1876

\"\"
\"\"\"\"
  • Punker
    genyó????? akinek esze van csak azokat üti, mert sok TP-t adnak + ha kinyírod a másik várost is hátráltatod :D
  • Apus
    a legjobbat tartsd meg szerintem, némelyik genyó támadja előszeretettel a munkásokat is.
  • lippet
    Munkás vagyok, érdemes párbajfegyvereket tartani? Vagy eladhatom?
  • oO VinyuS Oo
    Dirty Cityben van hely keress meg és írj egy levelet VinyuS néven megtalálsz!
  • Cat 02 #512
    1es.
  • lippet
    Ez zsír! Melyik világban nyomod?
  • Cat 02 #510
    Megy veled, pont ma léptem én is ki :)
    Párbaj után 36 hp-m maradT :D
  • lippet
    Ha egy városból kilépek, akkor a bankba betett pénzem jön velem? Vagy hogy tudom kivenni? Amúgy világ 2-ben nem tudtak egy fajin várost? Amiben most vagyok elég gyenge:S
  • Punker
    én is így voltam vele, de kellett ez a qrva ló :D
  • Cat 02 #507
    Én spórolok most mint álltad :(
    5k-s csizma, 7k-s felső, meg még kell majd 2k-ért fegyver is ha 40 leszek.
  • Punker
    volt, így maradt 125$ :D
  • Cat 02 #505
    Látom van pénzed ^^
  • Punker
    ez a földkimérő tetű egy csóka kereszbe átmenni az egész térképen, vennem kellett egy 150%-os lovat, így is 15 óra az út oda-vissza
  • Punker
    na most 2-es szerveren nekem se adja ki.
  • Cat 02 #502
    Még nincs kidolgozva. Ezek lesznek még.

# Egy sheriff elérhető lesz a városban.
    # A párbajokban lesznek speciális képességek.
    # A városok közt is lesznek lövöldözések. Ilyenkor a két város összes tagja egymás ellen harcol.
    # A karakterosztályoknak külön kalandok lesznek.
    # Árucsere

Utolsó előtti már megvan.
  • lippet
    Ja értem! Am ez a játék végtelen? Vagy olyan mint a travian, hogy 1 év és vége?
  • Cat 02 #500
    Najah ^^ Nekem se megy még, mondjuk nem is csinálnám, kezdek leszorulni top10 párbajlistáról, szal most párbajozni kéne :)
  • FZoleee
    akkor ezt a kalandot se fogom megcsinálni mostanában
  • Cat 02 #498
    Lovasszekér.
  • blacksoft
    A fedett lovaskocsi javításával (repairing covered wagon) biztosan.
  • Cat 02 #496
    Szekérjavítás.
  • FZoleee
    meleg ételt melyik munkával lehet szerezni?
  • blacksoft
    Ez azért van, mert csak azokat a munkákat látod, amit csinálni tudsz (akár valamilyen felszerelés segítségével), illetve amiket hamarosan fogsz tudni csinálni. Amit csak nagyon sokára, azt egyelőre elrejti előled.
  • lippet
    Köszi szépen! Most már tudom, hogy a gabonaőrlésre kell ráállni!=) Amúgy ezen a weblapon jó sok munka van, a játékhoz képest=)
  • oO VinyuS Oo
    saját városban csak 250 legjobb meló meg mindig szint és képességfüggő de meg tudod nézni itt
  • lippet
    Egyre jobban tetszik ez a játék! Most kell a suska, mert 1000$ egy szamár=) Mivel tudok a leggyorsabban pénzt keresni? Melyik munka fizet a legjobban?
  • ricsa008
    jah nekem is megjött :S szuper
    kössz azért
  • Punker
    nekem engedte megcsinálni 16:07-kor.

• FZoleee
    ja ok, más is azt írta a fórumon, hogy nem működik neki :D remélem még 23 előtt kész lesz
  • 5w0rdf15h
    Elnézte a support :D most csinálják...
  • FZoleee
    ja, és a térképen sincs senki
  • FZoleee
    Ezt nem értem...
    "Jack minden este 16:00-tól 23:00-ig a kocsmában ül. Keress akkor meg, és megmutatom hol szokott ülni."
    Szerveridő szerint is 16 óra van, de ugyan nincs a kocsmában az az ember, és Maria se tájékoztat... Ilyenkor mi van?
  • ricsa008
    minden meg van
  • blacksoft
    A WestStats szerint 16. szintnek elégnek kellene lennie hozzá. Az előtte levő küldetések megcsináltad már? Mert lehet, hogy egy másik küldetést előbb meg kell csinálnod, mielőtt ezt megkapod.
  • ricsa008
    üdv a fekete hegyek köldetés csoportban van egy Balhé lesz!Beat Jack Plummer (duel) ezt hányas szinten kapom meg mer most 29 es vagyok de még nem elérhető:( a városban a csaj adná
  • lippet
    ezt hogy érted?:D bocsi, de nemrég kezdtem=) am melyik munka fizet a lehető legjobban? am 10. szintű vagyok!
  • Punker
    most állítják át a kaland osztókat
  • BlackShadow
    nem jön össze sehogy sem ez a weststats.. vmit vagy nagyon rosszul csinálok v szimplán vmi megakadályozza a dolgot.. bár próbáltam IE-ben is, de ott se megy..
  • lippet
    Sokat szokott szórakozni a szerver, hogy 500 - Internal Server Error???
    Am nem tudtok olyan netes játékot, ami modern katonai játék? Olyasmire gondolok mint a travian, csak a jelenkorban:D
  • BlackShadow
    jaja .. mindkét helyen