2354
style=\"height:299px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
Bandras DaSilva #2234 Ja, még az új peccsel nem volt szerencsém játszani mert most elég sok programom volt az utóbbi egy-két napban, de megnézem majd ma mert igen kíváncsi vagyok.
Lehet pecázni is, de mondjuk értelme nem sok mert a kifogott hallal per pillanat nem tudsz mit csinálni.
Vendornak sem érdemes eladni mert olyan kb 1-2 pénzt fizet.
A szerver most jobb, már nem nagyon vannak crashek, de azért amatőr bakik vannak.
A legutóbbi peccs óta a tolvajok, ha belenéznek a zsebedbe, a bankod tartalémát látják...egyelőre lopni még nem tudnak onnan...de sztem lesz majd olyan exploit is.
Viszont ami újdonság az az, hogy rengeteg lett a köcsög. Van egy olyan 10-20 fős bagázs akik esténként vadda körül vannak és nagyjából mindenkit megölnek aki arra jár. kicsit unalmas már mert én meg csak esténként tudok játszani...kicsit lövöldözzük egymást meg ilyenek, de van a városban egy olyan 4-5 arc aki harcolna velük, de a többi csak a dögszagra gyűlik meg meztelen szaladgál.
Mondjuk 2-3 napja jött egy piros csapat és a segítségükkel kicsináltuk az összeset.
Az vicces volt.
Azóta sem tudták megemészteni és fórumokon hisztiznek.
Majd a 7végén írok még bővebben, akkor lesz időm tesztelni mindent.
Még 1 dolog. fishing az primary skill...szal így még nem éri meg.
-
#2233 Na láttam fórumon képeket hogy updateltek jó pár fát. Hihetetlen, hogy mennyit tud dobni a hangulaton és az egész kinézeten pár jó fa modell. -
#2232 Na látom megkapták EPICtől a patchet végre :p Ezután jöhet 1-2 érdekes dolog. Lehet majd 1-2 hónap múlva visszanézek, ha ezekből megvalósul pár dolog.
· Flash support
· SpeedTree 5 evaluation opportunity
· Proper AI and Navmesh
· Better performance both client side and server side
· Lightning and shadow performance improvement
· Overall server stability -
Crackee #2231 Na ennek örülök- Már mint hogy a sötétséget is javítgatják. Jó lesz ez a végén, ezek szerint figyelik a fejlesztők a fórumot is :) -
Morinad #2230 on -
Morinad #2229 fishing in Orfű -
#2228 hmmm fishing....jó hogy lesz de mit csinálsz a kifogott halakkal ? :D -
Bandras DaSilva #2227 Hát az a baj, hogy még mindig nagyon beta....a hétfői peccs óta ráadásul megint sok a szerver crash...
Hála Istennek nem sok időm van játszani így nem nagyon húzom föl magam a bugokon meg a crasheken.
A jó hír az, hogy az estét világosították...most már vannak olyan esték amikor egész jól lehet látni, de vannak felhős esték, amikor hold sincs...no, akkor még mindig tök sötét van. Lassan itt is eltalálják a megfelelő arányt. -
Morinad #2226 hajrá bétateszt :)
De legalább halad. -
Bandras DaSilva #2225 No, tegnapi peccsel megint raktak be új mobokat, vannak erősebb bölények, elég nagyot is ütnek meg jó sok hpjük van, viszont jó a loot, meg van most már orrszarvú mount is ha minden igaz (még nem láttam, nem nagyon tudtam szétnézni).
Directional blokkot betették, így végre lehet perfect blokkolni az ütéseket, ha eltalálod honnan üt az ellen...lassítottak a speareken (még mindig kurva gyorsak), de már ha csak spammeled a bal egérgombot akkor alig sebzel.
Hétfőn meg jönnek az új fák meg még pár új mob, craftolható lesz a hátasok felszerelése, jön a pecázás stb.
