1623
Samsung i900 OMNIA
  • tazis
    Stornó az előző kérdés, azóta már rájöttem a titok nyitjára.
  • tazis
    Ma tettemm szert egy Omniára és segítséget szeretnék kérni. Nekem rohadta lassan másolja át a pc a fájlokat a telóra. Van erre valami megoldás vagy csak én vagyok hülye?
  • HoReSz1975
    SAMSUNG i900 OMNIA független 8GB fullos felszereltséggel

Ezt ne hagyd ki!
  • Dante73
    Mivel egyáltalán meg sem kapja a telefonod az információt, így felesleges is ilyen program után kutatnod. Egy egyszerűbb módszer, hogy felhívod a szolgáltatód, és bejelented, hogy zaklatnak. Olyankor nekiállnak rögzíteni, hogy ki hívott, majd a következő zaklatás után újrahívod őket, és ŐK intézkednek. Ez első körben annyit tesz, hogy felhívják az adott számot, és szólnak, hogy ezt nem kéne, és ha erre sem hagyja abba, feljelentheted az illetőt, és ha eljut addig, a bírőságon megtudod, ki zaklatott.
    Addig semmiképp. (Tudod, adatvédelmi törvény; ha veszel egy kávéfőzőt, és nem fizeted a részleteket, bárlistán bárki láthatja a neved, de ha megölik az akárkidet, akkor a bíróságon is annyit tudsz meg, hogy Gy. Ferenc, v. O. Viktor volt a tettes. [kinek-kinek pártállás szerint] Személyiségi jogok...)
  • kisstiva
    HÁÁJ!!

Nemtom létezhet-e ilyesmi de én olyan progit keresek ami kiirja a számot akkor is ha a hívó fél elrejtette..... folyamatosan hiv egy ismeretlen szám és kivi lennék ki az..nincs valkinek tippje?? NEEM nem arra h ki hív hanem arra h van-e ilyen progi ..
    http://www.freewarepocketpc.net/ - ezen az oldalon kutakodom mindig de nem találtam használhatót...
    amúgy szintem mint tudjátok eze az oldal marha jó...sok jó dolog van itt..
  • HoReSz1975
    imádom, hogy nem használtok google -t:

http://www.i900.eoldal.hu/oldal/unlock
  • tazis
    Tud valaki segíteni, hogy függetlenítsem ki a telót?
  • franc0
    Navi KÖZBEN nem működik az elforgatás.
    Amennyire én tudom a 8.0 esetén úgy marad a tájolás ahogy az indítás pillanatában volt. 8.3 esetén a beállításokban változtatható.
  • shakyman
    sziasztok!

Lenne mégegy hüle kérdésem:)

Eredeti igo8-nál is vannak olyan bibk, hogy navi közben nem megy az automata elforgatás, vagy az csak a warez igo esetében áll fent?
  • shakyman
    ÁÁÁÁ!!!! az tettem bele bocsi az elírásért:)

Nokia MicroSD HC-t na.
  • franc0
    M2??? Azt hogy? Nagyon sürgősen vedd ki mielőtt tönkremegy a készülék.
    Ebbe MicroSD memóriakártya kell.
  • shakyman
    hy!

vettem egy ilyen telcsit és segítség kellene, lehet volt már ezekről szó itt a fórumban, de visszanézve hirtelen nem találtam témát.

szóval beletettem egy memóriakártyát 4gb-ost de a beállítások memoria nem látja csak az alap 8gb-ot és a fő 90mb-ot.
    M2 4gb kártyát tettem bele.
    illetve bluetooth-on nem tudok a memóriakártyára másolni csak a fő 90mb-os memóriába. és nem tudom hogy kell beállítani:(

ha tud valaki segíteni az ne tartsa vissza magát:)

thx
  • Putyin
    Köszönöm!
  • Petka
  • Putyin
    Sziasztok!

Van egy Omniam, eredetileg is független, XDHK2 firmware van rajta. Van ettől újabb firmware? Ha van, hol találom meg?
    Előre is köszi!
  • Petka
    CHome Editor
  • vki
    Az általában akkor piros, ha töltöd, vagy merül, vagy nemtom :)
  • stevenson1988
    WinMo 6.5-öt raktam az omnia-ra és az a kérdésem, hogy van e valamilyen program amivel a Windows Default Today képernyőnek az elemeit rendezgetni lehetne?
  • Meszesi Aliz
    Lehet h felmerult mar a kerdes es ismetlem magam, de miert villog pirosan a led a samsung omniamon? mit jelez? ha ujrainditom abbahagyja, aztan megint kezdi.
    elore is koszonom a segitseget!
  • Patesz
    köszönöm. sikerült megoldanom mindent.
    bocs a felesleges szövegelésért :D
  • Petka
    A network lock miatt nem.
  • Patesz
    annyit már sikerült megcsinálnom hogy elfogadja a kódokat.
    ha beírom ezt: *#7465625#. Akkor a telefonnak lockolt státuszt kell mutatnia elvileg mindenre. nekem ez így néz ki:
    SIM/USIM Lock
    Disabled
    Network Lock
    Enabled
    Network Subset Lock
    Disabled
    Service Provider Lock
    Disabled
    Corpare Lock
    Disabled

