Samsung i900 OMNIA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
Egy jobbfajta rom-ban ez eleve benne van. De az i900.eoldal.hu-n van erre info.
http://rapidshare.com/files/167018218/GPS_XTRA.exe

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
Van hivatalos youtube alkalmazás WM-ra, én azt használom. Próbáltad már?

Tufa
Illetve mégegy kérdés, létezik valami program amivel teendõket írhatok ki a fõképernyõre? (olyat amit folyamatosan látok az óra mellett)

Tufa
Hogy lehet azt megoldani hogy a mûholdak pozícióját néhány nappal elõre letöltse a telefon?

shakyman
találtam coreplayer1.3.6-ot telepítettem simán minden probléma nélkül, youtuberól elindítottam egy klippet, megnyiltz a stream-de neki továbbra sincs kapcsolat, hát elindítottam a coreplayert belinkeltem a klippet, mire a válasz😞 Network not available!(FFFFFFE8)

valakinek valami ötlete?

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit

Imrusssss
Keressél hozzá Coreplayert az minden visz csak nem kell hozzá böngészõ hanem ezt elindítod és már viszi is!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Nálam mûködik rendesen. Tegnapelõtt este is youtube-on néztem a Bryan életét, miközben robogtam hazafelé a vonattal. 😊
Messenger is mûködik.

shakyman
hy

nemtudja valaki, hogy 3g pannon internetem van ebben a telcsiben, és bár internetezni simán tudok, viszont Pl: youtube-ról zenét halgatni nem mert a streamming player kapcsolathibát ír ki, illetve ugyanerre hivatkozik a messenger is.
Viszont ha megosztom a netet a notebookal akkor ott minden okés. illetve ha wifin csatlakozok a nethez akkor is minden ok, és simán megy minden.

tud valaki erre mondani valamit?

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit

grebber
Mi van ezzel telefonnal?

Most nézem hogy már a 16GB-osat is 59.990-ért dobálják.Pár napja még 71.990 volt.

Next PC upgrade: 2022

stevenson1988
nem tud valaki egy olyan programot windows mobile-ra ami megadott programok esetében letiltja a képernyõ elforgatását?
mert manila2D-t használok today-nek és annak bugos a landscape módja, viszont sms-t abban szoktam írni, stb, stb...

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Jövõhéten kapom vissza a szervízbõl a telót és szeretnék romot frissíteni.
Szerintetetk 6.1-et vagy 6.5-öt tegyek rá?

Köszi sikerült 😊
Patesz
szia.
ezeken az oldalakon nézz körül. minden le van írva.
ezen csak regisztrálsz és megjelenik elõtted miden infó 😊
pda forum
és itt a másik: i900.eoldal.hu

Biztos lehetsz benne hogy továbbítja!
Távközlésben utazom.
Bármely szolgáltató készülékérõl hívod fel az x szolgáltatót, legyen az vezetékes vagy mobil, látni fogják a számodat! 😊
MInt ahogy én is látom bárhonnan hív.
Mindenki szereti a tényeket ködösíteni, de ez így mûködik.
Én x szolgáltatónál dolgozom. Te felhívsz az x,y,z mobil szolgáltató mobiljáról, látom a számod. HA felhívsz a j,k,l vezetékes szolgáltató vonaláról letiiltott számmal, azt is látom.
Tégy egy próbát 😊!
HA van behajtó céggel ügyed akkor mobilról keresd fel az ominózus céget letiltott számmal 😊
Rejtéjes módon ha nem tartod magad a megbeszéltekhez visszahívnak 😊
Dante73
A telefon elküldi az azonosítóját híváskor, akármit csinálsz, ez TÉNY, viszont a Rendõrség is csak a szolgáltatótól tudja beszerezni az adataidat, ez is TÉNY. Ugyanis, alapból nincs joga tudni. Csak gyanú esetén. (Adatvédelmi törvény) Így õk sem rendelkezhetnek olyan készülékkel, ami ezt megkerüli. Magyarán, a szolgáltató eleve nem közli a telefonoddal, ki keres, mert letiltott hívószám kijelzés esetén nem is teheti. (nem egyszer SMS alapján fogtak meg gyorsan embereket, mert ott nem lehet ezt a funkciót elérni, ugyanis (ki tudja miért) arra nem áll az adatvédelmi törvény ezen része; ott nem mûködik a hívószám-letiltása. Egyébként elég pár rendõrségi hírt megnézni a dologgal kapcsolatban, hogy ez nyilvánvaló legyen. Sokszor hallani, hogy "annyi esze sem volt, hogy a hívószámkijelzést letiltsa", vagy "SMS-t küldött a helyszínrõl, ami..."

