1876
-
#516 genyó????? akinek esze van csak azokat üti, mert sok TP-t adnak + ha kinyírod a másik várost is hátráltatod :D -
#515 a legjobbat tartsd meg szerintem, némelyik genyó támadja előszeretettel a munkásokat is. -
#514 Munkás vagyok, érdemes párbajfegyvereket tartani? Vagy eladhatom? -
#513 Dirty Cityben van hely keress meg és írj egy levelet VinyuS néven megtalálsz! -
Cat 02 #512 1es. -
#511 Ez zsír! Melyik világban nyomod? -
Cat 02 #510 Megy veled, pont ma léptem én is ki :)
Párbaj után 36 hp-m maradT :D -
#509 Ha egy városból kilépek, akkor a bankba betett pénzem jön velem? Vagy hogy tudom kivenni? Amúgy világ 2-ben nem tudtak egy fajin várost? Amiben most vagyok elég gyenge:S -
#508 én is így voltam vele, de kellett ez a qrva ló :D -
Cat 02 #507 Én spórolok most mint álltad :(
5k-s csizma, 7k-s felső, meg még kell majd 2k-ért fegyver is ha 40 leszek. -
#506 volt, így maradt 125$ :D -
Cat 02 #505 Látom van pénzed ^^ -
#504 ez a földkimérő tetű egy csóka kereszbe átmenni az egész térképen, vennem kellett egy 150%-os lovat, így is 15 óra az út oda-vissza -
#503 na most 2-es szerveren nekem se adja ki. -
Cat 02 #502 Még nincs kidolgozva. Ezek lesznek még.
# Egy sheriff elérhető lesz a városban.
# A párbajokban lesznek speciális képességek.
# A városok közt is lesznek lövöldözések. Ilyenkor a két város összes tagja egymás ellen harcol.
# A karakterosztályoknak külön kalandok lesznek.
# Árucsere
Utolsó előtti már megvan. -
#501 Ja értem! Am ez a játék végtelen? Vagy olyan mint a travian, hogy 1 év és vége? -
Cat 02 #500 Najah ^^ Nekem se megy még, mondjuk nem is csinálnám, kezdek leszorulni top10 párbajlistáról, szal most párbajozni kéne :) -
#499 akkor ezt a kalandot se fogom megcsinálni mostanában -
Cat 02 #498 Lovasszekér. -
blacksoft #497 A fedett lovaskocsi javításával (repairing covered wagon) biztosan. -
Cat 02 #496 Szekérjavítás. -
#495 meleg ételt melyik munkával lehet szerezni? -
blacksoft #494 Ez azért van, mert csak azokat a munkákat látod, amit csinálni tudsz (akár valamilyen felszerelés segítségével), illetve amiket hamarosan fogsz tudni csinálni. Amit csak nagyon sokára, azt egyelőre elrejti előled. -
#493 Köszi szépen! Most már tudom, hogy a gabonaőrlésre kell ráállni!=) Amúgy ezen a weblapon jó sok munka van, a játékhoz képest=) -
#492 saját városban csak 250 legjobb meló meg mindig szint és képességfüggő de meg tudod nézni itt -
#491 Egyre jobban tetszik ez a játék! Most kell a suska, mert 1000$ egy szamár=) Mivel tudok a leggyorsabban pénzt keresni? Melyik munka fizet a legjobban? -
ricsa008 #490 jah nekem is megjött :S szuper
kössz azért -
#489 nekem engedte megcsinálni 16:07-kor.
-
#488 ja ok, más is azt írta a fórumon, hogy nem működik neki :D remélem még 23 előtt kész lesz -
#487 Elnézte a support :D most csinálják... -
#486 ja, és a térképen sincs senki -
#485 Ezt nem értem...
"Jack minden este 16:00-tól 23:00-ig a kocsmában ül. Keress akkor meg, és megmutatom hol szokott ülni."
Szerveridő szerint is 16 óra van, de ugyan nincs a kocsmában az az ember, és Maria se tájékoztat... Ilyenkor mi van? -
ricsa008 #484 minden meg van -
blacksoft #483 A WestStats szerint 16. szintnek elégnek kellene lennie hozzá. Az előtte levő küldetések megcsináltad már? Mert lehet, hogy egy másik küldetést előbb meg kell csinálnod, mielőtt ezt megkapod. -
ricsa008 #482 üdv a fekete hegyek köldetés csoportban van egy Balhé lesz!Beat Jack Plummer (duel) ezt hányas szinten kapom meg mer most 29 es vagyok de még nem elérhető:( a városban a csaj adná
-
#481 ezt hogy érted?:D bocsi, de nemrég kezdtem=) am melyik munka fizet a lehető legjobban? am 10. szintű vagyok! -
#480 most állítják át a kaland osztókat -
#479 nem jön össze sehogy sem ez a weststats.. vmit vagy nagyon rosszul csinálok v szimplán vmi megakadályozza a dolgot.. bár próbáltam IE-ben is, de ott se megy.. -
#478 Sokat szokott szórakozni a szerver, hogy 500 - Internal Server Error???
Am nem tudtok olyan netes játékot, ami modern katonai játék? Olyasmire gondolok mint a travian, csak a jelenkorban:D -
#477 jaja .. mindkét helyen