Akkor elvileg elkéne fogadni a tmobilos kártyát is, ugye?
    Másik telefonba jó a pin amit beírok :(
    akkor mi a helyzet?
  • Patesz
    olyan lehet hogy a rom frissítés után újra hálózatfüggő lett a telefonom??!!
    most vettem észre hogy beleakartam rakni a t-mobilos kártyám és nemfogadta el a pin-t.
    az unlockot pedig nemtudom megcsinálni ahogy az i900 oldalon van mert fentvan a PhonEX tárcsázó progi és az nemfogadja el a kódokat. ha kikapcsolom a progit akkor sem jó.
    valaki segítsen
    van valami megoldás?
  • Petka
    Telepítési útmutató

Mielőtt nekikezdenétek, kapcsoljatok ki minden Today Item-et, beleértve a Windows Defaultot is és soft reset!!!

Előszöris 3 kiegészítő pluginra van szükség, a telepítést ezekkel kell kezdeni!
    greatbal_ATContacts_v0.98.CAB
    CLauncher-V0.25.cab
    greatbal_TitaniumWeather_QVGA.cab

A Titanium Weatherrel kapcsolatban nemnagyon tudok nyilatkozni, mert azt nem használom. Lehet, hogy nem is feltétlenül szükséges telepíteni, de ezért felelősséget nem vállalok!

Ha mindhárom cab fájl telepítve lett, akkor lehet magát a skint!
    greatbal_Titanium_Shadow_Neo_Skin_transparent_Omnia.cab

Telepítés után újra soft reset történik automatikusan! Soft reset után a Settings/Home résznél engedélyezni kell a Windows Default Today-t és ajánlott még egy soft reset!

Ha valami probléma adódna, akkor a kapcsoljatok ki ismét minden today itemet, soft reset és uninstalláljátok mind a 4 cuccot! Egyébként felelősséget nem vállalok!

Egyéb infók:
    - csak portrait azaz álló módban lehet használni, kijelző elforgatást ki kell kapcsolni
    - csak és kizárólag Windows Mobile 6.5-ös rendszeren működik
    - nincs magyar nyelv (szerintem, aki WM6.5-öt használ, annak amúgyis angol nyelvű az egész rendszer, úgyhogy felesleges magyarítani...)
    - CHome Editorral lehet alakítgatni a menüpontokat (erről további infó a pdafanclub fórumon)

Remélem nem maradt ki semmi, kérdés esetén keressetek!
  • Petka
    Viszont, ha már a skineknél tartunk, WM6.5-re találtam egy nagyon jót!
    LINK

Nálam ilyen lett
  • Petka
    Nem rossz, de ezek mind VGA felbontásúak, legalábbis így képek alapján.
    Egy kis segítség:

VGA 480x640
    WVGA 480x800
    QVGA 240x320
    WQVGA 240x400 (Omnia)
  • kisstiva
    Haaali! windows 7 theme???? senki? nem kicsit sem?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=530269
    oké ez itt a link idáig jutottam:D sajna nem igen értem hogyan tovább meg omniámra melyik is kell Qvga vagy sem...
    szal aki feltette már vagy angol tudó vagy most teszi fel annak megköszönném igencsak ha leirná magyarul is a lépéseket!
  • Petike125
    Köszi!
  • Dante73
    1; Beállításoknál rakd be háttérnek, ne fájlból, hanem tallózással.
    2; A megvilágítást állítsd automatikusra. Ilyenkor napsütésben fullra rakja a fényerőt, este, a sötét szobában pedig leveszi, így nem bántja a szemet.
    3; Én ezzel a hibával nem futottam össze. Nem is értem, mitől, és miért lesz fakó, egy kép. Így hirtelen, ennyi jutott eszembe.
  • Petike125
    Nah jó lett, abból a szempontból hogy nem darabolja fel a képek.
    DE!
    Ha úgy rakom be háttérnek, hogy hosszan nyomok a fájlra és beállítás Today háttérnek, akkor fakó lesz, tök fehér. Ha elfordul akkor legalább nem szedi szét. de ugyan úgy fakó.
    Ha a Média album képnézegetőből rakom be háttérnek, akkor előjön egy kis menü, ahol kontrasztot lehet állítani, meg helyezgetni a keretet, h a képből mi látszódjon háttérképként. Ha így állítom be, akkor normális lesz a kép, de ha elfordul, akkor ugyan úgy szar lesz a 400x400as kép is.
    5let?
  • Petike125
    okés köszi. megpróbálkozok vele :)
  • Dante73
    400x400. És a "téma" a közepén legyen, hogy elfordulás után is azt mutassa.

