Magyarország jövője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
ENNEK AZ ORSZÁGNAK VAN JÖVÕJE????<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
csoda, h meg letezik magyar nep
min valtoztatnek? fogalmam sincs, mert itt elek, nincs elottem jo pelda
talan, ha nem lenne ekkora segg a magyar es nem tenyesztenenk a ci**nyokat az jo lenne
Canon 450 D
-egyre jobban nõ a cigányutálat (erre elég sokan okot is adnak rá sajnos, raádásul egyre többen vannak, arányban is...)
-A rendszer szar. Jól írta valaki, hogy 2 pólusra oszlik, és még akkor sem hajlandóak összefogni (sõt, támadják egymást), ha szétesik az ország.
Emellett rengetegen semmit nem csinálnak a parlamentben (csak bemennek), de veszik fel a milliókat rá...
-Egyre kevesebb a munkalehetõség, kevesebb fizetés
Én nem tudom mit szeretnék. Nem szeretném elhagyni az országot (legalábbis mint lakhely). Inkább a rokonok, ismerõsök miatt mint a hazaszeretet. De attól tartok rá leszek kényszerülve sajnos.
Frei Tamás egyik adásában (amit netrõl töltöttem természetesen :S), az Elitváltásban mondtak pár jó tippet, ami talán segíthetne pozitív irányba terelni az országot.
De szar itt élni!
itt vannak a gyönyörû, sokféle tájak.
De szar itt élni!
...
Nézz körül. Aki valóban körülnéz, örül. :das
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"a hajléktalan IS el el éldegél"
a bp magyar miert? pestnek is meg anglianak is van egy parsoros storyja,
angol-magyar? Jane Austen-Berzsenyi Dániel?
nekem baromi mindegy
300k-900k?
ez már nem
- Bundesliga Fan
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
- Bundesliga Fan
hülye f@sz.
És összefogás nélkül nincs jövõ sem. Szép lassan asszimilálódunk a környezetünkbe. Egyre kevesebb a magyar, egy súlyosabbak a problémák. Sztem jobban én sem tudnám csinálni, ezért nem ócsárolok senkit. Ez van sajna, messzirõl jöttünk ide a Kárpát medencébe, egyedül vagyunk, nem igazán fogadtak be minket az európaiak.
A székely himnusz nagyon találó... "maroknyi székely porlik, mint a szikra, népek harcának zajló tengerén" Asszem így van. A magyarokkal ugyanez a helyzet kb.
Ettõl függetlenül nem tudnék máshol élni.
War. War never changes.
!!!7:45-9:10!!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
fárasztó vlalás szóvicc 😄ASDd
Országok közötti együttmûködéshez pedig mindkét félnek akarnia kell, nem mi vagyunk haragban a szomszédainkkal hanem amolyan kétoldali gyûlölet ez. Mindig lesznek ellentétek, ezek a kulturális különbségek miatt vannak, azért látszik ez most nagyon mert "kisebb" lett a világ a technika miatt, internet, repülõgépek stb. Több lett a súrlódás a népcsoportok között.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az országot elitélik.
Ha ez mégsem történne meg akkor lesz 60% kisebbségi gondolom tudjátok melyikre gondolog aki chartaznak aztán másnap nyugdijasok házát gyujtják.
Na amikor eléri a 60%-ot akkor bukta bünõzési hullám és akik most azt mondják hogy nincs cb akkor fognak koppani.
Live for nothing or die for something.
ez szerintem tobb mint 90%
a maradek 10% meg minek? ver nem valik vizze, szepen elterjedne ujra
Vagy piros vagy narancssárga, de láthatjuk, hogy az egyik ebben kicsit jobb a másik abba, de mind a kettõ szar.
Hiába vannak választások addig, amig a két szar között lehet választani és amig a két szar nem fog össze addig jobb nem lesz, mert mindenki az egész Parlamentbe a következõ választásokra gondol. De már a választások után 1 nappal is...
