1623
Samsung i900 OMNIA
  • Petka
    Hogy lehet garis, ha ROM frissítésen esett át?...
  • HoReSz1975
    Valakinek kell Samsung i900 Omnia fullos felszereltséggel, írjon rám, vagy nézze meg ezt: SAMSUNG i900 OMNIA 8GB+10GB DXID1 ROM + WM 6.5 fullos felszereltséggel
  • nbs86
    Meg lehet próbálni, a régebbi verziók nem mentek úgy..
    Én manuálisan módosítottam a registry-t, lehet megváltozott a leírás is..
  • cibi17
    nem lenne egyszerűbb delete és felrakni my storagera? :S
  • cibi17
    nem engedi letölteni a filet
  • cibi17
    Most már jöhet a regiszterek módosítása.
    Mellékelten letöltheted a módosított bejegyzéseket. SPBREG_Hun.zip

Mindegyiket elindítod és elvileg bekerülnek a helyükre, vagy ha mégsem megy, telepíts fel egy regisztri editort, és azzal próbálj importálni.

Én a Task Manager v3.1-et használtam és jól működött. (FdcSoft készíti)

nah most itt mit kell csinálni??
  • Patesz
    köszönöm a segítséget. csak ezt nem értem még hogy ez miért ilyen kevés?
    mert amúgy meg még 4,5 GB van rajt. és ez a hely ha telepítek valamit elég gyorsan fogy.

• nbs86
    igen, vagy ha van SD kártya és oda szeretnéd, akkor Storage Crad
  • cibi17
    a \Saját tárhely az = \my storage?
  • nbs86
    Ha oda telepíted, akkor jó, akkor nem kell átpakolni.
    Akkor kéne, ha nem, akkor uninstall és utána oda telepít.
    A TCPMP-t lehet úyg, hogy fogod a mappáját és áthúzod akárhova, majd a parancsikonját átírod az új helyre irányítva.
    Operát elindítod a címsorba beírod ezt: opera:config
    User Prefs, Cache Directory4. Írd át: \My Storage\"amelyik mappát akarod"
    Nekem már szervíz ROM volt a gépemen, így nem találkoztam iylen játkokkakl, de ha a ROMba van építve, ami valószínű, akkor az ott is marad. :(
  • nbs86
    http://www.i900.eoldal.hu/oldal/sbp-mobile-shell-athelyezes-magyar-romnal
  • Patesz
    nah most végképp elfogyott a tudományom :) :S
    hogyan kell átpakolni a programokat my storage-ra?
    mert elvileg ugye oda telepítem. nemértem.
    És az Opera cache-t próbálgattam már állítgatni de aztsem találtam meg hogy hova menjen.
    a demó játékok meg az alap demók.
    üdv
  • cibi17
    eddig 6760k hely és még az ms ott van :D
  • cibi17
    akkor a mobileshellt hogy pakoljam át?
  • Gaba9
    én is úgy tudtam de nincs ott .. az átküldések után jutott eszembe h át kéne állítani ahol írtad de akkor már nem volt jelen aki küldeni tudta volna újra a cuccot így nem tudom merre leledzik ... na mind1 .. köszi azért
  • cibi17
    ok, megoldottam, csak helyhiányról volt szó :)
  • franc0
    Ja amúgy igen, ott kéne leszedni őket, nem tudom miért nem írja ki a listát
  • nbs86
    Nekem neged törölni a programok eltávolításából. Sosem volt még 0 helyen, az elég rosszl hangzik.
    AZ SKTools segítségével lehet áthelyezni a MobileShell3-at a my storage-ra, nem kell uninstallálni, sőt. Az eoldlaon le van írva a küls ő programok leírásánál, az működik a 3-as verzióra is, kisebb eltérésekkel. Vagy új, angol ROM, 6.1.4, azzal nincs gond a hellyel, mindent a gépre tettem és még így is maradt helyem.
  • franc0
    Én nyomnék neki egy HR-t, és telepítésnél MINDIG a My Storage-ot válaszd. Ha viszel magaddal laptopot akkor meg tudod csinálni nyaralás alatt az úkratelepítést, ha nem akkor ij.
    Ha ennyire nincs helyed elvileg az iGO el sem indul pl
  • nbs86
    Milyen demó játék van az Omnián?
    A nem elég helyre is kell egy pucolóprogram, ami kivágja a sok szemetet, az Opera cache-t át kell tenni my storage-ra, fényképezőt szintén, a programok nagy része is elfut onnan, TCPMP-t is át lehet pakolni, felesleges csengőhangok, háttérképek kukába. Van egy kicsike kis program, amivel ha telepített iGO-d van, annak a gépen levő exe-jét lehet valamelyest csökkenteni, általában működik. Előbányászhatom valahonnan, ha kell.
  • cibi17
    nekem is hely problémám van most! csak nekem fő memóriában 0.00mb :D:D
    h töröljek le progikat? pl tcpmp, mobilshell? átrakom majd my storagera, de van egy ilyen opció, h 'programok eltávolítása'. rámegyek és üres ablak, nem hoz be semmit... lehet h már azért nem tud behozni semmit, mert nincs semmi helyem?
    pls vki gyors választ, mert fél óra múlva indulok és nem leszek gép közelben valószínüleg 10napig!