Itt a következő 2 hét terve:
Week 2: August 30th
· Trees of Myrland get a visual update
· Fishing
· Texture optimization
· Magic update
· New improved realistic collision system on weapons
· Option to aim up and down and move siege weapons
· New creatures
· Alarm Bell on keeps
· New "pickables" including stones for siege weapons
· Craftable Mount gear
· Possibility to let siege weapons stay in the world until they are destroyed
· Basic Alliance option
· Basic tax system for land controllers
Week 3: September 6th
· Mount weapons
· New weapon group: crossbows
· New armor sets
· Basic Alchemy
· Epic Creature
· High resolution textures support
· New creatures
· New dungeon
· Fledging flag
· Increased storage space for keeps including a vault chest to keep tax money in
Alakul a dolog, de azért hülye bugok is jönnek.
a mostani vicc az, ha egy vendort használsz olyan 3x, akkor onnantól crashelsz ha megint rányomsz... -
Bandras DaSilva #2224 Trindremről beszéltek múltkor, sok része már kész van, de attól tartanak, hogy nagyon leterhelné a szervert mert igen nagyra sikeredett és meg kell várniuk először a mindenféle hw fejlesztéseket, az epic vmit megint hegeszt a vason csak nagyon lassan haladnak.
Először már a bent lévő cuccokat akarják feltuningolni, fék, növényzet, stb, aztán beteszik az új mobokat, epic bossokat meg az új fejlett mob ai-t. elvileg az ai fasza, már nem csak állni fognak a mobok meg szaladgálni, hanem trükközni is, meg együttműködni és éppen ezért sok mobot nem lehet majd szólózni hanem group kell hozzá...az epic bossokhoz meg nem is lesz elég egy kis csapat.
Valszeg visszajönnek a minotauruszok és most már majd tényleg felkapnak meg falhoz vágnak meg ilyenek + lesz még pár.
Elvileg egy már van bent, ami barlangokban jelenik meg...képet még nem láttam róla...meg mostanában csak húzom az új emberemet.
A harc egy kicsit jobb lett, elvileg rengeteg új páncél set is jön majd mindenféle alkalmakra, meg csak simán ruhák, butchery stb hamarosan.
Lesznek majd ilyen speckó skillek is...amik nem olyanok mint egy normál játékban, hogy benyomsz egy gombot aztán pörög az embered, hanem csak bizonyos bonuszokat adnak különféle helyzetekre....nem teljesen mentek még bele részletekbe.
Már a spearnél van egy ilyen...arra jó, hogy ha lovas támad meg.
Végre működik a szamarakon is a zsák...olyan 500-nyi cucc fér el benne, viszont amikor rajta vannak a zsákok már nem ülhetsz rá.
Elvileg engdeni fognak több petet ios egyszerre, hogy pl ne csak 1 lovat tudj hozni, meg hogy a szamár mellet lovagolhass is.
Van törekvés arra is, hogy terület specifikussá tegyenek bizonyos anyagokat, ezzel is ösztönözve a karavánokat, kereskedelmi utakat.
Van sok terv meg haladnak is, de azért mire minden szépen belekerül az alsó hangon is min fél év.
Most azt a stratégiát követik, hogy sok cuccot betesznek, de csak alap szinten és később, fokozatosan bővítik. Ezzel az a baj, hogy így sok dolog elfelejtődhet...lásd anno swg. -
#2223 · Trees of Myrland get a visual update ideje lenne
· Fishing na erre kíváncsi vagyok milyen lesz. gondolom mint DF sima progress bar oszt jóccakát.
Trindemről még semmi hír ? -
Bandras DaSilva #2222 Ez a terv a következő 3 hétre:
Week 1: 23 august
· Major focus on bugfixes
· New mount type + equipment
· New creatures
· Trees of Myrland get a visual update
· Performance increase for some cities
Week 2: 30 august
· Fishing
· Texture optimization
· Magic update
· New improved realistic collision system on weapons
· Option to aim up and down and move siege weapons
· New creatures
· Alarm Bell on keeps
· New "pickables" including stones for siege weapons
· Craftable Mount gear
· Possibility to let siege weapons stay in the world until they are destroyed
· Basic Alliance option
· Basic tax system for land controllers
Week 3: 6 September
· Mount weapons
· New weapon group: crossbows
· New armor sets
· Basic Alchemy
· Epic Creature
· High resolution textures support
· New creatures
· New dungeon
· Fledging flag
· Increased storage space for keeps including a vault chest to keep tax money in
Majd írogatok ide, hogy melyik patch éppen, hogy sikerült, de papíron ezek jó újításoknak tűnnek.