Úgyhogy a telefonod nem kapja meg a hívó azonosítóját, ha le van tiltva a hívószám elküldése.

http://www.freetvmaci.info/

Petka!
Köszi az infót.
Jelenleg minden oda nem való cuccot töröltem, csak a wiont hagytam meg.
így van 19M free terület.
A frissítéssel kapcsolatbn is tudnál segíteni? 😊 Sejtelmem sincs hol induljak neki 😞
Petka
Elõszöris, ha vannak fontos dolgaid rajta, akkor azokat másold át a My Storagebe. Utána szerintem frissíts szoftvert valamelyik clean verzióra. Ilyen clean változatokkal, akár 80-100MB szabad hely is elérhetõ a rendszeren!

Kis segítséget kérek.

Szeretném telepíteni a spb mobile shell 3-at.
Nagy nehezen hozzájutottam a crack verzióhoz 😊
Viszont jelenleg 18M szabad hely van a rendszer meghajtón, mivel minden nem fontos progit töröltem.
Viszont ez a free terület sem elég a telepítéshez.
Tudtok abban segíteni hogy a bánatba lehet helyet felszabadítani a "C"-n.
Mert ez így elég karcsú sajnos 😞
Olyan program ami kíírja a hívó fél telefonszámát szeriintem nemigen létezik.
Az viszont nem igaz hogy a számot a központ nem küldi el, mivel nem a hívó fél nem küldi hanem a telefon készüléked nem jeleníti meg.
Az egyes szolgáltatók, minisztériumok, rendõrségen olyan készülékek-központok vannak amelyek a letiltott szám esetén is megjelenítik a hívott felet.
Tehát telefonos zaklatás elõtt jó ezen elgondolkodni, ugyanis elég sok mindenkinek van jogköre erre. Töbek között a szolgáltatódnak is
😊
De ilyen progiról még nem hallotam. Igazából törvényellenes de erõsen 😊
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni ! Honnan tudom letölteni a Spb Wierless Monitor magyarosítást ! Elõre is köszönöm !!!
Stornó az elõzõ kérdés, azóta már rájöttem a titok nyitjára.

Ma tettemm szert egy Omniára és segítséget szeretnék kérni. Nekem rohadta lassan másolja át a pc a fájlokat a telóra. Van erre valami megoldás vagy csak én vagyok hülye?

HoReSz1975
SAMSUNG i900 OMNIA független 8GB fullos felszereltséggel <#eljen>

Ezt ne hagyd ki!

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Dante73
Mivel egyáltalán meg sem kapja a telefonod az információt, így felesleges is ilyen program után kutatnod. Egy egyszerûbb módszer, hogy felhívod a szolgáltatód, és bejelented, hogy zaklatnak. Olyankor nekiállnak rögzíteni, hogy ki hívott, majd a következõ zaklatás után újrahívod õket, és ÕK intézkednek. Ez elsõ körben annyit tesz, hogy felhívják az adott számot, és szólnak, hogy ezt nem kéne, és ha erre sem hagyja abba, feljelentheted az illetõt, és ha eljut addig, a bírõságon megtudod, ki zaklatott.
Addig semmiképp. (Tudod, adatvédelmi törvény; ha veszel egy kávéfõzõt, és nem fizeted a részleteket, bárlistán bárki láthatja a neved, de ha megölik az akárkidet, akkor a bíróságon is annyit tudsz meg, hogy Gy. Ferenc, v. O. Viktor volt a tettes. Személyiségi jogok...)

