1623
Samsung i900 OMNIA
  • domez128
    Igen , igen ezt próbáltam tenni , , és átmásoltam az igo-t a külső memoria kártyára , gondolván legyen memoria bővem , de így nem müködött
    az igo.
  • baca01
    Van benne egy belső 8 gigás memória, + tehetsz bele egy microSD kártyát, ami ugye jelen esetben az IGO kártyája.
  • domez128
    Ohhh, ennek a készüléknek a belső memoriája 7 giga ? Ez tényleg elég , én meg még vettem egy külön 8 gigás kártyát mellé . Balek vagyok . Igen, köszönöm tudom a szobában nem használható , leérnyékolják a falak.
    Van egy igo a gyerek psp jén is néha szoktam használni , gondolom úgyanúgy működik ez is.
  • franc0
    Úgy jön ki a 9 giga, hogy az iGO 1-et foglal a 2-ből + 8GB beépített tárhely van a telefonban. Pendriveként is használható az adatkábellel.

Elvileg megtalálja magától a GPS-t, de az első indításnál a gyári rommal nagyon sok ideig tart. Menj ki a szabadba. Szobában amúgysem fogja be soha. (legalábbis nálam)
  • domez128
    Igen most próbáltam az eredeti kártyával indúl . De hol a 9 giga ? Az eredet kártya csak 2 gigás. Ha elindúl az igo az automatikusan a belső gps vevőt megtalálja és használja , vagy valahol be kell álítani ?
  • franc0
    Ez nem ilyen egyszerű ám hogy átmásolom a 2 gigásról a 8 gigásra. Persze hogy nem indul.
    De akkor jól értem hogy az eredeti kártyával végülis működik? Mert akkor használd azt. 9 giga hely csak elég :)
  • domez128
    Nem lehet cserélni nincs több belőle.
  • domez128
    feltelepítettem ahogy mondtad, de mikor indítom kilép. Lehet , hogy az a baj , hogy átmásoltam az eredeti kártyáról egy nagyobb 8gb ra és onnan telepítettem. Megjegyzem, mikor az eredetit raktam bele akkor sem indult
    el automatikusan :
  • franc0
    Tedd fel az SPB Mobile Shell 3.0.1-et. Ezért is írtam első helyre a felsorolásban :)

Az iGO-nál pedig próbáld ki működik-e ha a fájlkezelőben a Storage Card/2577/autorun.exe-t elindítod. Ez indítja a telepítést.
  • Petka
    Cseréltesd ki gariban!
  • domez128
    Igen, a készülékhez adták!
  • nbs86
    eredeti igo?
  • nbs86
    Én EZT ajánlanám.
  • domez128
    hello !Köszönöm a hozzám való jó indulatodat , és a jó tanácsokat.A hétvégén belerágom magam a telefonomba , bár a rom frissítéstől kissé , fázok , mivel nem teljesen veszélytelen rám nézve. Esetleg ha addig is tudnál ajánlani , már ha létezik , valamilyen telefonkönyv , vagy kezelő progit,valahogy nem vagyok kibékülve a benne levővel . És még , ha elárulnád , hogy tudom feltelepíteni az igo-t . Valahol azt olvastam , ha berakom a memória kártyát automatikusan feltelepül . De ez nem történt meg.
  • detergens9
    És még egy kérdés: diktafon proginak mit ajánlotok? Hallottam, hogy a beépített nem túl jó, 5 percnél leáll, rossz a formátum... Tényleg, mi a legjobb formátum? mp3, wav, raf vagy mi?

köszi
  • detergens9
    Üdv!

Továbbra sem tud senki ajánlani egy átlátható, könnyen használható wifi-kereső, csatlakozó, kezelő progit?
  • HoReSz1975
    Esetleg, ha érdekel valakit:

SAMSUNG i900 OMNIA 8GB
  • Petka
    Oké, köszi!
  • franc0
    Igen.
  • Petka
    Ez DXID1-es?
  • franc0
    Ráadásul közben szerverköltözés is volt.
    http://pfc.treck.hu/ROM/
    # 23045_Clean.7z a legjobb szerintem. Felhasználónév és jelszó is : pfc
  • Petka
    A ROM engem is érdekelne, de az ftp jelszót és felhasználónevet kér.
  • franc0
    Esetleg ez?
    Még nem próbáltam, de jónak néz ki.
  • detergens9
    SZiasztok!

Wifi hálózatok kezelésére tudtok vmi jó progit ajánlani? Ami alapból fent van, az elég gagyi, ujjal nehezen kezelhető, bonyolult idegen hálózatokat keresgetni és próbálgatni fellépni... köszi
  • franc0
    A rom csak Firefox-szal jön le a linkről.
  • franc0
    Hali! Grat a frankó készülékhez :)

Először is csinálunk rajta egy romfrissítést. FONTOS: minden romfrissítés előtt és után is csinálj egy hard resetet. Settings/System menüpontban találod. A romfrissítés idejére érdemes kivenni minden kártyát.
    A romfrissítésről ITT mindent megtalálsz. Ez az oldal nagyon hasznos, kezdőként érdemes végigolvasni mindent. Ami még FONTOSabb: a frissítést pontosan ugyanúgy csináld ahogy oda van írva, különben tönkremehet a készülék.
    Én személy szerint EZT a romot ajánlom. Remélem az angollal nincs baj. Ettől a verziótól egyébként többek között a kijelző is érzékenyebb lesz.
    Ha sikerült a művelet, érdemes körbenézni ITT különböző programokért. .cab kiterjesztésű fájlokat keress, ezeket át kell rakni a telefonra, majd ott a fájlkezelőben rákattintva telepítheted. Én a következőket használom és javaslom:
    Mobile Shell 3, Office Mobile, CorePlayer, Dopod SIM Manager, VITO EyePhoto, VITO SMS-Chat, MSN Messenger, Opera Mobile 9.7 beta, Panoramic Calculator Pro, ProfiMail, Resco File Explorer, Shake and Save, Skype, Sprite backup, Youtube.

