XXL (TV2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát már semmi újat nem tudnak kitalálni?
én láttam mindegyikbõl.
1 érdemleges rész volt az pedig nem más mint az IHM - a banda epizodnak nevezhetõ jelenet 😄
ez az egy ami jó volt a többi gány 😞
szikora énekeli egy õsrégi számár a gidák nélkül,akkor elnénekli a tnt-s számot hát gratta hozzá!
egyszerûen borzallmas volt számomra,nem gondoltam hogy ennyire szar mûsort tudnak csinálni.
mondhatni vegyes gyümölcs volt.:
house paródia (nem tetszett,de na jó elmegy kategória)
szikora--nemjó!
IHM- már mint említettem fasza!
a hivatalos paródia -- förtelmes
bagi-nacsa híradó --- gány,undorító nem nevettem (ilyen anno a szeszélyes évszakokban volt ill. a maksában.elõbbi még jó volt de a maksa féle se volt jó,ez meg (bagi-nacsa) egyenese szar)
iván poénkodásai😞amikor tanácsokat mond vagy miXD ) - már halottam mindet,nem mondott újat --->>nem tetszett amúgysem
többi----nem volt jó
összességében így osztályoznék: 10/2 vagy 5/1
Én az elején pont átkapcsoltam, Kern dumált valamit, de annyira gáz volt, hogy azonnal el is kapcsoltam.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
nemértem valakinek bejön ez a dolog, mert ha aztmondanám rossz a mûsor az egyenesen dícséret lenne....................
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
am naon idegesít ez a telefon csörgés is( a mûsorban a kabaréjelenténél használatos telefonnak a csörgésére gondolok )
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De ezek mellett még ott volt tavasszal a Showder klub az is nagyon ütõs volt de õsszel még nem jelentkezett. Tudtok róla valamit?
Ez az XXL is elég gyenge sajnos.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Becsulendo,hogy a TV2 igy beismerte,hogy masodik csak, de az mar szanalmas,hogy szinte konyorognek azert hogy oket nezze az ember.
A musortol poenokat meg jo hangulatot vartam, ehhez kepest egy nagy semmi az egesz.
Zene nélkül mit érek én?
az IHM részét nézném meg csak,a többi nagyon szar...
amúgy az, hogy véletlen mentek be az judithoz ,az aktivba, a joshi barátba az mind kamu 😄
hihetetlen ,hogy pont akkor mennek be,: színészek -> színészkedtek ->szal ez is egy reklám fogás a mûsornak 😄
mint tudjuk a szavaknak is jelentõségük van a tvben.
nem véltelenül mentek be s majd többször elmondták a mûsorcímét😄
amúgy a bakikat nem szokták rögzíteni 😄 (pl.joshi barát nem élõ hanem elõre rögzítik... akkor ott kivágták volna tuti 😛 )
persze megemlítik (aktívban) : "élõ adás" 😄 de akkor miért nincs ott az élõ felirat?
kamu az egész.. a poénok nem jók.
volt egy jelenet melynek hangnélküli állami hivatal (?) volt a cime mikor többféleképpen játszottak el egy-egy jelenetet -->borzalmas volt !
még 5 perc. aztán elkapcsolok.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
az arculatváltáshoz minden csatornának van joga, akkor cserélnek amikor akarnak
a fõzõs mûsorokban a """stárokat""" említetted, a tv2 minden adásban kezdettõl csak celebeket szerepeltet, az rtl-en csak az elsõ 7en voltak (felvezetés képpen), de amikor 7köznapi szürke emberekre került a sor, elhasaltak a konkurencia ismert arcai mellett
lehetne még sorolni
DFTBA ಠ_ಠ
Aki nem érti, annak ennyi elég lesz:
-RTL felújította a reklámot, a TV még ábrát és reklámot is váltott.
-Elkezdõdött az RTL-en a Vacsoracsata címû mûsor, Hal a Tortán a TV2-n elindult, ugyan úgy sztárokkal, mint ahogy az RTL csinálta.
-Stb. Hagy ne soroljam.😊
Szánalom..
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Na ettõl én félek, ez egy nagyon pocsék mûsor lesz.....