1876
-
Cat 02 #436 "Tekintettel arra hogy a magyar szupport önkènyesen megvonta a WEST RANGERS TEAM -től azt a lehetősèget hogy egy sajàt topikkal rendelkezzen,kènytelen vagyok ily mòdon èrtesìteni őnöket tisztelt jàtèkosok,hogy ROBERT77 bannolva lett 8 napra ès emiatt igen sùlyos depressziòba esett,orvosok hada làtja el ezekben a pillanatokban is! (remèljük hogy nem lesz komolyabb gond)"
beszarás ez a gyerek :D -
#435 válasz írsz nekem(VinyuS) egy szép levelet mellékeled a fényképes önéletrajzodat érettségi bizonyítványod fénymásolatát születési anyakönyvi kivonatodat 2 igazolványképet és egy megcímzett felbélyegzett a6-os válaszborítékot. és akkor én küldök neked egy meghívót -
#434 Van egy tuti oldal ahol segítségek vannak ehet a játékhoz. Én is ezt használom.
www.wini.lapunk.hu oldalon.
(A vámpíros farkasosra katt és ott találod) -
#433 ha kapsz meghívót -
#432 És hogy tudok csatlakozni a városhoz? -
#431 kösz! -
#430 server 2-n dirty cityben még van hely gyere! -
#429 valami szekréjavítás vagy mi a fene. -
#428 meleg ételt melyik munka dob? -
ricsa008 #427 helyesbítek 12 -
ricsa008 #426 oh sorry jelenlegi szint limit 16 ezt elfelejtettem -
#425 Én a világ 2 őn vagyok és 5 szintü vagyok mehetek? -
ricsa008 #424 világ 2 -ön SouI Society lakókat keres jellenleg 80.helyen állunk -
#423 ok köszönöm! -
#422 csak minimum 30 perc esetén van rá esély hogy találj bármit is! Különben meg tényleg 2 órákat érdemes csak dolgozni! -
#421 2 óra :D -
#420 Hello!
Én még teljesen kezdő vagyok a játékban. De lenne egy kérdésem.
Mikor munkát válalok akkor írja hogy hány % esélyem van hogy kapjak valamit. Jelen esetben 20% és ugye ki lehet választani hogy hány percet dolgozzon. Na de én mivel járok jobban ha 3x10 perc vagy ha egyben 30 perc? -
#419 Venni lehet városon belül a vegyesboltban, 250$ az ára. -
peppino3 #418 csacsit hol tok szerezni ? -
csuripi #417 15.-re meglett -
#416 nálam is ez volt:) én a fával szívtam sokat, már csak valami 73-75 volt a motivációm erre dobott 3-at, meg valami ruhát:) -
Cat 02 #415 Nekem a zászló lett meg 2.-ra ^^
De mostanában nem questezek, van kb 5-6, 3-4 menne is, de nincs kedvem bogyót szedni :s -
#414 nekem a nagy kalapácsot 2. nekifutásra adta hídépítésnél, rögötn 2-őt :D -
csuripi #413 Kalapácsot első próbálkozásra kaptam, aztán megint egyet. -
#412 2-es világ hova tűnt???? -
blacksoft #411 Szerintem bele van építve a játékba, hogy amit nagyon meg akarsz szerezni, azt még véletlenül se sikerüljön, bármennyire is próbálod. Én így vagyok a kalapáccsal (sledge hammer), a nyereggel (saddle) meg néha a szögesdróttal (barbed wire). Zárójelbe azért írtam az angol verziót, mert én angol szervereken játszok és nem biztos, hogy így fordították magyarra. -
csuripi #410 Király! 20 ima, és 13 erőd védelem eredménye 1 szürke sapka, persze zászló sehol. -
blacksoft #409 A városkasszában levő pénz kizárólag a faluban levő épületek fejlesztésére lehet fordítani, azonban, ha ott nincs pénz, a saját pénzedet is felhasználhatod közvetlenül. Az építkezéshez 60/120/240 pénz szükséges (30/60/120 perc építkezéshez). -
#408 A városban az építkezés az hogy működik? Ahhoz kell a városkasszában lévő pénz, vagy ha nem akkor az mire van? Erről nem találtam a játékleírásban semmit. -
#407 de csak a 2-es szerver ilyen... :( -
#406 Kezdem unni már ezt a szerver nem elérhető feliratot, igazán megcsinálhatnák már végre stabilra.... -
syberia2 #405 elolvastam különben is, de nem értettem...! -
syberia2 #404 Jóvan, vicceltem, és kicsit sem vagyok felháborodva(Azért írtam hogy XD, hogy megértsék, hogy nem vagyok dühös!!!) -
blacksoft #403 Neked meg nem lenne egyszerűbb elöször a hivatalos leírást elolvasnod és utána, ha nem értesz, vagy abban nem találsz valamit, akkor azt megkérdezed. Segítenek és még Te vagy felháborodva?
Egyébként: fejleszd a képességeidet, ami az adott munkához kell és azzal lesz több munkapontod. -
syberia2 #402 Nem lett vóna 1Xűbb válaszolni??? XD -
Cat 02 #401 http://hu2.the-west.hu/help.php -
syberia2 #400 Még 1. Hogy szerezzek munkapontot??? Mert mínuszban van! -
#399 eladás ugyanannyi, vétel idegen városban 4x-es ár. -
#398 ööö utána lassabban? :D -
#397 Ha nem saját városban akarok eladni vagy venni, mennyivel másabbak az árak mint ha a sajátba bonyolítanám le?