900 OMNIA
  • Patesz
    de az xp-re van.
    vistára a windows mobile device 6.1 kell.
    vagy rosszul tudom?
  • Petka
    Activesync-et a gépedre is telepítsd fel!
  • Patesz
    valamit letörölhettem az omniáról?
    vagy azon csak az ActiveSync -et kell bekapcsolni az USB beállításoknál és mennie kéne?
  • Patesz
    vajon miért nemjó a windows mobile eszközközpont? első csatlakozásra jó volt mostmeg nem :(
    újra is telepítettem és semmi.
    az ommnián átállítottam activeSync-re
    valami ötlet?
  • serkov
    Minden mint a PC-n Az az oldal tényleg jó! lesz mit olvasni! :-) Köszi!
  • nbs86
    Hopp, hogy mire szolgál..
    A soft reset arra, hogy némelyik program, ami a kelleténél jobban bele akar ivódni a gépedbe, bele tudjon. Meg van néhány módosítás, főleg, amikor a registryben turkálsz, akkor az csak egy újraindítás után tud életbe lépni. (Ez a reseteléses dolog tipikus windows dolog, sajnos, de ez van)
    A hard reset-et végülis leírtam mire való. Amikor elhatalmasodik a káosz a gépen, megbolondul vagy totálisan haldoklónak tűnik, akkor kimented a fontosabb dolgaidat (Pl. PIMBackup - telefonszámok, emailek, sms-ek mentésére, illetve híváslisták mentésére való, a képeidet, zenéidet is kimentheted), aztán nosza pusztuljon. Lehet válaszatni, hogy az egészet, tehát a my storage részt is vagy csak a belső memóriát szeretnéd leölni.

• nbs86
    Kezdésnek egyébként ajánlom az i900.eoldal.hu/-t átböngészni, jó kis oldal, rengeteg hasznos infóval.

De röviden a soft reset (SR) az, ami kb. annyi, hogy ki- meg bakpcsolod a gépet, mintha a számítógépen nyomnál egy resetet, amikor eleged van belőle, vagy egy program újraindítást kér.
    A hard reset (HR) az meg teljesen visszaállítja a gyári állapotot, mintha a gépedet leformáznád, de az oprendszer megmaradna. Ekkor minden beállításod elveszik, olyan lesz, mintha most vetted volna ki a dobozból.
  • serkov
    Sziasztok! Fórumok böngészése közben találkoztam a Soft, és hard reset kifejezésekkel. Ha valakinek van ideje, s türelme,elmondanátok mi ez, mire szolgál, s hogyan működik? udom... :-)) De írtam hogy most vettem! :-)))
  • Patesz
    köszönöm ismét a segítséget! működik.
    nagyon vágod a témát :)
  • nbs86
    A telefon memóriájában lévő My Documents-ből kell futtatni őket, tehát a default My Documents. Hátha így már menni fog.
  • Patesz
    egy újabb probléma amire nemtaláltam megoldást sehol. Elvileg Java játékoknak is kéne futni rajt ugye? nekem ezt írja ki egy amikor megpróbálok telepíteni egy java játékot:

"JAD ellenőrzés sikertelen, hibasz.=906 Érvénytelen leíró"

Kell a jad fájl is a Jar mellé? vagy ez nem ezmiatt van? esetleg kikerülhető valahogy?
  • nbs86
    Oké, majd visszafogom magam. :)
    De ezek szerint nem is volt ez olyan ijesztő.
    No meg legalább ki lehet próbálni milyen is az a hardreset. :)
  • Patesz
    köszönöm a segítséget. :)
    van már registry editor rajt meg már matattam is bent de előbb megpróbálom az egyszerűbbet.
  • franc0
    Tegnap vette meg, ne ijesztgesd má' :DDD
  • nbs86
    Vagy:

Létezik egy olyan mappa, hogy My Documents\My ringtones.
    Ide beteszed az mp3-adat és máris kiválaszthatod csengőhangként.

Vagy:
    Megváltoztatható az, hogy a csengőhangot honnan keresse a gép. Remélem van a registry-be buherálni képes programod. (SKTools vagy bármilyen registry Editor)
    Ha nincs, bármilyen ingyenes registry editor megteszi.
    Ha megvan, akkor HKEY_Current_User\ControlPanel\SoundCategories\Ring\Directory Ha ide eljutottál akkor a Directory értékét változtasd amire szeretnéd, pl: \My Storage\ vagy \Storage Card\, ha külső memóriákártyán vannak a cuccok.
    Mentés, softreset és hajrá. Remélem sikerül!
  • franc0
    Rengeteg módja van, mondom a legegyszerűbbet:

