The West

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már bocs, kikko, de nem teljesen pontos a fordításod

It is not useful to pray constantly.

éppen hogy azt jelenti, hogy

Nem éri meg folyamatosan imádkozni.

zia. ezt írja a templomra a súgó.valamit biztos ad😊
Templom

A templomban imádkozhatsz. Az ima hatása titok, sem itt, sem a segítségben, sem a fórumban nem található errõl információ. A support sem fogja elárulni neked.
Az ima 15 percig tart, megéri folyamatosan imádkozni.
Mephike
Imádkozni megéri? Ad valamit néha?

A mai napon, 2008. december 1-jén, szerver- és közép európai idõ szerint 14:00 táján lesz elérhetõ az ötös angol nyelvû szerver. Aki szeretne egy csapatban együtt játszani minél több magyarral, regisztráció után vegye fel a kapcsolatot blacksoft-tal a Telegrams-ra kattintva, a jobb oldali menüben. Aki korábban már játszott valamelyik angol nyelvû szerveren, nem kell újra regisztrálnia, ugyanazon a néven játszhat, egyszerûen a világ kiválasztásánál kattintson a World 5-re, majd a megerõsítõ kérdésnél kattintson a Play Now hivatkozásra.

A négyes szerven egyre több a magyar város én a Dórika városban találtam egy jó kis társaságot. Mi is most építjük a lehetõséget következõ öt ember befogadásához.
Én s4-en Dodge-ba vok 😊

Ám magyar szerón alakulnak lassan a városok.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bogarászd végig a ranklistát, van pár magyar nevû, a legtöbb pontja New Budának van. Én a Szellem Tanyára költöztem, nálunk most épül a lakóház a következõ 5 embernek.
b-type
csasvargom egyenlõre 😊...ringázom-sátrazom..angolozom, dolgozni nem egyszerû, mivel nekünk nem jár munkaengedély 😊..csak munkaajánlatra, az meg nem jár munkaengedély nélkül 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hy!

Angol 4-es világban van magyar város? Sajnos nem rendelkezem olyan angol tudással, hogy egyébb városba bejussak, csak a játékhoz elég. Ha van akkor jó lenne ha be is venne valaki. 😊
Angolon és magyaron is Adathor néven futok.

Üdv!
Hu.Uj-zéland az fasza lehet.mit csinálsz ott dolgozol vagy nyaralsz.
Egyszer én is szivesen leugranék oda.
Hello.Végre sikerült ide bejutnom.Strigfhild vagyok.
Van már valakinek városa a magyar1en?
Kromszi vagyok az angol 2esen és a magyar 1esen is.
Egyébként lenne egy kérdésem. Ti használjátok a http://westtool.redio.de/ címet? The West Tool.
Csak mert nekem az inventory feltöltéssel vannak némi problémáim. Nem ismeri fel az "Szín woolly hat" (pl.: Gray woolly hat) nevû sapkákat. Nem tudom berakni a többi cucc mellé manuális hozzáadással sem.

ooo ti nektek ajatekban mi a nevetek?
b-type
hej hungarian ranch!
Sajnos mostanában csak hbe-hóba leszek neten, mert újzélandon vagyok, de ha van szabad WiFi akkor jövök és teszem a dolgom 😊
Ha még is kiraktok nem haragszom meg, de jó lenne maradni,
köszi
b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

LoL, 1. legjobb lövõ vok 😄

Hja, 18. legjobb lövõ vok, remélem sok ember csak sima játszogatós lesz, nem hc fosztogatós 😛

Apus
uhh már most több mint 9000 regisztrált tag van.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Elindult!!!!!Már regisztráltam!!!
"Tervezünk újításokat a The West-hez. Pontos megjelenési dátumot nem árulunk el, a fórumban találhatsz az újítás jellegérõl információt.

* Egy sheriff elérhetõ lesz a városban.
* A párbajokban lesznek speciális képességek.
* A városok közt is lesznek lövöldözések. Ilyenkor a két város összes tagja egymás ellen harcol.
* A karakterosztályoknak külön kalandok lesznek.
* Árucsere"

jól hangzik 😛

És el is indult 😊
http://www.the-west.hu

www.the-west.hu

Jelszót kér az oldal, gondolom még fejlesztés alatt van, de sz.tem ez lesz az. Bár nem nemhiszem hogy bárki számára is nehézséget okozna az angol nyelvû oldal. Nem sok nyelvismeret kell hozzá.

Huszi84
hol lehet regelni?
mert mikor a reklámjára klikkelek nem jön be semmi:S

ReD DevilS 4 LifE

Fasza... 😛 Megyek arcoskodni xD

Azért hirdetik, mert:

24.11.08 19:00

The West elõreláthatólag holnap délután indul! Készüljetek! 😉

//Ezt a Klánháborúról másoltam.//
Apus
hol hirdetik magyarul?<#wow2>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Csak azt nem értem, hogy akkor miért hirdetik magyarul.Mármint úgy, hogy azt gondolod ez egy magyar nyelven is játszható játék.
Köszi a gyors választ 😊
csak angol nyelven elérhetõ.
www.the-west.net

Angolul csak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok!
Szeretnék a West-tel játszani.Hol tudok bejelentkezni?A játék magyar nyelven is fut?
Köszi:Bojta
Sziasztok!

Indítottam egy chatszobát a The West játék játékosai számára, függetlenül attól, mely szerveren játszanak. Ha van kedvetek ugorjatok be: http://www.mibbit.com/, #thewest.hu szoba. Az oldalra nem kötelezõ regisztrálni, de érdemes.

Üdv,
blacksoft (kettes szerver)

de van egy másik oldal is ez sem rossz, van némi hasznos infó:
http://westtool.redio.de/

Hungarian Ranch ?😊

Apus
2

Szerver?

Apus
Banyek mindennap kapok invitálást városokba. Van valami jó kis magyar city ahova csatlakozhatok? Nincs kedvem külföldiekhez menni.

Apus
köszi, jó kis oldal, nem ismertem.

www.weststats.com

ha még valaki nem ismerné:
www.weststats.com
Elég sokminden fentvan, milyen küldihez mi kell stb...

Apus
na csak be kellett írnom, meg is van. "Laying railroad tracks"

Apus
Egy küldetésben kell szereznem 4 üveg vizet. Melyik melóba lehet szerezni?

Hehe, én akkor határoztam el h az leszek mikor tnap csak sima munka közben megtámadtak... 😊

S4-en tolom most.

Soldier az aszem keményebb. De a Dueler az többet tud lopni. Én Dueler vagyok és eddig a legtöbb amit loptam az 63 gold volt.

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

Ha ilyen Duel-re menõ alak szeretnék lenni, minek kéne lennem?

Soldier vagy Dueler ? Mert a Dueler-nek semmi sincs ami rakna a duelhez, max az h nagyobb a kedve.

b-type
szasztok 😊
btipus reggem van a world2-n, és én is tagja, bár egyenlõre nem túl hasznos tagja vagyok a hungarian rancsnak. 😊
lvl18 vagy lvl19 lehetek, és csináltam egy kis kaktert a world4-n is..
teljesen rendben lévõnek találtam eddig a játékot,,pláne hogy lehet automatizálni...ill. prémet kapni

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Engem meglõttek és 1 hp-t vesztettem 😄

#77 Jaja az velem is megesett 😊 Néztem én is nagyot 😊

Bazz, boltban csak headbang-at lehet venni :S Ám ma esett Red Banada, de hát ugye sárga kéne.. 😄

Apus
ezen beszartam:
A cow kicks you. You lose 216 health points.
Jó nagyot rúgott<#vigyor3>