1623
Samsung i900 OMNIA
-
xBalázsx #783 hello!
ha felteszem a 6.1.4-et akkor lehet külön rátenni egeret mert láttam h az egér nélküli. -
#782 Ebben annyira nem vagyok benne mert játszani nem szoktam, de az alábbi linkeken biztos találsz:
Ingyenes játékok
[URL=http://pdafanclub.com/forum/index.php?board=6.0]"Fizetős játékok"[/URL]
Aranybánya -
#781 Sziasztok! Ma vettem egy omniát ismerkedünk, eddig nagyon tetszik! De amíg sikerül böngésznem addig pár "free" Giroszkop-os játék fellelhetőségét linkelhetné, vagy PM-ben küldhetné valaki aki tudja! Előre is köszi! Biztos jövök még, mert érzem lesz gondom! :-)))) -
#780 Na most írtam egy 5 soros SMS-t a VITO-ban, és 5 sorosra bővítette is az ablakot, tehát látható az egész üzenet ám. Vagy nem erre gondoltál? Az 1.2-es verzió van fenn nekem. -
Szasza81 #779 azt már én is feltúrtam oda-vissza.
azért kösz, hogy foglalkoztál a kérdéssel -
#778 Hát ezt passzolom. Az előbb körbenéztem a registry-ben, de ami annak tűnt az sem az volt :( -
Szasza81 #777 Köszi a gyors választ. Próbáltam már a programot, de ott ráadásul csak 1 sorban látom az üzenetet amit írok. Az outlook-kal is az a gondom, hogy ha válaszolok 1 sms-re, akkor az előzményeket nagyban kirakja, utána kb 1cm-es részen látom amit írok, majd a billentyűzet. Az SMS-Chat-ben ráadásul nem csak kis részen látom, de még 1 soros is. (Ha esetleg én nem vettem észre, hol kell átállítani, akkor bocs, és légyszi írd le hogy kell.)
Amúgy maga a progi tetszik, csak tényleg ez 1 fő gond nálam. -
#776 SMS-hez használd a VITO SMS-Chat nevű programot. Ezt a következőképpen lehet a Mobile Shell SMS ikonjára konfigurálni (és gondolom a te kérdésedre is hasonló a válasz):
You need to use a registry editor to perform this action. Please take note where you install the SMSCHAT Application.
Go to HKLM\Software\Microsoft\Shell\Rai\:MSINBOX
Device
in the string "1" write "\Program Files\VITO\SMS-Chat\SMSChat.exe"
My Storage
in the string "1" write "\My Storage\Program Files\VITO\SMS-Chat\SMSChat.exe"
Storage Card
in the string "1" write "\Storage Card\Program Files\VITO\SMS-Chat\SMSChat.exe" -
#775 Egyszerre nincs fenn a Coreplayer meg a TCPMP, mert összeakadnak. El se indul a TCPMP ilyenkor.
Konvertálni kéne igen, csak Mac-re még nem sikerült jófélét találnom (igaz csak fél órát szántam rá).
De elvileg pont az a jó az Omnia Marvell procijában, hogy a HTC-s Qualcomm-al szemben nem kell konvertálgatni. Az avikat viszi is mint a huzat, akármekkorák. -
Szasza81 #774 ...és még 2 kérdés.
1. Az sms írásánál a textbox mérete, ahova írhatok, nagyon kicsi. Valahol láttam már megoldást, hogy melyik fájlt kell módosítani, hogy magasabb legyen, de ezt a fájlt én nem találom a megadott helyen. Lehetséges, hogy régebbi vagy újabb outlook van a telón. Valaki esetleg rájött, hogyan lehet még módosítani? vagy esetleg tud mondani olyan progit, amivel ki lehet váltani az outlook-ot?
2. PhonEx-et és SPB Mobile Shell-t használok és olyan kérdésem lenne, be lehet-e állítani vhogy, hogy az SPB Missed Calls widget-jére, ha rábökök, akkor a PhonEx calls lapját indítsa el?
Köszi -
Szasza81 #773 Üdv!
Lenne 1 kérdésem, hátha valaki már belefutott és tudja mi a megoldás.
Néha előfordul, hogy teljesen elmegy a hangja. Hívásnál csengőhang van, de egyébként 1 program sem hajlandó megmukkanni, pedig hangerő max-on. Ilyenkor csak a reset segít rajta.
Nem tudjátok, ezt mi okozhatja?
Előre is köszi mindenkinek. -
#772 Én még nem láttam kodekeket külön WM-hez, (Ami nem zárja ki, hogy vannak) de ez szerintem, inkább számítási kapacitás kérdése lesz. Ha a Windóz beépített lejátszója nem viszi a windóz saját filmformátumát....
De lehet, hogy a szabad memória kevés, vagy valamivel akad a dolog, (2-3 médialejátszó, már simán összekavarhat egy asztali gépet is, hát még egy PPC-t) szóval, sok minden lehet.
Én, mondjuk, alapból átkódolok minden videót, amit az Omniára küldök, már csak a helytakarékosság miatt is. Így nem kell állandóan törölgetni, küldözgetni. Egyszerre átküldök pár cuccost, ami elég egy hónapig... -
#771 Jobban viszi mint az említett 2 program, de még ez is nézhetetlen.
Az avikat az is viszi hibátlanul. -
#770 A beépített WM playert próbáltad? annak vinnie kellene, gondolom, mivel win... (Bár, én még nem próbáltam wmv-t nézni rajta.) -
#769 Mivel nézitek a .wmv kiterjesztésű videókat? Nekem nézhetetlen, miközben az .avi-k tökéletesen mennek.
TCPMP és CorePlayer sem jó. Vagy kodekkérdés? -
#768 Még annyit hogy nálam alapos nyúzással, de GPS nélkül elmegy 2 napot simán. -
#767 Kipróbáltam már mindkét új Taril ROM-ot.