A crossbow érdekes lehet majd meg a mount weapons is...remélhetőleg lehet majd faszán rohamozni lándzsával meg ilyenek. -
Crackee #2221 Ja egy-két sceenshot-ot betehetnél. Köszi előre is! -
Crackee #2220 Oké. Néha írjál eg kis infót, olvasni fogom és ha már tényleg játszható rendesen ujra előfizetem. Van benne valami ami vonz. Sajna nekem nem hosszabitottak egy napot sem, de azért most is fel van uppolva :).... -
Bandras DaSilva #2219 Viszont iszonyú jók lettek a páncélok a lovakra. Most már van klassz nyereg meg kengyel is mindegyik fajtához...van elég sok szín is.
Ostromgépeket még nem láttam. Gondolom azok is megjelennek majd lassan.
Lehet zászlót is venni....az még elég hülyén néz ki. -
Bandras DaSilva #2218 Asszem már csak én játszom Mortallal per pillanat én meg beléptem egy guildbe és azon a tsen vagyok, a régi címet sikerült nekem is elhagyni:)
Most nem sok időm van játszani sajna, szal nem sokat vagyok..csak néha esténként egy picit és most egy tök új karit húzok hátha ez nem szarik be... -
Crackee #2217 Én azért fogok jönni mikor nem lesz nagyon béta. -
Crackee #2216 Vaklárma, megtaláltam, kereslek benneteket a TS-en..... -
Crackee #2215 Sziasztok! Nemtudok belepni a TS-re mert beirtam egy masik címet és elfelejtette a dög! Küldjétek már el újra létszi.
Crackee -
Bandras DaSilva #2214 Az utóbbi 2 peccs elég jó lett, bár a tegnap estit még nem sikerült megnéznem.
A lovakon a nyereg meg a páncél fasza. Eddig csak a Steppe horse-on volt, most már van mindegyiken.
Ostromgépek is jöttek a tegnapi peccsel meg terület a guildeknek. Van 8 zóna, mindegyikben 2-2 keep, azt lehet claimelni, de első körben a környéken lakók szavazhatnak az induló guildekre. Az első választás után a ynertes guild dönthet úgy, hogy nem demokratikus lesz, és ezek után már nincs szavazás és csak háborúban lehet elvenni a területet.
Raktak be vmi epic bosst, ami cavekben jelenik meg random. Mondjuk a barlangoknál még mindig elég furi lag van..szal az nem annyira jó.
A craftnél a receptek szarok, a player vendorok is szarok mert csak 20!!! dolgot tudsz beletenni, ráadásul ezek némelyike bugos...szal ingyen ki tudod venni a cuccot...
A campfire szar..nem jó a fénye...ráadásul sokan a városban pajkoltak le vagy 500at...és nem lehetett tőlük mozogni...
A teljesítmény növekedést én nem annyira vettem észre, esténként még mindig van pár crash meg offline mód...bár az is igaz, hogy már nem túl gyakran.
Én egy erős felindulásomban töröltem az összes karimat ...szal nmost újat húzok. Bebugosodott pár karim és vmelyik korábbi peccs után egyfolytában változtak a skillpontok. minden belogolás után más volt. Support mondta, hogy majd jevítva lesz, de nem lett. Aztán elég sok skill eltűnt, aztán megjelent újra, aztán más érték volt, aztán megint volt -56 skill pontom, szal felnyomtam megem. -
#2213 Q&A irc-en
nem olvastam végig de a territory control érdekesen hangzik. -
#2212 tényleg Bandras milyen lett ez a patch ?
van teljesítmény növekedés ?
pacik cucca milyen ? -
#2211 szoljatok ha már meg lehet venni...:p -
Morinad #2210 Kezdik elég jól kipofozni a játékot, főleg ha a mai patchben ígért +30% játéksebesség is igaz. -
Bandras DaSilva #2209 Hát a csapat nagy része abbahagyta. Én maradtam még és most lesz egy-két nagyon klassz kis peccs.
Úgy néz ki én még maradok is egy darabig. Mondjuk a játékidőm azért erősen visszaesett...olyan napi 2-3 órám van csak, az meg kevés ahhoz, hogy megunjam.
-
#2208 nagyon nagy lett a csönd és sok a kilépő, ennyi volt srácok? -
Morinad #2207 Nekem lejártak az acc-jaim és nem fizetem be. Lehet hogy már sosem. Jó játékot :) -
Bandras DaSilva #2206 Ja, ezek jók lesznek ha nem tolják el őket teljesen:)
Kis pve rész is elkelne még mert kezd nagyon uncsivá válni a dolog. A guild emberek meg teljesen kattantak, felhúztunk már vagy 3-4 házat tier 2ig, van bent istálló meg furnace...most akarnak tier3at armor crafting workbenchcsel.