Indulásnak hirtelen ennyi, ha van valami kérdezz nyugodtan :) Rengeteg apró finomság van amit mindenkinek ki kell tapasztalni. Nekem egy romcsere és minden beállítás kb másfél óra, pedig tudom hova és hogyan nyúljak. Szóval türelem.
  • nbs86
    igo 8-at nem kaptál eredetit?
    Mert ha nem kártyáról akarod futtatni, az csak tényleg warezos megoldással működik.
    2008. novemberi térkép, kac-kac... Mármint mát van elég sok 2009-es térkép is, inkább olyat érdemes használni. Az átnevezgetős módszer is felesleges. Ha érdekel, akkor tudok neked egy legújabb navit, friss térképpel adni, ami a kártya nélkül is elfut, de psszt..., nem tőlem kaptad. írj privit, ha esetleg érdekel. Vagy nézz körül egyes fórumokon, mint pl ppcwarez. Nem reklám, csak hát ötlet.
  • nbs86
    Kezdeném az i900.eoldal.hu átolvasásával, vagy ennek a fórumnak a visszaolvasásával akár.
    Egy jó beállítás és egy jó ROM sokat lendít a dolgon.
    A pdafanclubbot is érdmes nézni.
    Ha bármi kérdés van, akkor nyugodtan, hátha tudjuk a választ.
  • domez128
    Hello FRANCO ! Megfogadtam a tanácsodat , és szereztem a jet helyett egy omniat : Ma sikerült átvennem . Szeretnélek a szavadon fogni , mi szerint , ha megvan , tudtok segíteni feltuningolni. Mivel kezdjem…????? Előre is köszönöm.
  • Dante73
    Ha azt írja, nem jót szedtél le.
    Ha kell, hogy mutassa a táblákat felül, akkor 8.3 fölötti kell neked, ha nem akkor kisebb verziószámú igo8. (1; ha jól emlékszem a verziószámokra, 2; nem jelzőtáblákat, hanem forgalmi táblákat mutat, azaz a "zöldeket")
    Ugyan nem warezes a topik, de hasonlóba én is belefutottam; Olvasd át a letöltési topikban, pontosan mit is kell tenni, hogy működjön. Nagyobb torrent oldalakon általában megtalálható a megfelelő verzió. Beállításokhoz pedig ajánlom figyelmedbe az i900.eoldal.hu megfelelő szekcióját. (ezt)
  • kisstiva
    én kicsit visszább tekintenék.....én nekem nincs rajta a iGO8 de valahonna nletöltöttem de azt irja h csak eredeti memo kártyával fut....eleve nincs is memo kártyám, de ugye nem si kell hozzá? rem csak rosszat töltöttem le....csak h hogy néz ki a leirás a progiról amit le akarok most tölteni..:

iGO8 navigációs software
    teljes EU. térkép 2008.07 és MAGYARORSZÁG 2008, nov. 13-i térképadatbázissal
    Már benne van:
    új M6
    új M0
    új megyeri hid

PNA-n is megy. Az Igo8 mappát és az igo8.exe-t kell átnevezni "mobilenavigator"-ra és ennyi.

http://navngo.com
    Rövid leírás:
    30 nyelven 50 hangprofillal élvezhetjük az új 3 dimenziós navigációt, így akár külföldi ismerőseink is felfedezhetik a vendéglátó országot saját nyelvükön. A rendszerkövetelményben QVGA és VGA felbontást igénylő igo8 navigációs szoftver, mind beépített mind külső GPS vevős eszközöket is támogat majd. A processzorigény minimumát 300Mhz-ben, a rendszermemóriát 64 MB-ban határozta meg a gyártó.

kb igy:)
    ez jó lesz, vagy nemtom melyik lenne jó!
    help me pls:)
  • Petka
    És persze a használata: link
  • nbs86
    Kell hozzá egy viszonylag új ROM, az OmniaTMC driver, egy fülhallgató.
    A DRIVER
  • kjupika
    Sziasztok ! Tudna valaki segíteni van egy Samsung i900 Omniám IGO8 van rajta azon hogy tudom bekapcsolni a TMC vevőt külön le kel tölteni valamit vagy valami beállítás. A menüjében van de sehogy se működik mindig aszt írja ki hogy TMC vevő nem található.Előre is köszönöm !
  • nbs86
    Szerintem szerviz. Vagy hardreset és, ha akkor sem jó, akkor szerviz.
  • nbs86
    azt nem tudom, hogy a metro program megy-e Pesten, de van értelme? Nincs olyan túl sok metróállomás.
  • Patesz
    Valaki találkozott olyan problémával hogy nemműködik se az automatikus képernyő elforgatás se a fényerő szabályzás? Vagyis működik de csak olyankor ha a telefont töltöm. Ezt mi okozza? valami ötlet?
  • detergens9
    SZiasztok! A metro vagy milyen progi (tömegközlekedéssel kapcsolatos) mennyire használható Pesten? Köszi a választ!
  • serkov
    Nekem nem... ha a főmenüben nyomom az óra, s egyéb... akkor minden oks! De ha az alant leírtakban emlitett óra s ébresztőket használom akkor a legjobb választható hang a foglaltjelzés! Erre mondták a PDA-n hogy csak waw megy ottan, s használjam a másikat, vagy a G alarmot!
  • franc0
    Nekem lejátszik MP3-at. Igaz, WM6.5-öm van.
    Ráadásul be se kellett másolnom sehova, a My Storage gyökerében van.