110
Azaz a bolygónké...
-
Fbn Lx #70 a dínók balfaszok.
::DASsd -
#69 fingok egyet és felrobban a föld...
ez egy zomg topik -
Mirk #68 sok hasonló topic és rengeteg alreg után végül a világ megun minket és felrobban -
Minden ember kocka lessz és nem lesznek normális emberi kapcsolatok (tv,szg miatt) és kihalunk :) (Persze ez csak vicc) -
#66 ha te is telibaszarod a masik velemenyet, a tieddel sem fognak többet foglalkozni. :) ..tudod forum. -
#65 ja és :
1.
Életkorod (állítólag) 18-25 között.....depis vagy? vagy csak unod az életet?
2.
először is (Után) kettő ? Gondolkozz már először is után másodszor jön....nem kettő ezek után arra a következtetésre jutottam hogy:
a,hülye vagy
b,hülye (kis)gyerek vagy
-
#64 anyám hogy lehetne gyerek? előszőr gondolkozz aztán keménykedj fórumkirály.....nevetséges -
#63 Először is: Anyádat hülyegyerekezd le.
Kettő: Had legyen már saját véleményem a világról... tudod, fórum, erről szól.
Idióta. -
#62 "Ugyanígy nem szabad elfeledkezni Oroszország és India fényes jövőjéről sem"
Az oroszoké azér elég hadilábon áll. Ameddig van gáz addig oké. Aztán a nagy semmi...
A kínai meg nem lesz világnyelv ők tanulnak meg angolul. Egyszerűen bonyolultsága mitt nem terjedhet el. Lehet, hogy sokan vannak, de a kínai lakosság 90%-a még a lakóhelyét sem nagyon hagyja el élete során. Nem befolyásoló tényező a kínai nyelv. -
#61 -
#60 viccet félretéve szerintem az európában levő kissebbségek nagyobb számban lesznek mint az "saját" polgárok (lásd. pl németországban a török etnikum)
a válság után az ipar összefog omlani, a mezőgazdaság pedig nemlesz képes ellátni az embereket élelemmel.
az olajra építő államok pedig befuccsolnak
de mindezek lehet besem fognak következni...
ha ezek előtt még megsülünk a napon, elönt minket az özönvíz, vagy kipusztítjuk egymást -
gotchaaa #59 A hamburgert már rég nem marhahúsból csinálják.. :D -
#58 nemlesz több hamburger, mivel kihalnak a szarvasmarhák...
..vagy fellázadnak és szolgasorba hajtják az emberiséget:D -
#57 arra lennék kiváncsi, hogy az armegeddonig megjelenik-e a Duke Nukem Forever? -
Rundstedt17 #56 Az egyszerű ember szerintem nem a világegyetemet érti a világ alatt...számunkra vagy legalábbis számomra a világot ez a bolygó jelenti.ennyi. -
#55 A világ közel sem egyenlő a bolygónkkal, szal nemmindegy? -.- -
Rundstedt17 #54 De jövő a kérdés és nem a háborúk.Szóval nézzünk előre 100 évet:Az európai országok iszlámisták lesznek többségben,Németországban török hivatalos nyelvé válik a német mellett a társadalom teljesen átalakul hasonló folyamatok játszódnak le majd Európa többi országaiban Nyugaton erősebben mint Keleten,Magyarság lélekszáma max.6 millió körül lesz jelentős részben "újmagyarok" képviseletével,de ez csak egy lehetséges forgatókönyv talán és inkább a kieső népességet más életképesebb népekkel pótolják.Európa sorsa tehát a pusztulás leépülés ha eredeti lakosság szemszögéből nézzük,de nem feltétlenül leépülés.más szemszögből a betelepülő népeknek egyfajta dicsőséges menet melynek során magukba olvasztják a befogadó népet egyfajta honfoglalásként értelmezhetjük,mely békésebb módon történik szülések útján,mondhatjuk a törökök afrikaiak kínaiak philipinók győzelme lesz Európa fölött.Usa valószinűleg elveszti vezető szerepét már most is minden jel erre utal.Ázsiában új csillag fog fel emelkedni Kína,valószínűleg Kínai lesz az új világnyelv.Ugyanígy nem szabad elfeledkezni Oroszország és India fényes jövőjéről sem,igaz valószinűleg egyikük sem lesz oly vezető szerepben mint Kína.Oroszország esetében főként a lakosság folyamatos csökkenése intő jel arra.Röviden lényegre törően szerintem ez lesz a vliág sorsa.Az elkövetkező 100 évben -
#53 mindemgdöglünk :C -
Rundstedt17 #52 A közel jövőben nem lesz világháború,esetleg kisebb regionális összetűzések.Atomháború meg abszolút elmebeteg vízió. -
#51 melyik mai politikai vezetobol nezed ki hogy annyira ki akar baszni saját magával, hogy atombombát dobna egy másik országra?
