15
-
#15 Nem, nem... el szoktam fogadni mások véleményét és ízlésről meg amúgy sem vitatkoznék. Egyszerűen csak ki vagyok váncsi.
Tarantino nálam tipikusan, példaszerűen az a rendező, akinek minden filmje tökegyforma, olyan tarantinós, ezért ha valamelyik tetszik, akkor mind tetszik, mint ahogy tetszik is.
Ezért érdekelne, hogy aki nem ennyire elfogult mint én, az melyik filmjét látja akkora szemétnek mint egy ház. -
cateran #14 Szvsz a Halálbiztos hulla szar volt....másrészt az ÖSSZES többi must see,must buy kategória.. -
CaptainRumi #13 a baj az, hogy elfelejtik odatenni, hogy : az én véleményem szerint -
winnie #12 ha mond egyet, akkor mivel jutsz előrébb? megtudod, hogy neki (egy random embernek) melyik tarantino-film nem jön be. ennyi. amire azt válaszolod, hogy "nem is, mert az tök jó", amire ő meg, hogy "nem, az hú de rossz"
szóval, lehet, hogy én érzem így, de felesleges a kérdésed:) -
CaptainRumi #11 hát ja fikázni sok mindenki tud, de indokolni már egyik sem tudja...
-
#10 Egyet mondj! -
Lalee1 #9 *mellett -
Lalee1 #8 Talán ez még régebbi plakát és csak ezután döntött a változás mellet. -
hunator #7 Hú,de várom "mán"...Q.T.Halálbiztos c.filmje fárasztó volt a sok csajos dumától! -
skiryo #6 pl? -
marcee #5 A plakáton mégiscsak helyesen szerepel! -
opeca #4 Lehet jó is, lehet szar is, nekem QT neve még nem garancia semmire, csinált már akkora szemetet is mint egy ház... -
opeca #3 "A cím nem elírás, QT szántszándékkal változtatta meg az elnevezést."
Ez a cikk második mondatában van.
-
#2 > Basterds
Ezt nem igy irjak. -
#1 végre valami új ötlet a sok gyökér képregényadaptáció után