1623
Samsung i900 OMNIA
-
baca01 #1063 Laptopon is Win7 van így sajna azon sem tudom. :( -
#1062 Ha lehet, akkor tényleg laptoppal csináld vagy olyan géppel, aminek van szünetmentes tápja! -
baca01 #1061 Végülis van itthon olyan gép is, amin xp van, csak jobb lett volna sajáton, de mindegy meg lehet oldani azon is. köszi :) -
#1060 Elvileg meg lehet oldani, gyakorlatilag nem ajánlják a szakik. Marad a tesó/fater/haver laptopja XP-vel, ez a legjobb megoldás. -
baca01 #1059 Gondolkodom egy romfrissítésen, mert nekem még az eredeti rom van fent, de a pc-men nem XP van fent, hanem Win7.
Láttam az i900-eoldal.hu-n, hogy az összes leírás Win Xp-t emleget, akkor így meg se próbáljam nehogy elszálljon a teló, vagy azért van valami megoldás? -
detergens9 #1058 Köszi! Intézővel ment, Total commandernél nem láttam ilyet hirtelen, de most megy. -
#1057 Szerintem az a baj hogy az exe-t másolod. Mondtam hogy csak parancsikont tegyél be. Ha jól tudom az iGO.exe indításkor keresi a vele egy könyvtárban lévő sys.txt-t többek között.
Az SD-kártyán lévő exe-re rámész, copy, majd a Programs mappában a Paste HELYETT Paste Shortcut/Parancsikon beillesztése (nem tudom milyen nyelven használod). Mint asztali Windowson. -
detergens9 #1056 Átmásoltam az iGO exét a mappába, kiraktam a parancsikont, de azt írja ki, hogy nem találja az adatbázist, rakjam be az eredeti sd kártyát. Úgy viszont megy, ha intézővel megnyitom az sd kártyán lévő exét, de így az asztalról nem. Ötlet? Mit csináltam rosszul? -
#1055 Resco Bubbles V1.22-hoz tud vki regkódot? -
detergens9 #1054 Remek, köszi szépen! -
#1053 Fájlkezelővel beraksz egy parancsikont a Windows/Start Menu/Programs mappába. Ezután megjelenik a programok között, így már widgetet is könnyű kirakni. -
detergens9 #1052 Felraktam az iGO-t, de nem jelent meg a programoknál, így csak úgy tudom elindítani, ha a könyvtárában lévő exére kattintok. SPB mobile shellt használok, hogyan tudnám vhogy az asztalra kirakni a parancsikonját? Nem találom a mikéntjét... köszi! -
#1051 Ha maradsz a DXID1-es romoknál akkor már nem kell szervízromolnod. -
#1050 nah végre lett időm megcsinálni a romfrissítést. :)
ezt a 23045_Clean romot raktam fel. már most jobb mint a gyári.
annyi lenne a kérdésem hogy mostantól nemkell mindig szervízromot felraknom ha valami új romot akarok rárakni ugye?
mert most az elsőnél úgy csináltam. először ment fel a DXHK3 és utánna a clean rom.
-
#1049 Persze, azzal használom én is. -
#1048 Még egy kérdés! SPB Mobileshell 3 megy ezzel a rommal? -
domez128 #1047 köszi a segítséget ,minden megoldodott . Egy softreset útán minden működik. -
domez128 #1046 köszi az információt. Már regisztráltam ,sajna semmi érdemleges infó. -
#1045 Ez érdekes. Elvileg a MS3-nak ehhez semmi köze. Passzolom a kérdést, nézd meg a linket, hátha. -
#1044 Hm, akkor regisztráció nélkül nem adja ezek szerint. Regelj a pdafanclub.com-ra. -
domez128 #1043 nem nyílik meg a linked...!!! -
domez128 #1042 korábban már működött , betudtam állítani de , most mióta felraktam a mobile shellt , nem tud csatlakozni . Gondoltam ezen belül kell valamit beállítani. -
#1041 Hálókártyát? Tehát most a Settings/Connections/Wi-Fi menüben vagy.
