2354
style=\"height:299px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#714 de nagy a csend. reggel próbáltam belépni de kari választónál tovább nem jutottam. gázos ez a 100as cap... -
#713 Igen -
#712 Benne vagy a 2600ba hogy ennyire izgat? :D
A login nem jó, mert jelenleg fűt fát beenged ezért hal le mindig a cucc. Holnap majd megcsinálják -
#711 ez is olyan game lesz amiért hónaponta fizetni kell ? -
DragonKnight #710 No hogy megy?
Ez a idiota szerver cap meg fent van?
Ha igen akkor hogy is van az hogy 2600 emberke bétázhat?
Gondolom a 100 emberke fele legalább a minőségi igazi béta teszterek közül kerül ki a többit meg betöltheti 2600 közül a szerencsésebbje.
Ezért még nem anyáznak?
Kiváncsi vagyok mi lesz ha nincs cap és egyszerre 2600 izmos férfi test feszül egymásnak -
stevyxix #709 Van béta IRC, account és emailcím alapján lehet kérni belépést (invite) DrHat-től, csak A blocknak egyenlőre. Leírás a reghez és invitehez. -
DragonKnight #708 Hmm nem az van kint hogy 18+? Akkor a kis pondró minek is játszik vele?
Én nem csak táborba kűldeném de megnézném a kártya forgalmát is és tiltanám az SV irányába a kifizetéseket :D
Amúgy az ilyen apuci csak magára vethet, ha nem figyel oda a gyerkőcre, igy jönnek a meglepetések.
-
#707 Random eltűnik nálam mindig. Most perpill van -
#706 ööö banner csak nálam tűnt el ? -
#705 -
#704 "I was playing MO and my dad walked in, he wanted to know why i was playing a game that involved running around a forrest with loads of naked guys. He called me "a little fucking faggot" and this summer he is sending me to straight camp
Thanks MO."
:DD -
#703 Online the cappel. Holnap lesz fix. Most elmentek dögleni :d -
#702 hmm azé' vmi server online/offline jelző bizbaszt betehetnének. -
stevyxix #701 Tudom azért mondtam :D
Mondjuk nekem mindegy, csak én is jussak be :D -
#700 Összesre az a válasz, hogy év végén eldől. Ebből semmit nem lehet leszűrni egyelőre. -
#699 erre szerintem most még nem lehet válaszolni. pár hetet várjunk még akkor kiderül milyen ütemben fejlődik . -
#698 Külön kell elővenni a fegyvereket egy gombbal. Ez vonatkozik a kézre is -
DragonKnight #697 No akkor kérek helyzet jelentést...
Jól gondolom-e hogy a mazochistákon kivül sok mást nem tud a dolog jelen formájában érdekelni?
Ki gondolja úgy hogy ebből lesz egy legalább darkfall készültségi szintjére érkező valami az év végére?
Mekkora annak az esélye hogy most benyelik a 10K acc árát és utánna ártatlan arccal bejelentik bizony ennek kell még fél-egy év további fejlesztés de addig is a népek bétázhatnak, meg miegymás csinálhatják a pamela anderson karikat, amiket nézegethetnek (jobb hiján) oszt jónapot?
-
Bandras DaSilva #696 Remélem a kezed nem mindig látod úgy ahogy a screenshotokon van...vagy csak épp nagyon szorítottál valaminek? -
Landor #695 H - Blockx Ring of Fire :DD -
Landor #694 nincs új a nap alatt; már évek óta tudjuk hogy meleg vagy.. -
#693 nem saját accoountal ;) -
#692 #672 -
stevyxix #691 Tényleg, hogy toljátok már, B meg C-ek vagytok :D
Szegény A-ok meg nem tudnak belépni se :D
Múltkor amúgy el volt mentve a karim, csodálkoztam is ... -
#690 Hát nem feature ready az biztos :D
De arra tökéletesen megfelel ez a kliens amire az A-s blockot szánták. Ha az E-nél is ilyen lesz na ott már gondok lesznek :D -
#689 mondjuk erre azért túlzás azt mondani hogy béta. inkább alfa. -
#688 :D -
stevyxix #687 Ott haltam meg én is :D -
stevyxix #686 Sőt ha hátra felé úszol mást is lehet látni :D -
#685 Én ki is jutottam :)
Sutyiba berakok két képet. Nem sokat tudtam csinálni, mert kiléptem hamar.
Szép felhők -.- Ez meg a gyilkos tó :d -
#684 -
#683 ja de úszás is jópofa, frankón lehet látni ahogy a kezed/lábad kalimpál.
milyen képet ? tart még az nda :P -
stevyxix #682 Én is éltem, mint hal a vízben, szó szerint, de ha megpróbáltam kimenni meghaltam, fulladásba, de előtte vígan úszkáltam amíg jól esett. -
#681 Miután a három meztelen kan gyanús körülmények között megmosta egymás hátát, akár képeket is rakhatnának... :) -
#680 Ez még előtte volt -
#679 Jo de a te csiter accodon felejtette a gmgod mode-ot Henrik :D -
#678 Nubok. Én belementem vízbe és túléltem! :D -
stevyxix #677 Megint benn voltam :D
Szóval volt szeró (most éppen nincs talán).
Vízbe voltunk, de ha megpróbáltunk kiúszni vagy beakadtunk, vagy ha felszínre mentünk meghaltunk. De azért jó volt :D -
#676 na már sikerült is meghalnom. karim bekerült vmi tóba vag mi onnét nem tudtam kijönni és megfulladtam. a halál jól néz ki utána meg szellemként mászkáltam a vízben persze . most meg kibaszott. -
#675 na bent vagyok de csak jobbra balra tudok lépdesni :D
szerk: ha bocs z-t kellett nyomni és már rohangálok fel alá :D