HÁÁJ!!

Nemtom létezhet-e ilyesmi de én olyan progit keresek ami kiirja a számot akkor is ha a hívó fél elrejtette..... folyamatosan hiv egy ismeretlen szám és kivi lennék ki az..nincs valkinek tippje?? NEEM nem arra h ki hív hanem arra h van-e ilyen progi ..
http://www.freewarepocketpc.net/ - ezen az oldalon kutakodom mindig de nem találtam használhatót...
amúgy szintem mint tudjátok eze az oldal marha jó...sok jó dolog van itt..
HoReSz1975
imádom, hogy nem használtok google -t:

http://www.i900.eoldal.hu/oldal/unlock

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Tud valaki segíteni, hogy függetlenítsem ki a telót?

franc0
Navi KÖZBEN nem mûködik az elforgatás.
Amennyire én tudom a 8.0 esetén úgy marad a tájolás ahogy az indítás pillanatában volt. 8.3 esetén a beállításokban változtatható.

shakyman
sziasztok!

Lenne mégegy hüle kérdésem😊

Eredeti igo8-nál is vannak olyan bibk, hogy navi közben nem megy az automata elforgatás, vagy az csak a warez igo esetében áll fent?

shakyman
ÁÁÁÁ!!!! az tettem bele bocsi az elírásért😊

Nokia MicroSD HC-t na.

franc0
M2??? Azt hogy? Nagyon sürgõsen vedd ki mielõtt tönkremegy a készülék.
Ebbe MicroSD memóriakártya kell.

shakyman
hy!

vettem egy ilyen telcsit és segítség kellene, lehet volt már ezekrõl szó itt a fórumban, de visszanézve hirtelen nem találtam témát.

szóval beletettem egy memóriakártyát 4gb-ost de a beállítások memoria nem látja csak az alap 8gb-ot és a fõ 90mb-ot.
M2 4gb kártyát tettem bele.
illetve bluetooth-on nem tudok a memóriakártyára másolni csak a fõ 90mb-os memóriába. és nem tudom hogy kell beállítani😞

ha tud valaki segíteni az ne tartsa vissza magát😊

thx

Köszönöm!

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Petka

Sziasztok!

Van egy Omniam, eredetileg is független, XDHK2 firmware van rajta. Van ettõl újabb firmware? Ha van, hol találom meg?
Elõre is köszi!

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Petka
CHome Editor

vki
Az általában akkor piros, ha töltöd, vagy merül, vagy nemtom 😊

ACER Aspire 5738ZG

stevenson1988
WinMo 6.5-öt raktam az omnia-ra és az a kérdésem, hogy van e valamilyen program amivel a Windows Default Today képernyõnek az elemeit rendezgetni lehetne?

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Lehet h felmerult mar a kerdes es ismetlem magam, de miert villog pirosan a led a samsung omniamon? mit jelez? ha ujrainditom abbahagyja, aztan megint kezdi.
elore is koszonom a segitseget!<#worship>
Patesz
köszönöm. sikerült megoldanom mindent.
bocs a felesleges szövegelésért 😄

Petka
A network lock miatt nem.

Patesz
annyit már sikerült megcsinálnom hogy elfogadja a kódokat.
ha beírom ezt: *#7465625#. Akkor a telefonnak lockolt státuszt kell mutatnia elvileg mindenre. nekem ez így néz ki:
SIM/USIM Lock
Disabled
Network Lock
Enabled
Network Subset Lock
Disabled
Service Provider Lock
Disabled
Corpare Lock
Disabled

Akkor elvileg elkéne fogadni a tmobilos kártyát is, ugye?
Másik telefonba jó a pin amit beírok 😞
akkor mi a helyzet?