Ezt a kettőt én vágtam ki. Nem tökéletesek, de elmennek. Szóval, valahogy így kell csinálni, csak kicsit ügyesebben...
  • Petike125
    Mekkora felbontású háttérképet kell kreálnom, ha azt akarom, hogy ne bassza el a háttérképet ha elfordul a kijelző?
    Csináltam háttérképet, álló helyzetben tök jó, de amikor elfordul akkor így kétszer van a kép.
    Biztos értitek mire gondolok.
    Tud valaki segíteni?
  • detergens9
    Üdv!
    Azt szeretném, ha az spb today-én kiírná a névnapokat, pl: József, Ágnes, ennyi. Outlokkal szinkronizáltattam, megy is, de csak akkor, ha kirakom a naptárat - ami sok helyet foglal, hisz ott van felül az alarms, utána a névnapok, majd két hét a havi nézetből... Hogyan lehet megcsinálni, hogy csak az adott nevek látszódjanak? Köszi!
  • domez128
    Üdv minden omniásnak , és nem omniásnak is !
    Szóval szert tettem egy ilyen szerkezetre , és tényleg sokat tud, de
    nekem a kezelése nehézséget okoz . Egy telefonszámot kikeresni és felhívni ,nekem átlag 10-15 perc, mivel a képernyő vagy túl fut , vagy elkezd tárcsázni egy számot amikor próbálom vissza görgetni . Volt rom frissítés , és a SPB MH 3.0.1 fent van. Lehet valamivel
    kezelhetőbbé tenni ezt a készüléket ??? Várom építő jellegű tanácsaitokat..!!!
  • stevenson1988
    üdv mindenkinek
    mivel a tmobile-nál köv hét végén lejár a hűségem és készülékváltásra jogosult leszek elkezdtem kinézni egy új mobilt magamnak és ez a samsung omnia a windows mobile alapja miatt megtetszett (több szereplő is volt a listámon, de végül csak ennél kötöttem ki) és vásárlás előtt lenne egy kérdésem (bár ha nemleges a válasz akkor is ennél maradok)
    na szóval van e olyan program windows mobile-ra amivel bluetooth-on keresztül lehet vezérelni a számítógépet? ugyanis a jelenlegi sony ericsson mobilommal lehet, és megszoktam, hogy távirányító híján azt használom a media center kezelésére
    tehát lehet e távvezérlési funkciót belepakolni, esetleg gyárilag is van e benne?
  • baca01
    Nem tudok mit csinálni, ha két hét lesz belőle akkor két hét lesz, meg kell csináltatni. Amúgy gondolom hogy ugyanezt fogják rárakni, úgyhogy ha visszakapom és minden klappol majd, akkor úgyis rátolok majd valami szerkesztett romot.
    A helyesírás leckét pedig köszönöm, természetesen kritikának veszem és nem sértődöm meg rajta, de tudni illik hogy mit illik, éspedig nem illik kritizálni mások helyesírását a neten! (netikett)
  • franc0
    ("Egyenlőre" a tortát vágjuk.)
    A "friss" szoftver amit kapni fogsz bakfitty azokhoz képest amiket itt linkeltünk. Szurkolok amúgy hogy 1 hét alatt visszakapd, ha felküldik a nagy Budaörsi szervízbeakkor 1 hónap is lehet legrosszabb esetben.
  • baca01
    Egyenlőre most elhalasztottam a romfrissítést, mert észrevettem, hogy a kijelzőmön a háttérvilágítás egy helyen erősebb. Bevittem ma a Westendben a Samsung mobile-ba, és mondták hogy gariban kicserélik az lcd panelt, meg szoftvert is frissítenek, meg az igo-t is visszaállítják amit sikerült leformáznom egyszer, úgyhogy holnaptól egy hétig megválok a samitól. :S
  • Petka
    Akkor imádkozz, hogy ne legyen áramkimaradás!