2354
  • Morinad
    A harcrendszere sokkal kidolgozottabb a hibáival együtt is.
    A nyersanyagok és a craft rendszere sokkal árnyaltabb lehetőségeket kínál.
    A karakterek felépítése rövid, ezért hamar elkezdhetsz játszani, részt venni a fő áramlatokban.
    A játék fejlesztése sokkal dinamikusabb, mint DF esetében. Amíg ott 3-4 havonta jönnek a patchek, itt hetente.
    Meg az érzet a legfontosabb. Többször visszalogoltam a DF-be, kb 2-3 perc után lelogoltam, annyira nem tetszett már.

Mindezekkel együtt az MO-val sem játszom már.
  • Jockey
    hmm, es miert jobb? mert eddig tul sok biztatot nem irtatok a craftlon kivul...
  • Morinad
    hát a mortal sokkal jobb, mint a DF, csak nem elég jó :) én MO után már nem tudnék DF-ni :)
  • vear
    Jöttök vissza DF-be?
  • Bandras DaSilva #2190
    Én befizettem. Voltam is tegnap este egy kicsit bent, igazából még mindig tömeg van mindenhol. Bár valszeg pár embernek később jár le az egy hónap.
  • Morinad
    nekem valamiért július 29-én járnak le az accok, de nem fogom befizetni
  • Torzonborz
    na valaki befizette a következő hónapot ?
  • oreal
    sza'nalom
  • 0Fritz0
    Ez az igazi ultimate weapon. :)
  • Morinad
    kiderült, hogy ha hotbarról veszed elő a fegyvered, akkor mindenki, aki látótávolságban van, crashel :)
  • Morinad
    - Draconigena Armatus book re-added.
    - Electrum lore book re-added.

csak 3 napig kerestem
  • Bandras DaSilva #2183
    Vicces keep location
  • Bandras DaSilva #2182
    Néztem én is. Jól jön majd az az 5 nap:).

Tegnapviszont elfelejtettem odaadni a cuprumot meg a pig iront a házra.

Lehet, hogy fel tudok nézni még egy kicsit olyan hat körül. Akkor odaadnám annak aki van ha a hétvégén esetleg összedobjátok a házat.

Este vidékre utazom és csak hétfőn leszek megint.
  • Torzonborz
    na kapunk +5 napot ..... vagyis inkább ők kapnak még ennyit hogy csináljanak vmit :D
  • Bandras DaSilva #2180
    Nálam - hála Istennek - nem volt ilyen gond eddig.
    Az tény, hogy vmiért rengeteg helyet használ el a c-n ideiglenesen.

A forumon érdemes még szétnézni, hátha van vmi épkézláb ötlet ott.

• Burca
    10GB-nál tobbet? Ráadásul a temporary folderem a D-n van ahol szintén van hely.
  • TDC Geronimo
    Leírja, hogy mi a baja. C-n csinálj több helyet.
  • Burca
    Hm 2 napja probalom feltelepiteni de ezt az uzenetet kapom az utolso, 100mbos patchnel:

"patching error!
    the patch was aborted. You may need to free additional disk space
    for your Windows temporary folder.

Valami otlet?
  • TDC Geronimo
    patch note
  • Morinad
    patchelnek valamit, lelövik a szervert... MOST :)
  • Torzonborz
    szerintem lépj be és nézz körül kicsit a játékban mert pár dolog változott. a steel fegyverek nagyon jók de ilyen páncélt viselni igazából csak mass pvp-ben van értelme , solo / small groupban egyértelműen a könnyebb páncélok a nyerőek.
    hiába van jó védelmed ha tetű lassú vagy és nem érsz útól senkit.
  • Bandras DaSilva #2173
    A flakestone elég jó. A steellel meg a tungsteellel az a baj, hogy nagyon nehezek. berakták végre a súly büntit, úgyhogy ha nehéz páncélt veszel föl akkor kb 1el mész...mindenki elszalad előled.

Ezért most a scale meg a bőr páncélok mennek. fegyvernél jó a steel.

Tephrat bányászni meg nem akkora nagy kaland. Herba már telebányászta vele a bankjait.

Olyan nagyon sok ember sem kell a crafterhez. változott a dolog sokat beta óta. Ennek a 3-4 aktív embernek összeszedjük a cuccot.

A bányászás is más mint betaban, már kimerülnek a node-ok...ráadásulé elég hamar.

Azért kell kitalálgatni a variációkat. Mert pl egy íj 6-ot nyom és ha 12 equi weight fölé mész már lelassulsz és fogy a staminád is rendesen..ezért keresi mindenki a könnyű anyagokat amik védenek is. tehát hiába van meg neked a tuti recept betaból ha az per pillanat nem nagyon használható.

A dragon armorom súlya 11. elég jól véd. A tindremic nehezebb, de nagyobb védelmet is ad alapból. Azért keresem a könyvet, hogy azt is tudjam csinálni. Tindremic plate craftingom meg 100 és a lore is szépen megy fölfelé mindenből. A legtöbb anyagból már vagy 100 vagy pedig 90+.

Egyébként ott is majd be kell áldozni pontokat mert arra nem lesz elég, hogy mindenféle páncélból tudjak jót csinálni.

Scaleből mosta plate scale a legjobb anyag csak per pillanat nehéz szerezni.

Fegyvereknél meg cuprum cuccok mennek mert azt könnyebb szerezni mint pl steelt.

Van acélunk is egyébként meg tudunk is még csinálni ha nagyon kell...mindössze egy kicsit risaroizni ekll menni. Még a nerfelt dropokkal is egyszerűbb így pig iront szerezni mint bányászgatni.

