2354
style=\"height:299px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#634 visszaigazoló mail mennyi idő után jött meg ? már vagy egy órája jelentkeztem .... -
#633 Ah megvan. Most már nekem is ott van -
stevyxix #632 Hát lehet, egyeztetik és úgy adják meg a hozzáférést, nem kizárt. -
#631 Lehet email alapján nézik, hogy ki van betaba, mert elvileg csak azok láthatják. -
stevyxix #630 Nekem is először csak az volt, utána beadta azt is amit írtam, talán lépj ki és újra be. -
#629 All projects van csak ott nekem valamiért -
stevyxix #628 Jobb felső sarokba meg kell jelennie egy "Mortal Online Beta Phase 3" projektnek, azt kell kijelölni és akkor látható. -
#627 Hm én nem látok semmit reportolva -
stevyxix #626 Érdemes megnézni, van aki képpel jelentett és ügye bárki regelhet a mantisra :) -
#625 nem gázos . melóhelyen is használjuk.
az más kérdés hogy SVnél milyen lesz. regeltem rá . -
stevyxix #624 Nah már beadta, megnézem milyen bugokat jelentettek. -
stevyxix #623 Jah, de ez se működik, egy gyerek írt be, hogy ésszel jelentsünk már, van amit 1000x jelentettek, erre írnak vissza semmilyen jelentést vagy hasonlót nem látni (én se láttam), hát igen talán ez is bétás még? :) -
#622 Gázos? :) -
#621 lol mantist használnak :D ismerős... -
stevyxix #620 Nah itt van, ezen kell jelenteni. Ez a Mantis. -
stevyxix #619 Hát elkészül, mert látom amit csináltam, csak nem teszi be a karik közé így nem tudom kijelölni, hogy indíthassam a játékot.
Szerinted nem jelentették min 300-an ezt? :D -
#618 Ott van a mail cím asszem a launcherbe. karakter készítésnél azt is teszteled, hogy működnek-e a cuccok meg elkészül-e a kari nem? :D -
stevyxix #617 Jah amúgy nem szabad fullschreent beállítani konfigba, mert ha ilyenkor tálcára teszed akkor lefagy a kliens. -
stevyxix #616 Hogy jelentsem? -
stevyxix #615 De van aki legalább belépett :D
Hogy teszteljem a karakter készítést, ha el se készül a karakter? :D -
#614 Biztos bugos, reportold :p
Bármennyire is akarnak az emberek játszani, az első fázis erről szól.
The Beta is starting July 20 with the features from Combat Beta active, as well as a few new ones. The very first steps have to do with architecture, back-end and network-performance. To begin with, we are aiming to test:
MO Updater (auto-patching system)
Account System, Login, Logout
Character Creation (The “human family” only, like Tindremenes, Khurites etc, male and female)
General Network and Server stability and speed
Crowd congestion tests
Seamless World-streaming
Updated Prediction System
Sound
Client System Performance
This is not very fun from a gameplay-perspective, although crucial from a technical standpoint.
-
stevyxix #613 Hát karakter készítésig eljutottam, de tovább megint nem megy, egyszerűen nem csinálja meg a végén a karaktert, slotba se lesz látható, mondjuk 0 IQ-val nehéz is élni, azt sem értem miért nem lehet változtatni (pscyhe-vel egyetemben). -
#612 Valószínű azt csinálják, hogy csak az A-s emberek léphessenek be. -
stevyxix #611 Néztem, login-ig eljutok, de utána azt írja, hogy sikertelen kapcsolódás a szerverhez. -
stevyxix #610 Nah szerver elvileg van, csak nem lehet fellépni:
82.96.62.202
pingeltem 55ms-es átlag, elég jó lesz ha ennyi ping lesz. -
#609 Béta problémákra pár megoldás -
stevyxix #608 Tessék van már leak, IRC-n reklámozzák :D -
stevyxix #607 Vagyis még sincs javítás, de már belépő képernyő se megy, az előbb sikerült, de a szerver nem megy így fel se tudtam lépni (nem mintha amúgy sikerült volna). -
stevyxix #606 Van valami javítás, azért nem megy. -
#605 Hát igen Block A erről szól :) -
stevyxix #604 Most már el se indul :D -
stevyxix #603 Próbálom, 5-kor már aludtam amúgy :) -
#602 #595 -
simon7108 #601 akk már megjelent ez a játék?vagy mikor jelenik meg vagy most mivan ezzel?:D -
#600 Remélem lesz hamarosan valami beta fórum féleség -
#599 arhcery csak ne legyen olyan mint DF-ben. mármint ne lehessen sprintelve is hajszál pontosan lövöldözni. szerintem.
na meló után hazaérek aztán meg kipróbálom én is. -
#598 Hát ha be is jutnak ez a build még elég kezdetleges szal sokra ne számíts szerintem. -
DragonKnight #597 A gecik és még hogyan anyázták az AV a túl magas árak miatt.
Ezzel a viselkedéssel nem nagyon lopják be magukat a lelkembe.
Lássuk milyen lesz játék! infókat kérek! majd ha bejutottatok természetesen a játéktérre.
A real time archery érdekel, legalább olyan legyen mint a DF-ben de ha már több találati zóna van és van headshot az már bónusz.
-
#596 Amúgy itt egy videó a menüről/zenéről. -
#595 Q4