thx
  • nbs86
    Tudtommal a My Documents-be pakolja a telefon belső memóriájába.
    De nézd meg a Beállítások - Kapcsolatok - Bluetooth - FTP fülnél, hogy mi van ott.
  • Patesz
    a telepítés módjára már rájöttem csak arra válaszolj hogy a demó játékokat esetleg letudom törölni valahogy?
  • Patesz
    újratelepítettem még párszor és most jó! :) már látja
    annyi még hogy azokat az .exe kiterjesztésű fájlokat rá kell raknom a pda-ra és onnét tudom telepíteni a program segítségével? vagy a laptopon kell hagyni és úgy?
    csak mert itt ami képen is van nemlehet új programot hozzáadni

és az alap játékokat lelehet törölni? mert nincs sokminden telepítve az omniára és mégis csak 14200kb helyem van! ezzel tudok valamit kezdeni?
    üdv
  • Gaba9
    Hello..ha bluetooth-on küldenek valamit akkor az alapból hova kerül a készüléken ?? Nem igazán találom meg :S
    (azt hiszem volt már róla szó itt de nem találtam meg a hozzászólást)
  • nbs86
    Még talán annyit próbaként, hogy a Beállítások - Kapcsolatoknál az USB-PC kapcsolátnál vedd ki a pipát a fejlett baromságos szöveg mellől, hátha jó lesz.
  • Patesz
    hát nemtudom :(
    először mikor rádugtam olyan ActiveSync módban minden rendben volt. Még 3 meghajtót is kiírt ( my storage, memókártya, meg valami Bluetooth-os dolgot) és a mobil eszközközpont is megtalálta.
    Utánna átállítottam USB-s módra és azóta csak úgy müködik. Vagyis ActiveSync módban annyit csinál a laptop hogy egy pilanatra megjelenik lent a tálcán az új hardware felismerése ikon és el is tűnik és semmi.
    Hát próbálkozok továbbra is de nemtudom hogy sikerül-e.
  • cibi17
    nincs valakinek egy resco bubbles serialja? :D mert csak lvl 5 van így :D

ty
  • cibi17
    mit jelent az az olcsó? és mi a bökkenő? :D
  • cibi17
    thx nbs a gyors választ ;)
  • Tomy Lee
    Van 1 Omniám olcsón akit érdekel pm..
  • nbs86
    #830-as hozzászólást a frontkamerára írtam.
  • nbs86
    Vista hiányában sajnos nem tudom mi a fene baja lehet.
    Nem lehet kidobni onnan az addigi szinkronizálási dolgokat és elölről kezdeni az egészet? esetleg másik usb port?
  • nbs86
    TÖLTSD LE EZT
    A ZIP tartalmát másold bárhová az Omniára, indítsd el az exe-t és hajrá. :)
  • cibi17
    helló mindenki!

valaki nem tudja, h h lehet bekapcsolni az első (a videóhívós) camerát?
    pl tükörként használni a pda-t? :)
  • Patesz
    oks. kösz. :) akkor keresgélek először
  • Petka
    Próbáld megkeresni az adott program cab-os változatát és azt másold fel, ha nem megy, akkor dobj egy privit, segítek ;)
  • Patesz
    jah tényleg az elfelejtettem írni. de sajnos még mindig itt szenvedek vele mert nemjó :(
    amúgy ahhoz kéne hogy .exe dolgokat tudjak rá telepíteni
    azt nemlehet máshogy?
  • Petka
    Nem. Jól tudod, csak én nem tudtam, hogy vistáról van szó.
  • seatom
    Köszi a választ, ez jól hangzik!