Ráadásul van egy-két nagyon durva pvp arc is. Kiteszteltek vmi axe-ot amivel 60-70 körül lehet ütni lóról, plusz találtak egy poleaxe recit amivel 100 fölött ütnek:)
Én azért még mindig kelek-fekszek, ha pvp van:)..ráadásul átmentem kardról fejszére, de megakadtam vhol félúton és most túl sok időm sincs játszani...remélhetőleg a hétvégén befejezem a skillezést megint. -
#2205 következő 3 patchben ezek várhatóak.
nna talán augusztusban vissza is nézek. -
Morinad #2204 Benéztem tegnap, meg ma a játékba. Ahogy nézem tél lett és emiatt szinte egész nap sötét van. Ezek teljesen meghülyültek? -
#2203 Sec-statusz mint EVE-ben, az működőképes rendszer. -
Bandras DaSilva #2202 Gyakorlatilag Tindreme-hez van a legközelebb. Van ott az a hely ahol a szamarak spawnolnak, attól egy kicsit arrébb a tenger felé.
-
Morinad #2201 szerintem az egész tolvajlás hülyeség.
képzeld el, milyen lenne, ha a valóságban elkapnak egy tolvajt, akkor 5 percig fogva tartanák, aztán mehet amerre lát, még priusza sincs. -
#2200 én várok pár értelmes pecsre aztán visszanézek.
bár ez a tegnapi tolvajos téma vicces. int-től függ hogy észreveszed lopnak e tőled ? ööö hülyék ezek :D -
Morinad #2199 Merre építettetek házat? -
Bandras DaSilva #2198 Beléptem egy klassz kis guildbe, házat építettünk, meg istállót hozzá, plate scale farm meg minden egyéb megy. Van saját tsük és ott kell lennem általában mert mindig egyeztetnek vmiről.
Voltam fent tsen párszor, de sosem láttam ott senkit, azért tűntem el onnan...majd benézek a hétvégén, hogy mi van.
Egy pár napot meg vidéken is voltam és így nem nagyon voltam gép közelben.
-
Morinad #2197 "A karakterek felépítése rövid, ezért hamar elkezdhetsz játszani, részt venni a fő áramlatokban."
Ez csak azért van mert most indult a játék, és nincsenek még über-tápolt karakterek.
Ez azért van, mert pl nekem már 6 teljesen felépített karakterem van. kb 2 hét felhúzni egy maxos karit.
"A játék fejlesztése sokkal dinamikusabb, mint DF esetében. Amíg ott 3-4 havonta jönnek a patchek, itt hetente."
Persze mert ez még tele van bugokkal, és sürgősen javítaniuk kell.
Ez így van, de javítják is.
"Meg az érzet a legfontosabb. "
Nemsokára jön ki grafikai patch, a terep textúrákat lecserélik, szóval nem lesz már többéves lemaradásban.
Nem a grafikáról beszélek, hanem a játékról meglévő érzésről.
Mindegy, ahogy gondoljátok. Nekem valahogy fordítva van ugyanilyen érzésem, minek kezdjek egy új játékba, amikor nagyjából ugyanaz mint a régi.
A MO nem ugyan az, mint a DF. -
#2196 "A karakterek felépítése rövid, ezért hamar elkezdhetsz játszani, részt venni a fő áramlatokban."
Ez csak azért van mert most indult a játék, és nincsenek még über-tápolt karakterek.
"A játék fejlesztése sokkal dinamikusabb, mint DF esetében. Amíg ott 3-4 havonta jönnek a patchek, itt hetente."
Persze mert ez még tele van bugokkal, és sürgősen javítaniuk kell.
"Meg az érzet a legfontosabb. "
Nemsokára jön ki grafikai patch, a terep textúrákat lecserélik, szóval nem lesz már többéves lemaradásban.
Mindegy, ahogy gondoljátok. Nekem valahogy fordítva van ugyanilyen érzésem, minek kezdjek egy új játékba, amikor nagyjából ugyanaz mint a régi.
-
Morinad #2195 Hová tűntél Bandras?