Igazából 10-20 ember akkor kell bányászni, ha keepet akar az ember építeni mert ahhoz kell olyan 900k granum meg egy pár hasonló nagyságrendű anyag.

Lupiumot kellene még szereznünk a tungsteelhez, de ahhoz majd egyszer fel kellene futtatni a bányászokat a galbinum lelőhelyekre. de ez még egy kicsit ráér.
  • oreal
    ha't a flakestone eddig se volt jo semmire,kotve hiszem a patch-ekkel ezen sokat valtoztattak volna.Meg egyebkent is,Steel meg Tungsteel-en kivul ma'sbo'l craftolni is felesleges.Re'gen se e'rtettem minek ez a sok "crafting varia'cio'" ha megvan az hogy mi a legjobb... egyertelmu mindenki azt akarja majd.A steel-hez kell tephra ha jol tudom,annak a banya'szata'hoz meg sok sikert. De reme'lem me'g ideje'ben ra'josz arra hogy ha jo craftert akarsz csina'ni ahhoz guild is kell meg 10-20 ember aki segit banya'szni is.
  • Bandras DaSilva #2171
    Keep screenshot:

13 Keep

Elég sok cucc kell hozzá:)..ráadásul összevesztek egy másik guilddel a helyen, mert egy másik már megcsinálta a falakat köré csak vmelyik jól sikerült peccs miatt azok eltűntek...a 13 meg odament és letette a keepet:)

Egyébként végre megtanultam a flake stone loret..csináltam 1-2 felsőt belőle..majd tesztelni kellene. első blikkre ez nehezebb mint a dracog set, de lehet többet véd. A mellvért súlya olyan 3.8.

ha esetleg vki tudja, hogy merre lehet megvenni a a dracogenica armor könyvet az szóljon:)
  • Bandras DaSilva #2170
    No, megtanultam a plate armort és már tudok tindremic platet csinálni...ez a jó hír. A rossz az, hogy nagyon nehéz (legalább is azokkal az anyagokkal amiket próbáltam) így egyelőre nem sok haszna van:(.Iszonyú lassan mozog benne az ember.

Este majd ha minden jól megy kipróbálok még pár anyagot, és tesztelnünk is kéne, hogy mennyit véd. Remélhetőleg sikerül vmi nagyjából használható anyagot találni.

Beszéltem egy taggal akinek 16 az equip weightje fegyverrel. neki flakestone cucca volt ironwoollal. A wool loret még nem tudom, de könyvek már vannak. majd olvasgatom őket.
  • TDC Geronimo
    A fegyverelrakás animot megint elcseszték viszont iszonyat gyorsan reagál az egérkattintásra a támadás. Ennyire jó sose volt még.
  • TDC Geronimo
    Note. Érdekes combat változtatások
  • TDC Geronimo
    Na patchelnek :)
  • Morinad
    Na de a kard nem nálad kopik el :)
  • Bandras DaSilva #2165
    Ja, de eddig a lándzsa meg az íj nem nagyon volt jó...a 2 kezes kard ment. Most, hogy lehet fémet olvasztani meg ötvözeteket csinálni meg az íjakat is kijavították, azok a menők. Alándzsa durabilitije mondjuk még mindig szar...olyan max 50-60 körül van...egy kardnak viszont 110 fölött.
  • Archenemy
    Tegnap csináltam egy kalapácsot sima Horn-ból. Szar lett :p (kb. fele annyit sebez, mint a kezdőkard, mondjuk gyorsabban is ütöget, de a dps így is szarabbnak tűnik, ezen kívül 10-es dura) Jó mondjuk csak próbálgattam a craftingot, hogy tudjam, hogy is megy ez :p
  • BEAST #2163
    Az op fegyverekkel csak az a baj, hogy minek van más, ha mindenki úgyis csak azt használja :p
  • Bandras DaSilva #2162
    Reggel engem is megkergettek páran, de szerencsére sikerült lelépnem.

Lándzsát meg csak ki kell tanulnunk mert kurva messziről el lehet vele kapni mindnkit.
  • Morinad
    Az előbb öltek meg. Egy csávó 3 lövésből lenyilazta a lovamat miközben kéknek láttam. Aztán rárohantam, elkezdtem ütni, de nem sérült. elfutott. Később visszajöttek ketten gyalog. Megtámadtak egykezes lándzsával. Persze végig olyan távol voltak, hogy csak 2x tudtam megütni az egyiket, miközben ők folyamatosan ütöttek, míg meghaltam.
    A GM szerint ez van, a dárda OP. Nem csalás ezt használni, az meg köztudomású, hogy a pirosak is kéknek látszanak.
    Az én anyámat.
  • Bandras DaSilva #2160
    Jaja:)

Mondjuk az a rész, hogy nem kell többet egyfolytában klikkelgetnünk rész nekem gyanús. Remélem nem auto attackot hoznak be...
  • Morinad
    Most már csak azt kell elérnem, hogy csak rám figyeljenek :))))
  • Bandras DaSilva #2158
    New update: 2010-07-02

There will be a patch later today, Friday 2 of July.
    This patch deals with sticky weapons, dur/damage balances of weapons. Tighter combat, and something that should get rid of spam clicking attack mouse button.
    Price reduction on skillbooks and house deeds based on feedback from the community. More details later on this.

No, még a végén tényleg elkezdenek hallgatni a játékosokra?
  • TDC Geronimo
    Holnap megint patch elvileg. Sticky weapon fix meg balance cuccok.
  • Archenemy
    Most látom, hogy igen.
  • Archenemy
    A Bone Tissue jó valamire? Craft alapanyag, vagy ilyesmi?

Ja és továbbra is kösz a válaszokat :p