Atombomba meg vegyifegyverek csak fenyegetőzni vannak, használni nem fogja senki őket. -
#50 a 70 es evek gazdasagi válsága után világháború jott? 2000-2001 ben volt világháború?
-
#49 ?_:?_:dasasASASDSAASDdsa -
#48 a zinterneten sok mindent lehet olvasni, akkor tuti fix hogy úgy lesz :| ahogy Molnibalage is mondja, voltak sokkal neccesebb körülmények, események a hidegháború során. pl ott volt a kubai rakétaválság, na akkor lehetett volna mondani hogy gyerekek kitudja mi lesz holnap. csak úgy nem fognak 2010-ben össze vissza durrongtatni' atomtöltetekkel. ha esetleg bekövetkezik (én is ezt tartom amúgy valószínűnek), az még jóval arrébb lesz. -
#47 Neked aztán tök mind1 hogy mikor lessz háború fogyatékosok úgyse vesznek részt benne....Max fegyvernek lennél jó...VAGY pajzsnak:D -
#46 Olvastam a zinterneten-.-". -
#45 ezt a H. Bóna Márta mondta valamelyik nap az időjárásjelentés alatt, vagy mi? -
#44 Elvileg 2010-ben lesz 3. világháború(és nem is csodálkoznék ha tényleg így lenne). De hogy aztán mi lesz az más kérdés... -
#43 usa , elnökök :D -
ez -
#41 Ennyi erőből ki a faxt érdekel hogy lessz-e háború 2012 maja apokalipszis oszt ennyi:D -
#40 En azon rohogtem, hogy megjosoltak, hogy 2008.10.14 -ediken lejon az UFO a foldre es harom napot kering. Kb 11 eve vartak ezt a napot... azota is sok UFO keringet az egen :D
Ez alitolag meg kellet volna valtoztassa a vilagot.
A mostani magyarazat szerint, csak azok lattak az UFO-t akik kivalasztottak voltak. Szerintem meg nem a kivalasztottak lattak, hanem az idiotak :DDDDD -
#39 Amúgy meg 2012-ben világvége, jön a Nibiru meg minden, addig valahogy elvergődünk. Kész. Vége. -
#38 LOL! Miért kell ahhoz háborúba menned, hogy elképzeld/elgondold milyen lesz a jövő? -
#37 ezt mond a dinóknak... -
#36 Akkor dumálj ha már voltál háborúba hülyegyerek...
Tudod mit tudsz te? Semmit....
És nem csak te nem tudsz semmit hanem én se és a többi fórumozó se.....
-
#35 Jajj, bírom az ilyen vészmadarakat. Az Hidegháborúhoz képest sehol sem áll az acsarkodás a másik ellen és még akkor sem vetettek be sem atomfegyvert sem vegyifegyver a nagyhatalmak. Ez mitől változna a jövőben? A kölcsön elrettentés képessége továbbra is megvan. Ráadásul a '60-as, de még a '70-es években is egy meglepetésszerű támadás elvileg kivitelezhető lett volna. Ma már nem nagyon. A korai előrejelző műholdak kiszúrnak minden ICBM indítást. -
#34 Olyan még nem volt, hogy sehogy sem lett volna. -
Vlala #33 A Föld és a Mars beszélget:
- Mi van veled?
- Megfertőzött valami vírus. Embernek hívják.
- Ja, az nem vészes, elmúlik magától... -
#32 Nem kell olvasni, nyilvánvaló, csak kicsit ki kell nyitni a szemed. Megnézed, hogy mi történt a múltban, és utána összeveted a jelennel. Kétszer bejött, szerintem bejön harmadjára is. Sajnos. -
#31 OTT az igazság, én is ezt látom...
III. VH-ban pedig jöhet minden ami kell. Vegyi fegyverek, atom, vagy bármi ami pusztít. Az emberiség szépen kiírtja önmagát. Szép új világ :)