Patesz
olyan lehet hogy a rom frissítés után újra hálózatfüggõ lett a telefonom??!!
most vettem észre hogy beleakartam rakni a t-mobilos kártyám és nemfogadta el a pin-t.
az unlockot pedig nemtudom megcsinálni ahogy az i900 oldalon van mert fentvan a PhonEX tárcsázó progi és az nemfogadja el a kódokat. ha kikapcsolom a progit akkor sem jó.
valaki segítsen
van valami megoldás?

Petka
Telepítési útmutató

Mielõtt nekikezdenétek, kapcsoljatok ki minden Today Item-et, beleértve a Windows Defaultot is és soft reset!!!

Elõszöris 3 kiegészítõ pluginra van szükség, a telepítést ezekkel kell kezdeni!
greatbal_ATContacts_v0.98.CAB
CLauncher-V0.25.cab
greatbal_TitaniumWeather_QVGA.cab

A Titanium Weatherrel kapcsolatban nemnagyon tudok nyilatkozni, mert azt nem használom. Lehet, hogy nem is feltétlenül szükséges telepíteni, de ezért felelõsséget nem vállalok!

Ha mindhárom cab fájl telepítve lett, akkor lehet magát a skint!
greatbal_Titanium_Shadow_Neo_Skin_transparent_Omnia.cab

Telepítés után újra soft reset történik automatikusan! Soft reset után a Settings/Home résznél engedélyezni kell a Windows Default Today-t és ajánlott még egy soft reset!

Ha valami probléma adódna, akkor a kapcsoljatok ki ismét minden today itemet, soft reset és uninstalláljátok mind a 4 cuccot! Egyébként felelõsséget nem vállalok!

Egyéb infók:
- csak portrait azaz álló módban lehet használni, kijelzõ elforgatást ki kell kapcsolni
- csak és kizárólag Windows Mobile 6.5-ös rendszeren mûködik
- nincs magyar nyelv (szerintem, aki WM6.5-öt használ, annak amúgyis angol nyelvû az egész rendszer, úgyhogy felesleges magyarítani...)
- CHome Editorral lehet alakítgatni a menüpontokat (errõl további infó a pdafanclub fórumon)

Remélem nem maradt ki semmi, kérdés esetén keressetek!

Petka
Viszont, ha már a skineknél tartunk, WM6.5-re találtam egy nagyon jót!
LINK

Nálam ilyen lett<#smile>

Petka
Nem rossz, de ezek mind VGA felbontásúak, legalábbis így képek alapján.
Egy kis segítség:

VGA 480x640
WVGA 480x800
QVGA 240x320
WQVGA 240x400 (Omnia)

Haaali! windows 7 theme???? senki? nem kicsit sem?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=530269
oké ez itt a link idáig jutottam😄 sajna nem igen értem hogyan tovább meg omniámra melyik is kell Qvga vagy sem...
szal aki feltette már vagy angol tudó vagy most teszi fel annak megköszönném igencsak ha leirná magyarul is a lépéseket!
Köszi!

Dante73
1; Beállításoknál rakd be háttérnek, ne fájlból, hanem tallózással.
2; A megvilágítást állítsd automatikusra. Ilyenkor napsütésben fullra rakja a fényerõt, este, a sötét szobában pedig leveszi, így nem bántja a szemet.
3; Én ezzel a hibával nem futottam össze. Nem is értem, mitõl, és miért lesz fakó, egy kép. Így hirtelen, ennyi jutott eszembe.

Nah jó lett, abból a szempontból hogy nem darabolja fel a képek.
DE!
Ha úgy rakom be háttérnek, hogy hosszan nyomok a fájlra és beállítás Today háttérnek, akkor fakó lesz, tök fehér. Ha elfordul akkor legalább nem szedi szét. de ugyan úgy fakó.
Ha a Média album képnézegetõbõl rakom be háttérnek, akkor elõjön egy kis menü, ahol kontrasztot lehet állítani, meg helyezgetni a keretet, h a képbõl mi látszódjon háttérképként. Ha így állítom be, akkor normális lesz a kép, de ha elfordul, akkor ugyan úgy szar lesz a 400x400as kép is.
5let?