Na, ahhoz a tabhoz ne nyúlj, annak jónak kéne lennie.
De olvasd át ezt a topikot, hátha benne van a megoldás. -
domez128 #1040 torrent-ről
-
domez128 #1039 ha csak nem ki kellene választanom a háló kártyát. De melyiket??? -
#1038 Amíg nem kéri, nincs baj :)
Az enyém se kéri. A 3.0.0-ám még kérte. Attól függ hogyan törték és honnan szedted. -
domez128 #1037 Ja , már megtettem , és a router itt van kb 20cm-re tőlem .
-
domez128 #1036 persze igazad, nem okoz gondot ez a szintű angol , csak valaohol úgy rémlett , van hozzá magyarítás .Igen valóban tört de mellékelve van a serial , és az instrukcióban is írja adjuk meg. De nem kérte. -
#1035 Hát az érdekes. Ennek sok oka lehet, bár velem még nem fordult elő csak egyszer.
Indítsd újra, menj közel a routerhez, próbálkozz. Beállításokat nézd át. (titkosítás típusa, jelszó) -
domez128 #1034 ja , és még valami . most így nem tudja elérni a wifi hálozatomat sem...!!!! -
#1033 Alapvetően ez egy fizetős program, azért nem kér mert törtet szedtél le.
Magyar nyelv nincs benne alapból, itt megtalálod. De nem kell egy Cambridge felső az angolhoz sem :)
A hőmérséklet adatokhoz először is jól beállított dátum és idő kell. Ha ez megvan, akkor lődd be a wifit, kattolj az időjárás ikonra, írd be a várost. A frissítést a jobb alsó sarokban levő gombról éred el. A settingsben állítsd be a celsiust és hogy ne frissítsen automatikusan. -
domez128 #1032 Jó hétvégét mindenkinek!Felraktam a spm mobile shell 3.0.1-et, de nem kért szériált , viszont nem lehet kiválasztani a magyar nyelvet! Vagy nincs is benne? valamint nem mútatja pl a hőmérsékletet sem , azt írja nem lett időjárási adat letöltve. Miért nem ? -
#1031 honnan tudok letölteni Samsung i900 OMNIÁRA 6.1 verziótól(romot) -
kjupika #1030 Sziasztok ! Érdeklődnék honnan tudok letölteni Samsung i900 OMNIÁRA 6.1 verziótól(romot) újabbat ami magyar.Vagy a legújabb verziót ami van és magyar !? Előre is köszönöm !!! -
domez128 #1029 lenémítva nincs , viszont rezeg . Cak az igo főnenűjében állítottam be a hangot , ott volt rendesen . De köszönöm a felhomályosítást , holnap
ellenörzöm a hengerő gombokat is . -
nbs86 #1028 Esetleg nincs lenémítva vagy rezgőre téve készülék?
Ha oldalt fekteted, ahogy az igo indul, akkor a tetején lesznek a hangerő gombok, azokat állítgatva sem szólal meg? Igoban a fő hangerő fel van tolva? Nincs lenémítva a programban? -
detergens9 #1027 ,köszi! -
domez128 #1026 Nos uraim , kipróbáltam , igo-t , működik , s ahhoz képest , hogy nem a
gps navigáció a fő profilja a készüléknek , egész jó. Bár, a hangot ugyan beállítottam , de mégsem beszél. Van , esetleg valami trükk? -
#1025 Létezik olyan hogy nem találja a portot valóban, bár ezt csak olvastam mivel nálam sosem volt ezzel gond.
A másikkal viszont nem értek egyet. Az iGO indításkor magától kikapcsolja a kijelzőforgatást. (Legalábbis egy bizonyos verziószám felett biztosan.) -
#1024 Gyári IGO, gyári rommal nálam nem működött alapból, feltelepítés után. Nem találta a GPS vevőt, külön be kellett állítani. Amúgy is, jobb tudni pár dolgot a dologról, például azt, hogy a képernyőforgatást érdemes kikapcsolni használat előtt. Így, kezdésnél mindenképp ajánlom ennek az oldalnak a meglátogatását!