Mert én 20 év alatt egyszerse hallottam olyat, hogy Te Piros, ez jó bazmeg, csináld, támogatunk. De forditva se. Szal vagy változás vagy takaritás, de jelenleg lehetetlen és amig ilyen lesz addig sajnos én is patkány leszek és elhagyom a süllyedõ hajót amikor lehet...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
2.pont: hol két napja? akkor mondj egy okot hogy miért szidnád azt a rasszot amelyiket szidnád? (életmódbeli indokot nem fogadok el, akkor az adott embert nem csípod, ez szabad akarat. olyat mondj ami az egész fajra
3.pont: benyalunk? kinek nyaltunk be? nem benyalásról volt szó amúgyis, hanem összefogásról. nem ugyanaz.
4.pont: egyértelmû, én az sg-n viphez, vagy legalábbis regisztráció idõpontjához kötném a topiknyitást. (ezzel a topikkal nincs bajom, nem azért mondtam)
5.pont: hát igen, olyan tökéletes világ ahol minden amit edios leírt teljesült, csak vmi utópiában létezhet 😞
(aki helyesírási vagy fogalmazási hibát talált az bocsásson meg és kérdezzen rá ha nem érti)
DFTBA ಠ_ಠ
- Bundesliga Fan
- Bundesliga Fan
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
read üzemmód
2. pont:Nem voltál két napja? Ott kifejtettük pl a rasszizmus kérdését. Magyarországon elvetve találni olyanokat, akik jogtalanul szidnák "õket".
3. pont: Most pont ez történik. Láthatjuk mi az eredménye annak, ha mindenkinek benyalunk.
4. pont: Örülhetsz, engem hamarosan banolnak innen 😄
5. pont: Na ez az egy igaz.
- Bundesliga Fan
Hogy ontopik is legyek: Szerintem a környezõ fejlõdõ országok fele kéne nyitnia a magyar gazdaságnak, ahogy tették ezt velünk a nyugati cégek 15-20 éve.
Románia, Szerbia és keletebbi országok is most indulnak el azon a fejlõdési szakaszon ami nálunk a rendszerváltozás óta lement. Épülnek az autópályák, bányák, ipartelepek lerakatok stb. Sok határ menti területen pl már most magyar alapanyagokból építkeznek...Ez felfogható egy gazdasági együttmûködés elsõ lépésének, ami a jövõben bõvülhetne akár szolgáltatásokkal is ( lásd az otp is elkezdett dél fele terjeszkedni.)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
kimegy, el a lehetosegeivel, fejlodik, tanul.
de ez ugyan olyan mint a romáknál, vak aki ugy gondolja h az a helyes, van aki igy, sosem fog(nak) valtozni szerintem.
és amugy kivel fogjunk ossze? a 70 éves nagymamival aki fellabbal a sirban? esetleg a romákkal? esetleg akik szuletesuk ota egy bizonyos partra szavaznak? mert sztem ezeken kivul mar mindenkinek megjott az esze, ja, vagy esetleg "odaföntre" gondolsz? most mit mondjak, talán ha itt is lenne egyket bátor merénylõ😊...nem sajnálnám..
De ez csak az én véleményem. Amíg valamilyen módon meg tudok itt élni, én itt maradok, és nem rontom a statisztikát +1 fõvel.
- Bundesliga Fan
- Bundesliga Fan
a fiam/lányom majd pl egy japán nõtöl lesz, akkor Õ hol tanuljon? hol dolgozzon majd? kit érdekel h magyar vagy holland vagy német stb?
eleg regimodu vagy sztem ha Neked szamit az h magyar ill magyarorszag, vagy en vagyok hulye, a kenyer az angliaban is kenyér, kocsi kocsi, dolgozni ott is ugyanugy kell, esetleg még kényelmesebb es kifizetodobb is. nahát, Te mire vagysz? egy orszagra amit "magadenak" tudhatsz, vagy egy Szép családra egy szép élettel?
hát én tudom h mit akarok...
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni