106
Szórakoztató show-műsor sztárvendégekkel
-
#26 Mit keres Kern András a Tv2-n? Múlthéten még a heti hetesben szerepelt az RTL klubon. -
#25 utálom kern-t -
#24 mi ez....? ez súlyosan kezdődik -
ldavid #23 ez most úgy hangzik mintha a tv2 majmolná mindenben az rtl-t, pedig annyira nem
az arculatváltáshoz minden csatornának van joga, akkor cserélnek amikor akarnak
a főzős műsorokban a """stárokat""" említetted, a tv2 minden adásban kezdettől csak celebeket szerepeltet, az rtl-en csak az első 7en voltak (felvezetés képpen), de amikor 7köznapi szürke emberekre került a sor, elhasaltak a konkurencia ismert arcai mellett
lehetne még sorolni -
#22 XD de szaaaaar hülye picsxD -
#21 nem szánalom barátom, ez a piaci (vagy jelen esetben média) verseny. mindenhol ez van. -
#20 Annyit mondok, szánalom amit az RTL és TV2 csinál.
Aki nem érti, annak ennyi elég lesz:
-RTL felújította a reklámot, a TV még ábrát és reklámot is váltott.
-Elkezdődött az RTL-en a Vacsoracsata című műsor, Hal a Tortán a TV2-n elindult, ugyan úgy sztárokkal, mint ahogy az RTL csinálta.
-Stb. Hagy ne soroljam.:)
Szánalom.. -
#19 Noh vai! :O -
Vlala #18 Így is lehet reklámozni. Nekem nem jött be. -
#17 Megjátszott reklám szar... -
ldavid #16 mokka
én belenézek majd, a Gálvölgyi féle ócska poénoktól csak jobb lesz -
kovi04 #15 Hát ez... -
#14 -
kovi04 #13 Szeribtetek ez az élő adás nem túl bátor húzás ? Az Esti showder is felvételről, szétvágottan kerül adásba. -
ldavid #12 az ilyenekkel végülis azt elérték, hogy a neten jópáran beszéljenek róla..
origo -
#11 ez olyan TV2 Fábry lesz ?:D -
#10 nem nagyon nézem ezeket az idióta csatornákat. :) -
spy803 #9 "Bagi-Nacsa duó és az Irigy Hónaljmirigy, akik már jól ismert humorukat csillogtatják"
Na ettől én félek, ez egy nagyon pocsék műsor lesz..... -
#8 nem, TV2-n 21:30-kor -
#7 nem -
#6 ja nem tévedtem. -
#5 ez nem az rtl-en lesz? -
#4 esetleg www.port.hu ?? -
evildamien #3 mama nincs neted? -
#2 Na ez érdekel. Mikor lesz? Mert tudom hogy ma, de hány órakkor? -
kovi04 #1 A kéthetente, élőben jelentkező műsor állandó szereplője lesz a Bagi-Nacsa duó és az Irigy Hónaljmirigy, akik már jól ismert humorukat csillogtatják az új műsorban. Rajtuk kívül minden adásban egy-egy ismert zenekar vagy énekes-sztár szórakoztatja majd zenés produkciókkal a közönséget.