1876

\"\"
\"\"\"\"
  • Cat 02 #436
    "Tekintettel arra hogy a magyar szupport önkènyesen megvonta a WEST RANGERS TEAM -től azt a lehetősèget hogy egy sajàt topikkal rendelkezzen,kènytelen vagyok ily mòdon èrtesìteni őnöket tisztelt jàtèkosok,hogy ROBERT77 bannolva lett 8 napra ès emiatt igen sùlyos depressziòba esett,orvosok hada làtja el ezekben a pillanatokban is! (remèljük hogy nem lesz komolyabb gond)"

beszarás ez a gyerek :D
  • oO VinyuS Oo
    válasz írsz nekem(VinyuS) egy szép levelet mellékeled a fényképes önéletrajzodat érettségi bizonyítványod fénymásolatát születési anyakönyvi kivonatodat 2 igazolványképet és egy megcímzett felbélyegzett a6-os válaszborítékot. és akkor én küldök neked egy meghívót
  • 666miki666
    Van egy tuti oldal ahol segítségek vannak ehet a játékhoz. Én is ezt használom.
    www.wini.lapunk.hu oldalon.
    (A vámpíros farkasosra katt és ott találod)
  • Punker
    ha kapsz meghívót
  • kabel15
    És hogy tudok csatlakozni a városhoz?
  • oO VinyuS Oo
    kösz!
  • oO VinyuS Oo
    server 2-n dirty cityben még van hely gyere!
  • Apus
    valami szekréjavítás vagy mi a fene.
  • oO VinyuS Oo
    meleg ételt melyik munka dob?
  • ricsa008
    helyesbítek 12
  • ricsa008
    oh sorry jelenlegi szint limit 16 ezt elfelejtettem
  • kabel15
    Én a világ 2 őn vagyok és 5 szintü vagyok mehetek?
  • ricsa008
    világ 2 -ön SouI Society lakókat keres jellenleg 80.helyen állunk
  • kabel15
    ok köszönöm!
  • oO VinyuS Oo
    csak minimum 30 perc esetén van rá esély hogy találj bármit is! Különben meg tényleg 2 órákat érdemes csak dolgozni!
  • Punker
    2 óra :D
  • kabel15
    Hello!

Én még teljesen kezdő vagyok a játékban. De lenne egy kérdésem.
    Mikor munkát válalok akkor írja hogy hány % esélyem van hogy kapjak valamit. Jelen esetben 20% és ugye ki lehet választani hogy hány percet dolgozzon. Na de én mivel járok jobban ha 3x10 perc vagy ha egyben 30 perc?
  • 5w0rdf15h
    Venni lehet városon belül a vegyesboltban, 250$ az ára.
  • peppino3
    csacsit hol tok szerezni ?
  • csuripi
    15.-re meglett
  • Apus
    nálam is ez volt:) én a fával szívtam sokat, már csak valami 73-75 volt a motivációm erre dobott 3-at, meg valami ruhát:)
  • Cat 02 #415
    Nekem a zászló lett meg 2.-ra ^^
    De mostanában nem questezek, van kb 5-6, 3-4 menne is, de nincs kedvem bogyót szedni :s
  • Punker
    nekem a nagy kalapácsot 2. nekifutásra adta hídépítésnél, rögötn 2-őt :D
  • csuripi
    Kalapácsot első próbálkozásra kaptam, aztán megint egyet.
  • Punker
    2-es világ hova tűnt????
  • blacksoft
    Szerintem bele van építve a játékba, hogy amit nagyon meg akarsz szerezni, azt még véletlenül se sikerüljön, bármennyire is próbálod. Én így vagyok a kalapáccsal (sledge hammer), a nyereggel (saddle) meg néha a szögesdróttal (barbed wire). Zárójelbe azért írtam az angol verziót, mert én angol szervereken játszok és nem biztos, hogy így fordították magyarra.
  • csuripi
    Király! 20 ima, és 13 erőd védelem eredménye 1 szürke sapka, persze zászló sehol.
  • blacksoft
    A városkasszában levő pénz kizárólag a faluban levő épületek fejlesztésére lehet fordítani, azonban, ha ott nincs pénz, a saját pénzedet is felhasználhatod közvetlenül. Az építkezéshez 60/120/240 pénz szükséges (30/60/120 perc építkezéshez).
  • circa
    A városban az építkezés az hogy működik? Ahhoz kell a városkasszában lévő pénz, vagy ha nem akkor az mire van? Erről nem találtam a játékleírásban semmit.
  • FZoleee
    de csak a 2-es szerver ilyen... :(
  • 5w0rdf15h
    Kezdem unni már ezt a szerver nem elérhető feliratot, igazán megcsinálhatnák már végre stabilra....
  • syberia2
    elolvastam különben is, de nem értettem...!
  • syberia2
    Jóvan, vicceltem, és kicsit sem vagyok felháborodva(Azért írtam hogy XD, hogy megértsék, hogy nem vagyok dühös!!!)
  • blacksoft
    Neked meg nem lenne egyszerűbb elöször a hivatalos leírást elolvasnod és utána, ha nem értesz, vagy abban nem találsz valamit, akkor azt megkérdezed. Segítenek és még Te vagy felháborodva?

Egyébként: fejleszd a képességeidet, ami az adott munkához kell és azzal lesz több munkapontod.
  • syberia2
    Nem lett vóna 1Xűbb válaszolni??? XD
  • Cat 02 #401
    http://hu2.the-west.hu/help.php
  • syberia2
    Még 1. Hogy szerezzek munkapontot??? Mert mínuszban van!
  • Punker
    eladás ugyanannyi, vétel idegen városban 4x-es ár.
  • Apus
    ööö utána lassabban? :D
  • circa
    Ha nem saját városban akarok eladni vagy venni, mennyivel másabbak az árak mint ha a sajátba bonyolítanám le?