Samsung i900 OMNIA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rapidshare.com/files/167018218/GPS_XTRA.exe
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
valakinek valami ötlete?
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Messenger is mûködik.
nemtudja valaki, hogy 3g pannon internetem van ebben a telcsiben, és bár internetezni simán tudok, viszont Pl: youtube-ról zenét halgatni nem mert a streamming player kapcsolathibát ír ki, illetve ugyanerre hivatkozik a messenger is.
Viszont ha megosztom a netet a notebookal akkor ott minden okés. illetve ha wifin csatlakozok a nethez akkor is minden ok, és simán megy minden.
tud valaki erre mondani valamit?
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit
Most nézem hogy már a 16GB-osat is 59.990-ért dobálják.Pár napja még 71.990 volt.
Next PC upgrade: 2022
mert manila2D-t használok today-nek és annak bugos a landscape módja, viszont sms-t abban szoktam írni, stb, stb...
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Szerintetetk 6.1-et vagy 6.5-öt tegyek rá?
ezeken az oldalakon nézz körül. minden le van írva.
ezen csak regisztrálsz és megjelenik elõtted miden infó 😊
pda forum
és itt a másik: i900.eoldal.hu
Távközlésben utazom.
Bármely szolgáltató készülékérõl hívod fel az x szolgáltatót, legyen az vezetékes vagy mobil, látni fogják a számodat! 😊
MInt ahogy én is látom bárhonnan hív.
Mindenki szereti a tényeket ködösíteni, de ez így mûködik.
Én x szolgáltatónál dolgozom. Te felhívsz az x,y,z mobil szolgáltató mobiljáról, látom a számod. HA felhívsz a j,k,l vezetékes szolgáltató vonaláról letiiltott számmal, azt is látom.
Tégy egy próbát 😊!
HA van behajtó céggel ügyed akkor mobilról keresd fel az ominózus céget letiltott számmal 😊
Rejtéjes módon ha nem tartod magad a megbeszéltekhez visszahívnak 😊
Úgyhogy a telefonod nem kapja meg a hívó azonosítóját, ha le van tiltva a hívószám elküldése.
http://www.freetvmaci.info/
Köszi az infót.
Jelenleg minden oda nem való cuccot töröltem, csak a wiont hagytam meg.
így van 19M free terület.
A frissítéssel kapcsolatbn is tudnál segíteni? 😊 Sejtelmem sincs hol induljak neki 😞
Szeretném telepíteni a spb mobile shell 3-at.
Nagy nehezen hozzájutottam a crack verzióhoz 😊
Viszont jelenleg 18M szabad hely van a rendszer meghajtón, mivel minden nem fontos progit töröltem.
Viszont ez a free terület sem elég a telepítéshez.
Tudtok abban segíteni hogy a bánatba lehet helyet felszabadítani a "C"-n.
Mert ez így elég karcsú sajnos 😞
Az viszont nem igaz hogy a számot a központ nem küldi el, mivel nem a hívó fél nem küldi hanem a telefon készüléked nem jeleníti meg.
Az egyes szolgáltatók, minisztériumok, rendõrségen olyan készülékek-központok vannak amelyek a letiltott szám esetén is megjelenítik a hívott felet.
Tehát telefonos zaklatás elõtt jó ezen elgondolkodni, ugyanis elég sok mindenkinek van jogköre erre. Töbek között a szolgáltatódnak is
😊
De ilyen progiról még nem hallotam. Igazából törvényellenes de erõsen 😊
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Addig semmiképp. (Tudod, adatvédelmi törvény; ha veszel egy kávéfõzõt, és nem fizeted a részleteket, bárlistán bárki láthatja a neved, de ha megölik az akárkidet, akkor a bíróságon is annyit tudsz meg, hogy Gy. Ferenc, v. O. Viktor volt a tettes.
Nemtom létezhet-e ilyesmi de én olyan progit keresek ami kiirja a számot akkor is ha a hívó fél elrejtette..... folyamatosan hiv egy ismeretlen szám és kivi lennék ki az..nincs valkinek tippje?? NEEM nem arra h ki hív hanem arra h van-e ilyen progi ..
http://www.freewarepocketpc.net/ - ezen az oldalon kutakodom mindig de nem találtam használhatót...
amúgy szintem mint tudjátok eze az oldal marha jó...sok jó dolog van itt..
http://www.i900.eoldal.hu/oldal/unlock
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Amennyire én tudom a 8.0 esetén úgy marad a tájolás ahogy az indítás pillanatában volt. 8.3 esetén a beállításokban változtatható.
Lenne mégegy hüle kérdésem😊
Eredeti igo8-nál is vannak olyan bibk, hogy navi közben nem megy az automata elforgatás, vagy az csak a warez igo esetében áll fent?
Nokia MicroSD HC-t na.