Elindítod a Media Album nevű programot. Ott kikeresed az adott MP3-at, hosszan rányomsz amíg felugrik a menü, majd "set as ringtone".
  • Patesz
    hy
    tegnap beléptem az Omniások klubjába! :D
    nagyon tetszik a telefon. szerintem állat.
    egy kérdésem lenn: hogyan kell mp3-at beállítani csengőhangnak? sehol nem találom.
    üdv
  • serkov
    Nagyon jó! Egyszerű stb! :-) Elsőre a telepítés nem tűnik könnyűnek, ( 4 napja van meg a készülék) De először a bekapcsolástól is féltem! :-) Olvasgatok, s kérdezgetek! (ha néha majd hülyeséget bocs!) Nagyon köszi a segítséget!
  • nbs86
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1224713925&order=reverse&index=2
    #674-es hozzászólás?
    Olyan időjáárás ikon nem jó? Az a sima MS3-ban benne van.
  • franc0
    Nálam most ez megy:

1. Ha nincs meg az SPB Mobile Shell 3, akkor szedd le innen.
    2. Innen pedig szedd le a progihoz a HTC Sense skint.

Van itt mindenféle widget, időjárás is dögivel.
  • serkov
    Sziasztok! Érdekelne olyan progi amivel kirakhatom az időjárást a képernyőre? Olyasmi érdekelne mint a vista sidebar-ban levő... Most vettem a telefont, imádom, de még csicsáznám!
  • grebber
    Használtat soha semmiből!
  • franc0
    Miért nem nézel körül a pár hónapos használtak között ha ennyire számít párezer?
    Ha a gari rendben van akkor baj nem lehet. Márpedig rendben kell legyen, mivel úgyis a szervízben fog kikötni a kijelzője miatt...
  • grebber
    Na már alakul 79.900FT a teló amint lemegy 75 ezer környékére de inkább 70 ezer környékére akkor benevezek egy ilyen telóra!
  • serkov
    Köszi! Tényleg jó árak..! :-) Ahol néztem (Aqua) is engednék a kipróbálást, csak le van forrasztva a csomagolás... :-)
  • nbs86
    Meg ha rendes hely, akkor meg szokták engedni, hogy kipróbáld, mielőtt megveszed. Sokszor nem nagyon írják rá a specifikációba, hogy támogatja-e vagy mekkora méretig támogatja a kártyákat.
  • nbs86
    ITT is nézd meg szerintem, mielőtt megveszed valahol. Elég baráti áron van szerintem. Ez nem reklám, csak egy tipp. Persze biztos van ennél is olcsóbb hely és forrás, de a Kingston szerintem jó márka ilyen téren.
  • serkov
    Köszi! :-) Ha van valami várom, de ezzel is segítettél, mert nekem szögezte a kérdést az eladó, s mondtam holnap vissza jövök! :-)
  • nbs86
    Viszi az SDHC-t, nekem is egy 4 gigás muzsikál benne.
    Az SDHC jelölés egy új SD szabványú kártyákat jelöli. Az SD szövetség által felállított szabvány szerint ez minden 2 GB-nál nagyobb kapacitású SD kártyára vonatkozik, maximum 32 GB-ig.
    A másik problémára sajnos nem tudom a választ vagy a megoldást, de ha belefutok valahol, akkor jelzem.
  • serkov
    Sziasztok! Memoria kártya vásárlás előtt vagyok, s az lenne a kérdésem, hogy a micro SD HC Formátumot támogatja e a teló? A HC-ről fogalmam sincs, hogy mi?!?!
    A Másik, hogy megoldható e hogy bejövö híváskor ne folyamatosan rezegjen a teló, hanem az általam beállított ütemes rezgés2-öt használja.... leokézom, de nem menti el s folyamatosan rezeg, ha van valami okosság pls! :-) Előre is köszi!
  • nbs86
    Vagy cserélj ROM-ot, nekem a 6.1.4-el sosem volt gond a túlmelegedés.
    Más megoldás: tedd a hűtőrácsra, klíma és kész is.
  • xBalázsx
    cod2-őt próbálta már valaki?
    én elindítom és fehér háttér megy a zene és ennyi:D
  • Spészgószt
    Te egy vicc vagy! Bármilyen navigációt teszel a 50 fokos szélvédő elé melegedni fog! Írj be a samsungnak is hátha basznak rá egy 12' es ventit a hátuljára hogy neked hűtése is legyen....
  • vampel
    Tela a hócipőm z Omniával! Az IGO bemelegíti a készüléket és vele az aksit is ezért lekapcsolja a töltést. Akuról meg nem sokáig birja! Hogy lehet igy kiadni egy készüléket hogy a hűtése nem megoldott????? Én tartsam ki a kocsi abalakbol negyed oránként hogy lehüljön. Az Öreg HP 6515-ős ilyet sose csinált. Most fejlődik a technika vagy nem????
  • xBalázsx
    sikeresen befejeztem a romfrissítést
  • serkov
    Nagyon köszi! :-))
  • xBalázsx
    nekem is azért kérdeztem:)
  • franc0
    Hó ezt még nem is láttam. De nem is fogom, mert nekem szükséges az egér.
  • xBalázsx
    csak mert pdafanclub oldalán van egérrel meg alatta h újabb verzió egér nélkül.van különbség a kettő között vagy csak az egér?

http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=888.0
  • franc0
    A 6.5 az egér nélküli.
    Mint írtam mindkettőt kipróbáltam, szóval elhiheted :)