Nálam a 6.1.4 a nyerő. Ennek két oka van:
- több a szabad memória, tehát gyorsabb a rendszer
- működik vele a touchpad, ellentétben a 6.5-tel (így szükségtelen a stílus)
A 6.5 kétségtelenül ujjbarátabb, de annyi memóriát fogyaszt mint a WM6.1.4+MS3 kombó, használhatóságban pedig szerintem nem éri utól. -
xBalázsx #766 és meiket érdemes feltenni? i900-as odlalon van a 6.1-es meg 6.5ös?
melyik a jobb? -
#765 Nagyon sokat számít a ROM, ebben is. -
xBalázsx #764 hello
az normális ha este hozzá se érek de kb teljesen lemerül?
új rom feltételével télleg jobban bírja az aksi? -
#763 Télleg... Ezt benéztem... -
#762 Egyáltalán nem.
Te az Omnia HD-re gondolsz. -
#761 De az symbianos... -
#760 Az új Omnia2-ben nem kell kikapcsolni, csak a hátlapot levenni. -
#759 Ez a legnagyobb bajom a készülékkel. Mármint hogy sd kártya cseréjéhez ki köll kapcsolni. Gondolom, azért van, mert win, azaz akkor is ír-olvas, ha arra sem jársz, így a kártya esetleges sérülését meg kell akadályozni, de akkor is, zavar a dolog... -
nbs86 #758 Az akksit ki kell venni és akkor szabaddá válik a kis slot, ahova be lehet csúsztatni, nem felnyílós.
A microSD kártyát is ugyanígy kell betenni. -
#757 hello.
egy olyan kérdésem lenne hogy ebben hogyan és hol kell belerakni a simkártyát? ilyen lecsukós simkártya tartója van az aksi alatt? Csak mert vágásmentes dualsim adapterrel használnám és hogy ez lehetséges-e, erre lennék kiváncsi.
üdv -
#756 Privátban elküldtem egy virtuális söré' -
kjupika #755 + térképeket -
kjupika #754 Sziasztok !Tudna valaki segíteni honnan tudom letölteni Samsung i900 Omniára a legújabb IGO8. -
#753 Azt tudom hogy az iPhone jobb játékra, csak az a baj, hogy az ára egy kicsit húzós nekem. Előfizetéssel meg nem akarok venni...
Azért köszi, még átgondolom, vagy i900 vagy 5800 között fogok választani.
Symbian-ra vannak játékok, nem iPhone minőség, de nem is olyan rosszak. -
#752 Kezdjük ott, hogy játékra és zenehallgatásra az iPhone a legjobb. De fényévekkel.
Persze WM alá is van egy rakat játék, mondjuk ezek nem mindegyike fog elindulni az Omnia WQVGA felbontása miatt.
256K-t tudna a hardver, de a WM csak 65K-t ad. Tehát 65K.
Nemtom milyen gari, utána kell nézni. A legtöbb boltból kiküldik a budaörsi szervízbe, szal gyári szokott lenni.
De újfent mondom: aki nem tudja miért kell neki WM, az vegyen inkább ájfónt. Jobban jár. -
#751 Köszi a válaszokat. Most már értem. Még lenne egy pár kérdésem.
Sok helyen olvastam a telefon tulajdonságairól. Volt ahol azt írták, hogy 65000 színű, volt ahol 256000 és volt ahol 16 millió színűnek írták a kijelzőjét. Ezek közül melyik igaz?
Nekem igazából játékra és zenehallgatásra kellene a teló. Játékok milyenek vannak rá? (Gondolom nem egy iPhone minőség, de ezt nem is várom el.) A Windows mobilok alá vannak külön kifejlesztve játékok?
Programok milyenek vannak rá? A Nokia 5800-nál jobban ki lehet használni programok terén?
Amit írtál hogy 1 év garanciával 84, az gyári garanciás?
Ui.: Bocsi a sok kérdést, és ha h*lyeséget kérdezek. -
#750 Megnéztem, belemegy a 16-os is.
A legolcsóbb amit tudok 1 év garival 84K. -
#749 Szerintem teljesen össze vagy zavarodva.
Van egy beépített háttértár. Ez lehet 8 illetve 16 gigabájt. NEM kártya.
+ Van benne egy kártyának hely. Az iGO-t 2GB-os kártyán adják, ami általában ebből 1-et el is foglal.
Ha iGO nélkül kéred, beletolhatsz akár egy 8GB-os kártyát is (16-osban nem vagyok biztos, sztem nem) -
#748 Még egy kérdés. Ahhoz is adnak 8GB-os memória kártyát amihez nincs iGo8? -
#747 most azon gondolkodom hogy az spb mobile shelt visszategyem e rá.
Nem tudom eldönteni:)
nagyon megszokatam a kezelését és nagyon tetszett viszont elég alaposan lekajálja a memóriát. most még van 35 mega szabad rendszer memó szóval ez jó lenne ha meg is maradna:) -
#746 Érdekes megfigyelésem volt ezzel az új rommal.
elég nehezen talált az igo gps jelet mondhatnám ugy is hogy szinte egyáltalán nem. de ha elkezdtem beirni egy uticélt és elfogadtattam vele hogy na oda akarok menni akkor 15 mp-n blül meg is volt a gps jel.
szóval érdekes. -
#745 Szerintem semmivel se lenne szabad rosszaban kellnie.
A vodafon nekem is két év gart adott szóval nem tudom:) -
#744 Köszi, közbe megnéztem hogy a Centrumgsm is egy évet ad, de nem gyári, hanem bolti garanciát.
A bolti garancia mivel rosszabb mint a gyári?