Ebbe MicroSD memóriakártya kell.
vettem egy ilyen telcsit és segítség kellene, lehet volt már ezekrõl szó itt a fórumban, de visszanézve hirtelen nem találtam témát.
szóval beletettem egy memóriakártyát 4gb-ost de a beállítások memoria nem látja csak az alap 8gb-ot és a fõ 90mb-ot.
M2 4gb kártyát tettem bele.
illetve bluetooth-on nem tudok a memóriakártyára másolni csak a fõ 90mb-os memóriába. és nem tudom hogy kell beállítani😞
ha tud valaki segíteni az ne tartsa vissza magát😊
thx
Товарищ Путин
Van egy Omniam, eredetileg is független, XDHK2 firmware van rajta. Van ettõl újabb firmware? Ha van, hol találom meg?
Elõre is köszi!
Товарищ Путин
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
elore is koszonom a segitseget!<#worship>#worship>
ha beírom ezt: *#7465625#. Akkor a telefonnak lockolt státuszt kell mutatnia elvileg mindenre. nekem ez így néz ki:
SIM/USIM Lock
Disabled
Network Lock
Enabled
Network Subset Lock
Disabled
Service Provider Lock
Disabled
Corpare Lock
Disabled
Akkor elvileg elkéne fogadni a tmobilos kártyát is, ugye?
Másik telefonba jó a pin amit beírok 😞
akkor mi a helyzet?
most vettem észre hogy beleakartam rakni a t-mobilos kártyám és nemfogadta el a pin-t.
az unlockot pedig nemtudom megcsinálni ahogy az i900 oldalon van mert fentvan a PhonEX tárcsázó progi és az nemfogadja el a kódokat. ha kikapcsolom a progit akkor sem jó.
valaki segítsen
van valami megoldás?
Mielõtt nekikezdenétek, kapcsoljatok ki minden Today Item-et, beleértve a Windows Defaultot is és soft reset!!!
Elõszöris 3 kiegészítõ pluginra van szükség, a telepítést ezekkel kell kezdeni!
greatbal_ATContacts_v0.98.CAB
CLauncher-V0.25.cab
greatbal_TitaniumWeather_QVGA.cab
A Titanium Weatherrel kapcsolatban nemnagyon tudok nyilatkozni, mert azt nem használom. Lehet, hogy nem is feltétlenül szükséges telepíteni, de ezért felelõsséget nem vállalok!
Ha mindhárom cab fájl telepítve lett, akkor lehet magát a skint!
greatbal_Titanium_Shadow_Neo_Skin_transparent_Omnia.cab
Telepítés után újra soft reset történik automatikusan! Soft reset után a Settings/Home résznél engedélyezni kell a Windows Default Today-t és ajánlott még egy soft reset!
Ha valami probléma adódna, akkor a kapcsoljatok ki ismét minden today itemet, soft reset és uninstalláljátok mind a 4 cuccot! Egyébként felelõsséget nem vállalok!
Egyéb infók:
- csak portrait azaz álló módban lehet használni, kijelzõ elforgatást ki kell kapcsolni
- csak és kizárólag Windows Mobile 6.5-ös rendszeren mûködik
- nincs magyar nyelv (szerintem, aki WM6.5-öt használ, annak amúgyis angol nyelvû az egész rendszer, úgyhogy felesleges magyarítani...)
- CHome Editorral lehet alakítgatni a menüpontokat (errõl további infó a pdafanclub fórumon)
Remélem nem maradt ki semmi, kérdés esetén keressetek!
LINK
Nálam ilyen lett<#smile>#smile>

Egy kis segítség:
VGA 480x640
WVGA 480x800
QVGA 240x320
WQVGA 240x400 (Omnia)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=530269
oké ez itt a link idáig jutottam😄 sajna nem igen értem hogyan tovább meg omniámra melyik is kell Qvga vagy sem...
szal aki feltette már vagy angol tudó vagy most teszi fel annak megköszönném igencsak ha leirná magyarul is a lépéseket!
2; A megvilágítást állítsd automatikusra. Ilyenkor napsütésben fullra rakja a fényerõt, este, a sötét szobában pedig leveszi, így nem bántja a szemet.
3; Én ezzel a hibával nem futottam össze. Nem is értem, mitõl, és miért lesz fakó, egy kép. Így hirtelen, ennyi jutott eszembe.
DE!
Ha úgy rakom be háttérnek, hogy hosszan nyomok a fájlra és beállítás Today háttérnek, akkor fakó lesz, tök fehér. Ha elfordul akkor legalább nem szedi szét. de ugyan úgy fakó.
Ha a Média album képnézegetõbõl rakom be háttérnek, akkor elõjön egy kis menü, ahol kontrasztot lehet állítani, meg helyezgetni a keretet, h a képbõl mi látszódjon háttérképként. Ha így állítom be, akkor normális lesz a kép, de ha elfordul, akkor ugyan úgy szar lesz a 400x400as kép is.
5let?