Mi lesz a világ sorsa??
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyértelmû a válasz. A világot hamarosan a zsidók fogják uralni, és elnyomnak minket, "gójokat". Vagy csak szeretnének. Remélhetõleg nem minden országban szerzik meg a hatalmat - most is van olyan ország, ahova inkább nem mennek -, és így a magyaroknak lesz kivel összefogni. Tehát nekünk elég, ha a saját problémáinkkal törõdünk (tarkabu**k, kolompár s*arházi, stb.), és nem hagyjuk, hogy egyesek tönkretegyék országunkat.
- Bundesliga Fan
most akkor melyik bolygóról van szó ?
mars ?
mars ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egy atomháború elsöpri az emberiséget a francba. (túl sok poszt apokaliptikus / nukleáris filmet néztem <#idiota>#idiota>)
<#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Felrobban -.-
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
úgyis kipusztítja vagy inkább már elõre elintézte a Föld sorsát az emberiség, legalábbis a mostani élõvilágot az biztos.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Fórumkeresõvel nemtaláltam ilyet, láttam magyarországra vonatkozót, és bátorkodtam nyitni egy ilyet, mert úgygondolom aktuális a mindenféle válságokkal... 😄 Lehet gondolkodni közeli, távolabbi, távoli jövõben, mindenféle irányban, nézetbe stb... Kíváncsi vagyok a véleményekre... 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
← ElőzőOldal 3 / 3