1876
-
Cat 02 #476 Kéne lassan questet csinálnom :D
Henry Walker, a csapos
Bob (Kemény munka)
Jól szervezett (Szaftos steakek)
Az bosszúálló (Múlt)
Waupee
A vadászat (Pulykavadászat)
John Fitzburn, a sheriff
A marhacsorda (A csorda)
A döntés (Lovak betörése)
Vadlovak (John éhes)
Maria Roalstad
Ruha teszi az embert (Bross)
Joe (Három bérenc)
-
Cat 02 #475 Be vagy jelentkezve? -
#474 ablak megnyitva, kód címsorba beírva, ezerszer leenterezve.. semmi :(
west-tool kicsit egyszerűbb, de abban a magyar szerverek nincsenek benne -
Cat 02 #473 west.hu-n belül kell bemásolni, illetve meg kell lennie nyitva a skillpont ablaknak. -
#472 ebbe a weststats-ba h az istenbe kell feltölteni a skillpontokat? bemásolom én a címsorba a kódot, de nem történik az ég világon semmi :) -
Cat 02 #471 Jogos, bár lvl 40 felett ^^
http://hu.weststats.com/Questgroup
pl katonánál van durva :D -
#470 Hát van amelyik ilyen 1600-1700 tp-t vagy több ezer $-t ad, az már komoly mennyiség. -
Cat 02 #469 500 - Internal Server Error :D
Ám elvileg nem valami nagy cucc. -
#468 hohó 1-esen most indultam el a kaland osztóhoz :D -
#467 Ja értem:D Majd próbálkozok, most munka van:D -
Cat 02 #466 Menj a városba, van ilyen táblácska, arra katt. -
#465 De azt írja ki mikor áthúzom a boltba a cuccot, hogy: A városban kell tartózkodnod, hogy eladd a tárgyakat -
Cat 02 #464 Külsősként is el tudod adni a dolgaid. -
#463 hanem? -
#462 nem kell belépni ahhoz hogy eladhasd -
#461 Ja oks! Akkor még be kell lépni vhova:D -
Cat 02 #460 Jaja. -
#459 Egy város vegyesboltjában, vagy hol? -
Cat 02 #458 Eladni. -
#457 Hali!
A fölösleges cuccokkal (bab, liszt, cukor....) mit lehet kezdeni? -
Cat 02 #456 Sztem angolon tolja :) -
#455 van 4 es szeró? -
Atesz91 #454 Hello!
A 2-es szerverre keresünk építőket, először a Temetkezési vállalkozót építjük fel. Akit érdekel keressen VAKTERMESZ néven a 2-es szerveren és írjon telegramot. -
#453 #450-re majd valaki írjon pm-et :D -
ricsa008 #452 regeltem is -
#451 Jujuj induuuuul -
#450 A most induló 3-as magyar szerverre valaki majd bevenne építőként? -
balty #449 Igen persze új játékosokat is felveszünk csak keress meg a játékban. -
ricsa008 #448 vagy van valaki a négyes szeron aki felvesz egy újj játékost? -
ricsa008 #447 újj játékosokat is felveszel ? mert én nem rég regeltem de nem használom. viszont ha felvennél elkezdeném azt is am a magyar szerón mind2 őn fenn vagyok és aktív vagyok -
balty #446 A négyes angol szerveren a legnagyobb magyar város New Buda keres aktív emberket. Nálam lehet jelnetkezni a játékban. Balty néven játszom. -
ricsa008 #445 ez is egy dolog bár én nem nagyon tartok magamnál pénzt vagy város vagy bank minthogy párbajba elveszítsem -
#444 Én viszon azoktól akadok ki akiket beveszek a városba van 1000 dolcsijuk de basznak befizetni vagy legalább a bankba tenni azt hiába írok nekik levelet! -
ricsa008 #443 ez télleg buziság -
#442 Vannak olyan tetvek ebben a játékban, gyerek bevesz a városába, látom valakit kirug ahogy enegem bevesz és bevesz egy másik embert is, és kb. 4-5 nap leforgása alatt 3 embert rugott ki és vett be mást a helyére, aztán rájöttem, hogy amikor befizették a pénzt meg elkezdtek építeni addig engedte őket maradni, és amint elfogyott a pénzük és mentek volna gyűjtögetni egyből kidopta őket, és vett be újkat, akik tudnak fizetni, a szerencsétlenek meg beleölték minden pénzüket és kirugta őket. -
Kromszi #441 Hát ez nem jó hír. :( -
Cat 02 #440 Nem igazán kötünk már. -
Kromszi #439 Cat 02
Köttök a magyar 1 en szövetségeket városokkal? Csupán az áruválaszták probléma miatt, mert egy városból kicsit szegényes a választék. A mi városunk a -West- úgy a 80-100. hely között mozog általában. -
szilay44 #438 sziasztok!az 5. világban szombathely városában pár hely kiadó.vkinek meghívó kell az irjon és küldök.helló! -
dollbaby #437 A hu világ 1-es szerveren a Rapcity városba tagfelvételt hírdetek minden 16os szintű feletti embernek! 4hely kiadó! kérlek írjatok Norbee-nak